Baca keterangan rasmi

Misi Northwood University adalah untuk membangunkan pemimpin masa depan global, masyarakat yang bebas-perusahaan.

Penyata Nilai Teras

Kami percaya dalam:

kelebihan keusahawanan, masyarakat yang bebas-perusahaan. kebebasan individu dan tanggungjawab individu. berfungsi dari asas etika dan integriti. menggalakkan dan memanfaatkan sifat global, pelbagai dan pelbagai budaya perusahaan.

Penyata Tujuan teras

Tujuan utama adalah untuk membangunkan pemimpin, pengurus dan usahawan dengan watak dan kemahiran untuk memandu kejayaan peribadi, organisasi dan masyarakat.

Hasil & sifat-sifat

Kod Etika

Masyarakat pelajar, fakulti dan kakitangan Northwood University mengesahkan kod ini etika sebagai tingkah laku yang memajukan nilai-nilai kita bersama.

Kebebasan: Kami akan menggunakan kebebasan peribadi manakala menginsuranskan lain kebal daripada gangguan sewenang-wenangnya oleh sebab keadaan atau keadaan, menginsuranskan kebebasan yang akan dikekang hanya dengan tanggungjawab kami untuk akibatnya.

Berkenaan: Kami akan melayan semua orang lain dengan pertimbangan untuk keadaan mereka dan dengan mengambil kira bernas untuk nilai mereka sebagai manusia.

Empati: Kami akan berusaha untuk memahami perasaan, pemikiran dan tanggapan orang lain agar kasih sayang dan keadilan tindakan kita mungkin berlaku.

Kerohanian: Kami akan mendapatkan pembangunan rohani perlu untuk kebahagiaan dan pertumbuhan kami dan menggalakkan persekitaran yang menyokong pertumbuhan ini untuk semua.

Kejujuran: Kami akan memeluk kebenaran, keadilan, kejujuran dan menuntut jika tiada penipuan atau penipuan diri sendiri dan orang lain dengan siapa kita bertindak.

Pencapaian: Kami akan menggunakan kemahiran kita untuk mewujudkan pencapaian yang tinggi dan memuji pencapaian tinggi orang lain.

Integriti: Dalam semua tindakan kita, kita akan mendapat petunjuk dengan kod tingkah laku yang mencerminkan nilai-nilai kita, tanpa halangan oleh keadaan, kepentingan peribadi, tekanan awam atau godaan swasta.

Tanggungjawab: Kami akan bertanggungjawab bagi jagaan dan kebajikan orang lain dan bertanggungjawab untuk kesan yang dicadangkan itu dan yang tidak dijangka daripada tindakan kita.

A pendidikan universiti adalah lebih daripada kursus yang ditawarkan dan pengalaman disediakan. Ia adalah seni bina daripada unsur-unsur yang direka untuk mencipta keputusan yang ditakrifkan. Sebagai masyarakat pembelajaran, kita menumpukan usaha kita kepada pencapaian hasil dan sifat-sifat berikut.

Graduan kami:

 1. Memahami tradisi kebebasan.

 2. Mempunyai kefahaman praktikal perlu lawati di bidang pilihan mereka.

 3. Sudah biasa dengan idea-idea yang memandu pemimpin perusahaan.

 4. Berkomunikasi secara berkesan dalam ucapan dan penulisan.

 5. Memahami isu-isu global yang kompleks.

 6. Mempunyai daya tarikan yang berterusan kepada idea-idea baru.

 7. Dapat menjelaskan nilai-nilai peribadi mereka.

 8. Memahami unsur-unsur estetik, kreatif, dan rohani kehidupan.

 9. Berkesan penilai diri.

 10. Adakah berorientasikan tindakan.

 11. Pintar untuk mengesan dan menyelesaikan masalah.

 12. Mendapatkan pendidikan sepanjang hayat.

The Northwood Idea

Kami menganggap pendidikan Northwood University sebagai satu pelaburan dalam masa depan anda. Mana-mana orang yang menumpukan masa kepada pendidikan Northwood memberikan sehingga peluang untuk menumpukan masa itu untuk semua kegiatan lain dia mungkin melibatkan diri dalam pada masa itu.

Nilai Idea ini

Kami percaya bahawa kompetitif, perkhidmatan yang cemerlang dan produktif boleh mengatasi halangan-halangan, menyelesaikan masalah, dan mencapai matlamat; bahawa manusia boleh membuat perbezaan di dunia di mana mereka tinggal; bahawa kebebasan politik dan ekonomi adalah amat penting dalam melepaskan kreativiti dan produktiviti; pengorbanan itu - simpanan - adalah pra-syarat yang diperlukan untuk maju; bahawa persamaan peluang berdasarkan sumbangan dan ketidaksamaan ganjaran menggunakan kriteria yang sama bukan sahaja sesuai, tetapi syarat-syarat yang perlu; dalam sistem yang tidak dipaksa ke dalam pematuhan dengan beberapa pelan induk; bahawa ia adalah perbezaan antara kita yang membuat kita menarik dan berguna antara satu sama lain; dalam kebebasan untuk gagal. Kita mesti bebas untuk menanggung akibat positif dan negatif tindakan kita; bahawa dalam sistem yang berdaya saing, semua yang mengambil bahagian faedah daripadanya; kami mendedikasikan diri kepada penghapusan halangan tiruan kepada peluang sama rata untuk semua manusia. Halangan kaum, agama dan seksual adalah laknat kepada kami; bahawa pemahaman dan penghayatan seni dan kemanusiaan adalah sumber utama pengayaan manusia dalam kehidupan manusia yang produktif; pendidikan yang tidak adalah sesuatu yang satu orang boleh melakukan yang lain. Ia adalah, sebaliknya, sesuatu yang dua orang lakukan bersama-sama. Ini bermakna bahawa sesuatu institusi pendidikan adalah, terutamanya, pemudah cara pengetahuan.

Kami mengamalkan keraguan yang sihat kerajaan yang besar dan kuat kerana kita fikir sejarah telah jelas menunjukkan bahawa struktur itu bergerak dengan pantas daripada menjadi rakyat ke arah yang di antara bangsa itu, dan kebebasan hilang dalam kira-kira. Sikap tidak bertoleransi kami kuasa monolitik adalah konsisten di seluruh perniagaan, tenaga kerja, dan spektrum kerajaan. Kami mengesyaki, tambahan pula, bahawa sebagai masyarakat yang kita tidak boleh mendapat manfaat daripada penubuhan monopoli undang-undang kecuali dalam keadaan yang amat sedikit dan terhad.

Ini adalah The Northwood Idea.

SEJARAH

Pada 23 Mac, 1959, dua orang lelaki muda dengan idea, matlamat dan falsafah pragmatik untuk merangkumi semua, berpecah dari kerjaya mereka dalam struktur kolej tradisional untuk mewujudkan satu konsep baru dalam pendidikan.

Idea berwawasan mereka menjadi kenyataan apabila Dr. Arthur E. Turner dan Dr. R. Gary Stauffer mendaftar 100 pelajar di Institut Northwood, dengan menggunakan rumah agam abad ke-19 di Alma, Michigan, sebagai bangunan sekolah, sejumlah kecil wang yang dipinjam untuk perbelanjaan operasi, dan sejumlah besar penentuan.

Northwood diwujudkan sebagai dunia telah berubah. Russia melancarkan Sputnik dan Amerika tidak lama lagi untuk diikuti. Stauffer dan Turner menonton perlumbaan ke angkasa lepas. Mereka membayangkan jenis baru universiti-satu di mana pengajaran pengurusan memimpin jalan. Walaupun sempadan ruang telah mendedahkan rahsia-rahsia mereka, Stauffer dan Turner memahami segala usaha - teknikal, perkilangan, pemasaran, runcit, setiap jenis perniagaan - diperlukan state-of-the-art, pengurusan etika yang dipacu.

Masa telah disahkan kejayaan apa yang kedua-dua pendidik muda yang dikenali sebagai "The Northwood Idea" - menggabungkan pengajaran dari masyarakat Amerika bebas perusahaan ke dalam bilik darjah kolej.

Dr. David E. Fry mengambil tampuk pentadbiran pada tahun 1982 dan kemudian Dr. Keith A. cantik pada tahun 2006, masing-masing meneruskan cita-cita yang sama dengan Stauffer dan Turner, tidak pernah ragu-ragu daripada nilai-nilai teras, Universiti berkembang dan matang. Kurikulum akademik berkembang; Northwood berubah daripada Institut kepada Universiti bertauliah, yang DeVos Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan telah dicipta dan kemudian berkembang; Program Ijazah Dewasa dan pusat program diperluaskan ke lebih 20 lokasi di lapan negeri; pusat program antarabangsa telah ditubuhkan di Malaysia, Republik Rakyat China, Sri Lanka, dan Switzerland; Pembinaan penting seperti kampus Pelajar Pusat Life menambah nilai kepada pengalaman pelajar Northwood. Usaha baru seperti Kajian Aftermarket, hiburan dan pengurusan sukan dan fesyen merchandising bersama-sama dengan perkongsian kampus di Montreux, Switzerland, menunjukkan satu pengalaman yang diperkaya untuk semua pelajar-pelajar kita.

Dengan misi dinyatakan dengan jelas untuk membangunkan pemimpin masa depan masyarakat global, bebas perusahaan, Northwood University memperluaskan kehadirannya di tempat kebangsaan dan antarabangsa. Profesor terlibat dalam dialog ekonomi dan dasar; pelajar muncul sebagai juara dalam pertandingan akademik serantau dan kebangsaan. Di semua kampus dan di semua bahagian, Northwood University ditenagakan dan secara aktif mengikuti pengaturcaraan dinamik dan pengaruh meningkat.

Northwood University mendidik pengurus dan usahawan - pemimpin yang berkemahiran dan beretika. Dengan lebih 35,000 alumni dan masa depan yang bertenaga hadapan, The Northwood Idea masih hidup dan baik.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

Northwood University

Kurikulum Ekonomi Northwood merangkumi kursus yang direka untuk menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya dalam perniagaan, kerajaan, dan undang-undang. ... [+]

Seorang guru ekonomi bijak pernah berkata, "Bekalan dan permintaan. Itu sahaja. "Okay, mungkin yang tidak adalah petikan langsung, tetapi sejauh yang kebanyakan pelajar bimbang, ia kira-kira yang mereka mengambil dari sekolah tinggi ekonomi kelas mereka.

Walau bagaimanapun, wujud satu baka tertentu pelajar yang melihat keluk penawaran dan permintaan yang lebih daripada satu "L" dan "X". Sama seperti John Nash dalam A Beautiful Mind melihat satu set nombor dan melihat corak dan hubungan, pelajar-pelajar ini melihat harga gas yang semakin meningkat dan melihat graf, garis bersilang, lebihan di sini dan kekurangan di sana; dan membangunkan penjelasan seterusnya, "Nah, anda tahu, ekonomi hanya berbau." Ekonomi adalah isu zaman kita, mempengaruhi segala-galanya daripada berapa banyak gas kita boleh dimasukkan ke dalam kereta kami kepada berapa banyak kita membayar untuk soda dan juga yang kolej atau universiti kita akan menghadiri (Untuk pengetahuan, Jabatan Bantuan Kewangan Northwood ini membantu untuk membuat peribadi anda pendidikan berpatutan!). Sama ada sehampir rumah atau sejauh sisi lain dunia, peluang untuk jurusan Ekonomi di seluruh dunia dan meluas.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Dengan program Hiburan, Sukan & Promosi Pengurusan Northwood, anda boleh meneruskan kerjaya dalam biz ini, tetapi daripada mendapat perhatian. ... [+]

Kami semua berada di sana. Memukul nota yang tinggi seperti yang kita tali pinggang ia keluar ke berus rambut. Kemudian spin licin pada tumit untuk melihat di cermin dan berfikir, "Saya sooo baik. Lupakan sekolah, saya terus menuju ke bahagian atas carta. "Malangnya bagi kebanyakan kita, impian itu datang terhenti screeching apabila kita pertama direkodkan suara kita pada telefon bimbit dan menyedari nota yang tinggi sebenarnya yang" swing dan terlepas. "Jika anda membaca ini, anda mungkin tinggal di sekolah dan mula merancang kerjaya yang luar dalam dunia seni. Tetapi sebelum anda menyerah pada mimpi itu, menganggap ini-Shaun White (pemenang pingat emas Olimpik) tidak menjaringkan tawaran sokongan, memulakan garis pakaian dan kasut, atau mengendalikan urusan kerjaya sukan itu sendiri; dia mempunyai pasukan profesional membantu dia keluar. Begitu juga, Justin Bieber mempunyai anak-anak kapal semata-mata untuk memastikan menunjukkan beliau berjalan dengan lancar, temu bual ikut bersama-sama dengan baik, dan yang paling penting, memastikan rambutnya kelihatan baik. dengan Hiburan, Sukan & Promosi program Pengurusan Northwood ini, Anda boleh meneruskan kerjaya dalam biz ini, tetapi daripada mendapat perhatian.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Daripada syarikat-syarikat global kepada perusahaan perniagaan kecil, dan nasib keluarga yang besar kepada belanjawan kecil pelajar kolej, yang mempunyai celik kewangan a ... [+]

Mereka yang bekerja dalam kewangan memberi kesan kepada setiap orang dan setiap perniagaan kerana "wang menjadikan dunia pergi bulat." Anda tidak mungkin memberitahu sebab anda perlu pergi ke kolej adalah untuk mendapatkan pekerjaan yang baik dan apa? Betul, membuat wang yang baik.

Daripada syarikat-syarikat global kepada perusahaan perniagaan kecil, dan nasib keluarga yang besar kepada belanjawan kecil pelajar kolej, yang mempunyai celik kewangan adalah satu kemestian. Dengan pengetahuan dan pengalaman yang anda akan mendapat manfaat daripada Northwood University, anda boleh meningkatkan garis bawah orang lain semasa membuat kerjaya yang menguntungkan untuk diri sendiri. Seolah-olah seperti tradeoff adil.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Northwood Perakaunan pelajar program ijazah mendapatkan kepala bermula lebih pelajar di kebanyakan kolej dan universiti lain kerana pelajar Northwood memulakan kursus Per ... [+]

Pada Northwood, kami memahami kepentingan membangunkan akauntan kuat yang boleh kunyah nombor dan juga bertindak penasihat perniagaan yang berharga yang tahu selok-belok kewangan syarikat.

Kami akan mengajar anda semua tentang memaksimumkan keuntungan, inisiatif pengurangan kos dan analisis kewangan. Anda boleh dengan cepat akan belajar bahawa dengan menguruskan kewangan syarikat, anda menguruskan masa depan. Perakaunan adalah bahasa perniagaan dan kami akan pastikan anda bercakap dengan lancar.

Northwood Perakaunan pelajar program ijazah mendapatkan kepala bermula lebih pelajar di kebanyakan kolej dan universiti lain kerana pelajar Northwood memulakan kursus Perakaunan pada semester pertama pengajian. Satu lagi kelebihan utama program Perakaunan Northwood adalah integrasi kursus pengurusan dalam kurikulum perakaunan secara keseluruhan. Gabungan Perakaunan dan Pengurusan kurikulum begitu rapat bersepadu yang kursus pengajian memuncak dalam Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Jika anda didorong oleh idea satu hari membawa idea-idea anda kepada kehidupan, untuk mencipta produk, perkhidmatan, atau syarikat, menjadi bos anda sendiri dan sudah ten ... [+]

Adakah anda tahu perbezaan antara seseorang yang mempunyai idea yang hebat dan seseorang yang bertukar idea mereka ke dalam peluang perniagaan yang hebat? Satu adalah purata Joe dan yang lain adalah seorang usahawan. Jika anda telah melihat The Social Network, anda tahu kesan usahawan muda boleh ada di dunia ini adalah besar, dan pahala sebenarnya boleh menjadi sebesar impian anda.

Bagi sesetengah orang, bug keusahawanan menggigit pada usia yang sangat muda. Anda mungkin telah bermula di sekolah rendah dengan pendirian air limau buatan sendiri. Di sekolah menengah anda mungkin telah naik ke mengaut kilometer, menjaga anak, atau laman web bangunan dengan wang tunai tambahan. Kemungkinan, anda telah sentiasa berorientasikan matlamat dan bercita-cita tinggi.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Anda boleh melihat bagaimana pengurusan yang berkesan operasi dalam rantaian bekalan mempunyai kesan yang besar ke atas kejayaan sesebuah organisasi. Profesional dari pel ... [+]

Katakan anda sedang mencari untuk beberapa teknologi canggih untuk membawa dengan anda untuk Northwood. Terdapat banyak sejuk, produk-produk baru untuk dipilih tetapi salah di luar sana adalah istimewa. Ia memenuhi semua jangkaan anda. Anda membeli secara online dan dalam tempoh tiga hari ia di sana di depan pintu anda.

Bunyi yang mudah, betul? Ini kerana perjalanan yang produk ini antara "klik" dan "loceng pintu" dikendalikan oleh pelbagai pengeluar, pembekal, pengangkutan, gudang, dan peruncit yang bekerja dengan kelajuan dan fokus logistik Ninjas. Mereka adalah sebahagian daripada rantaian bekalan produk. Jadi, mendapat dari kilang pemasangan ke tangan anda dalam masa tiga hari memerlukan beberapa cukup serius komunikasi, perancangan, dan kerja berpasukan.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Northwood telah dididik beribu-ribu pelajar untuk mengurus dan pengedar automotif yang baru dan bebas berjaya sendiri, dan telah bekerja dengan peniaga yang tidak terkira ... [+]

Kereta adalah lebih daripada satu cara pengangkutan. Mereka menandakan kebebasan kita, rasa kemerdekaan, dan sering mencerminkan keperibadian kita. Anda tahu apabila anda memiliki salah satu yang anda boleh pergi mana-mana sahaja jalan raya membawa anda, walaupun anda jenis yang suka memandu terpencil.

Itulah sebabnya Pemasaran Automotive & Pengurusan graduan Northwood ini berada dalam permintaan yang tinggi itu. Mereka memahami rakyat, nafsu, dan proses yang mendapatkan kenderaan dua dan empat roda dari impian kita ke jalan masuk rumah kami. Mereka juga memahami model perniagaan, rantaian bekalan, dan strategi kewangan yang perlu untuk menyimpan roda industri berputar automotif. Anda boleh mengatakan pelajar NU dan alumni dianggap pakej premium apabila ia datang kepada pekerjaan.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Sebagai seorang graduan FMM, anda boleh mengalami pelbagai jenis pilihan kerjaya. Adakah anda ingin menjadi pembeli barang dagangan, perancang barangan, fesyen wartawan, ... [+]

Langkah, langkah, langkah, langkah, jeda. Tangan pada pinggul, seterusnya, seterusnya, putaran. Anda bertepuk tangan, tetapi tidak untuk model.

Itu adalah sekeping denda fesyen, muzik adalah tepat pada masanya, dan pencahayaan yang ditetapkan suasana yang sempurna. Fesyen berjalan dalam darah anda. Anda memahami kepentingannya. Anda lihat apabila anda pergi ke kedai-kedai-bagaimana keping diletakkan bersama-sama pada mannequins, bagaimana cetakan dan tekstur kain bekerja bersama-sama seperti seni. Anda membeli majalah fesyen hanya untuk mencabut iklan yang anda mencari inspirasi, kreatif, dan wajar. Apa yang kita pakai pengaruh persepsi-diri kita sendiri, orang lain, dan budaya kita. Sebelum perkataan pertama yang dituturkan, kami ingin menarik gambaran; dan anda tahu yang pertama adalah yang paling penting.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

The Advertising & Marketing utama di Northwood University adalah untuk mereka yang mahu menjadi kreatif mencabar dan mempunyai peluang untuk membuat yang menarik, per ... [+]

Pernahkah anda terfikir apa yang anda akan lakukan untuk bar Klondike? Atau membeli Sun Drop hanya kerana "Drop ia seperti ia panas" adalah seperti kempen menyeronokkan? Kemungkinan anda telah pun dinyanyikan McDonald, "Ba, da, ba, ba, ba, saya lovin 'it" satu masa atau dua juga.

Sama ada anda berminat untuk menulis jingles, membina strategi jenama dan pelan pemasaran, atau meneroka dunia media digital dan sosial, masa depan anda dalam industri ini sedang memanggil. Yang Advertising & Marketing utama di Northwood University adalah untuk mereka yang mahu menjadi kreatif mencabar dan mempunyai peluang untuk membuat yang menarik, perkara yang dilupakan berlaku-walaupun sebelum tamat pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Pada Northwood, kami mengambil yang berbuat, para pemimpin semulajadi yang dilahirkan, dan membentuknya menjadi pengurus dunia perniagaan masa depan. Fikirkan Northwood s ... [+]

Anda mungkin pernah mendengar ungkapan, "bermain baik dalam kotak pasir." Nah, ia adalah kerana kotak pasir sangat bahawa beberapa kemahiran perniagaan yang paling penting mula-mula dibangunkan, seperti bekerja dalam kumpulan, berkongsi, berurusan dengan konflik, dan tidak membaling batu (atau pasir). Ia adalah di mana sebahagian daripada kita mendapati kita dilahirkan untuk memerintah kotak pasir yang bahawa kita telah ditakdirkan untuk menjadi pemimpin.

Tidak kira di mana laluan kerjaya anda membawa anda, ia pasti melibatkan bekerja dengan orang lain. Keberkesanan anda akan bergantung kepada pengetahuan mengenai industri anda bekerja di, dedikasi kepada syarikat yang anda bekerja untuk, dan keupayaan anda untuk bekerja secara bebas atau dengan satu pasukan untuk mendapatkan perkara yang dilakukan. Jadi sekarang saiz kotak pasir anda telah berkembang, tetapi prinsip-prinsip tidak berubah.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Program Hospitality Northwood ini direka untuk memanfaatkan rasa dalaman anda hospitaliti dan mengubahnya menjadi kerjaya yang secara peribadi memuaskan dan memberi ganja ... [+]

Adakah anda keberatan merebut kami segelas air ais?

Jika anda bangun dan membawa balik sedikit air, terima kasih. Anda baik hati. Jika anda bertanya, "Dihancurkan atau cubed?" kemudian kembali dengan kaca, yang periuk kera yang disertakan air, dan mufin blueberry segar, anda telah mendarat di halaman yang betul. Program Hospitality Northwood ini direka untuk memanfaatkan rasa dalaman anda hospitaliti dan mengubahnya menjadi kerjaya yang secara peribadi memuaskan dan memberi ganjaran kewangan.

Kerjaya dalam "layanan" mempunyai makna yang banyak dan permintaan untuk pemimpin yang memahami bagaimana industri pelbagai rupa ini kerja-kerja adalah jelas (kerana ia adalah aktiviti perniagaan yang terbesar di dunia). Jadi sama ada impian anda adalah untuk menguruskan rantaian hotel besar, membawa krew dapur, merancang acara utama, mempunyai pejabat yang belayar di seluruh dunia di atas kapal pelayaran, atau mempunyai nama anda di bahagian depan Bed anda sendiri & Breakfast, anda tahu anda mempunyai banyak pilihan. Semangat anda untuk orang digabungkan dengan perniagaan anda memperoleh celik dari Northwood adalah resipi yang sempurna untuk kejayaan.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Perniagaan utama Antarabangsa tidak khusus industri; oleh itu, anda boleh mencari latihan, practicums, dan pekerjaan dalam mana-mana industri pilihan anda, di Amerika Sya ... [+]

Adakah anda pernah meletakkan jari anda pada glob, ditutup mata, dan memberikannya spin untuk melihat apa yang negara anda akan mendarat dalam? Bagi sesetengah orang, itu adalah permainan yang menyeronokkan. Bagi yang lain pula ia adalah permulaan impian yang lebih besar.

Jika anda melihat tag baju anda, kereta yang anda memandu, atau sekeping kegemaran anda teknologi, anda akan melihat bahawa pengaruh antarabangsa di mana-mana. Ketika datang ke kerjaya dalam perniagaan antarabangsa, anda boleh bayangkan pilihan anda merangkumi latitud dan longitud. Jadi sama ada impian besar anda melibatkan pelaksanaan perniagaan dengan rakan kongsi di negara-negara setengah jalan di seluruh dunia atau di rumah anda sendiri turf-sama ada ia melibatkan tinggal di negeri lain atau menutup perjanjian perniagaan besar yang akan datang melalui Skype ™ -a dunia peluang menanti anda.... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwood University

Program MIS secara berterusan dinilai dan dibina semula untuk memastikan program ini adalah up-to-date dengan trend semasa dalam dunia perniagaan. Anda akan mempunyai yan ... [+]

Tenaga buruh Amerika menggunakan dipacu oleh dua tangan dan kerja keras sedikit. Apabila seorang pekerja yang membanting tulang menjadi sakit, produktiviti juga berkurangan dan ia terpulang kepada seorang doktor untuk mendiagnosis masalah dan roda industri melahirkan.

Hari ini kita mempunyai pemain baru dalam dunia-rakan sekerja dipanggil teknologi kerja digital. Teknologi ini adalah cara dengan mana komunikasi perniagaan yang paling, transaksi, dan maklumat dikongsi, berjaya, dan disimpan. Siapa yang boleh menubuhkan rangkaian, mewujudkan keselamatan yang lebih, tambah kecekapan lanjut, membangunkan rancangan dan program, dan menyelesaikan masalah masalah untuk mengekalkan tahap produktiviti yang tinggi? Yang MIS (Pengurusan Sistem Maklumat) graduan Northwood University! Yang Program MIS secara berterusan dinilai dan dibina semula untuk memastikan program ini adalah up-to-date dengan trend semasa dalam dunia perniagaan. Anda akan mempunyai yang terbaik daripada kedua-dua dunia, yang penguasaan teknologi dan latar belakang pengurusan perniagaan. Akibatnya, gaji permulaan purata bagi graduan Northwood University melebihi $ 40,000. Cha-ching!... [-]

Amerika Syarikat Midland
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

International Student Testimonials – How has Northwood helped you?

Northwood University 2015 Style Show “Labels of Love” Promo

Northwood University Auto Show 2014