Baca keterangan rasmi

Ohio Wesleyan menawarkan prasmanan semua-anda-boleh-pengalaman pembelajaran dan mengalami dan melakukan itu akan meninggalkan anda menginginkan lebih banyak.

Sejak tahun 1842.

Masih Insatiable.

Ohio Wesleyan University adalah komuniti orang yang mempunyai selera makan yang tidak dapat dipuaskan untuk kehidupan dan pembelajaran. Kami bersemangat dan bersemangat untuk membuat hubungan dengan dunia di sekeliling kita dan dunia. Mengapa? Kerana menghubungkan idea, perspektif, dan pengalaman yang berbeza membakar inovasi dan penemuan. Kampus 200-hektar kami menawarkan peluang yang tidak dapat diterokai. Mengejar mereka semua. Berikan ide baru. Rebutkan peluang-peluang yang membangkitkan minda dan masa depan. Sepenuhnya mengalami kekayaan dan keterkaitan pendidikan seni liberal.

Buat Esok untuk Pelajar Kita

Dengan $ 200 juta Sambung Hari Ini, Buat Tomorrow komprehensif kempen - yang terbesar dalam sejarah sekolah - kita memperbaharui komitmen kita kepada prinsip pengasas kita sebagai kita mencatat jalan yang berani ke hadapan. Di OWU, nilai-nilai yang kekal dalam pendidikan seni liberal terus menyediakan graduan untuk kehidupan kepimpinan dan khidmat dalam setiap segmen masyarakat kita. Terima kasih atas peranan anda dalam mengekalkan warisan kami.

Melabur dalam Profesor Kami | Matlamat: $ 37 juta

Tanya siapa saja yang mereka suka tentang OWU, dan mereka akan menamakan profesor kegemaran - atau dua atau tiga. Sokongan anda membolehkan OWU merekrut, memupuk, dan membangunkan aset terbesar kami - orang yang mendidik, membentuk, dan memberi inspirasi kepada pemimpin kami esok.

Beasiswa dan Bantuan Kewangan | Matlamat: $ 50 juta

Kita tidak boleh membiarkan sumber menjadi halangan bagi kesan transformasi pendidikan OWU. Sama ada berasaskan keperluan, berasaskan merit, atau bantuan untuk pelajar yang kembali, biasiswa boleh menjadi faktor penentu dalam membawa pelajar ke OWU, dan memastikan mereka dapat menyelesaikan ijazahnya.

Melabur di Kampus kami: Penambahbaikan Modal | Matlamat: $ 43 juta

Kampus bersejarah kami telah dihiasi dengan beberapa bangunan baru yang mengagumkan dan melihat beberapa ruang yang paling ikonik kami yang diberi kehidupan dan tujuan baru terima kasih kepada sokongan dermawan yang signifikan.

Sambungan OWU | Matlamat: $ 35 juta

Program kurikulum inovatif ini membolehkan pelajar menyambung teori akademik dengan amalan dunia nyata dalam konteks global. Di samping itu, akses pelajar ke latihan latihan akan diperluas menerusi Pusat Hubungan Kerjaya yang dirancang.

Melabur dalam Setiap Hari: Pemberian Tahunan | Matlamat: $ 35 juta

Kami tetap komited untuk memelihara kampus kami yang cantik dan meningkatkan ruang pembelajaran berteknologi tinggi kami. Dari teknologi untuk pembiayaan program, untuk latihan fakulti dan kakitangan dan gaji, hadiah tahunan menyentuh setiap bahagian OWU, setiap hari.

Misi

Penyata Tujuan

Sejak penubuhannya, Ohio Wesleyan telah mengekalkan hubungannya dengan Gereja Methodist (kini United Methodist), yang menawarkan kualiti biasiswa, kepimpinan, dan perkhidmatan yang telah memperkayakan kedua-dua Gereja dan masyarakat.

Piagam Ohio Wesleyan menyatakan bahawa "Universiti selama-lamanya akan dilaksanakan berdasarkan prinsip yang paling liberal, dapat diakses oleh semua denominasi agama, dan direka untuk kebaikan rakyat kita secara umum."

Dalam semangat warisan ini, Universiti mendefinisikan dirinya sebagai komuniti guru dan pelajar yang menumpukan kepada usaha mencari kebenaran. Ia cuba untuk membangunkan ciri-ciri intelek dan watak murid-muridnya yang akan berguna tidak kira apa yang mereka pilih untuk dilakukan di kemudian hari. Penularan, penyambungan, dan penemuan ilmu pengetahuan adalah pusat tradisi seni liberal.

Walaupun menggalakkan biasiswa profesional dan berasa bangga dengan fakulti dan graduan mereka yang menikmati reputasi nasional atau antarabangsa dalam bidang mereka, Universiti telah menjadi tujuan utama untuk menjadi institusi yang berkualiti untuk pengajaran dan pembelajaran. Oleh kerana pengajaran yang berkesan adalah sangat penting, ahli fakulti kerap dikaji dan dinilai untuk kecemerlangan pengajaran.

Hakim Wesleyan Ohio sendiri berjaya apabila ia telah mencapai tiga objektif dalam kerjanya dengan para pelajar:

Yang pertama adalah untuk memberi pengetahuan. Termasuk di sini adalah pengetahuan mengenai masa lalu budaya kita; pendidikan liberal menyampaikan apa yang difikirkan oleh minda yang hebat, artis yang hebat telah mencipta, para pemimpin hebat telah melakukannya. Juga termasuk pengetahuan baru; pendidikan liberal menyampaikan apa yang diperoleh di sempadan penyiasatan kontemporari dan pendahuluan semangat manusia. Objektif menyampaikan pengetahuan bermula dengan keyakinan bahawa secara intrinsically bermanfaat untuk memiliki pengetahuan dan wawasan yang ditransmisikan melalui kemanusiaan, kesenian, dan sains.

Objektif utama kedua adalah untuk membangun dan meningkatkan keupayaan pelajar tertentu. Sewaktu mereka maju melalui kurikulum Universiti, pelajar memperoleh kemahiran asas membaca, menulis, dan analisis kuantitatif. Mereka membina kemahiran ini keupayaan untuk berfikir secara kritis dan logik, menggunakan kaedah-kaedah bidang penyelidikan yang berlainan, dan memahami bahasa simbolik yang digunakan untuk mengkodifikasikan dan menyampaikan pengetahuan dalam masyarakat hari ini. Mereka boleh mengembangkan perasaan estetik atau bakat kreatif dalam beberapa bidang. Ramai pelajar belajar mengintegrasikan teori dengan amalan dengan menyediakan karier dalam pelbagai disiplin dan melalui program pra-profesional dan profesional.

Objektif ketiga adalah meletakkan pendidikan dalam konteks nilai-nilai. Pendidikan liberal bertujuan untuk mengembangkan pemahaman pelajar terhadap diri mereka sendiri, penghargaan terhadap orang lain, dan kesanggupan untuk memenuhi tanggungjawab kewarganegaraan dalam masyarakat bebas. Ia mengiktiraf bahawa kepekaan terlatih terhadap isu-isu nilai persendirian dan awam, didasarkan pada pemahaman yang kukuh terhadap pelbagai warisan budaya, adalah penting untuk kematangan dan untuk menjalani kehidupan yang baik. Ia memberi penghormatan tinggi kepada kejujuran intelektual. Selaras dengan tradisi Metodis kami, Ohio Wesleyan menggalakkan keprihatinan terhadap semua isu agama dan etika dan merangsang pelajarnya untuk mengkaji pandangan mereka berdasarkan isu-isu ini.

Setakat yang Ohio Wesleyan mendidik secara bebas, ia memenuhi tujuan utamanya untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kecekapan, dan watak untuk kepimpinan, khidmat, dan pembelajaran berterusan dalam masyarakat yang kompleks dan semakin global.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Ohio Wesleyan University

Bersedia untuk masa depan perniagaan - itulah fokus utama Pentadbiran Perniagaan OWU. Anda belajar untuk merancang, mengatur, mengarah dan mengawal fungsi dan proses pern ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Bersedia untuk masa depan perniagaan - itulah fokus utama Pentadbiran Perniagaan OWU. Anda belajar untuk merancang, mengatur, mengarah dan mengawal fungsi dan proses perniagaan dalam ekonomi dinamik dan global. Program ini jarang berlaku dalam suasana seni liberal kebangsaan, memberikan pendidikan perniagaan berkualiti tinggi bersama dengan asas seni liberal, mempersiapkan anda untuk kerja dan kehidupan yang bermakna.

Pendidikan perniagaan di OWU jauh berbeza daripada di sebuah universiti besar. Anda belajar untuk berfikir secara berbeza, supaya anda dapat menonjol dari orang ramai. Anda akan mendapat manfaat daripada kelas perniagaan yang ketat, pengalaman dunia nyata, dan hubungan rapat dengan profesor anda. Anda akan lulus dengan pengetahuan perniagaan yang kukuh dan pendidikan seni liberal yang membantu anda mengembangkan kemahiran yang dikehendaki oleh majikan: pemikiran kritis, membuat keputusan, komunikasi, kreativiti, kerja berpasukan, dan perspektif global. Ini juga merupakan kemahiran penting untuk usahawan muda.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Ohio Wesleyan University

Biologi utama ini menyediakan asas dalam prinsip biologi dengan pelbagai kelenturan terbesar dalam pilihan untuk meneroka pelbagai topik biologi. Sebagai majoriti Biologi ... [+]

Sarjana Muda dalam Biologi

Biologi adalah kajian kehidupan, dari tahap molekul ke seluruh organisma ke biosfera global. Para ahli biologi meneroka semua aspek sistem hidup, dan penemuan biologi terus meningkatkan kesihatan manusia, pengeluaran makanan, dan kelestarian alam sekitar.

Mengenai Major

Biologi utama ini menyediakan asas dalam prinsip biologi dengan pelbagai kelenturan terbesar dalam pilihan untuk meneroka pelbagai topik biologi . Sebagai majoriti Biologi, anda belajar untuk mengenal pasti, mengubah atau mengurus proses biologi dari sel tunggal ke seluruh organisma.

Kata kunci: perubatan, kerjaya kesihatan, kesihatan awam, pemuliharaan, penyelidikan lanjutan, sains makmal, penyelidikan lapangan, sains alam sekitar, bioteknologi, arena farmaseutikal.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Analisis data adalah profesi yang berkembang pesat dalam pelbagai bidang, termasuk kewangan, penjagaan kesihatan, insurans, penyelidikan biomedikal, sains komputer, pemas ... [+]

Sarjana Muda dalam Data Analytics

Analisis data adalah profesi yang berkembang pesat dalam pelbagai bidang, termasuk kewangan, penjagaan kesihatan, insurans, penyelidikan biomedikal, sains komputer, pemasaran, dan banyak bidang lain. Pakar dalam analisis data telah cepat dinilai oleh keupayaan mereka untuk memproses sejumlah besar data, mengesan aliran yang penting, dan membuat pandangan yang mendorong keputusan penting.

Mengenai Major

Ini menggabungkan kajian utama dalam matematik dan sains komputer dengan asas yang kukuh dalam seni liberal. Dalam TED Talk mengenai cabaran dalam menafsirkan data besar, penganalisa data Susan Etlinger berkata: "Apa yang kita perlu lakukan hanyalah membelanjakan masa yang lebih sedikit kepada perkara-perkara seperti kemanusiaan dan sosiologi, dan ilmu sosial, retorik, falsafah, etika, kerana mereka memberi kita konteks yang sangat penting untuk data besar, dan kerana mereka membantu kita menjadi pemikir kritis yang lebih baik. "... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Kimia membolehkan kita memahami cara atom dan molekul berperilaku dan bagaimana perilaku tersebut membawa kepada segala yang kita tahu dan cinta. Ia adalah kajian tentang ... [+]

Sarjana Muda dalam Kimia

"Sintesis molekul meletakkan kimia sangat dekat dengan seni. Kami membuat objek yang kita atau orang lain kemudian belajar atau menghargai. "

- Roald Hoffmann

Kimia membolehkan kita memahami cara atom dan molekul berperilaku dan bagaimana perilaku tersebut membawa kepada segala yang kita tahu dan cinta. Ia adalah kajian tentang perkara dan semua perubahan yang mungkin berlaku. Jurusan Kimia berusaha memahami fenomena yang pelbagai dari sudut pandangan molekul.

Mengenai Majors

OWU menawarkan dua jurusan yang berbeza dalam kimia untuk memenuhi matlamat pendidikan dan kerjaya pelajar.

Asas Kimia menyediakan anda untuk memasuki pelbagai jawatan dalam industri kimia, memasuki beberapa program siswazah, dan mengajar kimia sekolah menengah.Kimia Bersertifikat ACS memenuhi cadangan Jawatankuasa Kimia Amerika mengenai Latihan Profesional. Dengan melengkapkan majoriti ini, anda akan disahkan oleh American Chemical Society. Jurusan yang disahkan ACS amat menarik untuk industri. Dengan pembangunan kokurikulum yang lebih luas ini, para pelajar juga bersedia untuk kajian pascasiswazah dalam bidang kimia dan penyelidikan perindustrian. Majoriti ini sangat disyorkan untuk pelajar mengejar kerjaya dalam bidang kimia.Kimia Utama (BA)... [-]
Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Utama bermula dengan kalkulus dan bergerak ke kursus perantaraan yang meletakkan asas untuk penerokaan lanjut matematik. Kita dikehendaki mengambil kursus teoritis dalam ... [+]

Sarjana Muda dalam Matematik

Jabatan ini menyediakan kursus untuk pelajar menjangka pekerjaan atau kerja siswazah dalam matematik, statistik, atau pendidikan matematik. Di samping itu, kami menawarkan kursus untuk pelajar yang ingin menggunakan matematik atau statistik untuk menyokong majoriti lain atau hanya untuk mempelajari sesuatu yang baru dan kuantitatif.

Mengenai Major

Utama bermula dengan kalkulus dan bergerak ke kursus perantaraan yang meletakkan asas untuk penerokaan lanjut matematik. Kita dikehendaki mengambil kursus teoritis dalam analisis atau algebra dan juga kursus (atau seseorang boleh menunjukkan kemahiran) dalam pengaturcaraan komputer. Dari situ, jabatan ini menawarkan koleksi kursus matematik lanjutan yang menyediakan pelajar untuk pelbagai pilihan kerjaya.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Pengajian Antarabangsa tersendiri Ohio Wesleyan memberi tumpuan kepada pengalaman dan sambungan. Sebagai pelajar, anda mempunyai banyak peluang untuk memperoleh pengalama ... [+]

Sarjana Muda dalam Pengajian Antarabangsa

Pengajian Antarabangsa tersendiri Ohio Wesleyan memberi tumpuan kepada pengalaman dan sambungan. Sebagai pelajar, anda mempunyai banyak peluang untuk memperoleh pengalaman dunia melalui latihan dan projek penyelidikan di Washington, DC, dan lokasi di seluruh dunia. Sama pentingnya, anda mempunyai peluang antarabangsa harian di kampus - memenuhi pakar dan pakar dasar antarabangsa, Skyping dengan pemimpin di NATO dan organisasi antarabangsa yang lain, berinteraksi dengan alumni OWU di ketinggian agensi-agensi persekutuan, dan tinggal di kampus dengan rakan-rakan dari sekitar dunia.

Pengenalan kepada Program

Dalam program Pengajian Antarabangsa, anda akan meneroka bagaimana negara berinteraksi dalam dunia kita yang semakin mengecut. Sama ada anda berminat untuk mengkaji isu-isu di dunia pada amnya, atau di rantau tertentu di dunia, sifat lintas-disiplin Pengajian Antarabangsa memberi anda peluang untuk bekerja rapat dengan pelbagai profesor dan mengembangkan satu utama yang menyegarkan intelektual anda minat.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Untuk mengembangkan pengetahuan mendalam dan mendalam, anda akan mengambil kurikulum teras khas yang direka khusus untuk politik OWU dan jurusan kerajaan. Bekerja rapat d ... [+]

Sarjana Muda dalam Politik

Kajian anda tentang kerajaan akan memberikan gabungan yang kaya dengan sebenar dan ideal, nilai-nilai yang sering bertentangan dengan satu sama lain dan halangan-halangan yang praktikal yang berada dalam perjalanan mereka. Interaksi ini menghadapi kita setiap hari sebagai individu, warganegara negara kita, dan ahli masyarakat global.

Mengenai Major

Untuk mengembangkan pengetahuan mendalam dan mendalam, anda akan mengambil kurikulum teras khas yang direka khusus untuk politik OWU dan jurusan kerajaan. Bekerja rapat dengan penasihat fakulti anda, anda akan memilih kursus di setiap kawasan teras untuk memenuhi minat unik dan matlamat kerjaya anda. Jabatan ini menawarkan lima kursus kecil juga.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Menggalakkan dalam psikologi membuka pintu kepada dunia kemungkinan, dan alumni psikologi OWU melakukan kerja-kerja penting di banyak bidang di seluruh negara. Jurusan ps ... [+]

Sarjana Muda dalam Psikologi

Menggalakkan dalam psikologi membuka pintu kepada dunia kemungkinan, dan alumni psikologi OWU melakukan kerja-kerja penting di banyak bidang di seluruh negara. Jurusan psikologi mengumpul dan menganalisis data dan belajar untuk menyampaikan trend yang diperhatikan. Ramai juga terlibat dalam projek unik dengan profesor.

Mengenai Major

Sebagai psikologi utama di OWU, anda akan mengkaji pelbagai topik:

dari perkembangan sosial dan intelektual orang itu kepada pencegahan dan rawatan gangguan psikologi,dari pengendali dan analisis Pavlovian tingkah laku kepada model-model proses pemikiran manusia,dari analisis litar otak kepada mekanisme memori jangka panjang,dari tingkah laku orang dalam pengasingan kepada tingkah laku kumpulan dalam organisasi,dari asas biologi persepsi visual kepada cara terapeutik untuk merawat orang dengan skizofrenia.... [-]
Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan adalah salah satu daripada beberapa kolej kecil dengan dua jabatan sains kehidupan yang bersepadu: Botany ... [+]

Sarjana Muda dalam Zoologi

Ohio Wesleyan adalah salah satu daripada beberapa kolej kecil dengan dua jabatan sains kehidupan yang bersepadu: Botany

Mengenai Majors

Program zoologi Ohio Wesleyan memberikan anda dua pilihan utama, jadi anda boleh membuat program yang sesuai dengan minat dan tujuan kerjaya anda.

Major Zoology Umum direka untuk pelajar yang berminat dalam kajian manusia dan haiwan lain, tetapi mungkin tidak mahu meneruskan kerjaya profesional dalam bidang perubatan atau zoologi. Selalunya, jurusan zoologi umum memilih untuk menggandakan major dalam disiplin yang lain, mengembangkan lagi pilihan kerjaya mereka.Utama Zoologi Pra-Profesional lebih sesuai untuk mereka yang bersedia untuk sekolah perubatan atau kajian siswazah dalam zoologi. Melengkapi majoriti ini akan memenuhi keperluan pintu masuk minimum hampir semua program siswazah dalam biologi atau zoologi serta memenuhi sebahagian besar prasyarat untuk sekolah perubatan, pergigian, dan perubatan veterinar.Zoologi, Ketua Utama... [-]
Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Jika anda memilih untuk menjadi major dalam Ekonomi, anda akan mengambil kursus dalam bidang mikroekonomi, makroekonomi, kaedah penyelidikan, ekonomi antarabangsa dan per ... [+]

Sarjana Muda Ekonomi

Ekonomi adalah sains sosial yang berurusan dengan membuat pilihan apabila sumber kekurangan. Di samping digunakan dalam perniagaan, ekonomi digunakan untuk membantu pembangunan negara berpendapatan rendah, negara bantuan yang menangani masalah pengangguran, mengetahui cara terbaik untuk memperbaiki alam sekitar, memahami mengapa pengguna membeli apa yang mereka beli, dan jelaskan apa menentukan pendapatan rakyat.

Mengenai Major

Jika anda memilih untuk menjadi major dalam Ekonomi, anda akan mengambil kursus dalam bidang mikroekonomi, makroekonomi, kaedah penyelidikan, ekonomi antarabangsa dan perbandingan, dan seminar kanan integratif. Anda akan bersedia untuk memulakan kerjaya anda atau bekerja ke arah ijazah lanjutan. Dan jika anda sedang mempertimbangkan kerja lepasan, anda perlu memasukkan kerja yang besar dalam matematik.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ohio Wesleyan University

Persembahan kursus dalam sains komputer menyediakan anda untuk pekerjaan profesional atau melanjutkan pelajaran di sekolah siswazah. ... [+]

Sarjana Muda Sains Komputer

Persembahan kursus dalam sains komputer menyediakan anda untuk pekerjaan profesional atau melanjutkan pelajaran di sekolah siswazah.

Mengenai Major

Pelajar biasanya bermula dengan kursus pengenalan dalam sains komputer dan pengaturcaraan. Ini diikuti dengan kursus perantaraan yang merangkumi isu asas perkakasan dan perisian. Pelajar mempelajari pelbagai bahasa pengaturcaraan peringkat tinggi (termasuk C / C dan Skim), bahasa perhimpunan, sistem operasi UNIX, pengaturcaraan berorientasikan objek dan mendapatkan kebiasaan dengan perkakasan komputer universiti dan jabatan.

Banyak bidang sains komputer dan teori yang diterapkan dalam kursus lanjutan. Majors mengambil kursus dalam teori perhitungan dan analisis algoritma. Jabatan ini menawarkan kursus-kursus yang diterapkan dalam teori pangkalan data, sistem operasi dan kecerdasan buatan. Bagi pelajar yang berminat dalam bahasa komputer, persembahan kursus termasuk reka bentuk pengkompil dan teori bahasa pengaturcaraan.... [-]

Amerika Syarikat Delaware
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Amerika Syarikat