St. Ambrose University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

130 tahun yang kuat

KAMI MENJADI TERIMA KASIH, DAN ANDA BOLEH, terlalu.

Dari permulaannya, St. Ambrose menyambut para pelajar dari semua agama agama, latar belakang etnik, dan keadaan ekonomi-keterbukaan yang luar biasa untuk sekolah Katolik pada waktu itu.

Penekanan terhadap program penyediaan kerjaya yang diajar dalam konteks tradisi seni Katolik dan liberal kekal sebagai pusat kepada institusi hingga sekarang. Sepanjang masa, tradisi seperti hubungan rapat antara fakulti dan pelajar dan perhatian peribadi kepada matlamat pelajar, keselamatan, komitmen untuk perkhidmatan, dan identiti Katolik menjadi akar dan hidup pada hari ini.

Kampus ini telah berkembang pesat dalam beberapa dekad yang lalu dan dengan itu perkhidmatan dan sokongan untuk memastikan pelajar, fakulti dan kakitangan kami mempunyai persekitaran yang terbaik untuk belajar, hidup, dan bekerja. Kerja dan komitmen kami terhadap kecemerlangan dalam pendidikan sedang berlangsung.

MEMBUAT PERBEZAAN

Pelajar kami biasanya memberikan lebih daripada 100,000 jam perkhidmatan setiap tahun untuk projek sukarela di sini dan di seluruh dunia.

A LIFE CAMPUS DYNAMIC

Kami menawarkan lebih daripada 60 jurusan dengan fleksibiliti untuk menggabungkan jurusan, bawah umur, dan pilihan untuk memenuhi minat anda. Lebih-lebih lagi, masyarakat kita yang terkenal terkenal dengan sukan, acara khas, dan dewan kediaman yang luar biasa.

Para pelajar SAU diilhamkan oleh tradisi intelektual Katolik dan komitmen kami terhadap keadilan sosial. Sebenarnya, mereka beribu-ribu jam perkhidmatan sukarela setiap tahun - dan lebih daripada 150,000 jam pada tahun lalu sahaja!

Bekerja Dengan Anda untuk Membangunkan Pelan yang Memenuhi Keperluan Anda

  • KEBERKESANAN BOLEH DENGAN RELATIF

St. Ambrose University komited untuk membantu pelajar dari semua latar belakang kewangan mencapai impian mereka untuk memperoleh pendidikan yang berkualiti. Ramai keluarga percaya bahawa mereka tidak akan layak untuk bantuan kewangan, tetapi hampir 90 peratus murid-murid sarjana St. Ambrose menerima bantuan kewangan.

  • SEJARAH

St. Ambrose University telah datang jauh sejak 188 ketika ia bermula sebagai seminari dan sekolah perdagangan untuk lelaki muda. Ketahui bagaimana ia menjadi sekolah pada hari ini.

  • TRADISI CATHOLIC DAN TIES

St. Ambrose University berakar dalam tradisi intelektual Katolik, dan kita menghargai dan membina identiti Katolik kita yang kuat dalam hubungan dengan Keuskupan Davenport.

  • VALUES

Sebagai sebuah institusi pengajian tinggi Katolik, St. Ambrose University merangkumi tradisi kepercayaan kita melalui pengajaran, pembelajaran, biasiswa, khidmat, keterbukaan kepada tradisi kepercayaan lain, dan usaha keadilan dan keamanan.

  • BUDAYA

Kami mempromosikan pertumbuhan pendidikan, kebudayaan, dan sosial anda dengan bekerjasama dalam acara-acara intercultural dan aktiviti-aktiviti antar kampus yang menyediakan anda menjadi warganegara yang produktif di dunia yang pelbagai.

  • MATLAMAT

Ya, kita mempunyai sejarah dan tradisi yang sombong. Tetapi kita mempunyai visi yang kuat untuk masa depan juga. Pelan Strategik kami menggabungkan tiga inisiatif untuk membimbing kami untuk menjadi universiti Midwestern terkemuka dalam tempoh tiga hingga lima tahun akan datang.

Mengapa SAU

TUKAR TUJUAN LEBIH BAIK DALAM HIDUP di St. Ambrose University

Sesetengah pelajar lebih suka tersesat di kalangan orang ramai di universiti besar. Menjadi satu orang di lautan muka, mereka mungkin melangkah ke dunia tanpa mengetahui siapa mereka atau kehidupan apa saja.

Tetapi anda berbeza. Anda mahukan pendidikan berkualiti di sekolah yang lebih kecil di mana profesor anda tahu anda dengan nama, di mana anda boleh melakukan penyelidikan pada tahun pertama anda, dan di mana kepercayaan dan dedikasi anda untuk melayani orang lain memberikan anda dan rakan-rakan anda dengan tujuan yang lebih besar dalam kehidupan. Jika anda seorang pelajar seperti ini, kami ingin berjumpa dengan anda!

Sumber Akademik Sekolah Negeri, Keramahan Kolej Kecil - Dapatkan yang terbaik dari kedua-dua dunia
St. Ambrose menawarkan berpuluh-puluh jurusan dan ahli akademik yang terkenal di universiti dan kolej yang lebih besar di Iowa. Malah, peluang akademik di Ambrose - latihan, penyelidikan, pembelajaran di tangan - pergi ke atas dan di luar banyak pesaing sekolah negeri dan persendirian kami.

Tetapi apa yang membedakan kami ialah saiz kelas kecil dan profesor yang boleh didekati yang dapat mengenali anda dan didedikasikan untuk arahan anda, memberikan anda kesempatan yang tidak mungkin anda terima di kolej lain di Quad Cities atau di tempat lain.
Nilai Ambrosian Adalah Yayasan untuk Membina Kejayaan - SAU Adalah Tepat Sesuai untuk Anda
Nilai-nilai kami dari kecemerlangan akademik dan komitmen kepada seni liberal, keadilan sosial dan khidmat masyarakat membantu meletakkan asas untuk kejayaan anda sebagai pelajar, kerjaya anda, dan menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik.

Akreditasi

St. Ambrose University DITERIMA OLEH SURUHANJAYA PELAJARI TINGGI.

St. Ambrose University diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi (www.hlcommission.org; 800 / 621-7440; 230 South LaSalle Street, Suite 7-500, Chicago, IL 60604; info@hlcommission.org)
Suruhanjaya Pengajian Tinggi (HLC) adalah sebuah syarikat bebas yang diasaskan pada tahun 1895 sebagai salah satu daripada enam akreditor institusi serantau di Amerika Syarikat.

HLC akreditasi pemberian ijazah-pendidikan institusi pendidikan pasca menengah di rantau Utara Utara, yang termasuk 19 negeri berikut: Arizona, Arkansas, Colorado, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, New Mexico, North Dakota , Ohio, Oklahoma, South Dakota, West Virginia, Wisconsin, Wyoming. Suruhanjaya Pengajian Tinggi diiktiraf oleh Setiausaha Pendidikan dan Jawatankuasa Pengiktirafan Akreditasi Posecondary (CORPA, kini diteruskan di bawah Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi).
Suruhanjaya Pengajian Tinggi berpusat di Chicago. Maklumat mengenai tujuan dan kegiatannya, serta status afiliasi St. Ambrose University dengan komisyen, boleh diperolehi dari laman web HLC atau dengan menghubungi 800 / 621-7440 atau 312 / 263-0456.

Lokasi Kami

KANAN DI TENGAH DI SINI DI SINI ANDA INGIN MAHU!

St. Ambrose University terletak di Davenport, Iowa, sebahagian daripada Quad Cities - kawasan metropolitan bi-state (Iowa dan Illinois) yang terletak di satu-satunya kawasan utama Sungai Mississippi yang beroperasi dari timur ke barat.

  • MAMPU KAMPUS
  • PUSAT UNTUK MATA PENDIDIKAN SAINS KESIHATAN
This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Health BSc » Lihat Health Ijazah Sarjana Muda » Lihat MSc » Lihat Sarjana » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Sarjana Muda Kejuruteraan Industri

Campus September 2018 Amerika Syarikat Davenport

Sama ada anda mahu mengubah dunia pembuatan, meningkatkan kualiti produk untuk pengguna atau keselamatan pekerja, atau mengawasi penambahbaikan tapak kerja, St. Ambrose mempunyai program yang membawa kepada matlamat anda, dan banyak lagi. [+]

Kejuruteraan Perindustrian

Sama ada anda mahu mengubah dunia pembuatan, meningkatkan kualiti produk untuk pengguna atau keselamatan pekerja, atau mengawasi penambahbaikan tapak kerja, St. Ambrose mempunyai program yang membawa kepada matlamat anda, dan banyak lagi.

Graduan kami bekerja di ExxonMobil, Ford Motor Company, Kejadian Sistem Kesihatan Kejadian, NASA, Boeing Charleston, Deere

Kelebihan AmbrosePengalaman Penyelidikan dan Rekabentuk Tangan yang meluasFokus Fakulti Pada AndaProgram Bertauliah

Program latihan Kejuruteraan kami yang ketat, tetapi memberi ganjaran kepada anda, pengalaman sebenar di dunia. Anda akan dibimbing oleh pakar dan fakulti yang terlibat dan mendapat kemahiran yang menjadikan anda aset yang dicari di dalam tenaga kerja.... [-]


Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal

Campus September 2018 Amerika Syarikat Davenport

Sama ada matlamat anda adalah untuk memajukan sektor tenaga, merancang sistem air awam, atau mengawasi pembuatan peralatan dan produk, St. Ambrose University mempunyai program untuk membantu anda mencapai matlamat anda. [+]

Kejuruteraan mekanikal

Sama ada matlamat anda adalah untuk memajukan sektor tenaga, merancang sistem air awam, atau mengawasi pembuatan peralatan dan produk, St. Ambrose University mempunyai program untuk membantu anda mencapai matlamat anda.

Graduan kami bekerja di Accenture, ExxonMobil, Kejadian Kesihatan Kejadian, Boeing Charleston, Deere

Kelebihan AmbrosePenyelidikan Tangan yang LuasKemudahan Makmal Luar BiasaPerhatian Peribadi: Fokus Fakulti Pada Anda

Program latihan Kejuruteraan kami yang ketat, tetapi memberi ganjaran kepada anda, pengalaman sebenar di dunia. Anda akan dibimbing oleh pakar dan fakulti yang terlibat dan mendapat kemahiran yang menjadikan anda aset yang dicari di dalam tenaga kerja.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Campus September 2018 Amerika Syarikat Davenport

Adakah anda membayangkan diri anda membina pengembangan korporat di Asia atau membantu perniagaan tempatan memasuki pasaran antarabangsa? Jika anda menikmati meneroka budaya, menguruskan orang lain, dan mempunyai fikiran yang strategik untuk perniagaan, St. Ambrose mempunyai program yang sempurna untuk memenuhi matlamat anda. [+]

Perniagaan Antarabangsa

Adakah anda membayangkan diri anda membina pengembangan korporat di Asia atau membantu perniagaan tempatan memasuki pasaran antarabangsa? Jika anda menikmati meneroka budaya, menguruskan orang lain, dan mempunyai fikiran yang strategik untuk perniagaan, St. Ambrose mempunyai program yang sempurna untuk memenuhi matlamat anda.

Graduan kami bekerja di Bahagian Perhutanan Pembinaan John Deere, Jabatan Pertahanan AS, Rockwell International, Persatuan Pendidikan Kerjaya, dan Walt Disney World.

Kelebihan AmbroseKemahiran untuk Meningkatkan Ekonomi Global KitaPerspektif Dunia SebenarPengalaman Kebudayaan: Di sini dan Di Luar Negara

Profesor pakar kami menyediakan anda peluang kehidupan yang tidak terbatas dan kemahiran profesional untuk bekerja dengan dan mengurus, orang dari pelbagai budaya dan latar belakang.... [-]


Sarjana Muda Sains Komputer

Campus September 2018 Amerika Syarikat Davenport

Anda percaya program komputer meningkatkan kehidupan, fungsi organisasi, dan pengurusan sumber. Dan, anda ingin mempunyai kemajuan teknologi. Sama ada anda ingin merekabentuk aplikasi mudah alih atau penyelesaian perisian perusahaan, SAU boleh menyediakan anda untuk kerjaya IT yang berjaya. [+]

Sains Komputer

Anda percaya program komputer meningkatkan kehidupan, fungsi organisasi, dan pengurusan sumber. Dan, anda ingin mempunyai kemajuan teknologi. Sama ada anda ingin merekabentuk aplikasi mudah alih atau penyelesaian perisian perusahaan, SAU boleh menyediakan anda untuk kerjaya IT yang berjaya.

Graduan kami bekerja di Apple Inc, Carleton Life Support, Google, HNI Corporation, dan Southern Imperial Inc.

Kelebihan AmbrosePendidikan KomprehensifPengalaman Hands-onPenglibatan Penuh

Fakulti kami adalah terkini mengenai teknologi dan inovasi dalam sains komputer. Mereka bekerja bersebelahan dengan anda semasa anda belajar untuk menterjemahkan teori, membina kecekapan teknikal, dan menggunakan kemahiran anda di dunia nyata.... [-]