Baca keterangan rasmi

Sekolah Kejuruteraan Milwaukee adalah universiti swasta, tanpa keuntungan yang menawarkan ijazah sarjana muda dan sarjana dalam kejuruteraan, perniagaan, matematik dan kejururawatan serta program Bahasa Inggeris untuk tujuan Akademik yang intensif bagi mereka yang ingin meningkatkan kecekapan bahasa Inggeris mereka. Di MSOE, anda akan menemui komuniti pelajar dan fakulti yang peduli. Bersama-sama, kami komited untuk memupuk taraf pengaturcaraan dan penyelidikan akademik yang lebih tinggi, dan perkhidmatan peribadi, arahan, dan panduan.

Kenapa Pilih MSOE?

Pelajar mendapat pengalaman dunia dalam program terulung, dari fakulti pakar. Semasa tamat pengajian, anda akan bersedia untuk memasuki beberapa kerjaya yang paling dalam permintaan. Malah, pada 2014-15, 96% daripada graduan kami mendapat pekerjaan atau ke sekolah siswazah pilihan mereka. Terdapat banyak sebab mengapa MSOE menonjol berbanding universiti tinggi yang lain. Berikut adalah beberapa.

Profesor Pakar

Pengajaran datang pertama kali di MSOE. Setiap kelas (yang purata hanya 21 pelajar) dan makmal yang kami tawarkan diajarkan oleh ahli fakulti yang berpengalaman. Tiada pembantu mengajar di sini.

Pengalaman Dunia Sebenar

Kebanyakan universiti bercakap tentang menawarkan kerja tangan, tetapi sedikit yang dapat menandingi purata 600 jam pengalaman makmal yang anda akan dapatkan sebagai pelajar di MSOE. Malah, kami mempunyai lebih banyak makmal di kampus kami daripada bilik darjah-dan mereka semua boleh didapati untuk mahasiswa.

Program Teratas

Program kejuruteraan sarjana muda MSOE telah menduduki tempat ke-10 di negara ini oleh US News

Jaminan Graduasi Empat Tahun

MSOE adalah satu daripada hanya segelintir universiti di seluruh negara yang menjamin pelajar akan mendapat kelas yang mereka perlukan untuk menamatkan pengajian dalam tempoh empat tahun.

Kadar Penempatan Kerjaya

Beberapa universiti di negara ini boleh mengalahkan kadar penempatan purata kami sebanyak 96 peratus - apatah lagi gaji permulaan graduan $ 56,522.

Lokasi, Lokasi, Lokasi

Hidup dan belajar di East Town - kejiranan di pusat bandar kami dan salah satu daripada Milwaukee yang paling menarik dan paling selamat - akan menempatkan anda dalam beberapa langkah dari peluang profesional, peluang akademik, kebudayaan dan rekreasi. Dan kami hanya blok dari Lake Michigan!

Tempat untuk Fit Dalam

Anda akan mempunyai banyak peluang untuk bersesuaian, melibatkan diri atau hanya mendapatkan sosial dengan rakan-rakan yang berpikiran sama dengan minat yang sama. MSOE menawarkan lebih daripada 70 pertubuhan akademik, profesional dan sosial serta kelab dan sukan intercollegiate.

Ini semua mengenai tempat asal kami

Sejak penubuhan kami pada 1903, pelajar, fakulti, kurikulum, dan sejarah MSOE terus berkembang. Pemimpin perniagaan dan industri bekerjasama dalam pembangunan institusi, dan hubungan rapat ditubuhkan yang berterusan sepanjang sejarah MSOE.

Penyataan Visi

MSOE sentiasa berada di barisan hadapan pendidikan profesional dengan penekanan pada teori dan teknologi, ditambah pula dengan makmal yang intensif dan amalan kerjaya.

Kenyataan Misi

MSOE menyediakan iklim pendidikan interaktif yang mampan bagi pelajar untuk menjadi siswazah yang berpengalaman, berteknologi tinggi dan profesional dan pemimpin yang produktif.Falsafah Pengendalian

Misi ini akan dicapai melalui persekitaran yang teratur yang menempatkan pelajar dengan teliti untuk merekrut pelajar fakulti yang berkelayakan, kakitangan sokongan yang berdedikasi dan rakan strategik dalam perniagaan dan industri - semuanya komited untuk memenuhi matlamat akhir lulusan yang disediakan sepenuhnya untuk produktiviti segera dan kajian lanjutan. Sinergi ini melibatkan komponen berikut:

Fakulti - secara kolektif mempunyai konsep kurikulum dalam bidang pengkhususan mereka; komited untuk kecemerlangan dalam mengajar dan baki semasa melalui pengalaman industri / kerjaya, pencapaian ilmiah, penyelidikan terpakai, aktiviti masyarakat profesional dan pendidikan berterusan; sentiasa dinilai untuk cara-cara untuk menggabungkan maklumat teknologi terkini yang diperlukan untuk aplikasi masa depan.

Kakitangan - komited untuk menyediakan persekitaran sokongan, termasuk akademik, pentadbiran, kewangan dan pembangunan, untuk membantu para pelajar, dan fakulti bila perlu, dalam memperoleh pengetahuan, pengalaman dan kepimpinan yang berpengalaman. Selain itu, bekerja bersama-sama dengan fakulti untuk menyediakan dan menyokong aktiviti yang membolehkan para pelajar mendapat manfaat daripada pengalaman dengan perniagaan, perindustrian / kerjaya, dan aktiviti kemasyarakatan, serta penglibatan langsung dengan semua peringkat tahap pengamal pengamal kepada eksekutif korporat kanan.

Perniagaan dan Industri - komited kepada sokongan yang saling menguntungkan universiti dan graduannya. Dalam usaha pendidikan yang berterusan, MSOE akan menyediakan peluang yang luas dalam aktiviti jangkauan, termasuk program pemberian ijazah, kursus kredit dan kredit tanpa kredit, dan tawaran khusus kepada mereka yang mencari kemajuan peribadi dan / atau profesional.

Prinsip Institusi

Kepercayaan asas Milwaukee School of Engineering adalah berikut:

 • Fokusnya adalah pada pelajar individu.
 • Pembelajaran seumur hidup sangat penting untuk berjaya.
 • Fakulti yang berdedikasi dengan pengalaman yang relevan dan terkini adalah hati proses pengajaran kami.
 • Penalaran dan proses saintifik dan matematik adalah penting.
 • Penyelidikan yang diterapkan dan teknologi yang berkembang dan interdisipliner sangat penting dalam memanfaatkan peluang.
 • Pembangunan kemahiran komunikasi diperlukan untuk berfungsi dengan berkesan.
 • Pengalaman pelajar diperkuat dengan interaksi dengan bidang perniagaan, industri dan penjagaan kesihatan.
 • Pembangunan ciri kepimpinan dan keusahawanan adalah penting.
 • Pelajar, fakulti, kakitangan, dan sukarelawan semua berkongsi tanggungjawab pembelajaran.
 • Nilai peribadi yang kuat diperlukan untuk berjaya.
 • Alumni mengukuhkan institusi melalui nasihat, dorongan, dan sokongan mereka.
 • Kebebasan dengan tanggungjawab adalah asas perusahaan bebas.
 • Terdapat kekuatan dalam kepelbagaian.
 • Kesedaran global mesti ditunjukkan dalam semua aktiviti.
 • Permulaan dan penerimaan perubahan diperlukan untuk menjangka dan memanfaatkan peluang.

Pentauliahan


Kami adalah universiti yang diiktiraf sepenuhnya./>

Dua jenis agensi akreditasi utama di Amerika Syarikat ialah persatuan serantau dan persatuan profesional. Persatuan ini adalah bebas daripada kerajaan dan terdiri daripada pendidik dan profesional yang dihormati. Pasukan pakar dari persatuan melawat kolej dan universiti secara tetap untuk menilai dan melaporkan kualiti mereka. Milwaukee School of Engineering diiktiraf oleh Suruhanjaya Pembelajaran Tinggi , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Program-program MSOE berikut diiktiraf oleh Suruhanjaya Akreditasi Kejuruteraan ABET , http://www.abet.org

 • Kejuruteraan Senibina (BS)
 • Kejuruteraan Bioperubatan (BS)
 • Kejuruteraan BioMolekul (BS)
 • Kejuruteraan Komputer (BS)
 • Kejuruteraan Elektrik (BS)
 • Kejuruteraan (BSE)
 • Kejuruteraan Industri (BS)
 • Kejuruteraan Mekanikal (BS)
 • Kejuruteraan Perisian (BS)

Program sarjana muda dalam kejururawatan diakreditasi oleh Suruhanjaya Pendidikan Kejururawatan Kolej (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; telefon (202) 887-6791 dan mempunyai kelulusan penuh dari Lembaga Peraturan dan Perlesenan Wisconsin, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Program sarjana muda dalam pengurusan pembinaan diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Pembinaan Amerika (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefon (210) 495-6161, fax (210) 495-6168, email acce@acce-hq.org

Sarjana Sains di Perfusion diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Program Pendidikan Kesihatan Sekutu (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefon (727) 210-235, faks (727) 210-2354

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Menghadapi cabaran pasaran global yang dinamik dengan keyakinan sebagai graduan daripada Rader Sekolah Perniagaan. (BBA) Ijazah MSOE ini dipacu industri dan Ijazah Sarjan ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

MSOE ini Rader Sekolah Perniagaan telah menawarkan perniagaan dan ijazah pengurusan selama hampir 60 tahun.

Menghadapi cabaran pasaran global yang dinamik dengan keyakinan sebagai graduan daripada Rader Sekolah Perniagaan. (BBA) Ijazah MSOE ini dipacu industri dan Ijazah Sarjana Muda teknologi berfokuskan Pentadbiran Perniagaan menyediakan pelajar untuk berjaya dalam perniagaan dan seterusnya.

persekitaran perniagaan yang dinamik hari ini memerlukan profesional global yang berfikiran dan pemikir kritikal; pemimpin yang adalah seperti teknologi cerdas kerana mereka adalah inovatif. The Rader Sekolah Perniagaan BBA mengambil pelajar luar sempadan konsep perniagaan teras ke dalam trend dunia sebenar dan teknologi baru muncul, menekankan pembelajaran melalui pengalaman yang menyuburkan semangat keusahawanan.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

LSR Alat Milwaukee Plexus Rockwell Automation Rockwell Collins kami Energies satu pengiktirafan terhadap keperluan dan keupayaan untuk melibatkan diri dalam, pembelajar ... [+]

LSR Alat Milwaukee Plexus Rockwell Automation Rockwell Collins kami Energies

satu pengiktirafan terhadap keperluan dan keupayaan untuk melibatkan diri dalam, pembelajaran sepanjang hayat. Pengetahuan mengenai isu kontemporari. keupayaan untuk menggunakan teknik-teknik, kemahiran dan alat-alat kejuruteraan moden yang diperlukan untuk amalan kejuruteraan.

[-]
Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Menerima kedua-dua sarjana muda anda dan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam dalam tempoh lima tahun. MSOE adalah satu-satunya universiti di negeri ini untuk me ... [+]

Menerima kedua-dua sarjana muda anda dan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam dalam tempoh lima tahun. MSOE adalah satu-satunya universiti di negeri ini untuk menawarkan, bayat-to-sarjana program lima tahun dalam bidang kejuruteraan awam

Menerima kedua-dua sarjana muda anda dan ijazah sarjana dalam bidang kejuruteraan awam dalam tempoh lima tahun. MSOE adalah satu-satunya universiti di negeri ini untuk menawarkan program lima tahun, program freshman-to-master dalam bidang kejuruteraan awam. Pada MSOE, kerja kursus kejuruteraan awam memberikan pendidikan yang luas kepada setiap kawasan tradisi dalam bidang kejuruteraan awam: kejuruteraan struktur, kejuruteraan alam sekitar, kejuruteraan sumber air, pengangkutan, pembinaan, ukur dan kejuruteraan geoteknik. Pelajar kemudian akan mendapat kecekapan dan reka bentuk kemahiran yang mendalam dalam salah satu daripada tiga perkara:... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Mencari untuk berada di barisan hadapan dalam inovasi teknologi canggih menggunakan baru, state-of-the-art makmal? Merasa dengan ijazah sarjana muda dalam bidang kejurute ... [+]

Mencari untuk berada di barisan hadapan dalam inovasi teknologi canggih menggunakan baru, state-of-the-art makmal? Merasa dengan ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan-satu-satunya biomolekul ditawarkan di negeri ini.

Pelajar dalam kerja-kerja program kejuruteraan Biomolekul (BioE) pada peringkat molekul dengan molekul mudah dan kompleks. Mereka mengambil kursus-kursus yang meliputi konsep termodinamik, fenomena pengangkutan, kejuruteraan sel, Biofizik, bioinformatik, nanoteknologi dan genomik. MSOE adalah satu-satunya universiti di negeri ini untuk menawarkan ijazah sarjana muda dalam BioE.

Anda akan mengasah kemahiran anda dalam suite makmal canggih yang menyaingi mereka yang didapati dalam sektor profesional, menggunakan peralatan berteknologi tinggi seperti inkubator suhu terkawal, mikroskop daya atom, sentrifugal makro dan mikro dan banyak lagi.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Program kejuruteraan industri (IE) di MSOE menawarkan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar, interaktif, dengan tangan-on orientasi dan praktikal pengalaman ... [+]

Sering digambarkan sebagai profesion kejuruteraan "mesra rakyat", kejuruteraan industri menggabungkan kebolehan anda dalam matematik, logik dan organisasi dengan pemahaman teras objektif perniagaan untuk menyelaraskan operasi dan memulihara sumber.

Program kejuruteraan industri (IE) di MSOE menawarkan persekitaran pembelajaran yang berpusatkan pelajar, interaktif, dengan tangan-on orientasi dan praktikal pengalaman projek berasaskan industri. jurutera perindustrian menggabungkan kemahiran logik dan kejuruteraan mereka dengan pengetahuan dan kemahiran komunikasi perniagaan mereka untuk membantu organisasi berjalan dengan lebih cekap.

Syarikat-syarikat yang menghadapi persaingan dari seluruh dunia seperti di ada masa lain dalam sejarah. Mana-mana organisasi yang mampu mengurangkan kos operasi, masa pembuatan dan kehilangan produktiviti dengan ketara boleh meningkatkan kedudukannya. graduan IE MSOE kita belajar bagaimana untuk mengenal pasti dan melaksanakan penambahbaikan seperti di tempat kerja. Akibatnya, mereka secara agresif oleh pelbagai pelbagai majikan dalam industri pembuatan dan perkhidmatan seperti perundingan, penjagaan kesihatan, logistik dan runcit.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

MSOE menawarkan ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan mekanikal, dengan pilihan untuk pakar dalam reka bentuk mekanikal, sistem tenaga, bahan / pembuatan dan sist ... [+]

Essential kepada perusahaan industri, kejuruteraan mekanikal adalah serba boleh dan sentiasa berkembang. jurutera mekanikal menggunakan pengetahuan mereka reka bentuk, tenaga dan bahan-bahan untuk memastikan bahawa objek berfungsi dengan lebih cekap untuk menjimatkan sumber.

MSOE menawarkan ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan mekanikal, dengan pilihan untuk pakar dalam reka bentuk mekanikal, sistem tenaga, bahan / pembuatan dan sistem kawalan. Kejuruteraan mekanikal adalah salah satu disiplin kejuruteraan yang paling luas. Hasilnya, ME bekerja dalam sebilangan besar industri, termasuk aeroangkasa, penjanaan kuasa, tenaga boleh diperbaharui, automasi, pembuatan, pengangkutan, membina bekalan tenaga dan peralatan perubatan - hanya untuk menamakan beberapa.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Program SE di MSOE menawarkan persekitaran yang menarik di mana pembelajaran berlaku di dalam dan di luar bilik darjah. Program ini juga menawarkan manfaat perkongsian ya ... [+]

Belajar bagaimana untuk mengaplikasikan konsep kejuruteraan, teknik dan kaedah untuk membangunkan sistem perisian dalam salah satu yang pertama empat program kejuruteraan perisian ABET yang diiktiraf di negara ini.

Kejuruteraan Perisian (SE) adalah berkenaan dengan membangunkan dan mengekalkan sistem perisian yang berkelakuan dengan pasti dan cekap, adalah berpatutan untuk membangunkan dan mengekalkan, dan memenuhi semua keperluan yang pelanggan telah ditetapkan untuk mereka. Ses mesti berfikir secara kreatif tentang reka bentuk sistem perisian, mencari penyelesaian bijak untuk masalah, mengeksploitasi amalan terbaik kejuruteraan, dan mengekalkan wawasan peringkat tinggi bagaimana semua bahagian-bahagian yang patut bersama-sama.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

jurutera Architectural membuat kesan yang berkekalan dengan mereka bentuk dan membina bangunan dan sistem bangunan. Di MSOE, anda akan belajar bagaimana untuk membina str ... [+]

jurutera Architectural membuat kesan yang berkekalan dengan mereka bentuk dan membina bangunan dan sistem bangunan. Di MSOE, anda akan belajar bagaimana untuk membina struktur yang cekap, lestari dengan selamat, cepat dan dalam anggaran melalui teori kelas dan amalan dunia sebenar dalam makmal canggih.

Program ijazah sarjana muda MSOE dalam bidang kejuruteraan seni bina menyediakan anda kerjaya dalam reka bentuk dan pembinaan bangunan dan sistem bangunan. Melalui gabungan kursus kuliah dan makmal, anda akan menyambung teori dan aplikasi praktikal mengenai prinsip, amalan, kaedah, dan bahan reka bentuk praktikal. Menamatkan pengajian di program kejuruteraan seni bina menyediakan anda dengan teras matematik, sains, bahan binaan dan perniagaan, serta reka bentuk yang khusus. MSOE juga menawarkan program 5 tahun di mana pelajar boleh mendapat ijazah sarjana muda dan ijazah sarjana Kejuruteraan Senibina. Terdapat tiga kepakaran reka bentuk untuk dipilih dalam program kejuruteraan seni bina berdasarkan minat anda:... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

program UXCD MSOE akan membantu anda membangunkan kemahiran mereka bentuk inovasi digital yang akan datang dan menyelesaikan isu-isu antara muka pengguna. ... [+]

Adakah anda celik teknologi dan kreatif? Apabila anda melihat aplikasi mudah alih, adakah anda melihat cara ia boleh diperbaiki untuk membantu pengguna mencapai matlamat mereka? Terima kasih kepada pemimpin UX seperti Apple, Google dan Amazon pengguna mengharapkan pengalaman perkhidmatan digital mereka untuk menjadi bersih, mudah, dan mesra pengguna tanpa mengira peranti atau platform.

program UXCD MSOE akan membantu anda membangunkan kemahiran mereka bentuk inovasi digital yang akan datang dan menyelesaikan isu-isu antara muka pengguna. pelajar UXCD kami membina asas interaksi manusia-teknologi, psikologi, reka bentuk grafik dan media digital, web dan teknologi mudah alih, strategi perniagaan dan pemasaran dan komunikasi, semasa belajar reka bentuk dan tingkah laku manusia dalam konteks perkembangan sejarah, sosial dan budaya. Yayasan ini akan menyokong pelajar kerana mereka mengemudi perubahan teknologi dan evolusi digital.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

BS MSOE dalam program pengurusan pembinaan mendidik pelajar menguruskan projek dari konsep penyelesaian. MSOE menekankan proses dan pengurusan sumber kemahiran teknikal y ... [+]

pengurus pembinaan adalah orang-orang yang mendapat perkara yang dilakukan. Mereka memastikan bahawa projek-projek dari pencakar langit ke stadium untuk subbahagian-dibina dengan baik, pada masa dan mengikut bajet.

BS MSOE dalam program pengurusan pembinaan mendidik pelajar menguruskan projek dari konsep penyelesaian. MSOE menekankan proses dan pengurusan sumber kemahiran teknikal yang penting untuk selamat membina bangunan komersial, institusi dan industri yang berkualiti tinggi pada masa, dalam bajet.

Anda akan belajar bahan-bahan pembinaan moden dan kaedah; anggaran tepat, penjadualan dan pengawalan; dan cekap, undang-undang dan etika pentadbiran dan pengurusan projek. Perniagaan, kejuruteraan asas dan komunikasi juga akan menjadi sebahagian daripada pendidikan anda. Anda akan mencari makmal berasaskan, belajar demi lakukan, kelas kecil falsafah pendidikan MSOE terbukti amat berkesan.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Dalam dunia yang penuh dengan ketidaktentuan, aktuari menggunakan matematik, statistik dan perisian untuk membantu organisasi mengelakkan risiko dan mengambil kesempatan ... [+]

Sains Aktuari BSc Dalam dunia yang penuh dengan ketidaktentuan, aktuari menggunakan matematik, statistik dan perisian untuk membantu organisasi mengelakkan risiko dan mengambil kesempatan daripada itu.

MSOE menawarkan ijazah sarjana muda dalam bidang sains aktuari. Konsisten disenaraikan sebagai salah satu pekerjaan yang tinggi, aktuari menggunakan matematik, statistik dan perisian untuk meramal kebarangkalian dan kos sesuatu peristiwa. Mereka adalah pakar-pakar dalam:

Menilai kemungkinan peristiwa-menggunakan masa depan nombor, tidak bola kristal. Sedang mencari cara-cara kreatif untuk mengurangkan risiko. Mengurangkan kesan kejadian yang tidak diingini yang boleh berlaku.

Aktuari mempunyai gabungan kemahiran yang kuat analisis, pengetahuan perniagaan, dan memahami tingkah laku manusia untuk menguruskan risiko yang kompleks yang dihadapi oleh masyarakat kami. Mereka bekerja dalam pelbagai bidang, dari sektor awam dan swasta kepada pendidikan tinggi, kesatuan sekerja, firma perakaunan awam dan perunding.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

program kejuruteraan komputer MSOE mengintegrasikan keseimbangan antara perkakasan dan perisian dengan gandingan topik perkakasan kejuruteraan elektrik dengan mata pelaja ... [+]

jurutera komputer bekerja di barisan hadapan dalam pengetahuan dalam salah satu bidang profesional yang paling inovatif di dunia. Mereka hamil dan membangunkan gelombang seterusnya kemajuan teknologi, inovasi dan peranti.

program kejuruteraan komputer MSOE mengintegrasikan keseimbangan antara perkakasan dan perisian dengan gandingan topik perkakasan kejuruteraan elektrik dengan mata pelajaran perisian sains komputer.

Selain itu, pelajar menikmati kurikulum yang maju serta banyak amali kerja dan mengesankan projek reka bentuk emas. Hasilnya, graduan mempunyai pelbagai jenis kemahiran, pengetahuan dan pemahaman yang diperlukan untuk berfungsi sebagai jurutera dalam bidang sistem terbenam, perisian terbenam, dan sistem komputer.... [-]

Amerika Syarikat Milwaukee
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu