Muskingum University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Muskingum University

"Generasi pelajar telah mendapati diri mereka di tempat yang betul di Muskingum College untuk mencari dan membukanya jalan ke arah pemahaman dan kecekapan. Saya selalu percaya bahawa New Concord dan Muskingum adalah pusat-pusat alam semesta kerana jika anda mendapat permulaan di sini, anda boleh pergi ke mana sahaja. " John Glenn, Kelas '43 Senator Amerika Syarikat, Angkasawan Sejak penubuhannya pada tahun 1837, Muskingum telah menjadi komuniti pelajar - orang yang belajar dari dan dengan orang lain. Misi Muskingum adalah untuk mendidik "seluruh orang" - secara intelektual, rohaniah, sosial dan fizikal - dan melakukannya dengan bertemu pelajar di mana mereka berada dalam konteks pendidikan, dan dengan membantu pelajar-pelajar ini maju ke potensi maksimum mereka. Kecemerlangan Muskingum diukur dengan ketara oleh para alumni, yang telah berkhidmat di dunia sebagai CEO syarikat korporat, tokoh media utama, saintis, pendidik, pemimpin civic dan agama, dan sebagai ibu bapa dan rakan-rakan. Ketahui apa yang orang lain, termasuk Kajian Perniagaan Harvard dan Ohio Foundation of Independent Colleges, katakan tentang alumni Muskingum. Kami menjemput anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang tempat yang istimewa ini.

Misi

Misi Muskingum University menawarkan program akademik yang berkualiti dalam seni liberal dan sains dalam penetapan kediaman, kolej, kolej yang berkaitan dengan gereja dan dalam konteks komuniti penyayang di mana pemenuhan individu digalakkan dan maruah manusia dihormati. Tujuan utamanya adalah untuk membangunkan orang-orang intelektual, rohaniah, sosial dan fizikal, dengan memupuk pemikiran kritikal, tindakan positif, kepekaan etika dan pertumbuhan rohani, supaya mereka dapat memimpin kehidupan yang bertanggungjawab secara peribadi, secara peribadi dan sosial.

Lokasi

Muskingum University , terletak di timur tengah Ohio, mudah diakses oleh lebuh raya timur-barat dan utara-selatan. Kampung New Concord, kampung halaman Muskingum, terletak di AS 22 dan 40, di sepanjang Interstate 70, 115 kilometer di barat Pittsburgh dan 70 kilometer di timur Columbus. US Interstates 77 dan 70 berpotongan sepuluh batu di timur New Concord berhampiran Cambridge; Zanesville adalah enam belas kilometer ke barat.

Sejarah

Muskingum University kaya dengan tradisi, warisan yang membanggakannya menjangkau separuh pertama abad kesembilan belas ketika Ohio adalah negeri bayi dan meliputi kereta api yang membawa peneroka petualangan barat ke Jalan Nasional yang baru siap melalui New Concord. Nama India University, kadang-kadang salah faham dan sering salah eja, adalah sumber kebanggaan bagi mereka yang menghargai sejarah bagian yang berwarna-warni dari Amerika perbatasan "di luar Alleghenies." Selama abad pertengahan pertama, Muskingum berpegang pada pola pendidikan dari kuliah klasik dalam tempoh itu. Pada tahun 1854 wanita telah diterima secara sama rata dengan lelaki. Selepas Perang Saudara, tempoh pertumbuhan yang mantap bermula, mempercepatkan sehingga kolej perbatasan klasik yang kurang daripada seratus pelajar telah berkembang menjadi sebuah seni liberal seni moden dan sains di sekitar 1,900 dengan pelajar sekolah siswazah, dengan kampus 225 ekar. Ketika Kolej Franklin, sebuah institusi pendidikan penting di Gereja Presbyterian pada abad ke-19, ditutup pada tahun 1927, para alumni gulung datang ke Muskingum. Pada bulan Januari 2000, Dr. Anne C. Steele menjadi Presiden ke-20 Muskingum University . Muskingum berubah dalam status sewa dari kolej ke universiti pada tahun 2009.

Warisan Presbyterian

Pada 18 Mac 1837, badan perundangan negeri memberikan sekumpulan warga New Concord sebuah piagam untuk menubuhkan sebuah kolej di kampung. Kerana masyarakat diselesaikan secara besar-besaran oleh orang-orang ladang keturunan Scotch-Irish, agama utama adalah Presbyterian. Pada tahun 1877 Muskingum menjadi bersekutu dengan Synod of Ohio dari United Presbyterian Church. Dengan penggabungan jemaat Presbyterian dan United Presbyterian pada tahun 1958, Muskingum menjadi berkaitan dengan Gereja Presbyterian Amerika yang baru dicipta di Amerika Syarikat. Pada tahun 1983 gereja itu bergabung dengan Gereja Presbyterian di Amerika Syarikat untuk membentuk Gereja Presbyterian (Amerika Syarikat). Gabungan langsung Muskingum adalah dengan tiga negara Synod of the Covenant.

Akreditasi

Muskingum University telah mendapat pengiktirafan secara berterusan sejak tahun 1919 oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi Persatuan Pusat dan Sekolah Pusat North (diperbaharui pada tahun 2013), dan diberi kuasa oleh, dan menerima pengesahan semula berkala dari, Lembaga Bupati Ohio untuk memberikan ijazahnya. Program dalam kimia diluluskan oleh American Chemical Society . Muskingum University diluluskan sepenuhnya untuk pendidikan guru oleh Jabatan Pendidikan Ohio dan diakreditasi oleh Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE) . Muskingum adalah ahli Persijilan Persijilan Interstate yang menyediakan pensijilan pendidikan yang setanding di banyak negeri lain termasuk, Pennsylvania, New York, dan New Jersey. Muskingum memegang keahlian dalam Majlis Pendidikan Amerika, Majlis untuk Kemajuan dan Sokongan Pendidikan, Majlis Kolej Bebas, dan Persatuan Kolej dan Universiti Bebas. Muskingum University adalah ahli institusi yang terakreditasi Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universiti juga merupakan ahli Pertubuhan Pendidikan Gabungan Ohio (OCTEO). Akreditasi HLC 2012

Penyataan Bukan Diskriminasi

Muskingum University tidak mendiskriminasi berdasarkan bangsa, warna, agama, jantina, kebangsaan, etnik, umur, cacat, cabaran fizikal, kecacatan, orientasi seksual, status sosioekonomi atau gabungan politik, dalam kemasukan atau akses kepada, atau rawatan atau pekerjaan dalam program dan aktiviti pendidikannya, termasuk hak dan keistimewaan, dasar pendidikan, program biasiswa dan pinjaman, kegiatan olahraga dan program yang dikendalikan oleh sekolah. Pengarah Sumber Manusia, Penyelaras Pematuhan, telah ditetapkan untuk menyelaraskan pematuhan Kolej dengan syarat tidak berdiskriminasi di bawah Seksyen 504 Akta Pemulihan 1973, Tajuk IX Pindaan Pendidikan 1972 dan Akta Diskriminasi Umur 1975, yang melarang diskriminasi berdasarkan cacat, bangsa, jantina dan umur masing-masing. Pengarah Sumber Manusia, Montgomery Hall, boleh dihubungi di (740) 826-8114.

Akademik

Di Muskingum, program akademik dalam seni liberal dan ilmu pengetahuan adalah pusat kepada misi kami: "untuk membangunkan - secara intelektual, rohaniah, sosial, dan fizikal - keseluruhan orang." Bilik-bilik kelas, makmal, tapak klinikal, latihan, penempatan lapangan, ruang latihan, teater, galeri, padang permainan dan kawasan umum adalah tempat di mana pelajar bekerja dengan guru-guru yang berjaya untuk mengasah kemahiran intelektual mereka, meluaskan perspektif budaya mereka, dan mengembangkan kehidupan - kebiasaan untuk pembelajaran, perkhidmatan, dan kepimpinan. Penyampaian maklumat akademik di laman web Muskingum disusun dengan cara untuk menangani keperluan kategori tertentu pelajar di Universiti. Gunakan pautan di halaman ini untuk meneroka semua peluang untuk belajar yang menawarkan program akademik Muskingum. Program Sarjana Muda Tradisional Bagi pelajar yang mengikuti ijazah sarjana muda pertama (memasuki tahun pertama dan pelajar pemindahan) yang merancang untuk mengambil majoriti kelas mereka pada waktu siang. Program PLUS Direka untuk menyediakan bantuan akademik berstruktur kepada pelajar yang mengalami perbezaan pembelajaran yang didiagnosis. PLUS Program pelajar mengikuti program akademik sarjana tradisional semasa menerima sokongan pembelajaran. Pautan mengarahkan pelawat ke laman Program PLUS laman web. Program Sarjana Muda (MAP) Satu program ijazah sarjana muda yang direka terutamanya untuk pelajar dewasa yang telah memperolehi sejumlah besar kredit akademik ke atas ijazah sarjana muda tetapi yang kerja atau jadual peribadi memerlukan mereka mengambil kelas pada waktu malam atau pada hujung minggu. Program Siswazah Menguasai Sarjana Sastera dalam Pendidikan, Sarjana Sastera dalam Pengajaran, Sarjana Strategi Maklumat, Sistem dan Teknologi, dan program lepasan Pakar Pendidikan. Pelajar dengan ijazah sarjana muda yang mencari lesen guru tambahan juga perlu mengikuti pautan ini.

Lokasi

New Concord

Muskingum University

Alamat
163 Stormont Street,
43762 New Concord, Ohio, Amerika Syarikat
Telefon
+1 740-826-8211

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami