Ohio Northern University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SMALL UNIVERSITY, KESAN BESAR.

Ohio University Utara adalah bebas, University menyeluruh terletak di kampung indah Ada, Ohio. Universiti terdiri daripada lima kolej: Seni & Sains, Pentadbiran Perniagaan, Kejuruteraan, Farmasi dan Undang-undang. Sejak ditubuhkan pada tahun 1871, kita telah dikhaskan untuk pelajar membangun yang bersedia untuk melibatkan diri dan kemajuan ke tahap yang seterusnya dalam setiap perkara yang dilakukan.

ONU mempunyai sejarah yang kaya kecemerlangan akademik, dan kami sentiasa berkembang untuk memenuhi keperluan masyarakat yang sentiasa berubah. Kami telah baru diiktiraf bagi kualiti pengajaran, kadar pengijazahan tinggi, komitmen secara sukarela perkhidmatan dan yang paling hebatnya, memberikan pulangan yang tinggi ke atas pelaburan untuk graduan kami.

PERTUMBUHAN SEPANJANG HAYAT ADALAH MISI KAMI SETIAP HARI

nilai-nilai kita di ONU telah dipengaruhi oleh sejarah yang unik dan gabungan berkekalan dengan Gereja Methodist Bersatu. Kami diilhamkan oleh nilai-nilai yang lebih tinggi kebenaran, keindahan dan kebaikan. Di atas semua, misi kami adalah untuk menyediakan pelajar untuk berjaya dalam kerjaya mereka dan perkhidmatan kepada masyarakat mereka, negara dan dunia.

Pelajar di tempat kerja ONU rapat dengan fakulti supaya mereka boleh belajar untuk berfikir secara kritis, kreatif dan secara keusahawanan. Pengalaman praktikal mereka mendapat sekurang-ONU, bersama-sama dengan penerokaan kreatif di luar bilik darjah, menyediakan pelajar untuk seumur hidup pertumbuhan peribadi.

ONU SEKILAS PANDANG

Ohio University Utara telah ditubuhkan pada tahun 1871 di Desa Ada, Ohio. kampus indah kami terletak kira-kira 80 batu barat laut Columbus, Ohio. Universiti ini terdiri daripada lima kolej, setiap pelajar bersedia untuk mengambil apa sahaja cabaran yang mereka lihat di dunia.

3,238 pelajar Lebih daripada 70 program pengajian Mewakili 34 negeri dan 25 negara 11: 1 pelajar kepada fakulti nisbah Purata saiz kelas bayat: 19 653 fakulti dan kakitangan 83 peratus daripada fakulti sepenuh masa mempunyai Ph.D atau ijazah terminal. 31.357 alumni Daniel A. DiBiasio adalah presiden ke-11 Ohio University Utara. kampus 342 ekar Mascot - Polar Bear bernama Klondike NCAA Bahagian III, Ohio Athletic persidangan - 12 lelaki dan 11 pasukan wanita warna School - oren dan hitam

SEJARAH DAN WARISAN

Ohio University Utara bermula dengan satu orang dan satu idea yang tunggal. Pada tahun 1871, Henry Solomon Lehr, dengan sokongan dari masyarakat, mengasaskan Northwestern Ohio Normal Sekolah sebagai institusi latihan guru. Dua perubahan nama lain akan mengikuti; pertama, untuk Normal University Ohio dan kedua, pada tahun 1903, ke Ohio University Utara. Evolusi dari sekolah biasa kepada sebuah universiti benar mencerminkan tempoh mengesankan pertumbuhan dari segi saiz dan skop, salah satu yang tersendiri gabungan seni tradisional dan sains jabatan dan pendidikan dengan bidang profesional kejuruteraan, farmasi, undang-undang, dan perniagaan. Pada tahun 1899, Universiti bergabung dengan Gereja Methodist Bersatu dan lebih sengaja memeluk nilai Judeo-Kristian untuk menjadi gereja yang berkaitan. Dari permulaan ini, Ohio University Utara telah membangunkan tumpuan kepada pengajaran, pembelajaran, biasiswa, dan amalan profesional, dan persekitaran kampus yang yang berpusatkan pelajar, berorientasikan perkhidmatan, dan berasaskan nilai-nilai.

SIKAP PERINTIS KAMI ADALAH TRADISI KAMI TERTUA.

bercita-cita tinggi, sikap perintis Ohio Utara, telah hidup sejak awal-awal lagi. Sekolah ini bermula dengan seorang pun dan idea tunggal. Dengan bantuan masyarakat, Henry Solomon Lehr mengasaskan Northwestern Ohio Normal School pada tahun 1871. Apabila kurikulum kolej berkembang untuk memasukkan farmasi, kejuruteraan, undang-undang dan program perniagaan, namanya telah ditukar kepada Ohio Normal University dan, akhirnya, pada tahun 1903, Ohio University Utara.

Misi

Dipengaruhi oleh sejarah yang unik dan gabungan berkekalan dengan Gereja United Methodist, misi Ohio University Utara adalah untuk menyediakan persekitaran yang berkualiti tinggi pembelajaran yang menyediakan pelajar untuk berjaya dalam kerjaya mereka, perkhidmatan kepada masyarakat mereka, negara, dan dunia, dan hayat pertumbuhan peribadi diilhamkan oleh nilai-nilai yang lebih tinggi kebenaran, keindahan, dan kebaikan. program akademik yang tersendiri Universiti termasuk saling menyokong komponen pendidikan liberal dan profesional yang mengintegrasikan amalan dengan teori, dilengkapi dengan penawaran kokurikulum yang sangat baik yang memperkayakan pengalaman Utara. Untuk memenuhi misi ini, fakulti dan kakitangan terlibat dengan pelajar-pelajar supaya mereka boleh belajar untuk berfikir secara kritis, kreatif, dan secara keusahawanan, berkomunikasi dengan berkesan, memperolehi pengalaman praktikal, menyelesaikan masalah secara kolaboratif, dan bertindak sebagai ahli beretika dan bertanggungjawab daripada komuniti global.

VISION 2021

penglihatan Ohio University Utara adalah untuk menjadi antara yang terbaik swasta, universiti komprehensif di negara ini yang terkenal dengan program-program kecemerlangan dan terbilang dan diiktiraf untuk berkesan mengintegrasikan seni dan sains disiplin, kajian profesional, pembelajaran berimpak tinggi, dan penglibatan sivik.

Untuk mencapai tahap kecemerlangan yang lebih tinggi dan terbilang dan pengiktirafan negara lebih besar, pihak Universiti akan membina kekuatan semasa dan mengejar elemen yang berikut wawasan strategik yang dikongsi bersama:

Kita akan mengenal pasti dan melaksanakan peluang untuk kedua-dua baru dan pertumbuhan program akademik dengan program-program dalam profesion kesihatan bersekutu antara yang pertama yang sedia ada untuk dipertimbangkan. Kami akan menggunakan sumber-sumber teknologi yang meningkatkan pembelajaran pelajar dan meningkatkan fungsi pentadbiran. Kami akan menyelaraskan dasarnya bantuan kewangan, kurikulum dan perkhidmatan sokongan kami untuk menjadi pemimpin rakan sebaya dalam menamatkan pengajian pelajar dalam tempoh empat tahun. Kami akan membina perkongsian strategik dan memperluaskan peluang untuk berkhidmat kepada masyarakat kita tempatan, rantau ini, dan seterusnya. Kami akan membangunkan pelan kampus induk baru untuk memenuhi keperluan akademik dan ko-kurikulum, memberi tumpuan pertama pada bangunan kejuruteraan baru dan perkhidmatan pelajar dipertingkatkan. Kami akan menggabungkan amalan lestari untuk menjadi pelayan-pelayan yang lebih baik daripada alam sekitar, tenaga, dan sumber kewangan. Kami akan meningkatkan kekuatan keadaan kewangan dan fiskal Universiti. Kami akan membangunkan janji jenama lebih penting bagi Universiti yang akan memajukan dan meningkatkan reputasi negara.

Dengan berjaya melaksanakan strategi-strategi utama, Ohio University Utara akan bersedia untuk menyambut tahun setengah abad dalam 2021 dan bersedia untuk meneruskan kejayaan abad ke-21.

NILAI TERAS

Kerjasama: Kami menggalakkan pembangunan kerjasama unik yang lebih lanjut membezakan universiti Komuniti: Kami adalah komuniti yang ingin menjadi "azam, terbuka, adil, berdisiplin, penyayang, dan celebrative" (Boyer, 1990) dan diperkukuhkan dengan melibatkan semua ahli-ahli masyarakat dalam kehidupan Universiti Kepelbagaian: Kami menghargai kepercayaan teras yang dinyatakan dalam motto Universiti, "Ex vires diversitate," daripada kekuatan kepelbagaian, "dan memberikan pengalaman dan program yang menyediakan graduan untuk berjaya dalam sebuah negara yang pelbagai dan dunia. Kecemerlangan: Kami bercita-cita untuk mencapai tahap prestasi tertinggi dalam bidang profesional dan peranan kita di Universiti. Iman: Kami meraikan hubungan bersejarah Universiti dan hubungan aktif dengan Gereja United Methodist dan mengalu-alukan orang dari semua agama dengan menyediakan persekitaran yang menyokong pertumbuhan moral dan rohani mereka. Integriti: Kami menjangkakan individu untuk menjalankan diri mereka dengan jujur, amanah, dan menghormati orang lain. Perkhidmatan: Kami menggalakkan perkhidmatan kepada orang lain dan penglibatan sivik, kedua-dua sebagai komitmen untuk penglibatan masyarakat dan sebagai satu tanggungjawab kewarganegaraan demokratik.

SELAMAT DATANG KE Skies jelas, RUANG TERBUKA DAN IDEAS FRESH

Ohio University Utara terletak di perkampungan luar bandar di Ada, Ohio. Ia adalah sebuah bandar kecil, tetapi kita masih melakukan banyak perkara-perkara besar. Dan ONU adalah di tengah-tengah itu semua. Tanpa gangguan bandar besar, kita mengasah dalam meneroka apa yang merangsang kita, menyelesaikan apa-teki kami, dan membina hubungan yang kukuh dengan masyarakat kita.

Lihat sendiri

Cara terbaik untuk mendapatkan rasa untuk suasana mesra Ada yang akan datang pengalaman untuk diri sendiri. The Inn at Ohio University Utara adalah hotel perkhidmatan penuh yang indah terletak betul-betul di kampus. Dan apabila anda melawat, jangan lupa untuk datang lapar. Beberapa restoran tempatan kegemaran kami adalah Kapitan Pizza, El Campo, dan Viva Maria.

KAWASAN

Pernah menjadi sebahagian daripada Great Black Swamp dan wilayah India kemudian Amerika, Hardin County dianjurkan pada tahun 1833 dan dinamakan sempena John Taman, seorang pegawai Perang Revolusi. Kenton adalah bandar terbesar di daerah ini dan tempat duduk daerah. Dengan tanah ladang kaya dan kayu yang banyak, industri utama di daerah ini ialah pertanian. Tetapi daerah ini juga mempunyai banyak perniagaan kecil dan besar berjaya dikuasai oleh tenaga kerja yang rajin dan berdaya tahan. Daerah ini juga adalah rumah kepada masyarakat Old Order Amish. Orang-orang swasta dan dataran perjalanan dengan kuda dan kereta dan tidak mempunyai bekalan elektrik atau telefon di rumah mereka. Pelawat boleh merentasi jalan raya indah masa lalu ladang Amish dan berhenti untuk membeli produk segar, madu, bakul, kuilt, sabun dan banyak lagi.

ADA

Kampung Ada adalah tempat di mana anda boleh bernafas dan hanya menjadi. Jenis tempat itu, apabila anda bergerak, anda rasa nostalgia untuk seluruh hidup anda. Mengalami semua yang hidup pekan kecil ini boleh tawarkan - yang mesra rakyat, perayaan-perayaan, yang pelbagai restoran dan kedai-kedai, dan kenangan yang berlangsung seumur hidup.

Ada adalah perjalanan jalan raya yang singkat dari banyak destinasi utama. Semak jarak dari Ada empat besar "C" bandar-bandar: Columbus adalah 1 ½ jam, Cleveland dan Cincinnati adalah 2½ jam, dan Chicago adalah 4 jam. Bluffton, terletak kira-kira 15 minit, menawarkan kedai jalan utama yang menawarkan segala-galanya daripada peralatan sukan kepada bot-bot dari negara-negara membangun. Findlay dan Lima, kedua-dua bersaiz pertengahan bandar, adalah 20 hingga 30 minit di hujung jalan dari Ada dan menawarkan peluang berkembang untuk membeli-belah, budaya dan ruang makan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat Health Ijazah Sarjana Muda »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Biokimia Ijazah Sarjana Muda

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Dengan kimia atau biokimia dari Jabatan Kimia Amerika yang terakreditasi, anda boleh bekerja untuk mengubati kanser; memantau lapisan ozon yang melindungi kita dari matahari; menyelidik penyelesaian tenaga unggul (iaitu, teknologi bateri atau panel solar); membangun tekstil baru, kosmetik atau produk farmaseutikal; atau menyelesaikan masalah pencemaran air. [+]

GO UNTUK REAKSI POSITIF

Dengan kimia atau biokimia dari Jabatan Kimia Amerika yang terakreditasi, anda boleh bekerja untuk mengubati kanser; memantau lapisan ozon yang melindungi kita dari matahari; menyelidik penyelesaian tenaga unggul (iaitu, teknologi bateri atau panel solar); membangun tekstil baru, kosmetik atau produk farmaseutikal; atau menyelesaikan masalah pencemaran air.

Program kami menggabungkan ahli akademik yang ketat dengan peluang yang luas untuk penyelidikan dan kerja di makmal. Anda akan mendapat asas yang kukuh dalam matematik dan sains fizikal sambil membangunkan pemikiran kritis, menyelesaikan masalah, kemahiran berpasukan dan kepimpinan. Kemahiran ini adalah permintaan dalam tenaga kerja hari ini.... [-]


Kejuruteraan Elektrik Sarjana Muda

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Sebagai kejuruteraan elektrik utama di TJ Smull College of Engineering, anda akan mendapat asas yang kukuh dalam bidang ini. Anda akan mengambil kursus elektronik, sistem kawalan, mikropemproses dan kuasa elektrik. Sekiranya anda berminat dalam bidang tertentu seperti komunikasi, sistem kuasa atau elektronik lanjutan - anda boleh memilih dari pelbagai kursus elektif peringkat atas di kawasan ini. [+]

TAKKAN KEGAGALAN ANDA

Sebagai kejuruteraan elektrik utama di TJ Smull College of Engineering , anda akan mendapat asas yang kukuh dalam bidang ini. Anda akan mengambil kursus elektronik, sistem kawalan, mikropemproses dan kuasa elektrik. Sekiranya anda berminat dalam bidang tertentu seperti komunikasi, sistem kuasa atau elektronik lanjutan - anda boleh memilih dari pelbagai kursus elektif peringkat atas di kawasan ini.

Program akademik kami adalah ketat. Berharap bekerja keras dan dicabar. Tetapi tidak perlu stres kerana kami menawarkan persekitaran yang menyokong dan kolaboratif. Para profesor, pelajar kejuruteraan dan alumni ONU akan menjadi rakan dan keluarga anda. Mereka akan membantu anda berjaya dan membuka pintu untuk anda.... [-]


Kejuruteraan Komputer Sarjana Muda

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Di TJ Smull College of Engineering, anda akan mendapat asas yang mantap dalam bidang kejuruteraan komputer. Anda akan mengambil kursus dalam litar elektrik, sistem terbenam, dan seni bina komputer. Jika anda berminat dengan subjek tertentu - seperti rangkaian komputer, pemprosesan imej digital atau robotik - anda boleh memilih dari pelbagai kursus elektif peringkat atas di kawasan ini. [+]

KAWALAN MESIN YANG KAWALAN DUNIA

Di TJ Smull College of Engineering , anda akan mendapat asas yang mantap dalam bidang kejuruteraan komputer. Anda akan mengambil kursus dalam litar elektrik, sistem terbenam, dan seni bina komputer. Jika anda berminat dengan subjek tertentu - seperti rangkaian komputer, pemprosesan imej digital atau robotik - anda boleh memilih dari pelbagai kursus elektif peringkat atas di kawasan ini.

Program akademik kami adalah ketat. Berharap bekerja keras dan dicabar. Tetapi tidak perlu stres kerana kami menawarkan persekitaran yang menyokong dan kolaboratif. Para profesor, pelajar kejuruteraan dan alumni ONU akan menjadi rakan dan keluarga anda. Mereka akan membuka pintu untuk anda dan membantu anda berjaya.... [-]


Kejuruteraan Mekanikal Sarjana Muda

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Program akademik kami adalah ketat. Berharap bekerja keras dan dicabar. Tetapi tidak perlu stres, kerana kami menawarkan persekitaran yang menyokong dan kolaboratif. Para profesor anda, pelajar kejuruteraan dan alumni ONU akan menjadi rakan dan keluarga anda. Mereka akan membantu anda berjaya dan membuka pintu untuk anda. [+]

MEMBUAT LEBIH BAIK DUNIA

Di TJ Smull College of Engineering, anda akan mendapat asas yang kukuh dalam bidang, belajar tentang sains material, termodinamik, mekanik bendalir, proses reka bentuk dan banyak lagi. Anda akan mempunyai pilihan khusus dalam bidang yang anda sukai - seperti tenaga boleh diperbaharui, robotika, peranti bioperubatan atau pembuatan.

Program akademik kami adalah ketat. Berharap bekerja keras dan dicabar. Tetapi tidak perlu stres, kerana kami menawarkan persekitaran yang menyokong dan kolaboratif. Para profesor anda, pelajar kejuruteraan dan alumni ONU akan menjadi rakan dan keluarga anda. Mereka akan membantu anda berjaya dan membuka pintu untuk anda.

Pendidikan kejuruteraan mekanikal anda akan menggabungkan kerja kursus yang mencabar dengan pembelajaran dunia sebenar. Anda akan bekerja pada projek pasukan dan menyelesaikan cabaran kejuruteraan untuk pelanggan sebenar. Anda bukan sahaja akan menggunakan pengetahuan yang anda pelajari dalam kelas, tetapi juga mengasah kemahiran dalam kepimpinan, kerja berpasukan, kreativiti dan keusahawanan. Kemahiran ini adalah penting untuk setiap kejuruteraan mekanikal yang berjaya.... [-]


Pendidikan Kejuruteraan Bachelor

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Majoriti pendidikan kejuruteraan kami adalah yang pertama seumpamanya di Ohio dan salah satu yang pertama di negara ini. Program ini akan menyediakan anda untuk menjadi guru matematik menengah berlesen tetapi dengan perspektif kejuruteraan khusus. Anda akan menerima asas kukuh dalam bidang kejuruteraan, matematik, dan pendidikan. [+]

INSPIRE THE GENERATION GENERATION

Majoriti pendidikan kejuruteraan kami adalah yang pertama seumpamanya di Ohio dan salah satu yang pertama di negara ini. Program ini akan menyediakan anda untuk menjadi guru matematik menengah berlesen tetapi dengan perspektif kejuruteraan khusus. Anda akan menerima asas kukuh dalam bidang kejuruteraan, matematik, dan pendidikan. Anda akan mengambil kursus kejuruteraan teras dan kemudian memperluaskan pengetahuan kejuruteraan anda melalui lima pilihan teknikal dalam bidang minat anda.

Program akademik kami adalah ketat. Berharap bekerja keras dan dicabar. Tetapi tidak perlu stres kerana kami menawarkan persekitaran yang menyokong dan kolaboratif. Para profesor, pelajar kejuruteraan dan alumni ONU akan menjadi rakan dan keluarga anda. Mereka akan membantu anda berjaya dan membuka pintu untuk anda.... [-]


Pengeluaran Teater Antarabangsa Bachelor

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Program unik kami memberi tumpuan kepada reka bentuk teater, pengeluaran dan pentas peringkat - di Amerika Syarikat dan di peringkat antarabangsa. Anda akan menamatkan pengajian dengan pengetahuan yang kukuh tentang perbezaan budaya dan praktikal dalam pengeluaran teater, yang akan mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya dalam teater, opera dan penampilan produk. [+]

MENDAPATKAN MAGIC

Program unik kami memberi tumpuan kepada reka bentuk teater, pengeluaran dan pentas peringkat - di Amerika Syarikat dan di peringkat antarabangsa. Anda akan menamatkan pengajian dengan pengetahuan yang kukuh tentang perbezaan budaya dan praktikal dalam pengeluaran teater, yang akan mempersiapkan anda untuk pelbagai kerjaya dalam teater, opera dan penampilan produk.

Kita mungkin kecil, tetapi peluang kita adalah besar. Malah, program teater kami menyaingi apa yang anda dapati di konservatori. Pelajar produksi teater antarabangsa peringkat kami berpuluh-puluh kampus dan hasil masyarakat. Mereka berinteraksi dengan pereka, pengarah, pemain drama dan koreografer yang terkenal dari AS dan negara seperti Scotland, Estonia, Ireland, Mexico, dan England. Mereka pergi setiap tahun ke persidangan Institut Teknologi Amerika Syarikat supaya murid kita boleh membuat hubungan dengan majikan dan syarikat dari seluruh Amerika Syarikat. Mereka menduduki latihan luar biasa dengan syarikat-syarikat teater, dan mereka belajar di luar negara.... [-]


Pengurusan Risiko Ijazah Sarjana Muda

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Dengan program ini, anda akan menerima asas yang mantap dalam semua aspek pengurusan risiko - dari kerugian dan perlindungan kepada peraturan insurans, kepada pengunderaitan dan penyesuaian tuntutan. Profesional dengan kemahiran ini adalah permintaan di pelbagai industri. [+]

NAVIGATE THE MASA DEPAN

Dengan program ini, anda akan menerima asas yang mantap dalam semua aspek pengurusan risiko - dari kerugian dan perlindungan kepada peraturan insurans, kepada pengunderaitan dan penyesuaian tuntutan. Profesional dengan kemahiran ini adalah permintaan di pelbagai industri.

Rangkaian adalah kunci dalam perniagaan, dan ia penting di sini. Dengan saiz kelas kecil kami, anda akan mengenali profesor anda, dan mereka akan mengenali anda. Malah, anda akan diberikan penasihat fakulti yang akan mentor anda dari hari ke hari sehingga tamat pengajian. Anda juga akan berinteraksi dengan dan belajar dari pemimpin perniagaan, usahawan, dan alumni ONU yang telah mencipta kerjaya luar biasa dalam pelbagai industri.... [-]


Pengurusan Sukan Sarjana Muda

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Columbus

Jika sukan adalah perkara anda, mengapa tidak menjadikan kerjaya anda? Anda tidak perlu menjadi atlet atau jurulatih superstar untuk melakukannya. Industri sukan berjuta-juta dolar memerlukan individu pintar untuk bekerja dalam pengurusan sukan. Sukan bukanlah semua tentang atlet, jurulatih, dan persaingan. Ia juga mengenai perniagaan. Setiap usaha sukan dan sukan memerlukan orang yang mahir dalam pengurusan, operasi, perhubungan awam, pemasaran dan jualan untuk menjalankan sesuatu. [+]

MENDAPATKAN SEDERHANA PERNIAGAAN

Jika sukan adalah perkara anda, mengapa tidak menjadikan kerjaya anda? Anda tidak perlu menjadi atlet atau jurulatih superstar untuk melakukannya. Industri sukan berjuta-juta dolar memerlukan individu pintar untuk bekerja dalam pengurusan sukan. Sukan bukanlah semua tentang atlet, jurulatih, dan persaingan. Ia juga mengenai perniagaan. Setiap usaha sukan dan sukan memerlukan orang yang mahir dalam pengurusan, operasi, perhubungan awam, pemasaran dan jualan untuk menjalankan sesuatu.

Di ONU , kami akan menyediakan anda untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan sukan. Kurikulum pepejal kami merangkumi kursus dalam pengurusan sukan, undang-undang sukan dan etika, kajian komunikasi dan perniagaan. Kami juga menawarkan peluang untuk melengkapkan kanak-kanak kecil di kawasan yang menarik minat anda, semuanya semasa menamatkan pengajian dalam empat tahun. Kami menyediakan pembelajaran dunia melalui latihan dan praktik yang diperlukan dalam program olahraga ONU . Dengan pengalaman ini, anda akan belajar untuk berkomunikasi, menyelesaikan masalah, bekerjasama dan memimpin. Kemahiran ini adalah permintaan di sekolah menengah, kolej dan sukan profesional.... [-]


Video

We're Just Getting Started

Contact

Ohio Northern University

Alamat 525 SOUTH MAIN STREET ADA,
45810 Columbus, Ohio, Amerika Syarikat
Website http://www.onu.edu/
Telefon +1 419-772-2000