St. Ambrose University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

St. Ambrose University

Kehidupan kampus yang dinamik

Kami menawarkan lebih daripada 60 jurusan dengan fleksibiliti untuk menggabungkan jurusan, bawah umur, dan pilihan untuk memenuhi minat anda. Lebih-lebih lagi, masyarakat kita yang terkenal terkenal dengan sukan, acara khas, dan dewan kediaman yang luar biasa.

Para pelajar SAU diilhamkan oleh tradisi intelektual Katolik dan komitmen kami terhadap keadilan sosial. Sebenarnya, mereka beribu-ribu jam perkhidmatan sukarela setiap tahun - dan lebih daripada 150,000 jam pada tahun lalu sahaja!

SEKALI PANDANG

SAU menduduki tempat ke-5 di Kolej Konsensus '(2018) kaji selidik Kolej dan Universiti Terbaik di Iowa, dan ke-13 dalam kategori Universiti Terbaik-Midwest, berdasarkan purata ranking dan ulasan pelajar yang diterbitkan. Peringkat ke-38 (tie) oleh US News

LOCATON KAMI

Betul di tengah-tengah mana sahaja yang anda mahu pergi!

St. Ambrose University terletak di Davenport, Iowa, sebahagian daripada Quad Cities - kawasan metropolitan bi-state (Iowa dan Illinois) yang terletak di satu-satunya kawasan utama Sungai Mississippi yang beroperasi dari timur ke barat.

MENGAPA SAU

Cari tujuan anda dalam hidup di St. Ambrose University

Sesetengah pelajar lebih suka tersesat di kalangan orang ramai di universiti besar. Menjadi satu orang di lautan muka, mereka mungkin melangkah ke dunia tanpa mengetahui siapa mereka atau kehidupan apa saja.

Tetapi anda berbeza. Anda mahukan pendidikan berkualiti di sekolah yang lebih kecil di mana profesor anda tahu anda dengan nama, di mana anda boleh melakukan penyelidikan pada tahun pertama anda, dan di mana kepercayaan dan dedikasi anda untuk melayani orang lain memberikan anda dan rakan-rakan anda dengan tujuan yang lebih besar dalam kehidupan. Jika anda seorang pelajar seperti ini, kami ingin berjumpa dengan anda!

Sumber Akademik Sekolah Negeri, Keramahan Kolej Kecil

Dapatkan yang terbaik dari kedua-dua dunia

St. Ambrose menawarkan berpuluh-puluh jurusan dan ahli akademik yang terkenal di universiti dan kolej yang lebih besar di Iowa. Malah, peluang akademik di Ambrose - latihan, penyelidikan, pembelajaran di tangan - pergi ke atas dan di luar banyak pesaing sekolah negeri dan persendirian kami.

Tetapi apa yang membedakan kami ialah saiz kelas kecil dan profesor yang boleh didekati yang dapat mengenali anda dan didedikasikan untuk arahan anda, memberikan anda kesempatan yang tidak mungkin anda terima di kolej lain di Quad Cities atau di tempat lain.

Nilai Ambrosian Adalah Yayasan untuk Membina Kejayaan

SAU Adalah Tepat Sesuai untuk Anda

Nilai-nilai kami dari kecemerlangan akademik dan komitmen kepada seni liberal, keadilan sosial dan khidmat masyarakat membantu meletakkan asas untuk kejayaan anda sebagai pelajar, kerjaya anda, dan menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik.

BAGAIMANA SAYA BOLEH MENDAPATKAN PENDIDIKAN?

Kolej Perniagaan SAU mempunyai program latihan praktikal yang komprehensif untuk memberikan pengalaman berkualiti dan berpengalaman yang berkualiti. Pelajar pengurusan telah menjalani latihan di banyak syarikat serantau dan nasional, termasuk Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy, dan Deere

Pelajar kami juga dapat menerapkan pembelajaran mereka kepada projek-projek nyata, yang membolehkan anda belajar dan menyumbang kepada komuniti Quad Cities.

APA-APA SESUAI PANDUAN KERETAIKAN POTENSI?

Para profesional pengurusan boleh memasuki banyak bidang kerjaya, termasuk pemasaran, kewangan, perjalanan, perbankan, hiburan dan banyak lagi. Beberapa alumni kami telah menyertai perniagaan keluarga mereka.

Kemahiran anda juga sangat dihargai oleh syarikat yang memberi tumpuan kepada peruncitan, perhotelan, perbankan, pembuatan, pengangkutan, dan hiburan.

Alumni kami sering bercakap mengenai kualiti dan nilai pendidikan St. Ambrose.

Satu kajian baru-baru ini bagi graduan SAU College of Business mendapati 97% telah bekerja sepenuh atau separuh masa, di sekolah siswazah, meneruskan pendidikan mereka, atau tidak mencari pekerjaan pada masa itu.

APAKAH MEMILIK ALUMNI PROGRAM INI?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL fikir dia akan menuju ke angkatan bersenjata, tetapi menemui semangatnya dalam pengurusan dan pemasaran. Walaupun dia telah mencapai tahap bawah umur di kawasan tersebut, pengetahuan dan minatnya - serta mentor oleh profesor kegemaran Wes - mendorongnya ke arah gelar sarjana dalam Kepimpinan Organisasi di SAU. Sebagai Pengurus Projek dengan Pejabat Pengurusan Program Perusahaan UnityPoint Health, Wes berjaya dalam tugasnya dengan pendidikan yang menyeluruh dan berbilang disiplin yang diperolehnya di Ambrose.
  • Elijah Grant IV '15 berkolaborasi dalam bidang pengurusan dan pemasaran dan kini mengendalikan firma medianya sendiri, Grant Media di Davenport. Mengetahui bagaimana mempengaruhi perubahan dan memberi inspirasi kepada orang adalah apa yang diambil oleh Elijah dari St. Ambrose. "Peluang kepemimpinan di kampus menjadikan masa saya di St. Ambrose berbaloi. Berada di dalam peranan pemimpin itu sebagai seorang pelajar yang mempersiapkan saya untuk memimpin di luar bilik darjah dan membantu saya berkembang sebagai seorang lelaki."

Lokasi

Davenport

Alamat
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami