Ohio Wesleyan University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ohio Wesleyan menawarkan prasmanan semua-anda-boleh-pengalaman pembelajaran dan mengalami dan melakukan itu akan meninggalkan anda menginginkan lebih banyak.

Sejak tahun 1842.

Masih Insatiable.

Ohio Wesleyan University adalah komuniti orang yang mempunyai selera makan yang tidak dapat dipuaskan untuk kehidupan dan pembelajaran. Kami bersemangat dan bersemangat untuk membuat hubungan dengan dunia di sekeliling kita dan dunia. Mengapa? Kerana menghubungkan idea, perspektif, dan pengalaman yang berbeza membakar inovasi dan penemuan. Kampus 200-hektar kami menawarkan peluang yang tidak dapat diterokai. Mengejar mereka semua. Berikan ide baru. Rebutkan peluang-peluang yang membangkitkan minda dan masa depan. Sepenuhnya mengalami kekayaan dan keterkaitan pendidikan seni liberal.

Buat Esok untuk Pelajar Kita

Dengan $ 200 juta Sambung Hari Ini, Buat Tomorrow komprehensif kempen - yang terbesar dalam sejarah sekolah - kita memperbaharui komitmen kita kepada prinsip pengasas kita sebagai kita mencatat jalan yang berani ke hadapan. Di OWU, nilai-nilai yang kekal dalam pendidikan seni liberal terus menyediakan graduan untuk kehidupan kepimpinan dan khidmat dalam setiap segmen masyarakat kita. Terima kasih atas peranan anda dalam mengekalkan warisan kami.

Melabur dalam Profesor Kami | Matlamat: $ 37 juta

Tanya siapa saja yang mereka suka tentang OWU, dan mereka akan menamakan profesor kegemaran - atau dua atau tiga. Sokongan anda membolehkan OWU merekrut, memupuk, dan membangunkan aset terbesar kami - orang yang mendidik, membentuk, dan memberi inspirasi kepada pemimpin kami esok.

Beasiswa dan Bantuan Kewangan | Matlamat: $ 50 juta

Kita tidak boleh membiarkan sumber menjadi halangan bagi kesan transformasi pendidikan OWU. Sama ada berasaskan keperluan, berasaskan merit, atau bantuan untuk pelajar yang kembali, biasiswa boleh menjadi faktor penentu dalam membawa pelajar ke OWU, dan memastikan mereka dapat menyelesaikan ijazahnya.

Melabur di Kampus kami: Penambahbaikan Modal | Matlamat: $ 43 juta

Kampus bersejarah kami telah dihiasi dengan beberapa bangunan baru yang mengagumkan dan melihat beberapa ruang yang paling ikonik kami yang diberi kehidupan dan tujuan baru terima kasih kepada sokongan dermawan yang signifikan.

Sambungan OWU | Matlamat: $ 35 juta

Program kurikulum inovatif ini membolehkan pelajar menyambung teori akademik dengan amalan dunia nyata dalam konteks global. Di samping itu, akses pelajar ke latihan latihan akan diperluas menerusi Pusat Hubungan Kerjaya yang dirancang.

Melabur dalam Setiap Hari: Pemberian Tahunan | Matlamat: $ 35 juta

Kami tetap komited untuk memelihara kampus kami yang cantik dan meningkatkan ruang pembelajaran berteknologi tinggi kami. Dari teknologi untuk pembiayaan program, untuk latihan fakulti dan kakitangan dan gaji, hadiah tahunan menyentuh setiap bahagian OWU, setiap hari.

Misi

Penyata Tujuan

Sejak penubuhannya, Ohio Wesleyan telah mengekalkan hubungannya dengan Gereja Methodist (kini United Methodist), yang menawarkan kualiti biasiswa, kepimpinan, dan perkhidmatan yang telah memperkayakan kedua-dua Gereja dan masyarakat.

Piagam Ohio Wesleyan menyatakan bahawa "Universiti selama-lamanya akan dilaksanakan berdasarkan prinsip yang paling liberal, dapat diakses oleh semua denominasi agama, dan direka untuk kebaikan rakyat kita secara umum."

Dalam semangat warisan ini, Universiti mendefinisikan dirinya sebagai komuniti guru dan pelajar yang menumpukan kepada usaha mencari kebenaran. Ia cuba untuk membangunkan ciri-ciri intelek dan watak murid-muridnya yang akan berguna tidak kira apa yang mereka pilih untuk dilakukan di kemudian hari. Penularan, penyambungan, dan penemuan ilmu pengetahuan adalah pusat tradisi seni liberal.

Walaupun menggalakkan biasiswa profesional dan berasa bangga dengan fakulti dan graduan mereka yang menikmati reputasi nasional atau antarabangsa dalam bidang mereka, Universiti telah menjadi tujuan utama untuk menjadi institusi yang berkualiti untuk pengajaran dan pembelajaran. Oleh kerana pengajaran yang berkesan adalah sangat penting, ahli fakulti kerap dikaji dan dinilai untuk kecemerlangan pengajaran.

Hakim Wesleyan Ohio sendiri berjaya apabila ia telah mencapai tiga objektif dalam kerjanya dengan para pelajar:

Yang pertama adalah untuk memberi pengetahuan. Termasuk di sini adalah pengetahuan mengenai masa lalu budaya kita; pendidikan liberal menyampaikan apa yang difikirkan oleh minda yang hebat, artis yang hebat telah mencipta, para pemimpin hebat telah melakukannya. Juga termasuk pengetahuan baru; pendidikan liberal menyampaikan apa yang diperoleh di sempadan penyiasatan kontemporari dan pendahuluan semangat manusia. Objektif menyampaikan pengetahuan bermula dengan keyakinan bahawa secara intrinsically bermanfaat untuk memiliki pengetahuan dan wawasan yang ditransmisikan melalui kemanusiaan, kesenian, dan sains.

Objektif utama kedua adalah untuk membangun dan meningkatkan keupayaan pelajar tertentu. Sewaktu mereka maju melalui kurikulum Universiti, pelajar memperoleh kemahiran asas membaca, menulis, dan analisis kuantitatif. Mereka membina kemahiran ini keupayaan untuk berfikir secara kritis dan logik, menggunakan kaedah-kaedah bidang penyelidikan yang berlainan, dan memahami bahasa simbolik yang digunakan untuk mengkodifikasikan dan menyampaikan pengetahuan dalam masyarakat hari ini. Mereka boleh mengembangkan perasaan estetik atau bakat kreatif dalam beberapa bidang. Ramai pelajar belajar mengintegrasikan teori dengan amalan dengan menyediakan karier dalam pelbagai disiplin dan melalui program pra-profesional dan profesional.

Objektif ketiga adalah meletakkan pendidikan dalam konteks nilai-nilai. Pendidikan liberal bertujuan untuk mengembangkan pemahaman pelajar terhadap diri mereka sendiri, penghargaan terhadap orang lain, dan kesanggupan untuk memenuhi tanggungjawab kewarganegaraan dalam masyarakat bebas. Ia mengiktiraf bahawa kepekaan terlatih terhadap isu-isu nilai persendirian dan awam, didasarkan pada pemahaman yang kukuh terhadap pelbagai warisan budaya, adalah penting untuk kematangan dan untuk menjalani kehidupan yang baik. Ia memberi penghormatan tinggi kepada kejujuran intelektual. Selaras dengan tradisi Metodis kami, Ohio Wesleyan menggalakkan keprihatinan terhadap semua isu agama dan etika dan merangsang pelajarnya untuk mengkaji pandangan mereka berdasarkan isu-isu ini.

Setakat yang Ohio Wesleyan mendidik secara bebas, ia memenuhi tujuan utamanya untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kecekapan, dan watak untuk kepimpinan, khidmat, dan pembelajaran berterusan dalam masyarakat yang kompleks dan semakin global.

Lokasi

Delaware

Alamat
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami