Baca keterangan rasmi

Mengenai St. Ambrose University

Kehidupan kampus yang dinamik

Kami menawarkan lebih daripada 60 jurusan dengan fleksibiliti untuk menggabungkan jurusan, bawah umur, dan pilihan untuk memenuhi minat anda. Lebih-lebih lagi, masyarakat kita yang terkenal terkenal dengan sukan, acara khas, dan dewan kediaman yang luar biasa.

Para pelajar SAU diilhamkan oleh tradisi intelektual Katolik dan komitmen kami terhadap keadilan sosial. Sebenarnya, mereka beribu-ribu jam perkhidmatan sukarela setiap tahun - dan lebih daripada 150,000 jam pada tahun lalu sahaja!

Sekali pandang

Kedudukan 26th (tie) oleh US News

Dalam kategori lain, US News

Lokasi Kami

Betul di tengah-tengah mana sahaja yang anda mahu pergi!

St. Ambrose University terletak di Davenport, Iowa, sebahagian daripada Quad Cities - kawasan metropolitan bi-state (Iowa dan Illinois) yang terletak di satu-satunya kawasan utama Sungai Mississippi yang beroperasi dari timur ke barat.

Mengapa SAU

Cari tujuan anda dalam hidup di St. Ambrose University

Sesetengah pelajar lebih suka tersesat di kalangan orang ramai di universiti besar. Menjadi satu orang di lautan muka, mereka mungkin melangkah ke dunia tanpa mengetahui siapa mereka atau kehidupan apa saja.

Tetapi anda berbeza. Anda mahukan pendidikan berkualiti di sekolah yang lebih kecil di mana profesor anda tahu anda dengan nama, di mana anda boleh melakukan penyelidikan pada tahun pertama anda, dan di mana kepercayaan dan dedikasi anda untuk melayani orang lain memberikan anda dan rakan-rakan anda dengan tujuan yang lebih besar dalam kehidupan. Jika anda seorang pelajar seperti ini, kami ingin berjumpa dengan anda!

Sumber Akademik Sekolah Negeri, Keramahan Kolej Kecil

Dapatkan yang terbaik dari kedua-dua dunia

St. Ambrose menawarkan berpuluh-puluh jurusan dan ahli akademik yang terkenal di universiti dan kolej yang lebih besar di Iowa. Malah, peluang akademik di Ambrose - latihan, penyelidikan, pembelajaran di tangan - pergi ke atas dan di luar banyak pesaing sekolah negeri dan persendirian kami.

Tetapi apa yang membedakan kami ialah saiz kelas kecil dan profesor yang boleh didekati yang dapat mengenali anda dan didedikasikan untuk arahan anda, memberikan anda kesempatan yang tidak mungkin anda terima di kolej lain di Quad Cities atau di tempat lain.

Nilai Ambrosian Adalah Yayasan untuk Membina Kejayaan

SAU Adalah Tepat Sesuai untuk Anda

Nilai-nilai kami dari kecemerlangan akademik dan komitmen kepada seni liberal, keadilan sosial dan khidmat masyarakat membantu meletakkan asas untuk kejayaan anda sebagai pelajar, kerjaya anda, dan menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik.

130 tahun yang kuat

Kami terus berkembang, dan anda juga boleh.

Dari permulaannya, St. Ambrose menyambut para pelajar dari semua agama agama, latar belakang etnik, dan keadaan ekonomi-keterbukaan yang luar biasa untuk sekolah Katolik pada waktu itu.

Penekanan terhadap program penyediaan kerjaya yang diajar dalam konteks tradisi seni Katolik dan liberal kekal sebagai pusat kepada institusi hingga sekarang. Sepanjang masa, tradisi seperti hubungan rapat antara fakulti dan pelajar dan perhatian peribadi kepada matlamat pelajar, keselamatan, komitmen untuk perkhidmatan, dan identiti Katolik menjadi akar dan hidup pada hari ini.

Kampus ini telah berkembang pesat dalam beberapa dekad yang lalu dan dengan itu perkhidmatan dan sokongan untuk memastikan pelajar, fakulti dan kakitangan kami mempunyai persekitaran yang terbaik untuk belajar, hidup, dan bekerja. Kerja dan komitmen kami terhadap kecemerlangan dalam pendidikan sedang berlangsung.

Sertai komuniti pelajar yang pelbagai

Misi

St. Ambrose University -dari bebas, keuskupan dan Katolik-membolehkan murid-muridnya mengembangkan intelektual, rohani, etika, sosial, seni dan fizikal untuk memperkaya kehidupan mereka sendiri dan kehidupan orang lain.

Visi

St. Ambrose akan diiktiraf sebagai universiti Midwestern terkemuka yang berakar umbi dalam keunikan keuskupannya dan Tradisi Intelek Intelek. Ambrosia komited untuk kecemerlangan akademik, seni liberal, keadilan sosial, dan perkhidmatan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

St. Ambrose University

Sama ada matlamat anda adalah untuk melancarkan perniagaan kecil, menguruskan rantaian runcit atau memimpin pasukan dalam syarikat multinasional Fortune 500, St. Ambrose ... [+]

Sama ada matlamat anda adalah untuk melancarkan perniagaan kecil, menguruskan rantaian runcit atau memimpin pasukan dalam syarikat multinasional Fortune 500, St. Ambrose mempunyai program untuk membantu anda mencapai matlamat anda.

Graduan kami bekerja di Charles Schwab, Sewa Kereta Enterprise, Northwest Mutual, TAG Communications, dan banyak lagi.

Kelebihan AmbrosePendidikan Perniagaan yang luar biasaPerspektif Dunia SebenarPeluang

Fakulti pakar kami memberi anda pendidikan dan peluang untuk membina kelayakan pengurusan peningkatan kerjaya, yang membolehkan anda mencapai cita-cita anda.

Apa yang akan saya pelajari?

Kursus asas akan memberi anda pendidikan yang luas dalam perakaunan, makro dan microekonomi, kewangan, pemikiran, pemasaran, dan etika perniagaan. Kursus khusus termasuk strategi pengurusan, perancangan usaha baru, sumber manusia, kepelbagaian tempat kerja, dan jantina, dan operasi dan pengurusan rantaian bekalan.... [-]

Amerika Syarikat Davenport
January 2020
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

St. Ambrose University

Sama ada matlamat anda adalah untuk memajukan sektor tenaga, merancang sistem air awam, atau mengawasi pembuatan peralatan dan produk, St. Ambrose University mempunyai pr ... [+]

Sama ada matlamat anda adalah untuk memajukan sektor tenaga, merancang sistem air awam, atau mengawasi pembuatan peralatan dan produk, St. Ambrose University mempunyai program untuk membantu anda mencapai matlamat anda.

Graduan kami bekerja di Accenture, ExxonMobil, Kejadian Kesihatan Kejadian, Boeing Charleston, Deere

Kelebihan AmbrosePenyelidikan Tangan yang LuasKemudahan Makmal Luar BiasaPerhatian Peribadi: Fokus Fakulti Pada Anda

Program latihan Kejuruteraan kami yang ketat, tetapi memberi ganjaran kepada anda, pengalaman sebenar di dunia. Anda akan dibimbing oleh pakar dan fakulti yang terlibat dan mendapat kemahiran yang menjadikan anda aset yang dicari di dalam tenaga kerja.... [-]

Amerika Syarikat Davenport
January 2020
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. Ambrose University

Sama ada anda mahu mengubah dunia pembuatan, meningkatkan kualiti produk untuk pengguna atau keselamatan pekerja, atau mengawasi penambahbaikan tapak kerja, St. Ambrose m ... [+]

Sama ada anda mahu mengubah dunia pembuatan, meningkatkan kualiti produk untuk pengguna atau keselamatan pekerja, atau mengawasi penambahbaikan tapak kerja, St. Ambrose mempunyai program yang membawa kepada matlamat anda, dan banyak lagi.

Graduan kami bekerja di ExxonMobil, Ford Motor Company, Kejadian Sistem Kesihatan Kejadian, NASA, Boeing Charleston, Deere

Kelebihan AmbrosePengalaman Penyelidikan dan Rekabentuk Tangan yang meluasFokus Fakulti Pada AndaProgram Bertauliah

Program latihan Kejuruteraan kami yang ketat, tetapi memberi ganjaran kepada anda, pengalaman sebenar di dunia. Anda akan dibimbing oleh pakar dan fakulti yang terlibat dan mendapat kemahiran yang menjadikan anda aset yang dicari di dalam tenaga kerja.... [-]

Amerika Syarikat Davenport
January 2020
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. Ambrose University

Jika anda suka bekerjasama dan memanipulasi nombor, menganalisis hasil, dan membantu orang lain memahami bagaimana data boleh berfungsi untuk mereka, satu darjah dalam Sa ... [+]

Jika anda suka bekerjasama dan memanipulasi nombor, menganalisis hasil, dan membantu orang lain memahami bagaimana data boleh berfungsi untuk mereka, satu darjah dalam Sains Data dan Analitis dari St. Ambrose University akan menyediakan anda untuk kerjaya permintaan tinggi yang sepadan dengan matlamat anda.

Kelebihan AmbroseMagang di syarikat-syarikat nasional teratasSaiz kelas kecilBelajar praktik data etikaApa yang akan saya pelajari?

Anda akan mengambil kursus dalam kebarangkalian dan statistik; pemodelan statistik dengan analisis data; Sains Komputer; matematik maju; dan pada tahun lepas anda, capstone berasaskan projek.

Sepanjang kajian sarjana anda, anda akan belajar cara berfikir dengan data dan menggunakan konsep dan pengkomputeran statistik untuk mengubah data menjadi penyelesaian dan wawasan. Mempelajari sains data di SAU bererti apabila anda tiba di kesimpulan, anda akan sentiasa mempertimbangkan implikasi etika dan sosioekonomi yang mungkin.... [-]

Amerika Syarikat Davenport
January 2020
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
St. Ambrose University

Anda percaya program komputer meningkatkan kehidupan, fungsi organisasi, dan pengurusan sumber. Dan, anda ingin mempunyai kemajuan teknologi. Sama ada anda ingin merekabe ... [+]

Anda percaya program komputer meningkatkan kehidupan, fungsi organisasi, dan pengurusan sumber. Dan, anda ingin mempunyai kemajuan teknologi. Sama ada anda ingin merekabentuk aplikasi mudah alih atau penyelesaian perisian perusahaan, SAU boleh menyediakan anda untuk kerjaya IT yang berjaya.

Graduan kami bekerja di Apple Inc, Carleton Life Support, Google, HNI Corporation, dan Southern Imperial Inc., dan banyak lagi.

Kelebihan AmbrosePendidikan KomprehensifPengalaman Hands-on4 1 program MSITM

Fakulti kami adalah terkini mengenai teknologi dan inovasi dalam sains komputer. Mereka bekerja bersebelahan dengan anda semasa anda belajar untuk menterjemahkan teori, membina kecekapan teknikal, dan menggunakan kemahiran anda di dunia nyata.... [-]

Amerika Syarikat Davenport
January 2020
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Fall at SAU

Welcome Week

Alamat
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Amerika Syarikat