Read the Official Description

Ditubuhkan pada tahun 1923 sebagai institusi United Methodist, University McMurry adalah pusat yang bertenaga dan menyeluruh pendidikan sarjana muda. McMurry mempunyai reputasi negara untuk kecemerlangan dan nilai melalui pencapaian fakulti, pelajar dan graduan. Universiti mendaftarkan lebih 1,000 pelajar dan mempunyai saiz kelas purata 16. Tiada pembantu siswazah mengajar kursus dan lebih 91% daripada profesor kami telah mencapai tahap tertinggi dalam bidang akademik mereka.

Menawarkan pelbagai pelajar kurikulum akademik boleh memilih dari 45 jurusan dalam bidang seni, perniagaan, pendidikan dan sains serta program pra-profesional kami dalam bidang perubatan, pergigian, kejuruteraan, undang-undang, farmasi, terapi fizikal dan lain-lain. Tiga minggu Mei Term memberikan pelajar peluang untuk meneroka subjek di luar utama mereka, dan Hamba Program Kepimpinan mengajar pelajar tentang etika dan membantu membangunkan kualiti kepimpinan.

McMurry mempunyai lebih 40 kelab dan organisasi dan 19 sukan antar perguruan. Pelajar yang terlibat dengan masyarakat dan purata lebih 24,000 jam khidmat tahunan. kampus yang indah kami terletak 52 ekar di Abilene, Texas, bandar lebih 118,000 mesra rakyat.

McMurry dipandu oleh nilai-nilai teras kami: Iman Kristian sebagai asas hidup, Hubungan Peribadi sebagai pemangkin untuk hidup, Pembelajaran sebagai perjalanan hidup, Kecemerlangan sebagai matlamat hidup, dan perkhidmatan sebagai ukuran kehidupan. Pelajar-pelajar kita dilengkapi untuk melebihi jangkaan dan pergi untuk membuat tanda mereka di dunia, melalui perkhidmatan, kepimpinan dan kejayaan.

McMurry Momentum: Grounded dalam Sejarah, Soaring ke Masa Depan

Walaupun komitmen McMurry untuk kecemerlangan akademik dan penglibatan pelajar terus berkembang pada tahun 2014, ekonomi dan institusi cabaran khusus semasa negara memerlukan usaha perancangan yang komprehensif. buy meluas di rancangan itu ditambah pula dengan seluruh pelaksanaan lembaga dan pelaksanaan Rancangan Centennial akhir, akan menjadi penting untuk memastikan bahawa McMurry University terus berkhidmat pelajar selama satu abad kedua.

Ciri-ciri daripada University McMurry pada 2023

McMurry University akan mempamerkan ciri-ciri berikut di Centennial yang:

Kestabilan kewangan dengan keupayaan untuk menahan mana-mana kemerosotan kitaran dan ekonomi piawaian akademik yang tinggi A badan pelajar yang pelbagai yang mempunyai kecenderungan untuk belajar Pemahaman dan demonstrasi prinsip-prinsip dan nilai-nilai Kristian dan persekitaran yang memupuk menyokong pertumbuhan rohani Budaya tanggungjawab dan akauntabiliti Keratan program kelebihan / pengalaman untuk membantu pelajar membayangkan masa depan di luar pencapaian ijazah sarjana muda Peluang untuk melibatkan diri dalam pengalaman kreatif An, yang berkelayakan, fakulti dan kakitangan berpusatkan pelajar terlibat alumni Menyokong dan terlibat Penting tempatan, komuniti, dan akademik penglibatan disiplin Satu program atlet ulama dihormati Kemudahan kelas pertama, peralatan, teknologi, dan kampus

Misi

Misi Universiti McMurry adalah untuk menyediakan satu Kristian seni liberal dan pendidikan profesional yang menyediakan pelajar untuk kehidupan yang memuaskan kepimpinan dan perkhidmatan.

Universiti memenuhi misi ini dengan memupuk budaya kampus yang tersendiri dengan cara yang berikut:

McMurry dibentuk oleh kepercayaan Kristian.

Sebagai sebuah institusi United Methodist berasaskan tradisi Wesleyan dengan pencapaian intelektual dan ketakwaan penting, McMurry memelihara dan mengambil berat untuk setiap pelajar sebagai individu yang unik, membantu pelajar melalui pelbagai cabaran dalam pendidikan tinggi, dan menyediakan sumber yang diperlukan untuk membantu pelajar berkembang secara keseluruhan orang rohani, emosi, moral, intelektual, sosial, dan fizikal. usaha kami untuk mencapai kecemerlangan akademik disokong oleh kepercayaan kami bahawa kebenaran, dalam alam semesta yang diciptakan oleh Allah, adalah apa-apa yang perlu ditakutkan. Kami menghormati Pencipta apabila kita menggunakan fikiran kita untuk tujuan pembelajaran mereka dengan cara yang tanpa terkungkung oleh prasangka atau kejahilan.

McMurry menyediakan pendidikan seni liberal kepada setiap pelajar.

Kami percaya bahawa seni liberal adalah asas diperiksa, maklumat, dan kehidupan yang berfaedah. Sepanjang kurikulum pendidikan umum, semua pelajar terlibat soalan kebaikan, kebenaran, dan kecantikan kerana mereka telah ditafsirkan oleh lampu yang membawa tamadun purba dan moden. Melalui seni liberal, pelajar-pelajar kita membangunkan rasa yang kekal integriti peribadi, penghargaan bermaklumat untuk perspektif orang lain, dan visi yang jelas identiti moral dan rohani mereka.

McMurry menyediakan pelajar untuk kehidupan yang memuaskan kepimpinan dan perkhidmatan.

Berdasarkan latar belakang seni liberal kita bersama, pelajar McMurry melanjutkan pengajian yang menyediakan mereka untuk pelbagai kerjaya yang berfaedah. aktiviti McMurry ini kurikulum, program, dan organisasi memberi pelajar pengalaman praktikal dalam kepimpinan dan perkhidmatan. Sama ada memasuki kehidupan profesional selepas tamat pengajian atau pergi ke pengajian siswazah, pelajar meninggalkan kampus kami dengan asas yang kukuh untuk kehidupan yang memuaskan kepimpinan dan perkhidmatan dalam profesion yang mereka pilih dan masyarakat sivik dan agama mereka.

McMurry mengharapkan dan membolehkan kecemerlangan seluruh masyarakat Universiti.

Kami percaya bahawa budaya kampus tersendiri kami akan berkembang hanya jika semua anggota masyarakat McMurry yang berusaha mencapai kecemerlangan. Kami komited untuk harapan yang tinggi untuk semua orang di McMurry - pelajar, fakulti, pentadbir, pemegang amanah dan kakitangan - dan untuk menyediakan manusia dan sumber kewangan yang diperlukan bagi memenuhi mereka dendam standard. Kami berhasrat untuk menjadi masyarakat di mana pelajar meluaskan ufuk intelektual dan budaya mereka kerana mereka membangunkan semangat untuk pembelajaran sepanjang hayat. Kami berjanji untuk mengadakan pelajar kita bertanggungjawab kepada piawaian tertinggi dengan pencapaian akademik dan memberi profesor yang sangat baik yang akan membantu mereka memenuhi harapan-harapan ini.

Nilai-nilai Teras

Faith Christian sebagai asas kehidupan, Hubungan Peribadi sebagai pemangkin untuk kehidupan. Pembelajaran sebagai perjalanan hidup. Kecemerlangan sebagai matlamat hidup, dan perkhidmatan sebagai ukuran kehidupan.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BBA

McMurry University

Selamat datang ke McMurry Sekolah Perniagaan adalah seperti seorang pelajar yang belajar di sekolah, anda akan didedahkan dengan peluang unik yang direka sekitar konsep p ... [+]

Selamat datang ke McMurry Sekolah Perniagaan adalah seperti seorang pelajar yang belajar di sekolah, anda akan didedahkan dengan peluang unik yang direka sekitar konsep pemikiran ke hadapan tangan-on, pembelajaran melalui pengalaman. Ubah peluang latihan kredit boleh didapati dalam semua program tumpuan.

Majikan mencari pekerja dan pengurus yang tahu bagaimana untuk berfikir. Mereka mencari orang-orang yang dari segi teknikal, mengiktiraf isu-isu dan menyelesaikan masalah, semua yang juga kebolehan penting bagi pemimpin perniagaan untuk mempunyai dalam iklim ekonomi yang berubah-ubah ini. Anda akan mempertimbangkan isu-isu global, sosial, undang-undang dan etika, dan memperoleh seorang skillset yang sangat dicari. rasa ingin tahu anda akan dapat membantu anda membuat hubungan di antara perbincangan bilik darjah dan aplikasi praktikal dalam situasi perniagaan sebenar. ... [-]

Amerika Syarikat Abilene
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

McMurry University

BS dalam Sains Komputer dan kursus disiplin tertentu yang diperlukan untuk ijazah pensyarah dalam bidang Sains Komputer. ijazah ini memberi tumpuan kepada asas-asas trad ... [+]

MISI: Menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dan pengajian siswazah dalam bidang sains komputer melalui pengajaran teori, konsep, dan kemahiran menyelesaikan masalah. Menyediakan pengalaman praktikal dengan bahasa semasa, alat, dan trend yang menyediakan pelajar untuk segera berkesan dalam kerjaya mereka. Menyediakan teori dan pengalaman praktikal dengan perisian yang sesuai untuk pelajar yang merancang untuk mengajar.

bs dalam bidang sains komputer dan yang diperlukan kursus disiplin khusus bagi ijazah pensyarah dalam bidang Sains Komputer. ijazah ini memberi tumpuan kepada asas-asas tradisional Sains Komputer termasuk kepekatan berat pengaturcaraan dan matematik bersama-sama dengan organisasi komputer dan seni bina, sistem operasi, algoritma dan struktur data, dan rangkaian. Program ini termasuk pengalaman capstone dengan projek Kejuruteraan Perisian dua semester untuk mereka bentuk dan melaksanakan sistem perisian. Program ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam pembangunan perisian am dan sokongan komputer untuk pelbagai aktiviti dunia sebenar atau untuk sekolah siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Abilene
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

McMurry University

Nationwide, psikologi adalah salah satu, jurusan yang paling popular yang paling pesat berkembang. Perkara yang sama adalah benar psikologi di Universiti McMurry. Pengeta ... [+]

Nationwide, psikologi adalah salah satu, jurusan yang paling popular yang paling pesat berkembang. Perkara yang sama adalah benar psikologi di University McMurry. Pengetahuan jurusan kami keuntungan adalah asas kepada mana-mana kerjaya yang berurusan dengan orang ramai dan hubungan. Walau bagaimanapun, pada McMurry kita tidak hanya mengajar psikologi; kita menjadi dan menggalakkan komitmen kepada orang-orang dengan cara yang berikut:

pengajaran berpusatkan pelajar - Pembelajaran Pelajar dan kesejahteraan adalah keutamaan kami. Kami membuat masa untuk pelajar, sama ada di dalam kelas atau dalam perbualan satu-satu. Kami mengambil kesenangan dan kebanggaan dalam membantu pelajar-pelajar kita berkembang secara intelektual dan juga secara peribadi.... [-]

Amerika Syarikat Abilene
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
McMurry University

Kami, Drs. Bykov, Keith, dan Renfro, percaya bahawa fizik adalah bernilai usaha mengalami. Kami ingin membantu anda mengalami penemuan itu, untuk membantu anda cuba untuk ... [+]

Selamat datang ke Jabatan Fizik McMurry!

Kami, Drs. Bykov, Keith, dan Renfro, percaya bahawa fizik adalah bernilai usaha mengalami. Kami ingin membantu anda mengalami penemuan itu, untuk membantu anda cuba untuk memenuhi rasa ingin tahu anda, dan untuk berkongsi semangat yang tidak dapat tidak berpunca daripada rasa ingin tahu mencari tempat yang tumbuh di luar soalan yang anda fikir yang anda meminta.

The McMurry Fizik Major

Seperti yang anda merancang kerjaya ijazah pertama anda, anda akan mahu mempunyai beberapa idea di mana anda akan. Tujuan laman web ini adalah untuk menggariskan kursus yang anda perlu dalam suatu perintah yang memenuhi kursus pra-syarat bagi setiap. Sila ambil perhatian bahawa kursus-kursus yang disenaraikan tidak ditawarkan setiap semester atau setiap tahun.... [-]

Amerika Syarikat Abilene
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
McMurry University

Ijazah Sarjana Muda Seni Halus (BFA) pelajar menumpukan perhatian kepada multimedia dan reka bentuk grafik atau seni studio. BFA art studio siswazah yang cemerlang mengha ... [+]

Yang Jabatan Seni di Universiti McMurry membangunkan kemahiran konseptual dan teknikal yang kuat untuk ungkapan seni, penyelesaian masalah kreatif, penghargaan seni, dan perspektif sejarah dalam pelajarnya. Dalam program amali ini pelajar-pelajar kita belajar banyak tradisi dalam penciptaan seni.

Pelajar-pelajar kita juga didedahkan dengan pengetahuan yang luas seni Tamadun Barat dan budaya bukan Eropah dalam hubungan dengan dunia kontemporari majmuk yang meningkatkan pendidikan jurusan seni dan pelajar lain yang berminat.

pelajar yang berjaya kami sepenuhnya menyertai:

Kelas tugasan kritikan Pameran Belajar di luar negara

Pelajar kami lulus dengan pengetahuan komprehensif:... [-]

Amerika Syarikat Abilene
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu