Baca keterangan rasmi

Richfield Universiti adalah sebuah institusi pendidikan tinggi yang bebas dan sebahagian daripada Teknologi Richfield, sebuah syarikat tempatan yang diperbadankan di bawah undang-undang Amerika California. Richfield University adalah bangga terletak di Bandar Woodland Hills, Negeri California, kira-kira dua puluh lima batu barat laut pusat bandar Los Angeles. Richfield University komited untuk menggalakkan kepelbagaian dan kesedaran global bagi sokongan keamanan dan kesejahteraan dunia. Kami sangat dialu-alukan pelajar antarabangsa dan komited untuk berkhidmat kepada sebuah badan yang pelbagai pelbagai budaya pelajar dan sarjana dalam suasana yang menggalakkan kebanggaan, hormat, dan kerja berpasukan. Pelajar dan sarjana kami datang dari berlainan latar belakang etnik dan masyarakat. Program dan inisiatif Richfield University 's berusaha untuk mengiktiraf nilai menghormati kepelbagaian dan kewarganegaraan global dan kerjasama. Komuniti pembelajaran Richfield menyediakan iklim pembelajaran yang mengiktiraf nilai keaslian dan kepelbagaian, kekayaan pemikiran yang pelbagai dan dialog, nilai yang menawarkan perspektif alternatif dan penyelesaian, dan keberkesanan membangunkan kandungan pengajaran berfokus yang akan memenuhi keperluan pelajar individu dan masyarakat masing-masing.

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Richfield University

Sarjana Muda Richfield Kolej Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan dengan Pilihan Pengurusan Maklumat menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang perniagaan dengan peng ... [+]

BA dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pilihan dalam Pengurusan Maklumat

Sarjana Muda Richfield Kolej Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan dengan Pilihan Pengurusan Maklumat menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam perniagaan dengan pengkhususan dalam sistem pengurusan maklumat dan rekod. Program ini menawarkan baik - pendidikan perniagaan bulat dengan kursus asas dalam pengurusan, perniagaan, teknologi maklumat, dan pentadbiran pejabat. Program ini bertujuan untuk membangunkan keupayaan intelektual pelajar, kemahiran pengurusan dan pentadbiran dan menyediakan mereka dengan alat-alat teknologi maklumat untuk meningkatkan pengurusan membuat keputusan kecekapan mereka.

Peluang kerjaya... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles