Lakeland University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Lebih daripada 150 tahun yang lalu, pendatang Jerman memotong pokok, membersihkan tanah dan membina bangunan pertama di kampus Lakeland. Tidak ada elektrik, tidak ada air yang mengalir dan tiada pasukan bola sepak - hanya jumlah dedikasi kepada pendidikan peringkat tinggi. Komitmen dan semangat orang-orang ini berterusan hidup di di Lakeland di kampus penting dan berkembang kecemerlangan akademik dan dalam semangat elektrik yang menggerakkan program untuk tahap yang lebih tinggi dan lebih tinggi. Hari ini, Lakeland College ialah ijazah-pemberian institusi seni liberal sarjana muda dan sarjana yang berkaitan dengan United Church of Christ dengan hampir 3,500 pelajar (900 pelajar tradisional prasiswazah dan 2600 petang, hujung minggu dan pelajar dalam talian) dari 24 negara, 10 di kampus dewan kediaman dan lebih daripada 30 kejohanan utama, termasuk program terbaru akademik kami: penerbangan, komunikasi dan kejururawatan.

Selain itu kami mempunyai malam, hujung minggu dan dalam talian pusat di Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay dan satu kampus antarabangsa dua tahun di Tokyo, Jepun. Komitmen kami kepada pendidikan pergi jauh di luar bilik darjah, kerana kami menawarkan pelajar-pelajar kita peluang untuk membuat perbezaan dan membantu orang lain. Lakeland pelajar membawa seruan untuk persekitaran yang lebih bersih, kitar semula lebih bijak, menyediakan tempat tinggal dan makanan untuk golongan miskin dan memerangi kanser dan penyakit lain. Khidmat masyarakat adalah sebahagian daripada DNA pelajar Lakeland.

Pelajar-atlet kita merupakan satu kuasa yang disegani, kerana pasukan lelaki kami dan wanita dan individu bersaing dalam NCAA Bahagian III besbol, bola keranjang, merentas desa, bola sepak, golf, bola sepak, bola lisut, tenis, olahraga, bola tampar dan gusti.

Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi seorang Muskie?

Cara terbaik untuk benar-benar mengetahui adalah untuk melawat kampus utama Lakeland College atau pusat berhampiran anda. Memilih tarikh Preview Hari dan mendaftar untuk sesi khas dengan lain-lain pelajar sekolah tinggi. Atau pilih satu lagi hari yang bekerja lebih baik untuk anda, dan kami akan menyediakan jadual yang termasuk perkara yang anda akan paling suka untuk melawat. Anda boleh menghubungi Kemasukan Lakeland di 800-242-3347.

Kemudian anda boleh melihat apa yang dimaksudkan untuk menjadi ikan besar!

Lokasi

Plymouth

Alamat
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami