Kent State University - College of the Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

College of the Arts adalah arena kajian dan praktik profesional yang meriah merangkumi seni visual, persembahan, dan reka bentuk. Ruang konsert, teater, dan galeri kami membawa kolaborasi kreatif pelajar dan fakulti ke arus utama kehidupan budaya kampus. Di kemudahan kami, pengalaman pembelajaran bersepadu dan penyelidikan menggabungkan amalan profesional dan penyelidikan akademik. Latihan dan pengalaman luar kampus lain meningkatkan kemasukan kerjaya.

Sumber kurikular yang bervariasi ini, yang dipimpin oleh guru dan cendekiawan yang dinamis, melayani sekitar 2,600 jurusan pelajar di empat sekolah Seni, Reka Bentuk Fesyen dan Merchandising, Muzik, dan Teater dan Tarian kami. Sembilan pilihan darjah menawarkan lebih daripada 50 kepekatan program individu di peringkat sarjana muda hingga peringkat doktoral. Semua pelajar Universiti dilayani melalui kursus yang memenuhi syarat Kursus Teras Kent, pelbagai kanak-kanak di bawah program lain, serta kepentingan pilihan individu. Lebih daripada 100,000 orang menghadiri konsert, drama, dan pameran kolej setiap tahun.

Kepelbagaian budaya pelajar dan fakulti kami, kolaborasi profesional yang dikendalikan oleh sekolah kami dan persekitaran yang memikat di universiti pengajaran dan penyelidikan yang komprehensif menjemput anda untuk menyertai lebih daripada 15,000 alumni kami yang memilih College of the Arts. Kami berharap dapat melibatkan anda dalam pengalaman dinamik ini.

John R. Crawford-Spinelli, Ed.D. Dekan

Peta Jalan STRATEGIK 2019-2024

1. Meningkatkan persiapan kerjaya untuk pelajar (Keutamaan Universiti 1 - Pelajar Pertama)

2. Menginovasikan kurikulum (Keutamaan Universiti 1 - Pelajar Pertama dan Keutamaan 2 - Negeri Kent yang Khas)

3. Meningkatkan persekitaran pembelajaran Kolej Seni berdasarkan maklum balas kajian iklim (University Priority 5 - Organizational Stewardship)

4. Meningkatkan biasiswa pelajar (Keutamaan Universiti 1 - Pelajar Pertama)

5. Tumpukan usaha pemasaran untuk pengambilan pelajar sarjana dan siswazah (University Priority 2 - A Kent Distinctive State and Priority)

4 - Kesan Wilayah)

6. Terlibat dalam penglibatan komuniti yang lebih fokus (Keutamaan Universiti 4 - Kesan Wilayah)

7. Meningkatkan kedudukan nasional dan pengiktirafan antarabangsa (Keutamaan Universiti 3 - Daya Saing Global)

8. Tingkatkan profil aktiviti penyelidikan / kreatif dan jejaknya secara konsisten (Keutamaan Universiti 2 - Negeri Kent khas dan Keutamaan 3 - Daya Saing Global)

9. Buat temu janji fakulti interdisipliner yang dibiayai oleh Kolej yang disengajakan dan strategik (Keutamaan Universiti 2 - Negeri Kent yang Khas dan Keutamaan 3 - Daya Saing Global)

10. Tingkatkan inisiatif penglibatan alumni (Keutamaan Universiti 4 - Kesan dan Keutamaan Wilayah 5 - Pengawasan Organisasi)

Lokasi

Kent

Alamat
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: