Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Muskingum University

"Generasi pelajar telah mendapati diri mereka di tempat yang betul di Muskingum College untuk mencari dan membukanya jalan ke arah pemahaman dan kecekapan. Saya selalu percaya bahawa New Concord dan Muskingum adalah pusat-pusat alam semesta kerana jika anda mendapat permulaan di sini, anda boleh pergi ke mana sahaja. " John Glenn, Kelas '43 Senator Amerika Syarikat, Angkasawan Sejak penubuhannya pada tahun 1837, Muskingum telah menjadi komuniti pelajar - orang yang belajar dari dan dengan orang lain. Misi Muskingum adalah untuk mendidik "seluruh orang" - secara intelektual, rohaniah, sosial dan fizikal - dan melakukannya dengan bertemu pelajar di mana mereka berada dalam konteks pendidikan, dan dengan membantu pelajar-pelajar ini maju ke potensi maksimum mereka. Kecemerlangan Muskingum diukur dengan ketara oleh para alumni, yang telah berkhidmat di dunia sebagai CEO syarikat korporat, tokoh media utama, saintis, pendidik, pemimpin civic dan agama, dan sebagai ibu bapa dan rakan-rakan. Ketahui apa yang orang lain, termasuk Kajian Perniagaan Harvard dan Ohio Foundation of Independent Colleges, katakan tentang alumni Muskingum. Kami menjemput anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang tempat yang istimewa ini.

Misi

Misi Muskingum University menawarkan program akademik yang berkualiti dalam seni liberal dan sains dalam penetapan kediaman, kolej, kolej yang berkaitan dengan gereja dan dalam konteks komuniti penyayang di mana pemenuhan individu digalakkan dan maruah manusia dihormati. Tujuan utamanya adalah untuk membangunkan orang-orang intelektual, rohaniah, sosial dan fizikal, dengan memupuk pemikiran kritikal, tindakan positif, kepekaan etika dan pertumbuhan rohani, supaya mereka dapat memimpin kehidupan yang bertanggungjawab secara peribadi, secara peribadi dan sosial.

Lokasi

Muskingum University , terletak di timur tengah Ohio, mudah diakses oleh lebuh raya timur-barat dan utara-selatan. Kampung New Concord, kampung halaman Muskingum, terletak di AS 22 dan 40, di sepanjang Interstate 70, 115 kilometer di barat Pittsburgh dan 70 kilometer di timur Columbus. US Interstates 77 dan 70 berpotongan sepuluh batu di timur New Concord berhampiran Cambridge; Zanesville adalah enam belas kilometer ke barat.

Sejarah

Muskingum University kaya dengan tradisi, warisan yang membanggakannya menjangkau separuh pertama abad kesembilan belas ketika Ohio adalah negeri bayi dan meliputi kereta api yang membawa peneroka petualangan barat ke Jalan Nasional yang baru siap melalui New Concord. Nama India University, kadang-kadang salah faham dan sering salah eja, adalah sumber kebanggaan bagi mereka yang menghargai sejarah bagian yang berwarna-warni dari Amerika perbatasan "di luar Alleghenies." Selama abad pertengahan pertama, Muskingum berpegang pada pola pendidikan dari kuliah klasik dalam tempoh itu. Pada tahun 1854 wanita telah diterima secara sama rata dengan lelaki. Selepas Perang Saudara, tempoh pertumbuhan yang mantap bermula, mempercepatkan sehingga kolej perbatasan klasik yang kurang daripada seratus pelajar telah berkembang menjadi sebuah seni liberal seni moden dan sains di sekitar 1,900 dengan pelajar sekolah siswazah, dengan kampus 225 ekar. Ketika Kolej Franklin, sebuah institusi pendidikan penting di Gereja Presbyterian pada abad ke-19, ditutup pada tahun 1927, para alumni gulung datang ke Muskingum. Pada bulan Januari 2000, Dr. Anne C. Steele menjadi Presiden ke-20 Muskingum University . Muskingum berubah dalam status sewa dari kolej ke universiti pada tahun 2009.

Warisan Presbyterian

Pada 18 Mac 1837, badan perundangan negeri memberikan sekumpulan warga New Concord sebuah piagam untuk menubuhkan sebuah kolej di kampung. Kerana masyarakat diselesaikan secara besar-besaran oleh orang-orang ladang keturunan Scotch-Irish, agama utama adalah Presbyterian. Pada tahun 1877 Muskingum menjadi bersekutu dengan Synod of Ohio dari United Presbyterian Church. Dengan penggabungan jemaat Presbyterian dan United Presbyterian pada tahun 1958, Muskingum menjadi berkaitan dengan Gereja Presbyterian Amerika yang baru dicipta di Amerika Syarikat. Pada tahun 1983 gereja itu bergabung dengan Gereja Presbyterian di Amerika Syarikat untuk membentuk Gereja Presbyterian (Amerika Syarikat). Gabungan langsung Muskingum adalah dengan tiga negara Synod of the Covenant.

Akreditasi

Muskingum University telah mendapat pengiktirafan secara berterusan sejak tahun 1919 oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi Persatuan Pusat dan Sekolah Pusat North (diperbaharui pada tahun 2013), dan diberi kuasa oleh, dan menerima pengesahan semula berkala dari, Lembaga Bupati Ohio untuk memberikan ijazahnya. Program dalam kimia diluluskan oleh American Chemical Society . Muskingum University diluluskan sepenuhnya untuk pendidikan guru oleh Jabatan Pendidikan Ohio dan diakreditasi oleh Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE) . Muskingum adalah ahli Persijilan Persijilan Interstate yang menyediakan pensijilan pendidikan yang setanding di banyak negeri lain termasuk, Pennsylvania, New York, dan New Jersey. Muskingum memegang keahlian dalam Majlis Pendidikan Amerika, Majlis untuk Kemajuan dan Sokongan Pendidikan, Majlis Kolej Bebas, dan Persatuan Kolej dan Universiti Bebas. Muskingum University adalah ahli institusi yang terakreditasi Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universiti juga merupakan ahli Pertubuhan Pendidikan Gabungan Ohio (OCTEO). Akreditasi HLC 2012

Penyataan Bukan Diskriminasi

Muskingum University tidak mendiskriminasi berdasarkan bangsa, warna, agama, jantina, kebangsaan, etnik, umur, cacat, cabaran fizikal, kecacatan, orientasi seksual, status sosioekonomi atau gabungan politik, dalam kemasukan atau akses kepada, atau rawatan atau pekerjaan dalam program dan aktiviti pendidikannya, termasuk hak dan keistimewaan, dasar pendidikan, program biasiswa dan pinjaman, kegiatan olahraga dan program yang dikendalikan oleh sekolah. Pengarah Sumber Manusia, Penyelaras Pematuhan, telah ditetapkan untuk menyelaraskan pematuhan Kolej dengan syarat tidak berdiskriminasi di bawah Seksyen 504 Akta Pemulihan 1973, Tajuk IX Pindaan Pendidikan 1972 dan Akta Diskriminasi Umur 1975, yang melarang diskriminasi berdasarkan cacat, bangsa, jantina dan umur masing-masing. Pengarah Sumber Manusia, Montgomery Hall, boleh dihubungi di (740) 826-8114.

Akademik

Di Muskingum, program akademik dalam seni liberal dan ilmu pengetahuan adalah pusat kepada misi kami: "untuk membangunkan - secara intelektual, rohaniah, sosial, dan fizikal - keseluruhan orang." Bilik-bilik kelas, makmal, tapak klinikal, latihan, penempatan lapangan, ruang latihan, teater, galeri, padang permainan dan kawasan umum adalah tempat di mana pelajar bekerja dengan guru-guru yang berjaya untuk mengasah kemahiran intelektual mereka, meluaskan perspektif budaya mereka, dan mengembangkan kehidupan - kebiasaan untuk pembelajaran, perkhidmatan, dan kepimpinan. Penyampaian maklumat akademik di laman web Muskingum disusun dengan cara untuk menangani keperluan kategori tertentu pelajar di Universiti. Gunakan pautan di halaman ini untuk meneroka semua peluang untuk belajar yang menawarkan program akademik Muskingum. Program Sarjana Muda Tradisional Bagi pelajar yang mengikuti ijazah sarjana muda pertama (memasuki tahun pertama dan pelajar pemindahan) yang merancang untuk mengambil majoriti kelas mereka pada waktu siang. Program PLUS Direka untuk menyediakan bantuan akademik berstruktur kepada pelajar yang mengalami perbezaan pembelajaran yang didiagnosis. PLUS Program pelajar mengikuti program akademik sarjana tradisional semasa menerima sokongan pembelajaran. Pautan mengarahkan pelawat ke laman Program PLUS laman web. Program Sarjana Muda (MAP) Satu program ijazah sarjana muda yang direka terutamanya untuk pelajar dewasa yang telah memperolehi sejumlah besar kredit akademik ke atas ijazah sarjana muda tetapi yang kerja atau jadual peribadi memerlukan mereka mengambil kelas pada waktu malam atau pada hujung minggu. Program Siswazah Menguasai Sarjana Sastera dalam Pendidikan, Sarjana Sastera dalam Pengajaran, Sarjana Strategi Maklumat, Sistem dan Teknologi, dan program lepasan Pakar Pendidikan. Pelajar dengan ijazah sarjana muda yang mencari lesen guru tambahan juga perlu mengikuti pautan ini.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Muskingum University

Program ini memudahkan pemahaman mengenai bahan-bahan di sekeliling kita dan perubahan yang mereka alami dengan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mereka perluka ... [+]

Program pengajaran intensif makmal jabatan Muskingum University telah disahkan oleh Persatuan Kimia Amerika sejak tahun 1966. Program ini memudahkan pemahaman tentang bahan-bahan di sekeliling kita dan perubahan yang mereka jalani dengan menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang mereka perlukan untuk memahami setiap hari pengalaman dan kebimbangan alam sekitar dan ekonomi.

Peluang PelajarLatihan

Kebanyakan jurusan kimia memohon untuk Pengalaman Penyelidikan NSF yang ditaja NSF , dan juga untuk penyelidikan penyelidikan lain di pelbagai universiti di seluruh negara. Semua latihan ini melibatkan penyelidikan asal ke dalam masalah kimia. Beberapa contoh universiti di mana pelajar telah bekerja dalam beberapa tahun kebelakangan ini adalah Universiti Bowling Green dan Universiti Oregon.... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Program Matematik di Muskingum University dirancang untuk menggambarkan matematik sebagai bahasa universal pemikiran kreatif dan kritis dan untuk memenuhi keperluan merek ... [+]

Program Matematik di Muskingum University dirancang untuk menggambarkan matematik sebagai bahasa universal pemikiran kreatif dan kritis dan untuk memenuhi keperluan mereka yang berniat mengajar, melakukan kerja siswazah dalam matematik, dan mengejar kerjaya yang bergantung pada matematik.

Peluang PelajarPenyelidikan

Peluang utama penyelidikan pelajar adalah MATH 495: Seminar Matematik. Di samping itu, pelajar kadang-kadang bekerja secara individu dengan ahli fakulti dalam situasi pembelajaran yang diarahkan pada topik penyelidikan.

Honoraries

Pelajar yang belajar Matematik di Muskingum mempunyai peluang untuk menyertai babak Ohio Zeta Kappa Mu Epsilon Matematik Kehormat. KME adalah masyarakat kehormatan khusus dengan bab di kolej dan universiti yang menawarkan program matematik yang kuat. Ahli-ahli bab dipilih daripada pelajar matematik atau bidang yang berkait rapat yang mencapai perbezaan akademik. Kira-kira enam puluh ribu pelajar telah dimulakan sejak KME ditubuhkan pada tahun 1930.... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Misi program Sains Alam Sekitar di Muskingum University adalah untuk mendedahkan pelajar kepada pengalaman akademik dan penyelidikan yang memupuk dan memikirkan fikiran y ... [+]

Misi program Sains Alam Sekitar di Muskingum University adalah untuk mendedahkan pelajar kepada pengalaman akademik dan penyelidikan yang memupuk dan memikirkan fikiran yang akan merangsang minat sepanjang hayat dan tulus dalam hubungan antara manusia dan alam semula jadi bumi.

Peluang PelajarLatihan

Pelajar baru-baru ini untuk pelajar Sains Alam Sekitar termasuk:

NSF menaja Program Penyelidikan untuk Siswazah (REU) - Pelajar Muskingum telah mengambil bahagian dalam pelbagai program REU di Universiti yang berbeza yang mengkaji isu alam sekitar. Contoh-contohnya termasuk seorang pelajar yang belajar di Universiti Furman sebagai sebahagian daripada program Penyelidikan Basin mereka dan satu lagi yang mengambil bahagian dalam sampel air pemantauan program University of Delaware di kawasan Teluk Chesapeake.... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Pasukan ekonomi menjejaskan semua orang dalam pelbagai cara. Kawalan kuasa-kuasa ini bergantung pada pemahaman mereka, yang diperoleh melalui kajian ekonomi. ... [+]

Pasukan ekonomi menjejaskan semua orang dalam pelbagai cara. Kawalan kuasa-kuasa ini bergantung pada pemahaman mereka, yang diperoleh melalui kajian ekonomi.

Bidang Pengajian yang BerkaitanPerakaunanPerniagaanPerniagaan AntarabangsaKenyataan Misi

Misi Ekonomi, Perakaunan, dan Jabatan Perniagaan adalah untuk membantu menghasilkan ahli-ahli perniagaan yang berkelompok yang memahami keperluan keuntungan yang seimbang dengan kekangan kelakuan etika, tingkah laku perundangan, dan risiko. Semua empat jurusan di Jabatan kami (Ekonomi, Perakaunan, Perakaunan-Awam, dan Perniagaan) direka untuk menyediakan alat yang diperlukan untuk graduan kami untuk berjaya dalam dunia perdagangan dan program ijazah siswazah. Kami berusaha untuk mencabar pelajar kami untuk menganalisis keadaan ekonomi secara objektif, membina alternatif yang munasabah dan beretika, dan membuat keputusan yang sesuai yang mengimbangi kebajikan firma dengan kesan keseluruhan kepada masyarakat.... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Program Pengurusan Perniagaan adalah program ijazah yang terintegrasi yang bertujuan untuk menyediakan pelajar kedua-dua asas yang pelbagai di dalam kelas dan peluang unt ... [+]

Program Pengurusan Perniagaan adalah program ijazah yang terintegrasi yang bertujuan untuk menyediakan pelajar kedua-dua asas yang pelbagai di dalam kelas dan peluang untuk magang luar kampus khas di dunia perniagaan. Pelajar meninggalkan bersedia untuk kajian pascasiswazah dalam ekonomi, perniagaan atau undang-undang dan untuk penyertaan segera dalam komuniti perniagaan.

Peluang PelajarLatihan

Latihan magang baru untuk pelajar Perniagaan termasuk:

Sistem Sumber (New Concord, OH)Memperkasakan Pemasaran Media (Cincinnati, OH)Roscoe Village bersejarah (Coshocton, OH)Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH)Cincinnati Swarm (Profesional Arena Football)The Washington Group (Cleveland, OH)Penyelidikan... [-]
Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Keperluan Teras Pengurusan Perniagaan (30 Jam Kredit) ... [+]

Pengurusan Perniagaan (48 jam semester untuk major)

Keperluan Teras Pengurusan Perniagaan (30 Jam Kredit)

ACCT 201 Perakaunan Kewangan (3)ACCT 202 Perakaunan Pengurusan (3)BUSI 321 Pengurusan Organisasi (3)BUSI 360 Undang-undang Perniagaan (3)BUSI 414 Etika Perniagaan (3)Sistem Maklumat untuk BUSI 420 (3)ECON 215 Prinsip Mikroekonomi (3)ECON 216 Prinsip Makroekonomi (3)ECON 325 Statistik (3)

Pilih salah satu yang berikut:

KOM 355 Komunikasi Organisasi (3)ENGL 202 Penulisan Perniagaan (3)

Keperluan Pengurusan Perniagaan (18 Jam Kredit)

BUSI 318 Kewangan Pentadbiran (3)BUSI 326 Analisis kewanganBUSI 341 Pemasaran (3)BUSI 412 Perniagaan Antarabangsa (3)BUSI 450 Pengurusan Strateg... [-]
Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Tiga pelajar biasanya bekerja dengan fakulti perakaunan sebagai pembantu pelajar. Pembantu rumah pelajar kelas gred, menyalin pemberian kelas, pelajar tutor berkala, dan ... [+]

Peluang PelajarLatihan

Contoh-contoh latihan magang baru-baru ini untuk pelajar Perakaunan termasuk:

Holbrook dan Manter, CPA (Staf Juruaudit)Neeman Medical International (Asia) Ltd. (Akauntan Kakitangan)ErnstPemeriksa Negeri Ohio (Audit Fellowship Intern)Penggajian

Tiga pelajar biasanya bekerja dengan fakulti perakaunan sebagai pembantu pelajar. Pembantu rumah pelajar kelas gred, menyalin pemberian kelas, pelajar tutor berkala, dan memberikan bantuan pentadbiran yang lain.

Kemungkinan Kerjaya untuk Majikan PerakaunanPerakaunan AwamPerakaunan KorporatKerajaanPendidikanBukan keuntunganDi mana Majikan Perakaunan Terkini dari Muskingum Digunakan:Ernst dan YoungPricewaterhouseCoopersPejabat Juruaudit Negeri OhioRea dan AssociatesCrowe, Chizek, dan SyarikatProgram Siswazah... [-]
Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Utama Perniagaan Antarabangsa di Muskingum University menyediakan pelajar dengan satu set kompetensi yang diperlukan untuk kejayaan dalam ekonomi global hari ini dengan m ... [+]

Utama Perniagaan Antarabangsa di Muskingum University menyediakan pelajar dengan satu set kompetensi yang diperlukan untuk kejayaan dalam ekonomi global hari ini dengan menggabungkan kursus-kursus dari pelbagai disiplin. Pelajar mempelajari bahasa dan prinsip asas perniagaan, perakaunan, dan ekonomi; memperoleh kemahiran multikultural dan kemahiran komunikasi dalam bahasa dunia (Bahasa Inggeris untuk penutur bukan asli); dan mendapat perspektif antarabangsa menerusi kursus mereka dalam sains politik, Sejarah, dan bidang-bidang lain.

Bidang Pengajian yang BerkaitanPerakaunanPerniagaanEkonomiPerancisJermanHal Ehwal AntarabangsaSepanyolPeluang PelajarPenyelidikan

Selain seminar senior, yang biasanya melibatkan penyelidikan bebas di bawah bimbingan profesor, jabatan terlibat dalam program Summer Fellows. Contoh baru-baru projek projek musim panas termasuk mengira semula Indeks Pembangunan Manusia untuk mengenal pasti di mana pangkat pendidikan sebagai keutamaan bagi masyarakat yang berlainan dan menggunakan teknik-teknik canggih seperti Analisis Penjejakan Data untuk menyiasat pembentukan kumpulan strategik dalam bola sepak Big Ten. Penggajian... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Sains Kejuruteraan adalah program kejuruteraan moden yang pelbagai yang direka untuk merapatkan jurang antara penemuan saintifik dan pengeluaran teknologi baru. ... [+]

Sains Kejuruteraan adalah program kejuruteraan moden yang pelbagai yang direka untuk merapatkan jurang antara penemuan saintifik dan pengeluaran teknologi baru. Dengan menggabungkan asas yang luas dalam bidang kejuruteraan, matematik, sains dan seni liberal dengan pengalaman praktikal dalam merekabentuk, melaksanakan, dan melaporkan projek-projek dunia nyata, ijazah dalam Sains Kejuruteraan sangat sesuai untuk memenuhi keperluan dan peluang yang berubah dengan pesat dalam kejuruteraan dan bidang kerjaya berkaitan sains.

Akreditasi

ABET - Program Sains Kejuruteraan diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan ABET.

Kenyataan Misi

Graduan dari program Kejuruteraan Sains, Fizik, dan Fizik yang ditawarkan oleh Jabatan Fizik... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Muskingum University

Muskingum University menyediakan pelajarnya dengan pendidikan teknikal yang baik yang merangkumi tajuk-tajuk dari beberapa bidang yang baru muncul, termasuk pembangunan a ... [+]

Muskingum University menyediakan pelajarnya dengan pendidikan teknikal yang baik yang merangkumi tajuk-tajuk dari beberapa bidang yang baru muncul, termasuk pembangunan alat web, rangkaian dan komunikasi tanpa wayar, grafik animasi, kehidupan buatan, dan robotik. Pada masa yang sama, fakulti jabatan percaya bahawa institusi seni liberal harus mempunyai misi khusus yang merangkumi perbincangan mengenai kesan teknologi ini dalam masyarakat kita dan di seluruh dunia.

Peluang PelajarLatihan

Latihan magang baru untuk pelajar Sains Komputer termasuk:

Battelle LabsDatatelIBMNASAPenyelidikan

Sebagai tambahan kepada magang, pelajar umumnya terlibat dalam penyelidikan berkaitan dengan dua kursus-CPSC 400: Program Pengaturcaraan dan CPSC 495: Seminar Sains Komputer.... [-]

Amerika Syarikat New Concord
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu