Rutgers - The State University of New Jersey

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Rutgers, The State University of New Jersey, berdiri di antara universiti penyelidikan awam peringkat tertinggi dan paling pelbagai di Amerika. Universiti awam tertua, terbesar, dan teratas di kawasan metropolitan New York / New Jersey, anda akan menemui kami di lokasi utama kami di tiga bandar New Jersey, dan jejak kami dapat dilihat di seluruh wilayah. Kami adalah tenaga akademik, kesihatan, dan penyelidikan dan universiti peluang.

Misi Universiti

Sebagai salah satu universiti penyelidikan awam komprehensif terkemuka di negara ini, Rutgers, The State University of New Jersey, mempunyai misi tiga kali ganda dari

menyediakan keperluan instruksional penduduk New Jersey melalui program pendidikan sarjana, siswazah, dan lanjutannya;

menjalankan penyelidikan inovatif yang menyumbang kepada kesejahteraan perubatan, alam sekitar, sosial, dan budaya negara, serta membantu ekonomi dan perniagaan dan industri negeri; dan

melakukan perkhidmatan awam untuk memenuhi keperluan penduduk negeri dan pemerintah daerah, daerah, dan negeri.

Setiap komponen misi universiti menguatkan dan menyokong dua yang lain.

Sebagai University of New Jersey®, Rutgers berdedikasi untuk mengajar yang memenuhi standard kecemerlangan tertinggi, untuk melakukan penyelidikan yang membuka jalan baru, dan untuk menyediakan perkhidmatan, penyelesaian, dan perawatan klinikal yang membantu individu dan tempatan, nasional, dan global komuniti tempat mereka tinggal.

Begitu Banyak Pilihan ...

Dengan beratus-ratus program ijazah, lokasi di New Jersey, dan 71,000 pelajar, Rutgers menyampaikan sesuatu untuk semua orang. Dan kerana kampus kami terdapat dalam pelbagai saiz - kecil, sederhana, dan besar - anda boleh memilih yang paling sesuai dengan anda.

Lokasi

New Brunswick

Alamat
New Brunswick, Jersi baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami