Baca keterangan rasmi

Terletak di tengah-tengah Hollywood, The Los Angeles Film School telah berkhidmat kepada masyarakat dan para pelajarnya sejak tahun 1999. Institusi yang diluluskan oleh VA ini menawarkan ijazah Sarjana Muda Sains yang berpotensi kerjaya dalam Filem Digital, Filem, Reka Bentuk Grafik, Perniagaan Hiburan dan Animasi ; serta ijazah Associate of Science dalam Pengeluaran Muzik, Pengeluaran Audio dan Filem . Kemudahannya termasuk Bangunan RCA yang bersejarah, di 6363 Sunset Boulevard, dan sekolah itu menawarkan akses pelajar kepada peralatan yang sama yang digunakan oleh profesional industri. Wartawan Hollywood menamakan The Los Angeles Film School salah satu pusat pembelajaran swasta yang terbaik di negara ini.

Fakulti profesional hiburan di The Los Angeles Film School telah memperoleh kredit pada beberapa gambar gerakan utama, permainan video dan album. Graduan sekolah telah bekerja pada projek nominasi GRAMMY® dan Oscar® yang dianugerahkan. Alumni telah menerima anugerah di festival filem di seluruh dunia dan merekayasa album multi-platinum. "Kami tidak melampau apa-apa kecuali kebanggaan ketika bercakap mengenai graduan kami. Banyak penghargaan dan pencapaian mereka adalah hasil kerja keras dan dedikasi pelajar kami," kata Diana Derycz-Kessler, Presiden, dan Ketua Pegawai Eksekutif The Los Angeles Film School . Untuk maklumat lanjut mengenai The Los Angeles Film School , sila layari: www.lafilm.edu atau hubungi 323.860.0789. Sekolah Filem Los Angeles "src =" // www.masterstudies.com/element_db/32/32728_Untitled101.jpg "alt =" Sekolah Filem Los Angeles "/>

SEJARAH KITA

Pada musim bunga tahun 1999, sekumpulan profesional Hollywood menubuhkan The Los Angeles Film School . Matlamat mereka adalah untuk menubuhkan sebuah institusi di mana veteran industri dapat berkongsi pengetahuan tentang pengeluaran filem dengan generasi baru pembuat filem. alt = "Sekolah Filem Los Angeles meluaskan tawarannya pada tahun 2004 dengan penambahan program sijil kejuruteraan rekod kejuruteraan Rekod Sekolah Los Angeles. Hari ini, sekolah menawarkan ijazah bersekutu dan sarjana muda dalam pelbagai disiplin merentas industri hiburan dan media, termasuk animasi, permainan , perniagaan hiburan, filem, pengeluaran muzik dan seni rakaman.

MISI KITA

Misi Sekolah Filem Los Angeles adalah untuk memberi inspirasi kepada pelajar dengan kaedah pendidikan inventif yang menumpukan persiapan untuk peluang kerjaya dalam industri hiburan. Kami melakukan ini dengan kurikulum yang mengintegrasikan pengetahuan teknikal dengan penerokaan artistik dan kreativiti, yang diajarkan oleh kakitangan profesional industri. Pendidikan kami disampaikan melalui kaedah pengajaran reflektif dan pembelajaran secara langsung di tengah-tengah Hollywood, modal hiburan dunia. Program kami direka untuk menanamkan bakat yang bercita-cita dalam amalan industri dan teknologi terkini, membolehkan mereka untuk menemui suara masing-masing melalui kerjasama dan merealisasikan matlamat kerjaya mereka dalam industri hiburan.

KAMPUS KAMI

Kampus kini menduduki lebih dari 250,000 kaki persegi ruang di tengah-tengah Hollywood, California dengan kemudahan pengajaran yang terletak di bangunan RCA bersejarah (6363 Sunset Boulevard), ikon Ivar Theatre (1605 Ivar Avenue), studio rakaman kualiti profesional di Los Sekolah Rakaman Angeles (6690 Sunset Boulevard), dan ibu pejabat utama di 6353 Sunset Boulevard, Hollywood, CA, 90028.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

The Los Angeles Film School

Dari kesan visual dalam filem ke grafik dalam permainan video, animasi adalah tentang mewujudkan dunia baru. Para seniman dan ilustrator yang benar di hati, pelajar kami ... [+]

Dari kesan visual dalam filem ke grafik dalam permainan video, animasi adalah tentang mewujudkan dunia baru. Para seniman dan ilustrator yang benar di hati, pelajar kami mencari pelarian kreatif dari dunia yang hebat hingga hebat. Berbekalkan imaginasi mereka, mereka menjalani kehidupan animasi.

Sarjana Muda Sains yang berorientasikan karier dan terakreditasi dalam program ijazah Animasi direka untuk mengajar anda seni, teknik, dan teknologi yang digunakan para animator profesional untuk menjadikan impian mereka menjadi kenyataan.

Penerangan Program

Sarjana Sains dalam Animasi dengan konsentrasi dalam Visual Effects direka untuk memberikan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran animasi 2D dan 3D yang diperlukan untuk memenuhi syarat untuk kedudukan industri kemasukan, termasuk pembina kejadian, pereka watak, pengarah teknikal, animator gerakan, visual animator kesan, pemetik api dan penyumbang. Dari papan cerita, lakaran dan pemodelan kepada animasi watak, kesan khas, dan komposisi akhir; program ijazah ini mengambil pelajar melalui keseluruhan saluran pengeluaran. Program ini bermula dengan membiasakan pelajar dengan konsep seni di belakang animasi; lukisan dan bentuk ungkapan tradisional yang lain yang menjadi bahagian penting dalam mendapatkan seni ke komputer. Pelajar kemudiannya terdedah kepada prinsip-prinsip asas di belakang model komputer, watak, animasi, dan kesan visual. Dengan menggunakan perkakasan dan perisian yang sama seperti studio animasi profesional, kemahiran yang diperlukan untuk kejayaan segera dalam pekerjaan itu dibangunkan. Sebagai tambahan kepada kemahiran teknikal dan pembangunan kreatif, kurikulum ini membantu pelajar mengembangkan pemikiran kritis, pemecahan masalah dan kemahiran analisis yang menyumbang untuk mengekalkan kerjaya profesional yang panjang dan produktif dalam industri hiburan dan media.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Hidupkan fantasi menjadi kenyataan. Buat adegan di luar dunia menggunakan imejan komputer dan teknik 2D yang diajar oleh profesional yang berpengalaman di industri. Jika ... [+]

Own Your CraftKesan Visual Kajian

Hidupkan fantasi menjadi kenyataan. Buat adegan di luar dunia menggunakan imejan komputer dan teknik 2D yang diajar oleh profesional yang berpengalaman di industri. Jika anda seorang pengarah animasi bercita-cita, pakar kesan visual atau animator 3D dan ingin bekerja dalam pasca pengeluaran, maka kesan visual adalah landasan untuk anda.

Apa yang Diharapkan

Struktur konservatori kami membolehkan pelajar memilih pengkhususan yang berasaskan industri berdasarkan kepentingan masing-masing. Pelajar mempelajari animasi 2D dan 3D melalui teori dan kurikulum berasaskan teknikal.

Program Sarjana Muda Sains dalam Animasi adalah 120 jam kredit dan 36 bulan panjang .Setiap kelas dikaji semata-mata dalam tempoh empat minggu yang membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada satu subjek tertentu pada satu masa.Kursus termasuk Asas Komposit, Penciptaan Model, Animasi Watak IGear... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Bina aksara dan persekitaran yang sesuai untuk permainan video. Ketahui cara untuk memasukkan ciptaan anda ke enjin permainan dan membawa seni digital anda ke kehidupan m ... [+]

Own Your CraftSeni Permainan Belajar

Bina aksara dan persekitaran yang sesuai untuk permainan video. Ketahui cara untuk memasukkan ciptaan anda ke enjin permainan dan membawa seni digital anda ke kehidupan melalui pemodelan 3D, integrasi enjin dan animasi. Mula membina dunia impian anda dengan program seni permainan kami.

Apa yang Diharapkan

Struktur konservatori kami membolehkan pelajar memilih pengkhususan yang berasaskan industri berdasarkan kepentingan masing-masing. Pelajar memperoleh kecekapan yang kuat dalam grafik komputer 3D melalui teori dan kurikulum berasaskan teknikal.

Program Sarjana Muda Sains dalam Animasi adalah 120 jam kredit dan 36 bulan panjang .Setiap kelas dikaji semata-mata dalam tempoh empat minggu yang membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada satu subjek tertentu pada satu masa.Kursus termasuk Asas 3D, Animasi Permainan , Watak Permainan , dan Lukisan Rajah untuk Rekabentuk Hiburan .Gear... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Program Sarjana Muda Sains dalam Filem ini direka untuk memberi pelajar bukan sahaja pengetahuan dan pemahaman tentang teori filem, tetapi juga pengalaman dalam kemahiran ... [+]

Pendidikan hands-on

Di sekolah kami, anda belajar membuat filem dengan sebenarnya membuat filem. Program kami dibina di sekitar aliran kerja industri sebenar. Guru melepaskan set ke bahagian depan bilik darjah untuk memberikan pendidikan mendalam yang anda tidak dapat keluar dari buku teks. Kami ingin memberikan anda pengetahuan dan pemahaman yang terarah mengenai teori filem dan kerajinan yang diperlukan untuk memasuki industri hiburan dan memukul landasan.

Anda akan menerima latihan dalam Teori Filem • Pengeluaran • Storyboarding • Sinematografi • Mengarahkan • Editing • Post Production dan banyak lagi!

Program Sarjana Muda Sains dalam Filem ini direka untuk memberi pelajar bukan sahaja pengetahuan dan pemahaman tentang teori filem, tetapi juga pengalaman dalam kemahiran dan kraf yang diperlukan untuk melayakkan diri dalam kedudukan industri peringkat kemasukan. Graduan dilatih untuk bekerja sebagai pembuat filem bebas, pembantu pengeluaran, editor, pereka bunyi, penolong pengarah, pengurus pengeluaran unit, pengarah seni, editor video, juruteknik pencahayaan, pembantu pengarah, editor dialog dan pelbagai jawatan lain dalam industri filem dan video . Program ini juga akan membantu membangunkan kemahiran membangun pasukan yang diperlukan untuk industri perfileman. Terdapat empat sarjana yang ditawarkan dalam program sarjana muda: Pengeluaran, Sinematografi, Mengarah / Skrip, dan Reka Bentuk Pengeluaran. Pelajar akan bekerjasama dengan mentor fakulti untuk memilih trek darjah yang paling sesuai dengan kemahiran, bakat dan matlamat profesional mereka. Di samping kecekapan teknikal dan pembangunan kreatif, kurikulum mengajar pelajar pemikiran kritikal, penyelesaian masalah dan kemahiran analisis yang diperlukan untuk memulakan dan mengekalkan kerjaya profesional yang panjang dan produktif dalam industri hiburan dan media.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Setiap aspek pengeluaran mengubah idea abstrak ke dalam apa yang anda lihat pada skrin perak. Dalam dunia hari berat di mana kandungannya adalah raja, para pembuat filem ... [+]

Own Your CraftPengeluaran Filem Belajar

Setiap aspek pengeluaran mengubah idea abstrak ke dalam apa yang anda lihat pada skrin perak. Dalam dunia hari berat di mana kandungannya adalah raja, para pembuat filem dan krew pengeluaran berpengalaman tinggi. Adakah anda bersedia untuk beralih daripada pemula filem kepada pembuat filem mahir?

Apa yang Diharapkan

Struktur konservatori kami membolehkan pelajar memilih pengkhususan yang berasaskan industri berdasarkan kepentingan masing-masing. Sebagai pelajar, anda akan terdedah kepada setiap tahap pengeluaran melalui teori dan kurikulum berasaskan teknikal.

Program Sarjana Muda Sains dalam program Filem ini adalah 120 jam kredit dan panjangnya 36 bulan .Setiap kelas dikaji semata-mata dalam tempoh empat minggu yang membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada satu subjek tertentu pada satu masa.Kursus termasuk PraGear... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Sebagai ahli sinematografi, anda mesti memahami dan memodulasi pergerakan kamera, penempatan kamera, komposisi dan, yang paling penting, pencahayaan. Mengambil alih narat ... [+]

Own Your CraftKajian sinematografi

Sebagai ahli sinematografi, anda mesti memahami dan memodulasi pergerakan kamera, penempatan kamera, komposisi dan, yang paling penting, pencahayaan. Mengambil alih naratif filem melalui imejan yang kuat dan menjadi pencerita visual tuan. Apa yang anda tunggu?

Apa yang Diharapkan

Struktur konservatori kami membolehkan pelajar memilih pengkhususan yang berasaskan industri berdasarkan kepentingan masing-masing. Sebagai pelajar, anda akan belajar bagaimana untuk meningkatkan cerita melalui penggunaan lampu dan komposisi semasa bekerja dengan peralatan kamera industri standard pada set hidup.

Program Sarjana Muda Sains dalam program Filem ini adalah 120 jam kredit dan panjangnya 36 bulan .Setiap kelas dikaji semata-mata dalam tempoh empat minggu yang membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada satu subjek tertentu pada satu masa.Kursus termasuk Cinematografi Maju IGear... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Ambil tindakan (atau sebaliknya bertindak) dan buat nama untuk diri sendiri. Anda akan belajar bagaimana untuk mengawasi unsur-unsur seni dan teknikal dalam pengeluaran f ... [+]

Own Your CraftMengarahkan Kajian

Ambil tindakan (atau sebaliknya bertindak) dan buat nama untuk diri sendiri. Anda akan belajar bagaimana untuk mengawasi unsur-unsur seni dan teknikal dalam pengeluaran filem, memasang pemain dan krew, pilih lokasi filem, dan panggil tindakan yang ditetapkan. Adakah anda bersedia untuk meningkatkan kemahiran bercerita visual anda?

Apa yang Diharapkan

Struktur konservatori kami membolehkan pelajar memilih pengkhususan yang berasaskan industri berdasarkan kepentingan masing-masing. Sebagai pelajar, anda akan belajar untuk mengimbangi aspek-aspek arahan yang besar dengan komponen teknikal menjalankan satu set.

Program Sarjana Muda Sains dalam program Filem ini adalah 120 jam kredit dan panjangnya 36 bulan .Setiap kelas dikaji semata-mata dalam tempoh empat minggu yang membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada satu subjek tertentu pada satu masa.Kursus termasuk Sejarah Filem, Mengarahkan I, IIGear... [-]
Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Menjadi pemangkin untuk projek kreatif. Ketahui bagaimana untuk menjadikan sebarang idea menjadi penciptaan yang nyata melalui program menghasilkan filem kami. Jika anda ... [+]

Own Your CraftKajian Pembuatan

Menjadi pemangkin untuk projek kreatif. Ketahui bagaimana untuk menjadikan sebarang idea menjadi penciptaan yang nyata melalui program menghasilkan filem kami. Jika anda berorientasikan keusahawanan dan mempunyai bakat semulajadi untuk kepimpinan, penghasilan adalah landasan untuk anda.

Apa yang Diharapkan

Struktur konservatori kami membolehkan pelajar memilih pengkhususan yang berasaskan industri berdasarkan kepentingan masing-masing. Kurikulum kami menunjukkan pelajar kitaran pengeluaran yang lengkap serta bagaimana untuk melepaskan, memasarkan dan mengagihkan projek. Anda akan belajar bagaimana untuk menanam cerita dan mengarahkan mereka ke rangkaian TV, studio filem dan pelabur.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
36 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Program Pengeluaran Audio kami direka untuk memberi respons kepada perubahan pesat dalam pelbagai industri media hiburan. Ketahui cara menghasilkan audio untuk filem, TV, ... [+]

Program Pengeluaran Audio kami direka untuk memberi respons kepada perubahan pesat dalam pelbagai industri media hiburan. Ketahui cara menghasilkan audio untuk filem, TV, permainan, kejuruteraan rakaman, bunyi hidup dan banyak lagi.

Program ini menawarkan latihan lanjutan untuk kejuruteraan audio, pengeluaran muzik dan banyak lagi, menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan pemahaman yang terarah mengenai kejuruteraan rakaman dan kemahiran muzik dan pengeluaran asas.

Studio, bilik darjah anda

Makmal bunyi analog dan digital kami adalah taman permainan audio anda. Di sini, anda akan log masa nyata pada konsol profesional, bekerja dengan peralatan yang sama yang terdapat di studio dunia sebenar, kerana ini bukan hobi untuk anda, itu adalah kehidupan anda.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The Los Angeles Film School

Program ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Perniagaan Hiburan direka untuk mengajar para pelajar asas-asas perniagaan yang diperlukan untuk memenuhi syarat untuk ked ... [+]

Jadilah artis di sebalik perjanjian itu

Program ijazah Sarjana Muda Sains di The Los Angeles Film School ditawarkan dalam dua format: kursus pengajian penuh 32-bulan atau kursus penyelesaian 18-bulan yang direka untuk individu yang telah memperoleh Ijazah Bersekutu dari sebuah kolej yang diiktiraf .

Kedua-dua program ini menawarkan kursus akademik yang mantap untuk membantu anda bukan hanya dengan asas-asas prinsip perniagaan dan pengurusan tetapi pada asasnya bagaimana menjadi pekerja yang disewa dan melancarkan kerjaya hiburan anda.

Anda akan menerima latihan dalam Pengurusan Artis, Pemasaran, Perakaunan, Kewangan, Harta Intelek dan banyak lagi!

Kedua-dua program ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Hiburan dirancang untuk mengajar para pelajar asas-asas perniagaan yang diperlukan untuk memenuhi syarat untuk kedudukan industri peringkat kemasukan. Pelajar menerima latihan dalam pengurusan, kepimpinan, pemasaran, perakaunan, kewangan, harta intelek dan aspek perniagaan lain. Apabila program ini berkembang, pelajar meneroka topik yang khusus untuk perniagaan hiburan - pengurusan artis, pengedaran dan banyak lagi - memberikan pemahaman tentang kerja dalaman industri. Sepanjang program ijazah, pelajar bekerja dalam persekitaran berasaskan profesional dan profesional, yang direka untuk mencipta cabaran dan peluang yang biasa di dunia perniagaan hiburan.... [-]

Amerika Syarikat Los Angeles
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Interview With Shrek Director Vicky Jenson

Lightcapturers Discuss Cinematography & Cars

Graphic Design Degree Program

Canon 5D How-To: Set Aperture

The Los Angeles Film School
Alamat
The Los Angeles Film School 6363 Sunset Bo Hollywood
90028 Los Angeles, California, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 323-860-0789