Lawrence University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pengalaman Seni Liberal Kediaman Berpengalaman Tertinggi

Lawrence University adalah kolej kediaman seni liberal swasta peringkat tinggi dan konservatori muzik yang dikhususkan secara eksklusif kepada pendidikan siswazah. Terletak di Midwestern mengalu-alukan negeri Wisconsin, dengan 15% daripada 1,500 pelajarnya datang dari lebih daripada 50 buah negara di luar Amerika Syarikat, masyarakat Lawrence adalah salah satu yang paling banyak di peringkat antarabangsa. Seorang bangsawan Kolej yang Mengubah Mengurus organisasi, Lawrence ditumpukan kepada pendekatan pembelajaran yang terlibat yang mengembangkan kebolehan yang sangat dihargai oleh sekolah siswazah dan majikan.

Fakta pantas

Individu 9 hingga 1 Pelajar kepada nisbah Fakulti bersamaan dengan pengalaman pembelajaran yang sangat individual.

Berlibur 99% daripada Pelajar Lawrence sepenuhnya terlibat dengan pekerjaan, sekolah siswazah, atau pengalaman pascasiswazah formal dalam tempoh enam bulan tamat pengajian.

Lawrence yang berpatutan komited untuk membantu pelajar antarabangsa dalam membiayai pendidikan mereka. Biasiswa pelajar antarabangsa dan bantuan berasaskan keperluan disediakan untuk semua pelajar.

Menyambut perumahan di kampus dijamin dalam komuniti yang selamat dan inklusif.

http://tour.lawrence.edu/

Program

  • Sarjana Muda Sastera dengan 44 bidang pengajian
  • Sarjana Muda Muzik dengan 4 jurusan keseluruhan dan dua bidang penekanan
  • Sarjana Muda Sastera dan Sarjana Muda Muzik 5-Tahun Ijazah Sarjana Muda

Terlibat Belajar di Lawrence

Pembelajaran yang terlibat melibatkan pengalaman pembelajaran peribadi yang mencabar dan bermakna dengan fakulti dan rakan sebaya dalam saiz kelas dengan purata 15 orang pelajar. Kemahiran aktif meneroka, membahaskan, meneliti, dan mencipta, akan menyediakan anda untuk menyesuaikan diri dan berkembang maju dalam dunia yang sentiasa berubah.

Di Lawrence, seramai 1,500 pelajar datang dari kota-kota terbesar di dunia dan bandar-bandar terkecil untuk membentuk masyarakat kediaman yang padat di dalam bandar yang selamat dan selamat. Pelajar Lawrence mempunyai kepelbagaian akademik, sosial, budaya dan ekonomi. Mereka pintar, mesra dan mereka maju dengan kerjasama.

Di luar kampus utama, Lawrence menawarkan pengalaman kampus di kampus Bjorklunden 441 hektar yang tenang, sebuah retret hanya 160 kilometer timur laut Appleton, dan Pusat London kami, terletak di tengah-tengah London UK, salah satu daripada bandar-bandar global yang paling menarik di dunia.

Sebuah Kampus yang Menyambut di Bandar Selamat

Appleton, Wisconsin adalah sebuah bandaraya yang bertenaga sebanyak 74,000 yang merupakan sebahagian daripada rantau tempatan yang dihuni oleh lebih 230,000 orang. Habitat budaya dan komersial rantau ini, Appleton muncul secara teratur di atas senarai bandar-bandar AS yang paling selamat dan mempunyai kualiti kehidupan yang paling tinggi.

Appleton

Gabungan kosmopolitan dengan alam semula jadi menjadikan Appleton sebagai permata yang benar-dan tempat yang sering mengejutkan pelawat kami dari tempat-tempat seperti New York, Chicago, Los Angeles, dan Denver yang mengharapkan sesuatu yang agak berbeza dari sebuah bandar di Wisconsin timur laut.

Mengenai Appleton

Dengan populasi 73,000 (di kawasan metro satu perempat juta), Appleton adalah sebahagian daripada kawasan metropolitan yang paling pesat berkembang di Midwest. Saiz kawasan, kerumitan budaya, dan keluasan perniagaan memberi anda peluang yang cukup untuk latihan magang, projek penyelidikan, penglibatan sipil, dan khidmat masyarakat.

Anda boleh ke sini dari sini.

ATW (lapangan terbang Appleton) hanya 6 batu dari kampus. Ia melayani Appleton dengan menghubungkan ke pusat utama di syarikat penerbangan utama: United / Continental (melalui Chicago O'Hare); dan Delta (Detroit, Minneapolis, dan Atlanta).

Mengenai cuaca itu ...

OK, kami akan mengakui ia boleh menjadi sejuk di sini (purata Januari tinggi / rendah: 24 ° F / 7 ° F), dan ia salji (kira-kira 4 kaki setiap musim sejuk). Tetapi kita juga tahu bagaimana untuk mengatasinya (pakaian dalam lapisan). Musim sejuk: musim bunga adalah hebat. Kejatuhan juga sangat hebat.

Keluar (sampingan)!

Berjalan, mendaki, berbasikal, mendayung, duduk. Jika anda melakukan apa-apa perkara ini-dan ada peluang yang baik bahawa anda melakukan sekurang-kurangnya satu daripadanya-anda akan mempunyai banyak tempat di luar untuk melakukannya di seluruh kawasan: dari High Cliff State Park di Lake Winnebago 10 batu dari kampus, ke Fox River yang mengalir ke utara yang berjalan di sepanjang pinggir Lawrence, untuk berpuluh-puluh taman dalam jarak radius dua batu di kampus.

Dan sekiranya anda seorang peminat besbol, anda boleh menangkap pasukan liga kelas Milwaukee Brewers 'Class, Wisconsin Timber Rattlers di Time Warner Field, hanya 6 batu dari kampus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago mempunyai Magnificent Mile. Appleton mempunyai College Avenue, dengan pelbagai restoran yang mengagumkan (dari tempat makan lima bintang hingga pizza larut malam), sekumpulan kedai kopi yang hebat, dan berpuluh-puluh kedai. Semuanya betul-betul di luar pintu anda di Lawrence. Dan jika anda memerlukan lebih banyak belanja, anda hanya perlu pergi ke Fox River Mall, hanya 5 km dari kampus.

Paparkan kad ID Lawrence anda di perniagaan ini untuk menebus diskaun dan diskaun

Broadway on College

Setengah batu dari kampus, Pusat Seni Persembahan Fox Cities membawa dunia hiburan ke Appleton. Ini $ 45 juta jewel seats 2,100 (dengan "kerusi terburuk di rumah" hampir 100 kaki dari panggung). Appleton-not Milwaukee atau Madison-telah menganjurkan perdana Wisconsin The Lion King dan Wicked.

The Little Apple lebih elektrik daripada Big Apple?

Pada 20 Ogos 1882, Appleton menjadi bandar pertama yang menjana elektrik secara komersil. (Dua minggu kemudian, New York City menjadi bandar kedua untuk berbuat demikian.)

Lokasi

Appleton

Alamat
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami