Baca keterangan rasmi

Pengalaman Seni Liberal Kediaman Berpengalaman Tertinggi

Lawrence University adalah kolej kediaman seni liberal swasta peringkat tinggi dan konservatori muzik yang dikhususkan secara eksklusif kepada pendidikan siswazah. Terletak di Midwestern mengalu-alukan negeri Wisconsin, dengan 15% daripada 1,500 pelajarnya datang dari lebih daripada 50 buah negara di luar Amerika Syarikat, masyarakat Lawrence adalah salah satu yang paling banyak di peringkat antarabangsa. Seorang bangsawan Kolej yang Mengubah Mengurus organisasi, Lawrence ditumpukan kepada pendekatan pembelajaran yang terlibat yang mengembangkan kebolehan yang sangat dihargai oleh sekolah siswazah dan majikan.

Fakta pantas

  1. Individu 9 hingga 1 Pelajar kepada nisbah Fakulti bersamaan dengan pengalaman pembelajaran yang sangat individual.
  2. Berlibur 99% daripada Pelajar Lawrence sepenuhnya terlibat dengan pekerjaan, sekolah siswazah, atau pengalaman pascasiswazah formal dalam tempoh enam bulan tamat pengajian.
  3. Lawrence yang berpatutan komited untuk membantu pelajar antarabangsa dalam membiayai pendidikan mereka. Biasiswa pelajar antarabangsa dan bantuan berasaskan keperluan disediakan untuk semua pelajar.
  4. Menyambut perumahan di kampus dijamin dalam komuniti yang selamat dan inklusif.

http://tour.lawrence.edu/

Program

  • Sarjana Muda Sastera dengan 44 bidang pengajian
  • Sarjana Muda Muzik dengan 4 jurusan keseluruhan dan dua bidang penekanan
  • Sarjana Muda Sastera dan Sarjana Muda Muzik 5-Tahun Ijazah Sarjana Muda

Terlibat Belajar di Lawrence

Pembelajaran yang terlibat melibatkan pengalaman pembelajaran peribadi yang mencabar dan bermakna dengan fakulti dan rakan sebaya dalam saiz kelas dengan purata 15 orang pelajar. Kemahiran aktif meneroka, membahaskan, meneliti, dan mencipta, akan menyediakan anda untuk menyesuaikan diri dan berkembang maju dalam dunia yang sentiasa berubah.

Di Lawrence, seramai 1,500 pelajar datang dari kota-kota terbesar di dunia dan bandar-bandar terkecil untuk membentuk masyarakat kediaman yang padat di dalam bandar yang selamat dan selamat. Pelajar Lawrence mempunyai kepelbagaian akademik, sosial, budaya dan ekonomi. Mereka pintar, mesra dan mereka maju dengan kerjasama.

Di luar kampus utama, Lawrence menawarkan pengalaman kampus di kampus Bjorklunden 441 hektar yang tenang, sebuah retret hanya 160 kilometer timur laut Appleton, dan Pusat London kami, terletak di tengah-tengah London UK, salah satu daripada bandar-bandar global yang paling menarik di dunia.

Sebuah Kampus yang Menyambut di Bandar Selamat

Appleton, Wisconsin adalah sebuah bandaraya yang bertenaga sebanyak 74,000 yang merupakan sebahagian daripada rantau tempatan yang dihuni oleh lebih 230,000 orang. Habitat budaya dan komersial rantau ini, Appleton muncul secara teratur di atas senarai bandar-bandar AS yang paling selamat dan mempunyai kualiti kehidupan yang paling tinggi.

Appleton

Gabungan kosmopolitan dengan alam semula jadi menjadikan Appleton sebagai permata yang benar-dan tempat yang sering mengejutkan pelawat kami dari tempat-tempat seperti New York, Chicago, Los Angeles, dan Denver yang mengharapkan sesuatu yang agak berbeza dari sebuah bandar di Wisconsin timur laut.

Mengenai Appleton

Dengan populasi 73,000 (di kawasan metro satu perempat juta), Appleton adalah sebahagian daripada kawasan metropolitan yang paling pesat berkembang di Midwest. Saiz kawasan, kerumitan budaya, dan keluasan perniagaan memberi anda peluang yang cukup untuk latihan magang, projek penyelidikan, penglibatan sipil, dan khidmat masyarakat.

Anda boleh ke sini dari sini.

ATW (lapangan terbang Appleton) hanya 6 batu dari kampus. Ia melayani Appleton dengan menghubungkan ke pusat utama di syarikat penerbangan utama: United / Continental (melalui Chicago O'Hare); dan Delta (Detroit, Minneapolis, dan Atlanta).

Mengenai cuaca itu ...

OK, kami akan mengakui ia boleh menjadi sejuk di sini (purata Januari tinggi / rendah: 24 ° F / 7 ° F), dan ia salji (kira-kira 4 kaki setiap musim sejuk). Tetapi kita juga tahu bagaimana untuk mengatasinya (pakaian dalam lapisan). Musim sejuk: musim bunga adalah hebat. Kejatuhan juga sangat hebat.

Keluar (sampingan)!

Berjalan, mendaki, berbasikal, mendayung, duduk. Jika anda melakukan apa-apa perkara ini-dan ada peluang yang baik bahawa anda melakukan sekurang-kurangnya satu daripadanya-anda akan mempunyai banyak tempat di luar untuk melakukannya di seluruh kawasan: dari High Cliff State Park di Lake Winnebago 10 batu dari kampus, ke Fox River yang mengalir ke utara yang berjalan di sepanjang pinggir Lawrence, untuk berpuluh-puluh taman dalam jarak radius dua batu di kampus.

Dan sekiranya anda seorang peminat besbol, anda boleh menangkap pasukan liga kelas Milwaukee Brewers 'Class, Wisconsin Timber Rattlers di Time Warner Field, hanya 6 batu dari kampus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago mempunyai Magnificent Mile. Appleton mempunyai College Avenue, dengan pelbagai restoran yang mengagumkan (dari tempat makan lima bintang hingga pizza larut malam), sekumpulan kedai kopi yang hebat, dan berpuluh-puluh kedai. Semuanya betul-betul di luar pintu anda di Lawrence. Dan jika anda memerlukan lebih banyak belanja, anda hanya perlu pergi ke Fox River Mall, hanya 5 km dari kampus.

Paparkan kad ID Lawrence anda di perniagaan ini untuk menebus diskaun dan diskaun

Broadway on College

Setengah batu dari kampus, Pusat Seni Persembahan Fox Cities membawa dunia hiburan ke Appleton. Ini $ 45 juta jewel seats 2,100 (dengan "kerusi terburuk di rumah" hampir 100 kaki dari panggung). Appleton-not Milwaukee atau Madison-telah menganjurkan perdana Wisconsin The Lion King dan Wicked.

The Little Apple lebih elektrik daripada Big Apple?

Pada 20 Ogos 1882, Appleton menjadi bandar pertama yang menjana elektrik secara komersil. (Dua minggu kemudian, New York City menjadi bandar kedua untuk berbuat demikian.)

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Lawrence University

Konservatori Lawrence University berkhidmat sekitar 350 orang pelajar yang sangat terlibat, bersemangat, dan bersemangat. Dengan tiga darjah, empat jurusan, dua bidang pe ... [+]

Mengenai

The B.Mus. ijazah membolehkan anda memberi tumpuan terutamanya kepada muzik dalam program ijazah profesional yang berasaskan prinsip pendidikan liberal. Anda boleh major dalam prestasi, pendidikan muzik atau teori / komposisi. Sekitar dua pertiga daripada kelas anda akan berada dalam muzik, termasuk pelajaran, kelas seperti teori muzik dan sejarah, dan ensemble, manakala kelas bukan muzik akan terdiri daripada baki ketiga kajian anda. Akibatnya, anda akan menerima pendidikan yang lengkap dengan instruksi muzik yang berkualiti tinggi, menyiapkan anda dengan baik untuk menghadapi cabaran dan peluang hidup dalam abad ke-21.

Konservatori Lawrence University berkhidmat sekitar 350 orang pelajar yang sangat terlibat, bersemangat, dan bersemangat. Dengan tiga darjah, empat jurusan, dua bidang penekanan, dua orang anak kecil, dua puluh enam studio, dan sembilan persembahan besar terdapat banyak cara untuk mengukir kehidupan muzik di Lawrence.... [-]

Amerika Syarikat Appleton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lawrence University

Kajian filem menganggap bahan video dalam semua format dan platformnya sebagai bentuk seni penting dan artifak budaya yang boleh dianalisis dengan ketat. Terokai sejarah, ... [+]

Mengenai

Kajian filem menganggap bahan video dalam semua format dan platformnya sebagai bentuk seni penting dan artifak budaya yang boleh dianalisis dengan ketat. Terokai sejarah, analisis, dan tafsiran video sebagai bentuk utama budaya moden.

Membangun latar belakang dalam teori dan kritikan imej bergerak untuk menghasilkan tahap keseronokan yang lebih dalam sambil memeriksa peranti teknikal, gaya, dan retorik yang digunakan oleh filem untuk mencipta dan menyampaikan makna. Anda juga akan mempunyai peluang untuk mencipta dan mempamerkan seni anda sendiri di studio filem teratas.

Anda mungkin menikmati Pengajian Filem jika anda berminat:Merepresentasikan dan menerokai identiti dalam filem dan media visual yang lainMenulis skrip anda sendiri atau penggambaran video YouTube anda sendiriPenulisan cerita dan kreatifSeni komunitiBahasa global filem dari Ekspresionisme Jerman ke Generasi Kelima Filem Cina ke blokbusters AS dan banyak lagiAntropologi dan budaya visualPengiklanan dan pemasaranLawrentians kadang-kadang memasangkan kajian filem dengan ...AntropologiSejarah SeniBahasa Inggeris dan penulisan kreatifBahasaPrestasi muzikSeni studioTeaterKehidupan Selepas Lawrence... [-]
Amerika Syarikat Appleton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lawrence University

Dalam Pengajian Global, kita menyiasat pelbagai soalan budaya, politik, agama, ekonomi, dan alam sekitar yang timbul apabila kita memikirkan dunia sebagai keseluruhan yan ... [+]

Mengenai

Pengajian Global Dalam Pengajian Global kami menyiasat pelbagai soalan budaya, politik, agama, ekonomi, dan persekitaran yang timbul apabila kita memikirkan dunia sebagai keseluruhan yang saling berkaitan. Utama interdisipliner ini akan membolehkan anda untuk merawat soalan-soalan yang tidak terhad kepada satu negara atau wilayah, tetapi untuk memikirkan soalan-soalan anda dari perspektif global dalam satu daripada empat trek: Negara dan Identiti, Bandar-bandar Global, Keselamatan Manusia, dan Seni dan Pertukaran.

Pusat Pengajian Global mempunyai empat trek, untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang setiap klik trek pada kotak di bawah:

Jejak Bangsa dan Identiti.

Kajian pembinaan dan fungsi negara, serta bentuk identiti transnasional yang lebih baru. Penekanan terhadap sejarah dan kerajaan, dengan kursus dalam kesusasteraan, budaya dan seni.... [-]

Amerika Syarikat Appleton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lawrence University

Kurikulum psikologi di Lawrence adalah seimbang untuk mewakili keluasan bidang teras psikologi, termasuk klinikal, kognitif, perkembangan, kesihatan, neurosains, keperiba ... [+]

Mengenai

Psikologi adalah ilmu fikiran dan tingkah laku.

Kurikulum psikologi di Lawrence adalah seimbang untuk mewakili keluasan bidang teras psikologi, termasuk klinikal, kognitif, perkembangan, kesihatan, neurosains, keperibadian, dan psikologi sosial. Jabatan psikologi juga menyediakan kajian mendalam topik khusus, seperti psikofarmakologi, muzik, bahasa, psikopatologi, perkembangan remaja, prasangka, dan emosi.

Anda mungkin menikmati ini jika anda berminat

Bagaimana fungsi otakBagaimana orang mengekalkan hubungan sosialBagaimana orang berfikir, ingat, menyelesaikan masalah, dan buatBagaimana fikiran membentuk tingkah laku, dan bagaimana bentuk tingkah laku otakBagaimana gangguan mental yang berkembang dan paling baik dirawatMemutuskan tabiat pembelian orangTingkah laku sosial individu dalam kumpulan kumpulanBagaimana ubat dan bahan kimia mempengaruhi tingkah lakuMeningkatkan nyawa secara individu (misalnya, merawat psikopatologi) dan secara kolektif (contohnya, menangani masalah sosial skala besar)... [-]
Amerika Syarikat Appleton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lawrence University

Ahli ekonomi membina model dan menganalisis data untuk memahami bagaimana orang membuat pilihan dan bagaimana fungsi ekonomi. ... [+]

Mengenai

Ahli ekonomi membina model dan menganalisis data untuk memahami bagaimana orang membuat pilihan dan bagaimana fungsi ekonomi.

Bidang ekonomi yang banyak meliputi pelbagai topik, dan pembuat keputusan dalam kerajaan serta perniagaan dan organisasi lain menggunakan alat ekonomi untuk memaklumkan keputusan mereka.

Anda mungkin menikmati ini jika anda berminatMemahami bagaimana saintis sosial mendekati kajian tingkah laku manusiaKerjaya dalam perniagaan, kewangan, perundingan, undang-undang, kesihatan awam, perkhidmatan awam, pendidikanMembangunkan kemahiran pemodelan abstrak kepada pemikiran strukturMembangunkan kemahiran penaakulan kuantitatif untuk memasang, struktur, dan menganalisis dataMeneroka bagaimana pasaran bekerja dan mengapa ia pentingMeneroka kenapa beberapa negara kaya, tetapi yang paling tidakMeneroka peranan keusahawananLawrentians kadang-kadang berpasangan dengan ekonomiMatematikKerajaanInovasiPsikologiPrestasi muzikBahasa asingKajian antarabangsaPembelajaran persekitaranKajian CinaKajian RusiaKajian globalKehidupan Selepas Lawrence... [-]
Amerika Syarikat Appleton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lawrence University

Jabatan fizik Lawrence University menawarkan salah satu program fizik sarjana muda utama di negara ini, yang menampilkan program kedalaman fizik dan kedalaman yang tidak ... [+]

Mengenai

Jabatan fizik Lawrence University menawarkan salah satu program fizik sarjana muda utama di negara ini, yang menampilkan program kedalaman fizik dan kedalaman yang tidak sering dilihat pada peringkat sarjana muda.

Anda akan mempelajari amalan fizik melalui program yang mempunyai interaksi antara kelas dan aktiviti kokurikulum, semuanya dalam persekitaran kolaboratif yang memberi tumpuan kepada kejayaan pelajar. Anda akan mencapai kejayaan menerusi program tandatangan kami yang berkaitan dengan bidang kepakaran fakulti, digabungkan dengan latihan penyelidikan yang bermula dalam kurikulum dan mencapai kematangan dalam penyelidikan penyelidikan dan projek Pengalaman Kanan.

Anda mungkin menikmati ini jika anda berminat dengan ...Memahami undang-undang yang mengawal alam semesta: dari bintang raksasa ke zarah subatomikMengendalikan penyelidikan saintifik dan meneroka dunia fizikalBerikutan jejak saintis hebat di dunia, seperti Marie Curie atau Albert EinsteinBekerja dalam industri berpengaruh, seperti tenaga, udara, dan ruang... [-]
Amerika Syarikat Appleton
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Amerika Syarikat