Lincoln Memorial University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai LMU

Presiden negara ke-16 yang kita cintai, Abraham Lincoln, berasal dari Kentucky. Tetapi anda mungkin tidak tahu bahawa dia membayangkan "sebuah universiti yang hebat untuk orang-orang kawasan ini" di sini di Cumberland Gap. Seratus empat puluh tahun kemudian, Lincoln Memorial University adalah waris kepada wawasan itu, dan kami sangat bangga memakai namanya dan merangkul warisannya.

Terletak di julat Gunung Appalachian yang murni, kampus utama LMU di Harrogate, Tennessee, bersejarah dan bersejarah. Kira-kira 55 batu di utara Knoxville, Tennessee, kami bersedia untuk menawarkan pendidikan seni liberal. Kampus utama yang penuh dengan aktiviti untuk pelajar kediaman dan 11 tapak lanjutan di kawasan sekitarnya, LMU menyediakan pengalaman pendidikan untuk memenuhi kehidupan anda. Dengan lebih daripada 30 jurusan akademik yang terdiri daripada perakaunan untuk biologi hidupan liar dan perikanan, kejayaan adalah dalam jangkauan anda.

Yang paling penting, LMU adalah masyarakat yang rapat dengan orang yang peduli. Pelajar boleh mengharapkan perhatian peribadi dengan saiz kelas 13. 13. Di LMU, pelajar membina hubungan yang terakhir, dan mereka belajar pelajaran yang akan mereka ambil untuk hidup.

Warisan

Lincoln Memorial University berkembang dari cinta dan rasa hormat kepada Abraham Lincoln dan hari ini menghormati nama, nilai dan semangatnya. Sebagai legenda, pada 1863 Lincoln mencadangkan kepada Ketua OO Howard, seorang pegawai Kesatuan Tentera, bahawa apabila Perang Saudara berakhir, beliau berharap Jenderal Howard akan melakukan sesuatu untuk orang-orang yang setia di kawasan ini.

Pada akhir 1800-an, Kolonel AA Arthur, seorang ejen penganjur sebuah syarikat Inggeris, membeli kawasan di mana Lincoln Memorial University terletak. Syarikatnya membina sebuah hotel 700 bilik yang dipanggil "The Four Seasons," serta hospital, penginapan, sanitarium, dan lain-lain bangunan yang lebih kecil. Jalan-jalan dibina dan tanah-tanah ditanam dengan pelbagai pokok renek dan pokok-pokok. Pada tahun 1895 syarikat itu terpaksa meninggalkan projeknya apabila panik kewangan melanda England.

Pendeta AA Myers, seorang menteri Congregationalist, datang ke Cumberland Gap pada tahun 1888. Dia berjaya membuka Sekolah Harrow, yang ditubuhkan untuk tujuan menyediakan pendidikan dasar kepada anak-anak gunung. Pada lawatan ke kawasan itu untuk memberi siri ceramah di Sekolah Harrow, Ketua OO Howard mengenang komitmennya untuk memenuhi permintaan Lincoln dan beliau menyertai Reverend Myers, MF Overton, CF Eager, AB Kesterson, dan M. Arthur dalam menubuhkan Lincoln Memorial University . Kumpulan itu, bersama dengan Robert F. Patterson, seorang veteran Gabungan, menjadi lembaga pengarah dan membeli harta Four Seasons. Dalam peringatan ulang tahun Lincoln, institusi itu disewa oleh Negeri Tennessee pada 12 Februari 1897, sebagai Lincoln Memorial University .

Sejak masa itu, Lincoln Memorial University telah berusaha untuk menyediakan peluang pendidikan, pembangunan kepemimpinan masyarakat, dan pengembangan kekuatan ekonomi dan sosial di rantaunya. Lebih daripada 700 alumni telah memasuki amalan perubatan atau undang-undang dalam masyarakat Appalachian. Sebanyak 3,000 lagi menjadi pendidik profesional, yang berkhidmat dalam jawatan dari pengajaran sekolah rendah ke presidensi universiti. Dua puluh lima graduan telah menerbitkan buku, drama, dan komposisi muzik secara meluas. Jesse Stuart adalah salah seorang penulis; pelbagai karya beliau telah diterjemahkan ke dalam tujuh bahasa.

Misi dan Tujuan

Lincoln Memorial University adalah komuniti pembelajaran berasaskan nilai menyeluruh yang didedikasikan untuk menyediakan pengalaman pendidikan berkualiti di peringkat sarjana, siswazah, dan profesional. Universiti berusaha untuk memberi para pelajar sebagai asas bagi kehidupan yang lebih produktif dengan menegakkan prinsip kehidupan Abraham Lincoln: dedikasi kepada kebebasan, tanggungjawab, dan peningkatan individu; menghormati kewarganegaraan; pengiktirafan nilai intrinsik standard moral dan etika yang tinggi; dan kepercayaan kepada Tuhan yang peribadi

Walaupun terutamanya komited untuk mengajar, Universiti menyokong penyelidikan dan perkhidmatan. Kurikulum Universiti dan komitmen untuk pengajaran berkualiti di setiap peringkat adalah berdasarkan kepercayaan bahawa graduan mestilah berkomunikasi dengan jelas dan berkesan dalam era teknologi komunikasi yang berkembang pesat dan berterusan, mesti mempunyai kedalaman pembelajaran yang ketara dalam bidang pengetahuan, mesti menghargai dan memahami pelbagai cara yang kita kenali dengan diri kita sendiri dan dunia di sekeliling kita, dan mesti dapat melaksanakan pertimbangan yang bermaklumat

Universiti percaya bahawa salah satu daripada asas utama kewujudan bermakna adalah perkhidmatan kepada manusia. Dengan membuat peluang pendidikan, perkhidmatan, dan penyelidikan yang tersedia kepada pelajar, Lincoln Memorial University bertujuan meningkatkan kehidupan untuk pelajar-pelajar yang berkhidmat. Semasa berkhidmat kepada pelajar dari seluruh negeri, negara, dan banyak negara lain, Universiti mengekalkan komitmen untuk memperkayakan kehidupan masyarakat dan masyarakat di rantau Appalachian.

Lokasi

Harrogate

Lincoln Memorial University

Telefon
423.869.3611 | 800.325.0900

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami