Keystone College Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengimbangi tuntutan kerjaya dan keluarga boleh mencabar. pada Kolej Keystone kami percaya matlamat pendidikan anda boleh dicapai melalui gabungan bilik darjah maya dan bilik darjah tradisional, dengan mengambil kelas melalui mana-mana format hari, petang, atau hujung minggu kami, semasa 15 minggu semester tradisional.

pembelajaran dalam talian, kadang-kadang dirujuk sebagai e-pembelajaran, adalah satu bentuk pendidikan jarak jauh. Kursus dalam talian dihantar melalui Internet dan boleh diakses dari mana-mana komputer dengan pelayar web. Bila-bila masa, mana-mana tempat, anda boleh log masuk ke dalam bilik darjah maya anda untuk melengkapkan tugasan, berbual dengan seorang rakan sekelas, atau meminta profesor anda satu soalan.

kursus dalam talian boleh menjadi

Asynchronous - disampaikan pada kemudahan anda bila-bila masa atau tempat Synchronous - anda berada dalam talian pada masa yang ditetapkan

Apa yang perlu Jangkakan

Kursus dalam talian adalah sesuai untuk anda jadual kerja atau komitmen keluarga anda tidak membenarkan anda untuk menghadiri kelas di kampus.

Anda boleh mengambil bahagian dalam kelas dari keselesaan rumah anda Anda dikehendaki untuk memenuhi tarikh akhir untuk tugasan yang mungkin termasuk esei, kuiz, peperiksaan, penyelidikan, dan projek kumpulan. Anda dikehendaki untuk mengambil bahagian di dalam sebarang perbincangan dan aktiviti. Anda perlu mempunyai disiplin diri dan motivasi untuk menjadi pembelajaran dalam talian.

Lokasi

La Plume

Alamat
Keystone College
La Plume, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: