Saint Anselm College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dalam semangat apa yang terbaik dalam pendidikan seni liberal, teras akademik di Saint Anselm College telah direka untuk menawarkan pelajar pengalaman yang luas yang akan menyediakan mereka untuk hidup; pendidikan yang bukan sahaja menyediakan persediaan profesional dan kerjaya, tetapi juga menggalakkan usaha sepanjang hayat kebenaran yang akan mengekalkan dan memperkayakan kehidupan mereka. Pendidikan ini dipermudahkan melalui kurikulum teras terdiri daripada satu set kursus yang sama dan hasil pembelajaran yang dianggap penting untuk pendidikan pelajar-pelajar dalam semua jurusan.

Kolej baru-baru ini telah menyemak semula dan menaikkan semangat teras akademiknya dengan mengamalkan kurikulum teras baru yang bermula Fall 2014. Teras baru mempunyai ciri-ciri kira-kira antara kursus-kursus umum yang memupuk semangat masyarakat dan elektif kursus akademik yang membolehkan untuk pilihan murid.

Kurikulum teras merangkumi tiga elemen utama: - Kemanusiaan - College Writing - Core Hasil Pembelajaran

Di luar bilik darjah

A benar pendidikan seni liberal tidak dapat dikandung di dalam kawasan katalog kursus. Sebaliknya, langkah yang penuh pengertian, siasatan, dan perkhidmatan yang diperlukan seorang pelajar mendapat pendidikan sepenuhnya sering dibayar di luar bilik darjah. Pelajar di Saint Anselm College mempunyai banyak peluang untuk memperkaya akademik, budaya dan sosial di luar bilik darjah.

Sebagai rumah kepada beberapa pusat diiktiraf di peringkat antarabangsa dan institusi, Saint Anselm mengalu-alukan pemimpin pemikiran dari seluruh dunia untuk belajar, bercakap, dan menjalankan penyelidikan di kampus. Malah, New Hampshire Institut Politik adalah tempat kebangsaan terkenal dengan wacana demokrasi yang telah menjadi tuan rumah pengulas politik dan perdebatan presiden. Selain kursus, kajian ilmiah dan akademik berat sepenuhnya dalam pendidikan ijazah pertama di Saint Anselm. Pelajar di Saint Anselm mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam peluang penyelidikan bekerjasama dengan ahli-ahli fakulti yang bekerja di makmal dan sains sosial dalam tetapan akademik dan kemudahan di kampus, dan juga di lokasi bidang di seluruh dunia.

Dan selaras dengan ketaatan Benedictine untuk belajar dalam perkhidmatan manusia, Saint Anselm College menggalakkan semua pelajar untuk mengambil bahagian dalam perkhidmatan belajar untuk mengaplikasikan konsep bilik darjah dalam konteks masyarakat mencabar. Projek pembelajaran Perkhidmatan diselaraskan oleh Pusat Meelia bagi Penglibatan Masyarakat dan ahli fakulti sering mengintegrasikan pilihan perkhidmatan pembelajaran dalam kursus-kursus mereka.

Kehidupan rohani ini, terdapat perkhidmatan Mass, peluang sukarelawan, dan alternatif kementerian percutian musim bunga diselaraskan oleh Kementerian Kampus Saint Anselm ini.

Lokasi

Manchester

Alamat
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

Manchester, New Hampshire, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami