Baca keterangan rasmi

A Make School education melengkapi anda untuk berjaya dalam ekonomi abad ke-21

Kami membuat pendidikan kami di sekitar pedagogi yang disokong penyelidikan moden, menggabungkan pendidikan berasaskan luas dan pengkomputeran, yang bertujuan untuk memberi inspirasi kepada para pembuat, pemikir dan pemimpin generasi akan datang.

Pendidikan kita direka bentuk untuk menjadi

MENARIK

Kami percaya pembelajaran seharusnya memberi inspirasi, menyeronokkan, dan mendalam. Asas pendidikan anda adalah hubungan anda dengan jurulatih anda, yang berfungsi untuk memahami matlamat peribadi dan profesional anda untuk membantu menavigasi perjalanan anda melalui kolej. Jurulatih anda adalah rakan anda, mentor anda dan sistem sokongan anda. Kami percaya membuat adalah cara terbaik untuk belajar. Kelas kami direka bentuk di sekitar senaman dan projek, dan berfungsi sebagai perancah untuk projek peribadi berskala besar yang membina portfolio anda.

KOLABORATIF

Komuniti adalah teras pendidikan kita, dengan rakan-rakan yang saling menyokong di dalam dan di luar bilik darjah. Pelajar berkhidmat sebagai Pembantu Pengajar, Penasihat Residen, wakil Majlis Pelajar, pembina infrastruktur perisian kami, dan sebagai rakan. Anda akan membina projek berskala besar dengan pasukan, mengalami kreativiti dan cabaran bekerja dengan orang lain. Pendidikan sosial penting untuk perkembangan watak anda dan akan melengkapkan anda untuk melibatkan diri dan berjaya di dunia profesional.

RELEVANT

Kami merangka kurikulum kami dengan input daripada pengasas industri teknologi, jurutera dan CTO dan mengekalkan kerjasama yang kukuh dengan syarikat teknologi dan inkubator untuk memastikan pendidikan kami tetap relevan. Setiap kelas menekankan "mengapa" topik yang anda sedang belajar, dibina di sekitar objektif kursus dan program yang menyokong matlamat kerjaya anda. Anda akan dinilai pada rubrik holistik untuk menyelaraskan pembelajaran dan kemajuan anda dengan satu set kemahiran keras dan ciri-ciri yang digunakan oleh syarikat untuk menentukan kejayaan di tempat kerja.

Kami bertujuan untuk menanamkan mentaliti pembuat di kalangan pelajar kami

  • EMPATHY DAN KESALAHAN
  • KEMAHIRAN KEPADA KAPAL
  • MINDSET PERTUMBUHAN
  • PENYIMPANAN ANALITIK
  • PEMULIHAN KOMPUTER
  • PENYELESAIAN MASALAH KREATIF
  • KEBERHASILAN
  • ADVOKASI KANAN DAN PEER
  • KOMUNIKASI PENTING

Pendidikan kami dibina di empat batu asas

PEMBANGUNAN KARAKTER

Organisasi moden mengharapkan orang ramai untuk membawa diri mereka sendiri untuk bekerja, jadi kami mengharapkan anda bekerja di seluruh diri anda di sekolah. Pemimpin ditakrifkan bukan oleh kecerdasan atau kemahiran mereka, tetapi oleh kecerdasan, daya tahan, keberanian, empati, ketulusan dan kebaikan mereka. Anda akan berusaha membina watak melalui latihan, pembicara tetamu, perbincangan dan projek kumpulan yang direka untuk membantu anda memahami dan mengemudi perkembangan peribadi anda dan hubungan dengan orang lain.

PENDIDIKAN LIBERAL

Pendidikan berasaskan luas membantu membincangkan pandangan dunia anda dan memahami potensi kesan dan risiko teknologi dalam masyarakat yang berubah dengan pesat. Anda dan rakan-rakan anda akan mengemudi perbualan mengenai gender, kaum, dan etika yang kini menghadapi industri teknologi. Anda akan mengambil kelas secara bertulis, reka bentuk, kewangan peribadi, dan ekonomi untuk membantu anda berkembang menjadi warga profesional yang profesional dan terlibat.

CS THEORY

Asas-asas dalam sains komputer adalah penting untuk memahami bagaimana pengkomputeran telah dibangunkan dan apa yang dipegang oleh masa depan. Melalui kelas mengenai struktur data, algoritma, pembelajaran mesin dan kecerdasan buatan anda akan membina pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah kreatif yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan kerjaya yang lama dalam industri teknologi yang pantas berubah. Anda akan membangunkan keupayaan untuk perisian arkitek untuk menyelesaikan masalah dunia yang rumit.

KEJURUTERAAN PERISIAN

Pengalaman praktikal dalam membina dan perkapalan perisian dunia, menggunakan alat standard dan teknik kerjasama industri akan melengkapkan anda untuk menjamin dan berjaya dalam pekerjaan pertama anda setelah tamat pengajian. Anda akan memilih tumpuan teknikal antara pembangunan mudah alih dan web dan mempelajari bahasa moden dan rangka kerja yang diminta dengan majikan. Anda akan memasuki tenaga kerja mengetahui cara berkomunikasi dengan pihak berkepentingan dan mereka bentuk produk yang hebat.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Make School

Make School merancang semula pendidikan tinggi untuk abad ke-21. Penekanan kami adalah untuk menjamin relevan pendidikan untuk ekonomi moden dan akses kepada pelajar semu ... [+]

Make School merancang semula pendidikan tinggi untuk abad ke-21. Penekanan kami adalah untuk menjamin relevan pendidikan untuk ekonomi moden dan akses kepada pelajar semua latar belakang.

Pelajar memperoleh Sarjana Muda dalam Sains Komputer Gunaan semasa mempelajari seni liberal, teori sains komputer, dan pembangunan produk. Hasil kami setanding dengan sekolah seperti Stanford dan MIT dengan alumni yang bekerja di syarikat-syarikat seperti Facebook, Google, Apple, dan Y Combinator startups.

Pelajar boleh lulus dalam 2 tahun dan membayar tuisyen melalui Perjanjian Pendapatan Pendapatan sebagai peratusan gaji mereka yang pernah digunakan. Kami juga menyediakan pelajar berpendapatan rendah dengan bantuan hidup untuk membantu menampung perbelanjaan hidup mereka. 45% daripada pelajar kami adalah pelajar yang kurang mewakili warna, manakala 66% adalah dari keluarga berpendapatan rendah.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Og 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu