Northern New Mexico College (NNMC)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa saya perlu memilih UTARA?

Accessible, Mampu, Student Centered. Dijamin!

NILAI

UTARA New Mexico College adalah # 1 Maha Mampu kolej empat tahun di New Mexico dalam segala keadaan barat daya Amerika Syarikat (2015-16).

PILIHAN

UTARA menawarkan 13 program kualiti sarjana muda dan 50 + bersekutu dan sijil ijazah dalam pelbagai bidang termasuk:

Sains, Teknologi, Kejuruteraan & Matematik (STEM) Studio, Visual & Seni Persembahan Kejururawatan & Sains Kesihatan PENDIDIKAN Kemanusiaan, Sains Sosial, Surat Bahasa & Perniagaan & Keusahawanan Kerjaya & Technical Fields

KUALITI

UTARA New Mexico College diiktiraf sepenuhnya oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan memegang akreditasi tambahan di dalam bidang akademik berikut:

Ijazah Ijazah Sarjana Muda & Associate dalam Pentadbiran Perniagaan ACBSP bertauliah. Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat Kejuruteraan yang diiktiraf oleh ABET. RN kepada BSN Ijazah Kejururawatan yang diiktiraf oleh CCNE. Barbering, Kosmetologi dan Ijazah Bersekutu Kejururawatan diluluskan oleh lembaga pelesenan negeri masing-masing.

Fakulti yang berpengalaman. UTARA menggaji 53 yang berpengalaman, fakulti sepenuh masa dan 30 sepenuh masa PhD fakulti.

Kelas adalah kecil dan peribadi. Kelas purata saiz pada jarak UTARA 12-15 pelajar, membolehkan anda untuk mendapatkan peribadi, Arahan satu-satu daripada fakulti.

PELUANG

UTARA menyediakan pelajar dengan peluang yang unik untuk pertumbuhan akademik, peribadi dan profesional dalam semua bidang pengajian.

Utara adalah tempat untuk PENYELIDIKAN PELAJAR PRASISWAZAH. NORTHERN, Anda boleh menyelam betul-betul di dengan pengalaman penyelidikan di awal kerjaya kolej anda. Contoh peluang penyelidikan pelajar dan pengalaman bidang termasuk:

Biologi Makmal Nucleus Cell Penyelidikan Akademik Tahunan, Kreativiti & Biasiswa Simposium (ARCSS) Sains Persekitaran & Ekologi Bidang Penyelidikan di Valles Caldera Sains Wildland Kebakaran Penyelidikan di Carson Hutan Negara Membentangkan penyelidikan di Amerika Asli Persatuan Kajian Asal di Washington DC (2015). Latihan penyelidikan di Los Alamos National Labs dan pertukaran dengan sekolah rakan kongsi Klinikal dan penyelidikan pengalaman berorientasikan komuniti Kejururawatan & Sains Kesihatan Pembangunan aplikasi mudah alih dalam Maklumat Engineering Technologies

Lokasi

Española

Alamat
921 N. Paseo de Oñate
87532 Española, Mexico baru, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami