Baca keterangan rasmi

Keuka College ditubuhkan pada tahun 1890 dan terletak di tepi Keuka Lake dalam Finger Lakes rantau New York negeri. Keuka College ialah peribadi, sarjana muda dan siswazah, kolej kediaman yang menawarkan program ijazah sarjana muda dan sarjana di kampus dan melalui Kajian yang Pemacuan untuk Program Dewasa dan program antarabangsa di China dan Vietnam.

Tidak kira apa ijazah atau lokasi, graduan Kolej Keuka berbangga penting, pengalaman dunia sebenar yang mengesankan majikan dan sekolah-sekolah siswazah.

Dan itu kerana pembelajaran melalui pengalaman ini telah lama menjadi asas pengalaman Keuka College. Beberapa yang sangat dihormati, sumber-sumber negara telah memuji pengalaman Keuka College, termasuk media cetak (US News & World Report, The New York Times, Washington Bulanan), asas-asas pendidikan (Carnegie Foundation untuk Kemajuan Pengajaran), dan juga White House (Perkhidmatan Pengajian Tinggi Komuniti Presiden Honor Roll).

Di tengah-tengah komitmen Keuka College untuk sentuhan pengalaman pembelajaran adalah Tempoh Field, program latihan yang diperlukan untuk pelajar ijazah kampus rumah kami. Setiap tahun, mereka meraih 140 jam pengalaman hands-on dengan melaksanakan apa yang mereka belajar di dalam kelas. Pelajar boleh memilih untuk melanjutkan Tempoh Field antarabangsa dengan rakan kongsi universiti Kolej atau di atas mereka sendiri.

Keuka College menawarkan 34 program ijazah sarjana muda di kampus asalnya, banyak dengan kepekatan khusus; 27 kanak-kanak; dan sendiri direka jurusan. Keuka College juga menawarkan program ijazah tujuh sarjana dan program pra-profesional dalam bidang pergigian, undang-undang, perubatan, perubatan veterinar, optometri, farmasi, dan terapi fizikal.

Khidmat masyarakat telah menjadi sebahagian daripada pengalaman Keuka College sejak ia ditubuhkan dan hari ini, semua kelab-kelab 40-plus di kampus utama dikehendaki menjalankan sekurang-kurangnya satu projek khidmat masyarakat setiap semester. Keuka College menawarkan 17 sukan antar perguruan dan pelbagai sukan antara dinding di kampus rumahnya.

Melalui Kajian yang Pemacuan untuk Program Dewasa (ASAP), Kolej menawarkan program selesai ijazah sarjana muda dalam pengurusan organisasi, sistem keadilan jenayah, kerja sosial, dan kejururawatan, serta ijazah sarjana dalam pengurusan, pentadbiran keadilan jenayah dan asuhan di lokasi-lokasi di sekitar New York. Kolej ini juga meliputi peluang pendidikan melalui Internet melalui Pejabat Wertman iaitu Pendidikan Jarak Jauh.

Keuka College juga pemain pendidikan yang utama di Lingkaran Pasifik, dengan 2,680 pelajar Cina mengikuti rancangan Ijazah Keuka College di empat universiti rakan kongsi, salah satu daripada pendaftaran terbesar mana-mana kolej Amerika Syarikat yang beroperasi di negara ini. Satu lagi 505 pelajar Vietnam lakukan begitu juga di dua universiti di Vietnam. Lebih daripada 110 pelajar antarabangsa belajar di kampus utama.

Nilai-nilai kita

• Integriti. Pada Keuka College, berkelakuan secara beretika dan berintegriti bermakna jujur, menepati janji, dan menghormati harta dan kepentingan orang lain. Integriti peribadi dan profesional kami petunjuk kepada tindakan masyarakat kolej kami, menyokong pembangunan watak, kesihatan, dan kerohanian pelajar-pelajar kita, dan menjadikan kita sebuah masyarakat yang lebih awam. Keuka College membangun ketulusan dan etika dalam diri murid melalui kurikulum dan oleh model konsisten sikap jujur ​​dan berterus terang oleh fakulti, kakitangan, pentadbiran, dan alumni.

• Kecemerlangan akademik. Pada Keuka College, kecemerlangan akademik adalah penting kepada misi pendidikan kolej, dan harapan yang tinggi ditetapkan untuk pelajar dan fakulti sama. Kita menghargai pencapaian intelektual dan biasiswa, menggunakan amalan pendidikan yang inovatif dan menarik untuk membangunkan orang-galanya, dan menekankan penanaman kemahiran berfikir secara kritis dan kasih pembelajaran. Kecemerlangan akademik bukan semata-mata satu fungsi kebolehan intelektual pelajar kolej itu, tetapi adalah sangat bergantung kepada kualiti dan ketegasan dalam proses pengajaran / pembelajaran.

• Pelajar-centeredness. Pada Keuka College, kami menyediakan pengalaman pembelajaran holistik memupuk pertumbuhan intelektual dan peribadi setiap pelajar. Pelajar, guru, kakitangan dan alumni terlibat dengan cara yang menghubungkan proses pembelajaran kepada dunia di luar kolej. Melalui program-program akademik, perkongsian bersama dan pengalaman pembelajaran melalui pengalaman, pelajar Kolej Keuka meluaskan kemahiran dan perspektif kerjaya, tanggungjawab peribadi, kesihatan, dan penglibatan sivik mereka.

• Kepelbagaian. Pada Keuka College, kita mengakui, hormat, dan meraikan perbezaan kita. Komuniti kami terdiri daripada banyak identiti, setiap yang memberikan perspektif yang dihargai. Kami memupuk persekitaran yang inklusif di mana kita sengaja bekerja ke arah memahami, menghormati, dan menghargai kepelbagaian. Dengan berbuat demikian, kita bergerak di luar toleransi kepada persefahaman dan saling menghormati.

• Perspektif Global. Pada Keuka College, mempunyai perspektif global bermakna menjadi berfikiran terbuka apabila bekerja dengan orang yang berasal dari geografi yang pelbagai dan warisan budaya - belajar dari mereka, dan mereka daripada kami. Dalam usaha untuk menyediakan pelajar untuk dunia abad ke-21, kami menyediakan mereka dengan peluang-peluang untuk belajar dan berinteraksi dengan budaya lain, bangsa-bangsa dan perspektif. Pendedahan pelajar berlaku dalam banyak cara - di dalam bilik darjah melalui program-program tempatan dan antarabangsa kami akademik dan kurikulum, dan di luar bilik darjah melalui pelbagai peluang untuk berinteraksi dengan orang daripada pelbagai latar belakang dan pengalaman.

• Pengawasan. Pada Keuka College, kami komited dalam menjamin dan membina legasi kami untuk generasi akan datang dan untuk memupuk rasa tanggungjawab dan komitmen untuk kolej. Pengawasan aktif adalah satu tanggungjawab etika dan institusi yang merangkumi hati, penggunaan berhemat dan pengurusan sumber kami, termasuk orang-orang kita, pegangan kewangan, sumber asli, dan aset modal. Kolej dan bahan-bahannya mempunyai kewajipan moral dan kewangan untuk menggunakan sumber kami banyak dan pelbagai dengan cara yang berkesan, cekap, dan mampan.

• Kewarganegaraan. Pada Keuka College, kami percaya kewarganegaraan merangkumi aspek kepimpinan, perkhidmatan, dan tanggungjawab sosial. Semua ahli-ahli komuniti Keuka College berusaha untuk menjadi pemimpin yang baik dan rakyat yang boleh diteladani. Pemimpin yang berkesan dan rakyat mempamerkan ciri-ciri umum kebijaksanaan, keazaman, penglihatan, kecerdasan emosi, empati dan tanggungjawab sosial. Kami secara aktif model kualiti ini dan menjadi mentor kepada pembangunan mereka, sekali gus menunjukkan dan menggalakkan kewarganegaraan teladan - tempatan, kebangsaan dan global.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Keuka College

Mereka memilih program ijazah ini akan menyediakan, melalui kajian dan hands-on pengalaman untuk kerjaya dalam biologi, biokimia, kiropraktik, ekologi, pendidikan, teknol ... [+]

Terletak di perairan segar Keuka Lake, dikelilingi oleh kawasan luar bandar, dan tidak jauh dari kawasan berhampiran Rochester, Keuka College menyediakan persekitaran yang sesuai untuk pelajar jurusan biologi.

Mereka memilih program ijazah ini akan menyediakan, melalui kajian dan hands-on pengalaman untuk kerjaya dalam biologi, biokimia, kiropraktik, ekologi, pendidikan, teknologi perubatan, perubatan, mikrobiologi, farmakologi, terapi fizikal, fisiologi, sains tumbuhan, kesihatan awam, zoologi, atau penyelidikan.

Apa yang saya Akan Belajar sebagai Biologi Pelajar?

Seperti semua pelajar Kolej Keuka, anda dikehendaki untuk melengkapkan Tempoh Field 140 jam. Dari pusat bandar Penn Yan ke North Dakota, pelajar telah menamatkan pengajian lapangan di lokasi di seluruh dunia yang menyediakan mereka dengan pengalaman hidup sebenar yang memberi mereka kelebihan memasuki pasaran pekerjaan atau sekolah siswazah. Dari pejabat veterinar dan sekolah ke hospital dan masyarakat berperikemanusiaan, pelajar ditawarkan beberapa pilihan melalui Tempoh Field.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Pelajar jurusan komunikasi organisasi akan tenggelam dalam budaya, sejarah dan unsur-unsur visual bahasa Inggeris. Keuka College menawarkan minor dalam Pengajian Komunik ... [+]

Pelajar jurusan komunikasi organisasi akan tenggelam dalam budaya, sejarah dan unsur-unsur visual bahasa Inggeris.

Penambahan latar belakang pendidikan di perniagaan memberikan pelajar kelebihan yang mereka perlukan apabila memasuki pasaran kerja di mana komunikasi adalah kunci.

Kursus-kursus dalam pengucapan awam, penulisan media, perhubungan awam, pengurusan sumber manusia, dan penerbitan atas meja hanya sampel serba boleh yang datang dengan ijazah ini, menyediakan pelajar untuk pelbagai pilihan kerjaya dalam bidang seperti perhubungan awam, kewartawanan, dan sosial kerja. Selain itu, pelajar telah pergi untuk menjadi pelobi, penganalisis penyelidikan dan juruteknik pandang dengar. Pelajar dididik dalam sejarah dan latar belakang sastera dan Bahasa Inggeris, manakala diberi asas dalam pemasaran dan pengurusan. Selaras dengan Keuka Kolej amali misi pembelajaran, pelajar diberi peluang untuk memimpin dan pembentangan kelas reka bentuk dalam yang unik, pengalaman interaktif.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Pelajar yang memilih program pemasaran akan mendapat pengalaman dalam pelbagai bidang yang akan menyediakan mereka untuk kerjaya dalam perhubungan awam, penyelidikan pema ... [+]

Terdapat sebagai major, minor, atau pengurusan tahap kepekatan Menimba pengalaman pemasaran dunia sebenar melalui dijamin, latihan tahunan dan aktiviti-aktiviti yang berkaitan dengan perniagaan kurikulum

Pelajar yang memilih program pemasaran akan mendapat pengalaman dalam pelbagai bidang yang akan menyediakan mereka untuk kerjaya dalam perhubungan awam, penyelidikan pemasaran, pemasaran runcit, jualan profesional, atau pengurusan pemasaran umum. Di samping kelas yang meneroka pelbagai laluan pemasaran yang berkaitan, pelajar dikehendaki untuk melengkapkan latihan 140 jam setiap tahun.

Ini Tempoh Field, asas kepada pengalaman Keuka College, memberikan pengalaman praktikal yang memberi pelajar Kolej Keuka kelebihan apabila memasuki pasaran kerja atau berpindah ke sebuah universiti. Apabila pelajar menamatkan pengajian, mereka akan mempunyai kemahiran dunia sebenar untuk mengemudi cabaran dalam jualan dan hubungan interpersonal.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Program pengurusan Keuka College menawarkan pelajar peluang untuk menyediakan diri mereka untuk mengambil alih peranan utama dalam pelbagai bidang perniagaan. ... [+]

Program pengurusan Keuka College menawarkan pelajar peluang untuk menyediakan diri mereka untuk mengambil alih peranan utama dalam pelbagai bidang perniagaan.

Program Maklumat Penting:

Terdapat sebagai besar atau kecil Menawarkan pelajar enam kepekatan yang berbeza dari yang untuk memilih Latihan dijamin setiap tahun pengajian Peralihan yang lancar ke dalam salah satu program siswazah perniagaan kami Banyak 4 + 1 MBA perkongsian

Program pengurusan perniagaan Keuka Kolej menyediakan pengalaman pembelajaran yang unik dengan menggabungkan kurikulum canggih dengan komitmen sejarah kepada khidmat masyarakat.

Graduan Kolej Keuka mempunyai pengetahuan, kemahiran, dan pengalaman untuk berkembang dalam persekitaran perniagaan global hari ini bersama-sama dengan keinginan yang kuat untuk membuat perbezaan dalam kehidupan orang lain.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Melalui teori dan pengalaman hands-on, program psikologi di Kolej Keuka readies anda untuk pelbagai peluang-peluang kerjaya yang merangkumi perkhidmatan keluarga, psikiat ... [+]

Melalui teori dan pengalaman hands-on, program psikologi di Kolej Keuka readies anda untuk pelbagai peluang-peluang kerjaya yang merangkumi perkhidmatan keluarga, psikiatri, psikologi, perlindungan kanak-kanak, atau sekolah bimbingan kaunselor. Sebagai seorang pelajar, anda diberi peluang untuk memilih kursus anda sendiri kajian dengan memilih salah satu daripada empat kepekatan dalam kanak-kanak dan keluarga kajian, upaya pembangunan, psikologi forensik, atau kesihatan mental.

Anda juga diberi peluang untuk mengamalkan psikologi dalam suasana dunia sebenar sebagai bayat, terima kasih kepada 140 jam Tempoh Field latihan yang perlu diselesaikan setiap tahun sekolah. Anda akan dapat berinteraksi dalam suasana yang bercakap kepada kawasan anda pengajiannya, termasuk jabatan polis, kemudahan kesihatan, sekolah, dan banyak lagi.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Program ini menyediakan anda dengan pilihan untuk memberi tumpuan kepada sains fizikal atau biologi alam sekitar dengan latihan dalam asas-asas matematik, fizik, kimia, b ... [+]

Dikelilingi oleh pelbagai daun dan menetapkan di perairan segar Keuka Lake, Keuka College menjadikan persekitaran yang sesuai untuk jurusan sains alam sekitar untuk melihat dan berinteraksi dengan persekitaran di sekeliling mereka.

Apa yang saya Will Do sebagai Sains Alam Sekitar Pelajar?

Program ini menyediakan anda dengan pilihan untuk memberi tumpuan kepada sains fizikal atau biologi alam sekitar dengan latihan dalam asas-asas matematik, fizik, kimia, biologi, dan sains bumi. Terdapat juga banyak peluang kepada pelajar untuk meneroka, menjalankan penyelidikan, atau terlibat dengan kumpulan masyarakat berdekatan seperti Keuka Lake Persatuan dan Cornell Cooperative Extension, yang menawarkan pelajar peluang untuk berinteraksi dalam bidang yang mereka pilih di luar kampus. Di kampus, Pusat Penyelidikan Akuatik memberikan anda peluang untuk menjalankan kajian bebas ke atas kualiti air tasik di sekitarnya.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Program dalam bidang sains politik dan sejarah meneroka warisan tamadun Barat kerana ia berkaitan dengan kerajaan moden, interaksi antara nilai-nilai bukan Barat Barat da ... [+]

Program dalam bidang sains politik dan sejarah meneroka warisan tamadun Barat kerana ia berkaitan dengan kerajaan moden, interaksi antara nilai-nilai bukan Barat Barat dan, dan politik dalam persekitaran global yang pesat berubah dan saling bergantung. Ijazah dalam bidang sains politik dan sejarah akan menyediakan anda untuk pengajian siswazah atau sekolah undang-undang, dan guna tenaga dalam bidang pengkhususan sains sosial - seperti penyelidikan politik dan sejarah, perhubungan awam, kepentingan kumpulan dan aktiviti parti politik - atau pekerjaan lain yang berkaitan peluang.

Anda juga diberi alat analisis dan pengetahuan yang luas dalam empat sub-bidang utama: Eropah dan dunia, masyarakat Amerika dan kerajaan, hal ehwal luar dan hubungan antarabangsa, dan dasar awam dan pentadbiran Selama bertahun-tahun, pelajar Kolej Keuka, ibu bapa, dan rakan-rakan Kolej yang telah menikmati perjalanan bagi Tempoh Field ke tempat-tempat seperti Itali, Israel, Perancis, Jerman, Republik Czech, Costa Rica dan di tempat lain dengan fakulti dari sains dan sejarah program politik. Mempunyai Ph.D. ahli sejarah atau ahli sains politik menyebabkan proses pembelajaran kumpulan membuka pintu kepada kepentingan budaya, seni bina, peristiwa politik, dan sejarah itu sendiri.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Keuka Kolej seni dan reka bentuk utama adalah menjurus ke arah pelajar yang berminat dalam reka bentuk, ungkapan dengar dan komunikasi digital. Sementara memupuk pemban ... [+]

Keuka Kolej seni dan reka bentuk utama adalah menjurus ke arah pelajar yang berminat dalam reka bentuk, ungkapan dengar dan komunikasi digital. Dan, menurut Wall Street Journal, ijazah halus seni boleh menjadi pilihan yang lebih baik daripada banyak berfikir.

Sementara memupuk pembangunan kreatif dan ekspresi peribadi, utama yang disediakan oleh kemahiran dan pengalaman penting untuk kejayaan dalam bidang reka bentuk dan komunikasi visual. Malah, program ini dipertingkatkan penekanan kepada media digital dan reka bentuk grafik akan membuka peluang canggih untuk pelajar kerana mereka beralih kepada tenaga kerja atau kajian lanjutan.

Mengambil kesempatan daripada komitmen sejarah Kolej untuk sentuhan pengalaman ahli pembelajaran dan fakulti yang membawa berkaitan, pengalaman dunia sebenar ke kelas, program Keuka Kolej menyediakan "praktik, kerjaya berpusatkan menasihati dan pengalaman" bahawa laporan kebangsaan baru-baru ini kepada pendidikan dalam bidang seni mencadangkan. Ini termasuk pengenalan pertama tahun kepada prinsip-prinsip dan amalan membina portfolio profesional; yang berdiri sendiri, atas peringkat seminar memberi tumpuan kepada "Seni di Dunia" dan siri kepekatan dalam utama yang menyediakan pelbagai laluan kerjaya.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Keuka College

Program sosiologi menekankan kedua-dua seni tradisional liberal dan pendidikan kerjaya melalui utama sosiologi umum, yang utama sosiologi dengan kepekatan dalam kriminolo ... [+]

Program sosiologi menekankan kedua-dua seni tradisional liberal dan pendidikan kerjaya melalui utama sosiologi umum, yang utama sosiologi dengan kepekatan dalam kriminologi, tetapi belum dewasa sosiologi. Program ini menyediakan anda dengan pemahaman hubungan sosial melalui kestabilan dan perubahan, dan juga konflik dan kerjasama di kalangan orang, kumpulan, organisasi dan komuniti.

Utama yang direka untuk mewujudkan pemikir bebas dengan kefahaman yang jelas tentang situasi kehidupan sebenar dan keupayaan untuk menggunakan pengetahuan untuk mengurangkan dan menyelesaikan masalah sosial. Penempatan Tempoh Field merupakan sebahagian penting dalam program sosiologi. Peluang kerjaya yang terdapat di hampir mana-mana kerjaya yang melibatkan bekerja dengan orang, termasuk perkhidmatan remaja, perancangan sosial dan dasar, pengurusan kakitangan, perhubungan awam dan industri, akhlak, penguatkuasaan undang-undang, tindakan komuniti, dan penyelidikan sosial.... [-]

Amerika Syarikat Keuka Park
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day