North Central College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

North Central College

Ditubuhkan pada tahun 1861 dan menjadi rumah kepada 2900 pelajar, North Central menawarkan pengalaman universiti Amerika yang berpusat di kampus yang selamat, berpatutan, berawak, di lokasi yang hebat. Pendidikan seni liberal yang menumpukan kerjaya kami - dengan kekuatan khusus dalam perniagaan, kajian global, dan bidang STEM - menawarkan kemahiran berfikir dan komunikasi kritikal, pengetahuan subjek yang mendalam, dan kemahiran hidup yang dipelajari dalam kelas kecil, fakulti yang diajar dan pengalaman praktikal di Naperville / Chicago , Illinois. Ijazah Sarjana Muda dari North Central adalah langkah pertama anda untuk mencabar dan memenuhi kerjaya.

Lokasi Ideal

Hanya 45 kilometer di barat pusat bandar Chicago, Illinois, kampus 69-ekar tradisional North Central terletak di pusat bandar Naperville yang mesra dan selamat. Bank, kedai, restoran, taman dan tapak bersejarah hanya berjalan kaki singkat dari dewan kediaman anda. Dengan stesen keretapi komuter hanya lima minit berjalan kaki dari kampus, anda boleh dengan mudah melancong ke Chicago (30 minit perjalanan menaiki kereta api) untuk acara kebudayaan, perjalanan kelas, magang, atau hanya hari yang menyeronokkan untuk meneroka bandar. Kami juga hanya 30 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Chicago O'Hare (ORD), yang menjadikan perjalanan sangat mudah.

Peluang Pengalaman Praktikal Cemerlang

Mengambil bahagian dalam organisasi pelajar seperti Model Bangsa-Bangsa Bersatu, mengejar projek penyelidikan bebas, dan mengambil bahagian dalam latihan adalah cara terbaik untuk menerapkan apa yang anda sedang belajar di dalam bilik darjah dan mendapat pengalaman yang akan membezakan anda daripada rakan-rakan anda. North Central kerap menghantar pelajar ke persidangan serantau dan kebangsaan untuk membentangkan penyelidikan mereka. Dan kerana kawasan Chicago adalah rumah kepada syarikat dan institut penyelidikan dari seluruh dunia, para pelajar tidak perlu pergi jauh untuk mencari magang musim panas.

85098_Cornerstone.jpg

Sokongan Diiktiraf Negara untuk Pelajar dan Program Antarabangsa

North Central merupakan salah satu daripada lima institusi di negara ini untuk menerima Anugerah Senator Paul Simon untuk Pengantarabangsaan Kampus pada 2015. Anugerah ini mengiktiraf universiti-universiti yang membuat kemajuan yang ketara ke arah pengantarabangsaan yang komprehensif. Apa yang dimaksudkan dengan anda adalah bahawa pasukan kami berada di sini untuk menyokong anda - dari lapangan terbang ke arah orientasi untuk pengijazahan - dan seterusnya! Kami akan menghubungkan anda dengan Keluarga Persahabatan tempatan, mentor pelajar, tutor, dan pejabat di seluruh kampus, seperti Pusat Kesihatan dan Pusat Pendidikan Global. Ramai kakitangan kami telah tinggal dan belajar di luar negara, jadi kami tahu apa yang anda alami dan berada di sini untuk membantu!

Hasil yang berjaya

Sebagai salah satu Universiti Serantau Tertinggi (Midwest) mengikut USNews

Beasiswa

Di North Central, kita tahu bahawa pendidikan tinggi mahal - dan kami ingin membantu anda mencapai impian anda! Bersama-sama, kami berkolaborasi untuk masa depan anda. Lebih 95% pelajar antarabangsa yang diterima menerima bantuan biasiswa - sehingga $ 28,000 setahun!

Fakta Pantas

 • Pelajar: 2900 pelajar dari 28 buah negeri
 • Fakulti: 151 fakulti sepenuh masa dengan 100% fakulti jangka masa pengajian yang memegang Ph.D. atau gelaran terminal dalam bidang mereka. Semua kelas diajar oleh fakulti - bukan oleh pelajar siswazah!
 • Kelas: Purata kelas 20 dan 14: 1 nisbah pelajar-fakulti
 • Aktiviti: Pelajar terlibat dalam lebih daripada 75 kelab pelajar
 • Sukan: Atlet pelajar bersaing dalam 26 sukan intercollegiate di NCAA Divisi III dan Persidangan Kolej Illinois

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Cara memohon

Pemohon Antarabangsa hendaklah mengemukakan:

 • Aplikasi North Central College online North Central College atau Permohonan Gabungan
 • Transkrip sekolah menengah rasmi yang merangkumi sekurang-kurangnya 3 tahun gred
 • Transkrip universiti rasmi dengan huraian kursus (pemohon pemohon sahaja)
 • TOEFL, IELTS, SAT atau Skor AKTA Rasmi (pilih satu)
 • Salinan pasport

* North Central memaklumkan pemohon keputusan masuk dan penghargaan biasiswa mereka dalam masa kurang dari dua minggu setelah menerima permohonan lengkap.

Tarikh Akhir Masuk Keutamaan:

 • Kemasukan musim luruh (Ogos): 1 Mei
 • Kemasukan musim bunga (Januari): 1 Oktober

Perkhidmatan Sokongan Lebih

 • Pengenalan peribadi dan pengalaman pendaftaran - disesuaikan dengan keperluan anda
 • Pusat Pendidikan Global memberi orientasi, menasihati pelajar antarabangsa dan mempelajari peluang di luar negara
 • Tutor, pusat pusat dan pusat sumber bahasa boleh didapati tanpa kos tambahan
 • Dijamin rumah di kampus untuk semua pelajar antarabangsa di dalam dewan kediaman yang selamat dan selesa
 • Pusat Kesihatan Dyson tersedia untuk semua pelajar
 • Kakitangan Pembangunan Kerjaya menyediakan kerjaya pakar dan menasihati sekolah siswazah
 • Institut Bahasa Inggeris di kampus (ELI) menyediakan peluang kemasukan bersyarat

85090_oldmainspring2.jpg

Lokasi

Naperville

Alamat
North Brainard Street,30
60540 Naperville, Illinois, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami