Baca keterangan rasmi

Mercy College adalah dinamik, pelbagai New York City kawasan kolej yang pelajar berada di misi peribadi: untuk mendapatkan yang terbaik daripada kehidupan dengan mendapatkan yang terbaik daripada pendidikan mereka.

Ditubuhkan pada tahun 1950, Mercy menawarkan lebih daripada 90 program sarjana muda dan ijazah sarjana dan sijil dalam tempoh lima sekolah: Perniagaan, Pendidikan, Kesihatan dan Sains Semula Jadi, Kesenian Liberal dan Sosial dan Sains Tingkahlaku. Mercy College mencabar fakulti dan kakitangan untuk membuat kerja-kerja pendidikan yang lebih tinggi untuk sesiapa sahaja yang cukup lapar untuk mendapatkan tempat yang lebih baik dalam kehidupan. Dengan kampus di Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan dan Yorktown Heights, kerancakan budaya College, jika berterusan oleh badan pelajar yang pelbagai dari seluruh rantau ini.

Mercy102

Pengalaman Pendidikan Transformatif


Mercy mencabar setiap pelajar prasiswazah dan siswazah untuk melebihi jangkaan peribadi dan intelek mereka. graduan Mercy menunjukkan kejayaan dan keyakinan seluruh spektrum profesional dan vokasional, dan kesan mereka dalam komuniti mereka atau di seluruh dunia adalah bukti kepada pengalaman pendidikan memperkasakan.

komuniti akademik meriah Mercy meletakkan nilai yang tinggi kepada pembelajaran di luar bilik darjah dengan pengalaman dunia sebenar. Pendekatan ini kepada biasiswa menggalakkan pelajar untuk memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dengan kehidupan selepas tamat pengajian. kerja fakulti yang terkenal di dunia Mercy rapat dengan pelajar mengenai projek-projek ini.

Mercy_York

Mercy komited untuk menghubungkan pelajar dengan dunia. Kolej ini mempunyai tradisi yang kaya dengan khidmat masyarakat melalui "Mercy Gives Back" Inisiatif, yang menggalakkan pelajar untuk menyertai, dan peluang pekerjaan plumbum, perkhidmatan-pembelajaran. Ini adalah satu gambaran sejarah Mercy dan nilai-nilai yang terkandung di dalam Mercy College meterai (Inserviendo Consumere, digunakan dalam perkhidmatan).

aktiviti pada kampus dan pengalaman perjalanan antarabangsa membantu pelajar mencari dan menghargai budaya jauh dari rumah. graduan kami adalah rakyat terlibat.

Mercy101

The PACT Kelebihan


Komited untuk menyokong pelajar sepanjang pengajian mereka, Mercy College menawarkan pengalaman pembelajaran peribadi yang merangkumi program Kolej Personalized Pencapaian Kontrak (PACT). PACT adalah program mentoring yang diiktiraf yang berfungsi sebagai model untuk kejayaan pelajar. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

mentor PACT anda adalah tempat orang anda yang membantu anda menavigasi kehidupan kolej. mentor anda akan dapat membantu anda memahami dan memohon bantuan kewangan, memilih yang utama betul, memilih dan mendaftar untuk kelas, menjejaki kemajuan akademik, membangunkan kemahiran kepimpinan, mendarat magang, dan bersedia untuk temuduga kerja.

Mercy_ny

A Alam Sekitar Kampus Diperlukan


alam semula jadi yang menakjubkan di Sungai Hudson membezakan kampus indah Mercy di kampung yang indah di Dobbs Ferry. jalan utama Dobbs Ferry, tidak jauh dari kampus, menawarkan restoran yang menarik, butik, membeli-belah, kedai-kedai kopi dan kehidupan masyarakat yang bertenaga. Sebuah stesen kereta api Metro-North yang terletak di kampus, menjadikan Bandar New York boleh akses. Anda tiba di tengah-tengah Manhattan, di Grand Central Station, dalam masa kurang daripada 30 minit. Mengkaji seni di Moma, mengalami Broadway, skate ais di Bryant Park, menemui opera di Met, menangkap permainan di Stadium Yankee atau Citi Field, meneroka Central Park, Metropolitan Museum of Art dan Taman Botani dan menimba pengalaman dengan banyak latihan dan peluang pekerjaan.

kampus lain Mercy, yang terletak di Manhattan, Bronx dan Yorktown Heights, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan.Kemampuan
Mercy menawarkan salah satu kadar paling rendah swasta tuisyen kolej di negara ini, dan yang paling rendah di New York. Kolej ini juga menyediakan pakej biasiswa murah hati kepada pelajar cemerlang. Sama ada pelajar kediaman atau perjalanan, mereka akan menemui banyak peluang dan pengalaman kolej memperkaya di sebahagian kecil daripada kos purata nasional.

Kenyataan Misi

Mercy_DF1

Mercy College komited untuk menyediakan pelajar bermotivasi peluang untuk mengubah kehidupan mereka melalui pendidikan tinggi dengan menawarkan seni liberal dan program profesional dalam persekitaran pembelajaran yang berkualiti peribadi dan tinggi, dengan itu menyediakan pelajar untuk memulakan kerjaya yang memuaskan, untuk terus belajar sepanjang hayat mereka dan bertindak beretika dan bertanggungjawab dalam dunia yang berubah-ubah.

MercyMission
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Mercy College

Bayangkan memperoleh ijazah sarjana muda anda dalam hanya 12 bulan. Dengan program ijazah Bronx dan dalam talian yang fleksibel, anda boleh. Program dipercepatkan membawa ... [+]

Bayangkan memperoleh ijazah sarjana muda anda dalam hanya 12 bulan. Dengan program ijazah Bronx dan dalam talian yang fleksibel, anda boleh.

Program dipercepatkan membawa kepada BS dalam Pengurusan Organisasi, menyediakan kemahiran untuk jawatan kepimpinan di pelbagai industri.

Anda mempunyai pengalaman hidup, kesungguhan dan memandu; semua yang anda perlukan adalah ijazah. Pada Mercy College, anda boleh mendapat ijazah dalam masa satu tahun. Ijazah Sarjana Muda kami Sains Pengurusan Organisasi memberikan anda kemahiran yang anda perlukan untuk berdaya saing di tempat kerja sentiasa berubah hari ini.

Program ini adalah yang bertauliah, dipercepatkan, program selesai ijazah direka untuk menampung orang dewasa yang bekerja. kelas berasaskan kampus memenuhi dua malam seminggu supaya anda tidak perlu mengorbankan kerjaya anda untuk ijazah anda.... [-]

Amerika Syarikat USA Online New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Dengan BS dalam Sains Komputer menimba pengalaman praktikal anda akan perlu untuk memulakan kerjaya dalam bidang sains komputer. ... [+]

Bayangkan mewujudkan program-program yang orang menggunakan setiap hari untuk memperbaiki kehidupan mereka.

Dengan BS dalam Sains Komputer menimba pengalaman praktikal anda akan perlu untuk memulakan kerjaya dalam bidang sains komputer.

Fikirkan program-program kita tidak boleh hidup tanpa, program yang kita gunakan setiap hari. Nah, program Sains Komputer di Mercy College boleh mendapatkan anda bermula.

Program ini adalah lebih daripada latar belakang hanya teori. Anda akan mendapat pengalaman praktikal yang anda perlukan untuk membuat diri anda menarik dalam profesion sains komputer, bidang yang berkaitan, dan untuk berjaya dalam masyarakat teknologi.

Anda akan mempelajari kemahiran pengaturcaraan (pada masa ini di Jawa dan C ++), Kejuruteraan Perisian, Architecture Komputer, Sistem Operasi dan Rangkaian Komputer.... [-]

Amerika Syarikat USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Sekiranya anda mahukan kerjaya dalam bidang kewangan, inilah program untuk anda. Pengkhususan kewangan mempunyai dua trek: Trek Kewangan / Perakaunan: Menyediakan anda un ... [+]

Sediakan untuk masa depan yang berjaya dalam kewangan

Ketahui salah satu bilik kelas bilik perdagangan di negara ini, yang menawarkan teknologi Bloomberg secara langsung dan data pasaran masa nyata.

Sekiranya anda mahukan kerjaya dalam bidang kewangan, inilah program untuk anda. Pengkhususan kewangan mempunyai dua trek:

Trek Kewangan / Perakaunan: Menyediakan anda untuk kerjaya kewangan dalam organisasi perniagaan dan penjagaan kesihatan, kerajaan, dan pertubuhan bukan keuntungan.

Trek Kewangan / Ekonomi: Menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam industri perkhidmatan kewangan.

Hasil Program

Pada akhir program ini, pelajar harus dapat:

Menilai kesan globalisasi terhadap persekitaran perniagaanMengiktiraf dan menilai isu-isu etika dalam perniagaanMenggunakan konsep perniagaan, kaedah, prosedur, dan sistem maklumat pengurusan untuk memudahkan perancangan strategik dan membuat keputusanGunakan kemahiran lisan, bertulis, dan persembahan untuk berkomunikasi dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan profesionalFungsi berkesan sebagai ahli pasukan dan, jika sesuai, sebagai ketua pasukanMenunjukkan pengetahuan tentang prinsip asas dan konsep utama dalam kewanganMenilai aspek undang-undang, ekonomi, dan sosial keputusan pengurusan kewanganPeluang kerjaya... [-]
Amerika Syarikat New York Dobbs Ferry Yorktown Heights USA Online  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Mendapatkan kelebihan daya saing Dalam program pemasaran canggih kami, anda akan belajar teori, memperoleh pengalaman dunia nyata dan membina rangkaian profesional. ... [+]

Sebagai utama pemasaran , anda akan mempelajari segala-galanya dari pengiklanan ke e-dagang, kawasan pemasaran yang paling cepat berkembang hari ini. Peluang kerjaya dalam pemasaran adalah berlimpah dengan ramalan pertumbuhan pekerjaan yang positif. Anda akan mempelajari teknik pemasaran yang canggih dan inovatif yang pasti membantu anda menonjol dari persaingan. Peluang kerjaya dalam pemasaran adalah berlimpah dengan ramalan pertumbuhan pekerjaan yang positif. Pelajar mempelajari teknik pemasaran canggih dan inovatif terkini yang direka untuk memberi mereka kelebihan berbanding persaingan mereka dan untuk meningkatkan laluan kerjaya mereka.

Pentadbiran Perniagaan: Pemasaran Fakta SegeraPusat Pemasaran Dalam Talian (.COM) yang mengkhususkan diri dalam reka bentuk web, pengoptimalan carian, dan pengiklanan media sosialMengambil bahagian dalam pertandingan kebangsaan untuk membina kemahiran dalam talianMemperoleh pengetahuan mengenai teknik pemasaran yang canggihAkses kepada Rangkaian Fortune 500Ahli Lembaga Penasihat - Amazon, Apple, Facebook, Google, LinkedIn, Twitter, YahooHasil Program... [-]
Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Mendapat asas kukuh dalam pengurusan perniagaan Memahami bagaimana pemimpin dan pengurus perniagaan hari ini membangun strategi untuk mencapai matlamat syarikat. ... [+]

Dalam iklim perniagaan hari ini, anda mesti memuaskan pelanggan anda sepenuhnya, cepat, produktif, berkesan dan cekap. Kegagalan berbuat demikian bermakna keluar dari perniagaan. Jadi, bagaimanakah anda terus ke hadapan?Ijazah Sarjana Perniagaan dalam Pengurusan kami akan menunjukkan kepada anda pemimpin perniagaan dan pengurus zaman moden mewujudkan "peta jalan" yang membolehkan mereka menavigasi persekitaran dalaman dan luaran yang rumit, mencabar untuk mencapai matlamat mereka. Fakulti merangkumi perintis dan profesional perniagaan yang sangat dihormati dengan pengalaman bertahun-tahun dalam kelas dan di luarnya. Pengkhususan dalam Pengurusan memberikan pelajar dalam Pentadbiran Perniagaan peluang untuk belajar dan menggunakan pengetahuan dan kemahiran, yang penting untuk pengurusan organisasi yang berjaya dalam semua jenis dan ukuran.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry New York Yorktown Heights
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

We are Mercy College

Mercy College
Alamat
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 877-637-2946
Alamat
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
USA Online, Amerika Syarikat
Telefon
undefined