Mansfield University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mansfield University of Pennsylvania Menyambut Anda!

Ditubuhkan pada tahun 1857, Universiti Mansfield Menggabungkan kualiti terbaik kolej seni liberal kecil dengan sumber universiti awam yang komprehensif. Kami sedang mendaftar 2000 pelajar Yang boleh dipilih 40 darjah program DAN 47 program kecil. Nisbah pelajar kepada fakulti ialah 16: 1. Oleh kerana saiz kecil kami, pelajar kami menerima perhatian individu dan bekerja rapat dengan profesor mereka mengenai penyelidikan dan projek lain. Di luar bilik darjah, para pelajar boleh memilih lebih daripada 100 buah kelab kampus dan organisasi Dan mengambil bahagian dalam sukan intramural atau menyertai pasukan atletik kami.

Kampus

Kampus kami terletak di pergunungan indah Utara-tengah Pennsylvania, Di kawasan yang terkenal dengan keselamatan, kualiti hidup, dan banyak peluang rekreasi. Rantau ini adalah rumah bagi taman negeri dan persekutuan, Pine Creek Rail Trail, dan jurang panjang 50 kilometer yang dikenali sebagai Pennsylvania Grand Canyon. Yang Universiti Adalah satu jam di selatan kawasan wain anggur Finger Lakes di New York, dan bandar-bandar utama seperti New York City, Philadelphia, dan Washington, DC semuanya hanya menaiki bas! Kami menjemput pelajar dari seluruh dunia untuk menjadi sebahagian daripada komuniti yang bersemangat dan ramah. Jika anda berminat dengan kelas kecil, profesor yang mesra, dan perhatian individu di kampus yang selamat di bahagian yang indah di Amerika Syarikat, pilih Mansfield!

Pusat Pengajian & Kerjasama Antarabangsa Mansfield

Pusat Mansfield University for International Cooperation & Exchange berfungsi sebagai pusat sumber dan pembelajaran bagi komuniti MU untuk mempromosikan hubungan global, pemahaman antarabangsa, dan kepekaan budaya. Ia adalah tempat untuk pelajar antarabangsa dan tempatan untuk berkumpul dan berkongsi persamaan dan meneroka perbezaan. Bagi pelajar antarabangsa kami, kami menjadi rumah jauh dari rumah, dan untuk pelajar domestik kami, kami mewujudkan peluang untuk berteman dari seluruh dunia. Melalui program dan perkhidmatan multicultural, kami berusaha untuk meningkatkan pengalaman pelajar antarabangsa di Mansfield. Pusat Mansfield University for International Cooperation & Exchange direka bentuk untuk membantu pelajar antarabangsa dengan perkara berikut:

  • Proses kemasukan
  • Perkhidmatan Visa
  • Penyerapan Kebudayaan
  • Memperolehi Pengenalan Keselamatan Sosial dan Lesen Pemandu
  • Pemrograman Budaya Aktif dan Luar Kampus
  • Peluang Keluarga Tuan Rumah
  • Orientasi Pelajar Antarabangsa

Lokasi

Mansfield

Mansfield University of Pennsylvania

Alamat
North Hall, 5 Swan St.
PA 16933 Mansfield, Pennsylvania, Amerika Syarikat
Telefon
+1 (570) 662-4810

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami