Baca keterangan rasmi

Mengenai Mesiah College

Kolej Messiah adalah sebuah klinik Kristian persendirian yang berpangkalan di peringkat nasional dengan pelajar pelajar 3,305 pelajar siswazah dan siswazah. Terletak di Mechanicsburg, Pa., Messiah hanya 12 batu dari ibu negara, Harrisburg. Kolej ini ditubuhkan pada tahun 1909 oleh Saudara-saudara di Gereja Kristus. Hari ini, asas keimamatan Kolej secara luas adalah evangelis dan termasuk pelajar dan pekerja dari pelbagai denominasi dan tradisi keimanan Kristian.

Kenyataan identiti

Kolej Messiah adalah kolej Kristian seni liberal dan seni dan sains yang diterapkan. Kolej ini komited untuk memeluk semangat evangelis yang berakar pada tradisi Anabaptist, Pietist dan Wesleyan Gereja Kristian.

Kenyataan Misi

Misi kami adalah untuk mendidik lelaki dan wanita ke arah kematangan akal, watak dan iman Kristian dalam persediaan untuk kehidupan perkhidmatan, kepimpinan dan perdamaian di gereja dan masyarakat.

Dipengaruhi oleh misi yang sama

Komitmen pembukaan pernyataan misi kami - untuk membangunkan "kematangan akal, watak dan iman Kristian" pelajar-mencerminkan integrasi kepercayaan masyarakat kita kepada setiap aspek pengalaman Mesiah College. Model pendidikan holistik ini adalah wawasan pengasas kami SR Smith lebih dari 100 tahun yang lalu dan menjadi asas kepada identiti kami.

Komponen-komponen teras lain dalam pelayanan misi, kepemimpinan dan perdamaian Messiah-juga berakar dalam konteks kepercayaan Kristian kita. Kami tidak hanya berkhidmat kerana ia adalah "perkara yang betul untuk dilakukan"; kami berkhidmat kerana Tuhan memanggil kami untuk membuka hati kita kepada orang miskin dan yang memerlukan dan bekerja untuk keadilan di mana pun ketidakadilan berlaku. Kita belajar untuk memimpin mempercayai bahawa Yesus adalah contoh utama kita yang membawa kepada belas kasihan, rasa hormat dan cinta. Dan, kerana iman kita, kita terpaksa membina jembatan pemahaman dan kedamaian untuk menunjukkan kasih Allah yang mendamaikan kepada orang lain.

Kampus kami

Terletak di pinggir bandar, selatan-tengah Pennsylvania, Mesiah College terletak di 471 ekar yang indah. Sama ada anda sedang berjalan-jalan di sepanjang sungai Breeches yang indah yang berjalan melalui kampus, mendengar kuliah di salah satu bangunan akademik yang canggih, menonton permainan bola sepak di kompleks sukan luaran kami, konsert dalam kesatuan pelajar kami, atau hanya menikmati keindahan kampus, anda pasti akan merasa di rumah.

Kenapa awak rasa di rumah?

Kerana di Mesiah, itu lebih daripada sebuah kampus yang indah. Ini mengenai perhotelan untuk seluruh orang. Mengunjungi untuk kali pertama anda? Kembali ke kampus untuk tahun kanan anda? Membawa datuk nenek anda untuk Hari Nenek-nenek? Tidak peduli apa pun alasannya, anda sentiasa disambut dengan muka mesra dan orang yang benar-benar membantu yang mahukan yang terbaik untuk anda.

Mewujudkan semangat untuk komuniti

Kampus kami terdiri daripada pelbagai pelajar, kakitangan dan fakulti. Walaupun kita semua boleh datang dari tempat dan latar belakang yang berbeza, kita menjadikannya sebagai keutamaan untuk menggalakkan hubungan yang bermakna di seluruh komuniti kampus kita.

Walaupun tujuh bangunan akademik, 12 dewan / pangsapuri, pangsapuri dan banyak bangunan lain yang ditujukan untuk menyembah, belajar dan kehidupan pelajar menjadikan kampus fizikal kita, lebih dari 3,000 pelajar yang membuat kampus Mesiah berkembang dengan persahabatan, semangat untuk Kristus dan komitmen untuk kecemerlangan akademik.

Dekat dengan semuanya

Walaupun anda tidak dapat memberitahu oleh persekitaran yang indah kami-Kampus Messiah hanya jarak memandu yang singkat dari kawasan metropolitan yang berdekatan. Restoran di pusat bandar, muzium galeri dan tempat sukan di ibukota negeri Harrisburg hanyalah 15 minit jauhnya. Dan pusat bandar Philadelphia yang sibuk, Baltimore, Washington DC dan New York City semuanya dalam masa 2-3 jam memandu. Dan apabila anda telah mengalami peluang-peluang yang ditawarkan bandar-bandar berdekatan kami, kami akan dengan senang hati mengalu-alukan anda kembali ke aktiviti kampus kami!

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Messiah College

Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) dalam komunikasi di Mesiah College membantu anda meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang komunikasi umum dengan fleksibiliti untuk men ... [+]

Komunikasi di Kolej Messiah

Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) dalam komunikasi di Mesiah College membantu anda meningkatkan pengetahuan anda dalam bidang komunikasi umum dengan fleksibiliti untuk mengambil kursus dalam bidang komunikasi yang paling menarik minat anda.

Belajar menerapkan teori dengan berkesan dan beretika dalam pelbagai kepakaran komunikasi, anda akan lulus dengan asas yang diperlukan untuk mengejar pekerjaan yang berkaitan dengan komunikasi atau meneruskan pendidikan anda melalui kajian siswazah. Anda akan mempelajari peranan komunikasi dalam sejarah dan meneroka komunikasi teori, retorik, dan interpersonal dan lintas budaya, yang membolehkan anda menguasai pelbagai bentuk komunikasi-termasuk lisan, tulisan, visual dan maya. Anda juga akan mendapat pemahaman tentang proses komunikasi di kalangan individu, serta dalam budaya dan masyarakat yang berbeza-beza.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Memanggil semua pemikir bebas yang mempunyai minat dalam kehidupan awam dan kebimbangan terhadap keadilan sosial. ... [+]

Politik dan Perhubungan Antarabangsa di Kolej Mesiah

Memanggil semua pemikir bebas yang mempunyai minat dalam kehidupan awam dan kebimbangan terhadap keadilan sosial.

Sebagai politik dan perhubungan antarabangsa di Mesiah College, sebuah kolej Kristian Pennsylvania yang bertaraf tinggi, anda akan melibatkan diri di kalangan pelajar dan fakulti yang diberi kekuatan oleh beberapa perkara yang sama yang memberi anda semangat: kempen politik, pilihan raya, diplomasi, hal ehwal antarabangsa , kesihatan awam, imigresen, persekitaran dan hubungan kaum.

Politik dan hubungan antarabangsa utama menawarkan program akademik yang kuat yang akan membuat anda berdaya saing dalam pekerjaan atau sekolah grad sekolah. Walaupun anda mungkin berfikir sains politik sebagai persediaan untuk kerjaya di pejabat awam, kami melihatnya sebagai disiplin yang menyiapkan anda untuk memasuki pelbagai bidang termasuk kerajaan, perniagaan, pendidikan, komunikasi, undang-undang dan banyak lagi.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Dari bilik darjah ke clapboard, program gelar Sarjana Muda Seni (BA) filem dan media media akan membenamkan anda dalam kedua aspek teknikal dan kreatif bidang seni dan me ... [+]

Filem dan Seni Media di Kolej Mesiah

Dari bilik darjah ke clapboard, program gelar Sarjana Muda Seni (BA) filem dan media media akan membenamkan anda dalam kedua aspek teknikal dan kreatif bidang seni dan media yang berkembang.

Program filem dan media seni yang dipandang baik oleh Messiah memberikan peluang besar untuk latihan di semua peringkat pengeluaran media, dan menyediakan anda kerjaya dalam pengeluaran, penulisan skrip, pengarah, pengeditan atau sinematografi.

Seni filem dan media utama tersendiri

Sebagai sebuah filem dan seni media utama di Mesiah College, anda akan dapat:

Memperolehi latihan dalam pengeluaran dan pengeditan digital, pengeluaran filem 16 mm, sinematografi, pengarahan asas, penulisan skrin, dan teknik pembuatan filem canggih seperti pencahayaan dan bunyi. Terokai membuat dokumentari, kesan khas dan topik asas dalam media baru dan digital. Kerja kursus kami sentiasa dikemas kini untuk mencerminkan kemajuan baru dalam industri filem. Buat filem anda sendiri pada masa anda sebagai pelajar dengan potensi untuk menyiarkannya di Simposium Kemanusiaan tahunan Kolej; pada "Splice," festival tahunan pelajar juried; atau bahkan tunduk kepada perayaan tempatan dan nasional untuk dipertimbangkan. Menggunakan kemudahan makmal media 1,740 kaki persegi baru kami di Hostetter Chapel, yang menampilkan dan skrin hijau lantai yang tidak berkesudahan (serta beberapa skrin hijau mudah alih); bilik kawalan; studio bunyi Foley yang merangkumi gerai suara, lubang Foley (untuk meletakkan pelbagai bahan di dalam dan mencipta bunyi), monitor besar, mikrofon, dan stesen komputer dengan peralatan Pro dan peralatan pencampuran audio; dan peralatan baru - termasuk kamera HD dan kamera berkualiti sinematik seperti Blackmagic dan Epic RED (kamera... [-]
Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Menempatkan tenaga kreatif dan bakat bercerita kepada peralatan yang tinggi dengan mengejar ijazah media digital di Mesiah College, salah satu kolej Kristiani swasta di A ... [+]

Media Digital di Kolej Mesiah

Menempatkan tenaga kreatif dan bakat bercerita kepada peralatan yang tinggi dengan mengejar ijazah media digital di Mesiah College, salah satu kolej Kristiani swasta di Amerika Syarikat

Media digital adalah bidang yang baru muncul, dan kemahiran komunikasi multimedia yang akan anda usahakan melalui kursus utama kami untuk majoriti ini akan mempersiapkan anda untuk memenuhi permintaan para pakar media digital dalam pelbagai bidang.

Kepelbagaian utama media digital

Sebagai media Digital utama di Mesiah College, anda akan dapat:

Fokus pada bidang media digital tertentu yang menarik minat anda. Mengambil banyak pilihan menarik atau kursus media digital tambahan. Mengambil bahagian dalam projek media digital kolaboratif pada tahun kanan anda. Sediakan kerjaya sebagai pereka Web, grafik, bunyi atau permainan; editor video; aplikasi mudah alih atau pengaturcara permainan; atau menteri ibadat. Belajar di salah satu daripada 40 lokasi pengajian di luar negeri yang ditawarkan oleh Mesiah College. Mengasah kemahiran anda di studio kami yang ditujukan kepada seni digital, video digital dan audio digital, dan bekerja di Calvin dan Pusat Janet Tinggi untuk Seni Ibadat dan Pertunjukan yang mempunyai peralatan digital terkini serta dua makmal iMac yang khusus kepada teater dan teknologi muzik. Mengamalkan kemahiran anda di ruang studio baru kami yang merangkumi bilik hijau, studio foley dan bilik kawalan lengkap. Pilihan kerjaya untuk jurusan media digital ... [-]
Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Messiah College

Letakkan minda, hati dan tangan anda bekerja sebagai biologi utama di Mesiah College. Melalui program ijazah biologi, anda bukan sahaja akan mengkaji penciptaan, tetapi j ... [+]

Biologi di Mesiah College

Letakkan minda, hati dan tangan anda bekerja sebagai biologi utama di Mesiah College. Melalui program ijazah biologi, anda bukan sahaja akan mengkaji penciptaan, tetapi juga pencipta, mengintegrasikan pengetahuan anda tentang biologi dengan iman Kristian anda.

Biologi Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) dalam bidang biologi menawarkan anda asas asas biologi teras dan peluang untuk memberi tumpuan dalam bidang minat tertentu melalui kepekatan biologi biologi, selular, ekologi, umum dan organisma.

Biologi utama tersendiri

Sebagai biologi utama di Mesiah College, anda akan dapat:

Dapatkan pengalaman secara langsung menggunakan mikroskop elektron imbasan, kemudahan klinik tisu mamalia dan teknik biologi molekul termasuk tindak balas rantai polimer (PCR), bersama dengan peralatan canggih lain untuk menganalisis budaya dan memanipulasi molekul. Dapatkan pensijilan pengajaran dalam biologi dengan kursus tambahan yang sedikit. Mengambil kursus dalam kepekatan bioperubatan yang akan menyediakan anda untuk sekolah perubatan. Mengambil bahagian dalam kursus perjalanan atau penyelidikan yang diarahkan. Menghadiri acara awam mengenai sains dan iman. Mengendalikan penyelidikan malaria / AIDS di Macha Mission Hospital di Zambia dengan kerjasama Johns Hopkins. Pilihan kerjaya untuk jurusan biologi ... [-]
Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Di Messiah, anda dapat "melakukan" pemasaran melalui kurikulum fleksibel kami dengan menulis rancangan pemasaran yang sebenar, menyediakan perkhidmatan penyelidikan untuk ... [+]

Pemasaran di Mesiah College

Di Messiah, anda dapat "melakukan" pemasaran melalui kurikulum fleksibel kami dengan menulis rancangan pemasaran yang sebenar, menyediakan perkhidmatan penyelidikan untuk perniagaan, dan juga berpartisipasi dalam komponen jualan pemasaran.

Sebagai pemasaran utama di Mesiah College, anda akan membangunkan keupayaan untuk menggunakan kemahiran berfikir kritis dan kreativiti anda untuk menyediakan rancangan komunikasi pemasaran dan membangunkan kempen pengiklanan dan menyediakan perkhidmatan penyelidikan untuk organisasi bukan untung tempatan. Organisasi kampus juga mungkin meminta anda menggunakan kemahiran pemasaran anda untuk mengumpulkan maklumat dan mempromosikan aktiviti mereka. Anda akan belajar bagaimana mengenal pasti isu-isu etika yang berkaitan dengan pemasaran dan mengutarakan tanggapan peribadi yang mencerminkan komitmen anda terhadap prinsip-prinsip Kristian.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Sediakan untuk menjadi Akauntan Awam Bertauliah; memasuki bidang perakaunan kewangan, korporat, peribadi atau cukai; atau mengejar pengauditan-semua dalam perspektif Kris ... [+]

Perakaunan di Kolej Mesiah

Sediakan untuk menjadi Akauntan Awam Bertauliah; memasuki bidang perakaunan kewangan, korporat, peribadi atau cukai; atau mengejar pengauditan-semua dalam perspektif Kristian.

Sebagai graduan perakaunan Kolej Mesiah, anda akan mendapat permintaan tinggi oleh firma perakaunan awam dan syarikat kebangsaan, serta perniagaan kecil. Sebenarnya, seperti lebih daripada 70 peratus daripada graduan kami, anda mungkin mendapati diri anda menerima tawaran kerja awal tahun senior anda.

Mengapa perakaunan belajar?

Sebagai major perakaunan, anda akan membangunkan kompetensi yang penting untuk mengekalkan, mengaudit dan memeriksa rekod kewangan individu dan perniagaan. Anda juga akan mempelajari kemahiran yang diperlukan untuk menyediakan laporan kewangan dan cukai. Hanya buka papan pencarian pekerjaan kegemaran anda dan anda akan dapati senarai panjang peluang pekerjaan untuk akauntan. Di seluruh negara, syarikat besar dan firma perakaunan awam, serta perniagaan kecil dan individu, mencerminkan permintaan ini untuk akauntan terlatih.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Utama perniagaan antarabangsa direka untuk mempersiapkan Anda untuk menjadi profesional perniagaan global. Hari ini, pelbagai organisasi menjadi semakin terhubung di sel ... [+]

Perniagaan Antarabangsa di Kolej Mesiah

Majoriti perniagaan antarabangsa direka untuk mempersiapkan anda untuk menjadi profesional perniagaan global. Saat ini, pelbagai organisasi menjadi semakin terhubung di seluruh dunia. Perniagaan antarabangsa adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan sebarang aktiviti organisasi (mis., Membeli, menjual, bermitra, mempengaruhi, dan lain-lain) yang berlaku di seluruh sempadan antarabangsa. Dengan aplikasi merentasi spektrum industri yang luas, anda akan membangunkan pelbagai kemahiran khusus yang boleh anda gunakan dan dibawa bersama dengan anda di mana sahaja.

Kepelbagaian utama perniagaan antarabangsa

Mesiah College adalah pemimpin yang diiktiraf dalam pendidikan tinggi apabila ia membina minda global di kalangan siswazah kolej. Perniagaan utama kami menawarkan peluang yang tidak tertandingi kepada pelajar untuk mempersiapkan diri untuk berjaya dalam bidang ini. Sebagai majoriti perniagaan antarabangsa anda akan dapat:... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Adakah anda mencari kerjaya dalam perancangan kewangan atau pengurusan aset, penyelidikan ekuiti, perbendaharaan, perbankan pelaburan atau perancangan kewangan korporat? ... [+]

Kewangan Utama di Mesiah College

Adakah anda mencari kerjaya dalam perancangan kewangan atau pengurusan aset, penyelidikan ekuiti, perbendaharaan, perbankan pelaburan atau perancangan kewangan korporat? Kemudian membiayai utama mungkin sesuai untuk anda!

Program ijazah Sarjana Muda Sains (BS) kewangan di Mesiah College, salah satu sekolah Kristian persendirian swasta di Amerika Syarikat, memberi tumpuan kepada penggunaan teori kewangan yang praktikal menggunakan teknik yang unik dan terkini. Teknik-teknik ini secara unik akan menyediakan dan melengkapi anda untuk menjadi pemimpin yang efektif dalam bidang kewangan dan memberi impak kepada dunia untuk Kristus. Berpusat di sekitar Makmal Kewangan Ralph S. Larsen (yang akan datang pada Ogos 2017!), Program ini merangkumi pelbagai peluang untuk pengalaman pengurusan kewangan korporat dan pengurusan pelaburan, termasuk penyertaan dalam Kelab Pelaburan Pelajar yang secara aktif membeli dan menjual sekuriti dalam pengurusan portfolio bernilai lebih daripada $ 275,000.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Reka bentuk program pengajian tersuai dari empat kepekatan yang berlainan dalam pentadbiran perniagaan-keusahawanan, pengurusan sumber manusia, kepimpinan dan teknologi d ... [+]

Pentadbiran Perniagaan di Mesiah College

Reka bentuk program pengajian tersuai dari empat kepekatan yang berlainan dalam pentadbiran perniagaan-keusahawanan, pengurusan sumber manusia, kepimpinan dan teknologi dan pengurusan operasi.

Sebagai pusat pentadbiran perniagaan di Mesiah College, anda akan merekabentuk program pengajian tersuai yang menekankan di mana, kenapa, dan bagaimana anda memilih untuk meletakkan minda dan iman anda untuk digunakan. Kami menawarkan banyak trek yang berbeza untuk menyediakan anda untuk pelbagai peranan pekerjaan dan di semua jenis lokasi menarik di seluruh dunia.

Pentadbiran perniagaan tersendiri

Sebagai pusat pentadbiran perniagaan di Mesiah College, anda akan dapat:... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Adakah anda mempunyai keinginan untuk menggunakan kemahiran matematik anda untuk aplikasi perniagaan? Sebagai majoriti sains aktuari di Mesiah College, anda akan bersedia ... [+]

Sains Aktuari di Kolej Messiah

Adakah anda mempunyai keinginan untuk menggunakan kemahiran matematik anda untuk aplikasi perniagaan? Sebagai majoriti sains aktuari di Mesiah College, anda akan bersedia untuk bekerja di bidang sains aktuarial sambil menghubungkan kepercayaan dan kepakaran disiplin dalam cara yang unik dan mencabar.

Program ijazah Sarjana Muda Sains (BS) sains aktuari di Mesiah College, salah satu sekolah Kristian persendirian swasta di AS, menyediakan pelajar berbakat matematik yang mempunyai minat dalam aplikasi perniagaan untuk bekerja dalam bidang sains aktuari. Cari cara untuk menguruskan risiko dengan gabungan kemahiran analisis yang kuat, pengetahuan perniagaan, dan pemahaman tingkah laku manusia. Murid-murid akan menunjukkan keupayaan untuk lulus dua peperiksaan profesional dalam bidang yang diliputi oleh kursus dan menerima tiga kredit VEE yang mungkin (Pengesahan oleh Pengalaman Pendidikan) . Program ini mencabar pelajar untuk berfikir tentang bagaimana kerja mereka dapat berkhidmat kepada Kerajaan ketika mereka memasuki bidang aktuari.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Jika berfikir secara kreatif dan kritikal untuk menyelesaikan masalah-masalah yang rumit, anda akan teruja dan anda hanya bekerja dengan teknologi, maka majoriti komputer ... [+]

Sains Komputer dan Maklumat di Kolej Mesiah

Jika berfikir secara kreatif dan kritikal untuk menyelesaikan masalah-masalah yang rumit, anda akan teruja dan anda hanya bekerja dengan teknologi, maka majoriti komputer dan ilmu pengetahuan Messiah College mungkin tepat untuk anda.

Permintaan pemikir kuantitatif, teknikal yang mempunyai ijazah komputer dan sains maklumat adalah kukuh dan akan terus berkembang. Dalam Sarjana Muda Sains dalam bidang sains komputer dan maklumat, anda mengambil kelas dalam bidang seperti pengaturcaraan komputer, pangkalan data, analisis sistem dan aplikasi reka bentuk untuk membangunkan kemahiran teknikal yang anda perlukan untuk mendapatkan pekerjaan dalam industri komputer dan maklumat sains.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Messiah College

Makmal mengajar terkini dan teknologi dan peralatan penyelidikan yang berkualiti menarik para pemuda dan wanita muda yang paling terang di negara ini. ... [+]

Kimia di Kolej Mesiah

Makmal mengajar terkini dan teknologi dan peralatan penyelidikan yang berkualiti menarik para pemuda dan wanita muda yang paling terang di negara ini.

Menyiasat dunia di sekeliling anda sambil belajar lebih banyak mengenai diri anda dan Pencipta anda. Kimia utama di Mesiah College, salah satu kolej Kristiani swasta di Amerika Syarikat, memberikan penekanan khusus kepada integrasi pengetahuan dan kaedah sains dengan iman yang mengajar kita tentang orang dan peranan mereka di alam semesta. Sering dipanggil "sains pusat," kimia bergantung banyak pada teori dari matematik dan fizik, dan kemudian memaklumkan pelbagai bidang seperti ekologi, pertanian, perubatan, biologi molekul, genetik, geologi dan sains makanan.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Menjadi seorang pemikir analisis yang cekap dan cekap dari segi teknikal yang mencipta penyelesaian kejuruteraan dunia sebenar menerusi program Ijazah Sarjana Muda Kejuru ... [+]

Kejuruteraan di Mesiah College

Menjadi seorang pemikir analisis yang cekap dan cekap dari segi teknikal yang mencipta penyelesaian kejuruteraan dunia sebenar menerusi program Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (BSE) yang terakreditasi ABET.

Mesiah adalah satu-satunya kolej Kristian swasta di negara ini dengan program sarjana muda yang diiktiraf ABET yang menawarkan gabungan unik enam jenis kepekatan ijazah kejuruteraan. Anda boleh memilih untuk menumpukan perhatian dalam kejuruteraan bioperubatan, kejuruteraan awam, kejuruteraan komputer, kejuruteraan elektrik, kejuruteraan alam sekitar atau kejuruteraan mekanikal. Dan selama lima tahun yang lalu, Mesiah College telah disenaraikan sebagai "Program Kejuruteraan Sijil Terbaik" di AS, oleh Berita AS dan Laporan Dunia. Menurut ranking 2017, Messiah adalah # 55 daripada 200 program secara nasional.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) atau Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) dalam bidang psikologi dari Messiah College, kolej kuliah swasta di Amerika Syarikat, anda aka ... [+]

Psikologi di Kolej Mesiah

Dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) atau Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) dalam bidang psikologi dari Messiah College, kolej kuliah swasta di Amerika Syarikat, anda akan bersedia untuk kerjaya dalam bidang psikologi atau bekerja untuk ijazah sarjana. Walaupun memperoleh ijazah sarjana muda dalam bidang psikologi, anda juga boleh memilih yang kecil, mengejar major double, belajar di luar negara atau melengkapkan beberapa latihan magang.

Sebagai majoriti psikologi, anda akan memilih daripada program ijazah Sarjana Muda atau Sarjana Muda Sains psikologi. The BA mempersiapkan anda untuk kedudukan psikologi peringkat kemasukan dan grad sekolah. Anda juga boleh memilih untuk menambahkan kepekatan klinikal ke gelar BA anda untuk mempersiapkan anda untuk menjadi kaunselor atau mengamalkan psikologi kaunseling. Ijazah BS mungkin pilihan yang tepat untuk anda jika anda berminat untuk bekerja di bidang psikologi yang mempunyai penekanan yang lebih kuat pada sains dan matematik.... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Ijazah dalam biokimia dari Messiah College menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya yang menarik seperti bidang perubatan, bidang farmasi, bidang kesihatan bersekutu, sain ... [+]

Biokimia di Kolej Mesiah

Ijazah dalam biokimia dari Messiah College menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya yang menarik seperti bidang perubatan, bidang farmasi, bidang kesihatan bersekutu, sains forensik, kerja makmal, penyelidikan dan banyak lagi. Jika anda berminat dalam kerjaya di salah satu bidang ini, maka majoriti biokimia di Mesiah College adalah baik untuk pengalaman kolej anda.

Sebagai program yang diluluskan oleh Persatuan Kimia Amerika, jabatan menawarkan pendidikan yang ketat di semua sub-disiplin kimia dan biokimia, yang menyediakan anda dengan kemahiran intelektual, eksperimen dan komunikasi yang diperlukan untuk persediaan sebagai seorang profesional saintifik.

Kepelbagaian utama biokimia ... [-]
Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Jika bermain atau menyanyi muzik untuk penonton adalah matlamat kerjaya anda, maka tahap prestasi muzik dari program muzik terkenal Mesiah College pasti merupakan langkah ... [+]

Persembahan Muzik di Kolej Mesiah

Adakah anda bersedia untuk menjadi pemain muzik yang berjaya?

Jika bermain atau menyanyi muzik untuk penonton adalah matlamat kerjaya anda, maka tahap prestasi muzik dari program muzik terkenal Mesiah College pasti merupakan langkah ke arah yang betul. Pada Mesiah, anda akan mengembangkan kecekapan teknikal untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang muzik pilihan-instrumental atau vokal-dan memperoleh kemahiran praktikal, peribadi dan keusahawanan yang diperlukan untuk kerjaya muzik yang berjaya di abad ke-21.

Prestasi muzik yang berbeza

Sebagai prestasi muzik utama di Mesiah College, anda akan dapat:

Kerja kursus lengkap yang merangkumi peningkatan jam untuk pembelajaran persendirian pada instrumen yang dipilih. Terima arahan khusus instrumen dalam pedagogi dan kesusasteraan. Lakukan dua bacaan penuh, membina pangkalan repertoir yang kuat dan mendapat pengalaman di peringkat yang penting. Melakukan berbagai macam pertunjukan muzik kolej termasuk ensemble angin, koir konsert, orkestra simfoni, ensemble jazz, angin simfonik, bengkel opera dan ensembles ruang. Pilihan kerjaya untuk jurusan prestasi muzik ... [-]
Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Messiah College

Kembangkan kemahiran kreatif anda semasa anda mempersiapkan kerjaya yang menarik sebagai seorang artis dalam program terakreditasi kami! ... [+]

Studio Seni (BA atau BFA) di Mesiah College

Kembangkan kemahiran kreatif anda semasa anda mempersiapkan kerjaya yang menarik sebagai seorang artis dalam program terakreditasi kami!

Sarjana Muda Seni (BA) bertujuan untuk pelajar yang ingin mengalami pendidikan seni liberal yang luas dengan penekanan dalam kajian seni visual. Sarjana Muda Seni Halus (BFA) direka untuk pelajar-pelajar yang ingin memaksimumkan rendahan studio mereka, terutamanya bagi mereka yang menganggap gelaran sarjana (MFA). Walaupun ia mengekalkan banyak bidang seni liberal BA, tumpuannya adalah pada praktik dan teori studio.

Studio seni tersendiri

Sebagai Studio Seni utama di Mesiah College, anda akan dapat:... [-]

Amerika Syarikat Mechanicsburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College