Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Maryville College

Maryville College terletak di Maryville, Tenn., Di antara Taman Negara Great Smoky Mountains dan Knoxville, bandar ketiga terbesar di negeri ini. Dikenali untuk menawarkan pelajarnya pengalaman yang ketat dan sangat peribadi, Maryville College adalah institusi pengajian tinggi peringkat kebangsaan yang berjaya menyertai seni liberal dan penyediaan profesional dalam perkongsian dengan orang lain. Diasaskan pada tahun 1819, Maryville adalah kolej tertua yang ke-12 di Selatan dan mengekalkan hubungan dengan Gereja Presbyterian (Amerika Syarikat). Jumlah pendaftaran bagi semester musim gugur 2016 ialah 1,198.

Kenyataan Misi

Maryville College menyediakan pelajar untuk kehidupan kewarganegaraan dan kepimpinan kerana kita mencabar setiap orang untuk mencari kebenaran, mengembangkan kebijaksanaan, bekerja untuk keadilan dan mendedikasikan kehidupan kreativiti dan perkhidmatan kepada orang-orang di dunia.

Kenyataan Pengenalan

Maryville College adalah sarjana muda, seni liberal, komuniti kediaman iman dan pembelajaran yang berakar pada tradisi Presbyterian / Reformed yang melayani pelajar dari semua peringkat umur dan latar belakang.

Penyata Tujuan

Maryville College adalah seni liberal, kolej yang berkaitan dengan gereja. Ia berusaha untuk menjadi alat pembebasan dan pertumbuhan untuk orang dewasa dari semua peringkat umur. Melalui kurikulumnya, College mengesahkan nilai-nilai berterusan dalam pelbagai kajian dalam kemanusiaan, sains, dan seni. Mengelakkan pengkhususan yang sempit, Kolej ini bertujuan untuk meningkatkan peluang kerjaya dan mengembangkan rasa sebenar pekerjaan.

Untuk mempersiapkan para pelajar untuk dunia yang tidak menentu dan mempercepat perubahan, Kolej ini bertujuan untuk merangsang siasatan yang sengaja, untuk menggalakkan pemikiran analitik dan ekspresi yang berkesan, untuk membezakan rasa estetik dan penghakiman yang baik, untuk memberi peluang untuk membangunkan nilai-nilai peribadi, dan untuk memupuk kedalaman kebimbangan terhadap orang yang membawa kepada tindakan yang membina. Ditubuhkan oleh para pemimpin tradisi Presbyterian / Reformed, Maryville College berkaitan dengan Gereja Presbyterian Amerika Serikat dalam perjanjian sukarela. Dalam suasana kebebasan dan kepekaan, Maryville College menjadi saksi kepada wahyu Allah dalam Yesus Kristus yang mencabar semua manusia untuk mencari kebenaran, bekerja untuk keadilan, mengembangkan kebijaksanaan, dan menjadi orang yang penuh kasih. Melanjutkan iman yang penting ini, College percaya bahawa ia mesti mendengar dengan penuh perhatian dan rendah hati kepada semua suara manusia supaya ia dapat mendengar panggilan Tuhan tidak kira bagaimana Tuhan bercakap.

Maryville College pada dasarnya adalah komuniti untuk pembelajaran. Masyarakat ini termasuk orang yang mempunyai pelbagai minat, latar belakang, kepercayaan, dan kebangsaan. Fakulti, sebagai kumpulan ulama yang berkomitmen untuk pemeliharaan dan kemajuan pengetahuan, menekankan pengajaran yang berkesan dan menggalakkan hubungan yang menyokong dengan pelajar. Para pelajar dicabar untuk berkembang dalam kecekapan akademik, kematangan peribadi dan sosial, dan kecerdasan dan komitmen rohani. Dalam suasana keterbukaan dan keperihatinan, persahabatan berkekalan terbentuk. Melalui penjagaan orang lain di kampus dan di luar, berkongsi kebimbangan yang tulus untuk dunia, dan bekerja untuk memenuhi tujuan, pengarah, pentadbiran, kakitangan, fakulti, dan pelajar Kolej berusaha untuk membina dan memperkuat komuniti manusia.

Kenyataan Tujuan yang diterima pada bulan April 1980

Visi untuk Kepelbagaian

Kenyataan Tujuan Maryville College mewujudkan komitmen terhadap kepelbagaian:

" Maryville College pada dasarnya adalah komuniti untuk belajar. Masyarakat ini termasuk orang yang mempunyai pelbagai minat, latar belakang, kepercayaan, dan kebangsaan. "

Kolej ini mempunyai sejarah yang membezakan kepelbagaian sebagai penting kepada pendidikan tinggi. Wanita pertama yang lulus dari kolej di Tennessee menerima ijazah Maryville College . Kolej ini adalah yang pertama untuk mendidik orang Afrika-Amerika dan memimpin usaha akhir abad kesembilan belas untuk mengekalkan integrasi kaum di pendidikan tinggi di negeri ini. Kolej ini mempunyai komitmen yang lama untuk kepelbagaian yang termasuk pendidikan antarabangsa, menangani kebimbangan masyarakat Orang Pekak, dan mendidik pelajar dari Appalachia Selatan. Tetapi Maryville College juga mengiktiraf permulaan abad kedua puluh satu sebagai satu peluang untuk menangani cabaran kepelbagaian yang baru dan berterusan dalam tetapan tempatan, nasional dan global. Cabaran-cabaran ini merangkumi hubungan perkauman dan lintas budaya, isu jantina dan seksualiti manusia, dialog dan konflik di dalam dan di seluruh agama agama, dan kepelbagaian dalam fakulti, staf dan pelajar Kolej.

Kehadiran masyarakat pendidikan yang pelbagai memberi peluang untuk memenuhi komitmen terhadap kewarganegaraan demokratik. Pendedahan kepada idea, budaya, dan nilai orang lain membolehkan semua ahli komuniti pembelajaran berkembang secara intelek, rohani dan emosi. Kepelbagaian meningkatkan pembelajaran kerana ia mengakui nilai-nilai yang melekat pada semua individu. Ia memotivasi pelajar untuk menemui pencapaian dan tradisi budaya berhampiran dan jauh, untuk lebih menghargai warisan mereka sendiri, dan untuk mengembangkan kesedaran diri yang lebih tinggi. Sama pentingnya, kepelbagaian memudahkan penyelidikan kritikal mengenai sejarah, andaian, dan tingkah laku yang berfungsi untuk meminggirkan beberapa ahli masyarakat tempatan dan global kami. Oleh itu, kepelbagaian menggalakkan pelajar untuk membangunkan ketangkasan intelektual dan kepekaan untuk mengkaji semula andaian yang lama mengenai orang lain selepas mendengar dengan teliti atau mengamati ekspresi realiti yang berbeza. Walaupun peperiksaan semacam itu boleh mendedahkan percanggahan dan memanggil emosi yang kuat, dialog yang dipupuk oleh kepelbagaian dapat memanjangkan pemikiran kritis, belas kasihan, dan kerendahan hati.

Dipengaruhi oleh faedah pendidikan kepelbagaian, Maryville College bertujuan menyediakan persekitaran yang selamat dan sivil yang menggalakkan kesedaran tentang, keingintahuan, dan menghormati orang-orang yang pandangan dan pengalamannya datang dari pelbagai tradisi. Kolej ini berusaha untuk mempromosikan kerjasama silang budaya dan menjemput suara baru untuk mengembangkan komuniti pembelajaran. Menyedari bahawa penglibatan kritikal dengan kepelbagaian memerlukan pengalaman peribadi, fakulti, kakitangan dan pelajar digalakkan untuk meneroka kepelbagaian dalam kurikulum dan kokurikulum kerana mereka belajar dan merayakan pelbagai hadiah manusia yang kaya. Ahli komuniti bersekutu dengan pelbagai kumpulan untuk menikmati sokongan, meningkatkan pengetahuan, memperoleh perspektif baru, dan membuka peluang peluang melalui tindakan sosial. Dengan reka bentuk, keahlian dalam komuniti Maryville College menjanjikan interaksi dengan pelbagai orang, perspektif, dan idea.

Penyataan Tidak Diskriminasi

Maryville College tidak mendiskriminasi berdasarkan bangsa, warna, jantina, asal etnik atau kebangsaan, agama, orientasi seksual, umur, ketidakupayaan, atau kepercayaan politik dalam penyediaan peluang dan faedah pendidikan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Maryville College

Kurikulum biologi menyediakan penyediaan suara pelajar dalam bidang utama sains biologi sambil membenarkan kepekatan dalam bidang khusus yang berminat. ... [+]

Biologi

PROGRAM PENGAJIAN:

BA dalam BiologiBS dalam BiologiBiologi untuk Pelesenan GuruMinor dalam BiologiPenyiasatan lulusan baru dari Bahagian Sains Asli

83% telah memperoleh ijazah lanjutan atau mengejar satu.

98% mengatakan MC menyediakan mereka "sangat baik" atau "baik" untuk pengajian siswazah.

95% berkata mereka akan memilih MC lagi untuk ijazah sarjana mereka.

Mengapa belajar Biologi di MC?

Kurikulum biologi menyediakan penyediaan suara pelajar dalam bidang utama sains biologi sambil membenarkan kepekatan dalam bidang khusus yang berminat. Kajian lapangan di pergunungan dan tasik dan peluang untuk penyelidikan melalui Universiti Rakit Oak Ridge dan Makmal Nasional seperti Argonne, Jefferson, dan Oak Ridge melengkapi kurikulum.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

Adakah anda bersedia untuk membuat perbezaan dalam kehidupan pelajar? Maryville College dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (TESL) menyediakan anda untu ... [+]

Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua - Pengajaran

PROGRAM PENGAJIAN: BA dalam Mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) untuk Pelesenan Guru

Kenapa belajar Mengajar Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua di MC?

Adakah anda bersedia untuk membuat perbezaan dalam kehidupan pelajar? Maryville College dalam Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (TSEL) menyediakan anda untuk bekerja dengan prekindergarten melalui pelajar bahasa kelas 12. Kajian menegaskan linguistik, pemerolehan bahasa kedua, psikologi pembangunan bahasa dan kemahiran pedagogi yang diperlukan untuk memberi kesan kepada pelajar bahasa Inggeris muda. Dengan keperluan untuk kanak-kanak kecil dalam bahasa asing, anda akan lebih memahami proses belajar bahasa, yang akan membantu anda menyambung kepada pelajar anda.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

Terletak di Pusat Kesenian Clayton baru, Maryville College Music Department menawarkan kurikulum muzik terakreditasi NASM yang komprehensif dalam pengalaman seni liberal ... [+]

Muzik

PROGRAM PENGAJIAN:

BA dalam MuzikBM dalam Komposisi Teori MuzikBM dalam Pendidikan Muzik, Penekanan VokalBM dalam Pendidikan Muzik, Penekanan InstrumentalBM dalam Prestasi, Suara - Minor dalam MuzikMengapa belajar Muzik di MC?

Terletak di Pusat Kesenian Clayton baru, Maryville College Music Department menawarkan kurikulum muzik terakreditasi NASM yang komprehensif dalam pengalaman seni liberal Maryville College diiktiraf. Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik adalah organisasi sekolah, konservatori, kolej, dan universiti dengan kira-kira 650 ahli institusi yang terakreditasi. Ia menetapkan piawaian kebangsaan untuk ijazah sarjana muda dan ijazah dan kelayakan lain untuk disiplin muzik dan muzik yang berkaitan, dan memberikan bantuan kepada institusi dan individu yang terlibat dalam usaha yang berkaitan dengan seni, ilmiah, pendidikan, dan muzik lain. Pelajar di Maryville College akan menerima arahan pakar dalam teori muzik, sejarah muzik, dan prestasi. Lima jurusan muzik, Sarjana Muda Seni dalam Muzik, Sarjana Muda Muzik dalam Pendidikan Muzik (Choral), Sarjana Muda Muzik dalam Pendidikan Muzik (Instrumental), Sarjana Muda Muzik dalam Prestasi Vokal, Sarjana Muda Muzik dalam Teori dan Komposisi , Menyediakan persediaan yang cukup dan fleksibiliti untuk mengejar kerjaya yang melibatkan muzik atau sekolah siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

Adakah anda bersedia untuk melakukan perjalanan ke dunia? Bersedia untuk mengalami kehidupan dalam budaya asing? Bersedia untuk menangani cabaran perniagaan global moden? ... [+]

Perniagaan Antarabangsa

PROGRAM KAJIAN: BA dalam Perniagaan Antarabangsa

Mengapa belajar Perniagaan Antarabangsa di MC?

Adakah anda bersedia untuk melakukan perjalanan ke dunia? Bersedia untuk mengalami kehidupan dalam budaya asing? Bersedia untuk menangani cabaran perniagaan global moden? Kesemua perniagaan hari ini adalah global, atau sekurang-kurangnya terjejas oleh peristiwa global, dan memikirkan secara global adalah langkah pertama dalam belajar menavigasi dunia perniagaan berdaya saing hari ini. Anda akan direndam dalam kurikulum yang mengharuskan anda untuk menghabiskan sekurang-kurangnya semester penuh di luar negeri di salah satu daripada lebih 100 negara dan belajar, dan mudah-mudahan menjadi fasih berbahasa asing. Anda juga akan mempelajari politik, ekonomi, sejarah, agama, dan budaya antarabangsa, serta semua asas perakaunan, kewangan, pengurusan, dan strategi perniagaan. Anda akan menjalin hubungan erat dengan fakulti yang tinggal dan bekerja di luar negara, mengembara secara meluas, dan siapa yang boleh memperkayakan pendidikan anda melalui pembelajaran berasaskan projek, aplikasi hands-on, dan sambungan yang tidak ternilai. Majoriti Perniagaan Antarabangsa kami memenuhi permintaan pasaran bagi graduan dengan pemikiran global yang berpengetahuan, berkemahiran tinggi, dan berpengalaman.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

The Major in Psychology menawarkan asas yang luas untuk memahami tingkah laku dan proses mental. Dengan tumpuan terhadap tingkah laku manusia dan kognisi, pelajar yang me ... [+]

Psikologi

PROGRAM PENGAJIAN:

BA dalam PsikologiBA dalam Trek Kaunseling PsikologiMinor dalam PsikologiMinor dalam AnalitikMengapa belajar Psikologi di MC?

Mengapa orang melakukan perkara yang mereka lakukan? Bagaimana kanak-kanak belajar dan berkembang? Bagaimanakah bentuk prasangka, dan di bawah keadaan apakah orang lebih cenderung untuk membantu satu sama lain? Ini hanyalah satu contoh soalan yang cuba dijawab oleh bidang psikologi. The Major in Psychology menawarkan asas yang luas untuk memahami tingkah laku dan proses mental. Dengan tumpuan terhadap tingkah laku manusia dan kognisi, pelajar yang mendapat keuntungan utama memahami perbezaan individu, tingkah laku kumpulan, dan kesan faktor alam sekitar dan sosial. Kami menyediakan pelajar dengan alat yang diperlukan untuk kajian saintifik terhadap tingkah laku dan keupayaan untuk menumpukan perhatian kepada kursus dalam bidang yang berminat, sementara mendapat keluasan yang diperlukan dalam bidang sosial, kognitif, perkembangan, dan klinikal.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

Pengkomputeran memacu inovasi dalam sains, mulai dari projek genom manusia ke penyelidikan vaksin AIDS ke pemantauan dan perlindungan alam sekitar ... [+]

Sains Komputer

PROGRAM PENGAJIAN:

BA dalam Sains KomputerMinor dalam Sains KomputerMinor dalam AnalitikMengapa belajar Sains Komputer di MC?

Pengkomputeran memacu inovasi dalam sains, mulai dari projek genom manusia ke kajian vaksin AIDS ke pemantauan dan perlindungan alam sekitar. Ia adalah satu disiplin yang menyentuh hampir semua yang kita lakukan. Sains komputer membangunkan kemahiran asas untuk menetapkan kejayaan tidak kira di mana jalan kerjaya seseorang memimpin. Di Maryville College , pelajar sains komputer belajar menggunakan pemikiran matematik dan komputasi untuk menyelesaikan masalah dunia dengan menggabungkan kemahiran dalam pengaturcaraan dengan pemahaman sistem. Banyak peluang yang pelbagai menanti para pelajar kami - kami mengalu-alukan anda untuk memulakan jalan anda dengan kami!... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

Sains Politik (PLS) utama di Maryville College menyediakan anda kerjaya dalam pelbagai bidang kerajaan, diplomatik, bukan kerajaan, media dan bidang undang-undang. ... [+]

Sains PolitikKenapa belajar Sains Politik di MC?

Adakah anda suka bekerja untuk kempen politik AS? Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai isu-isu politik global dan meneroka penyelesaian kepada beberapa masalah sosial terbesar di dunia melalui penyertaan dalam pertandingan Hult Antarabangsa? Adakah anda ingin mengambil kursus pra-undang-undang AS dan antarabangsa dari fakulti yang sering berkunjung ke luar negara dan bekerja sebagai penganalisis dasar berasaskan DC, pemerhati pilihan raya antarabangsa dan pembuat filem dokumentari?

Sains Politik (PLS) utama di Maryville College menyediakan anda kerjaya dalam pelbagai bidang kerajaan, diplomatik, bukan kerajaan, media dan bidang undang-undang. Bekerjasama dengan profesor dengan pengalaman profesional di Washington DC dan lebih daripada dua belas negara di sekeliling karya, PLS pelajar utama belajar tentang proses politik, institusi dan teori-teori yang membimbing pemerintah di seluruh dunia. Mereka juga mempelajari bagaimana faktor-faktor sosial dan ekonomi di negara-negara tersebut mempengaruhi kerja harian kerajaan.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Maryville College

Dalam usia Data Besar, lebih banyak data telah dicipta dalam dua tahun terakhir daripada keseluruhan sejarah umat manusia. Penganalisis perniagaan mentafsir dan menganali ... [+]

Analytics Perniagaan

PROGRAM KAJIAN: BS dalam Analisa Perniagaan; Minor dalam Analitik

Mengapa mengkaji Analytics Perniagaan di MC?

Dalam usia Data Besar, lebih banyak data telah dicipta dalam dua tahun terakhir daripada keseluruhan sejarah umat manusia. Penganalisis perniagaan mentafsir dan menganalisis data ini dengan matlamat untuk meningkatkan fungsi perniagaan dan organisasi. Profesional ini bekerja di mana-mana dari Fortune 500 syarikat ke hospital, agensi bukan keuntungan, dan organisasi kerajaan. Penganalisis perniagaan yang berjaya mempunyai kombinasi unik pengetahuan domain dan asas yang kukuh dalam matematik, statistik, dan sains komputer.

The Major in Business Analytics menyajikan keseimbangan yang kreatif dan padat antara teknik matematik dan aplikasi perniagaan dan memberikan kelenturan untuk menampung pelbagai latar belakang dan kepentingan pelajar. Dididik dalam kurikulum seni liberal kuat Maryville College , para graduan program ini dapat memenuhi banyak cabaran persekitaran perniagaan yang didorong data hari ini. Program ini bertujuan untuk mewujudkan pakar yang memahami isu-isu kompleks yang dihadapi organisasi; mengumpulkan, menganjurkan dan menganalisis data dari pelbagai sumber; mencadangkan penyelesaian realistik berdasarkan penalaran matematik pepejal; dan menyampaikan penemuan kepada pelbagai penonton.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maryville College

The Science Exercise Major menyediakan pengalaman pendidikan yang mencabar untuk pelajar yang ingin meneruskan karier kesihatan / kecergasan dan melanjutkan pendidikan me ... [+]

Sains Latihan

PROGRAM KAJIAN: BS dalam Sains Latihan

Mengapa belajar Sains Latihan di MC?

Adakah anda tertarik dengan tubuh manusia dan bagaimana ia berfungsi? Adakah anda berminat untuk membantu orang ramai dan memberi kesan kepada masyarakat? Adakah anda suka senaman / aktiviti fizikal? Pelajar Sains Latihan mengkaji kesan langsung dan jangka panjang aktiviti fizikal ke atas badan. The Science Exercise Major menyediakan pengalaman pendidikan yang mencabar untuk pelajar yang ingin meneruskan karier kesihatan / kecergasan dan melanjutkan pendidikan mereka di peringkat siswazah.

Utama memberi pengalaman pengalaman dalam industri kesihatan / kecergasan yang terikat kepada persiapan akademik teras dalam sains latihan dan kesihatan. Sains Latihan menyediakan asas yang kukuh untuk menyediakan anda untuk pelbagai kerjaya, seperti Terapi Fizikal, Latihan Atletik dan Fisiologi Latihan. Terdapat banyak kerjaya yang menarik dalam Sains Latihan. Perhatikan bahawa banyak melibatkan kajian lanjut, bagaimanapun, dalam banyak bidang, terdapat kedudukan peringkat kemasukan semasa anda melanjutkan pendidikan lanjut.... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Maryville College

The Minor in Accounting direka untuk menambah persiapan pelajar dalam bidang utama. Ia memberikan kedalaman tambahan dalam bidang dan latar belakang untuk kajian lanjut. ... [+]

PerakaunanMengapa belajar Perakaunan di MC?

The Minor in Accounting direka untuk menambah persiapan pelajar dalam bidang utama. Ia memberikan kedalaman tambahan dalam bidang dan latar belakang untuk kajian lanjut.

Orang kecil dalam Perakaunan tidak terbuka kepada pelajar yang mengikuti pengajian Kewangan / Perakaunan.

Untuk layak mengambil peperiksaan CPA, individu mesti memperolehi ijazah dari kolej atau universiti yang diiktiraf dan menyelesaikan sejumlah 150 jam semester dengan waktu tertentu dalam perakaunan dan perniagaan.

Beberapa universiti menawarkan program Master of Accountancy yang disesuaikan untuk graduan kolej seni liberal; piawaian kemasukan program ini tidak memerlukan kursus perakaunan tambahan melampaui apa yang ditawarkan melalui perakaunan kecil di Maryville College . Pelajar yang berminat dengan perakaunan, yang telah menamatkan ijazah Maryville College dan keperluan perakaunan kecil mungkin layak untuk program Sarjana Perakaunan selama 15 bulan yang terdapat di University of Tennessee, Knoxville setelah selesai 3 kursus perakaunan tambahan di UT pada musim panas berikutan tamat pengajian .... [-]

Amerika Syarikat Maryville
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
19 - 20 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu