High Point University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pilih untuk menjadi Luar Biasa!

Menjadi luar biasa adalah pilihan. Ini mengenai menyambung pengetahuan ilmiah dengan Kemahiran Kehidupan praktikal. Ini mengenai memimpin, berkhidmat dan hidup dengan keseimbangan.
Inilah yang kami percaya pada HPU.

Kemahiran Hidup

Ijazah anda bukan perkara yang membuat anda pekerjaan. Anda akan mendapat pekerjaan. HPU adalah pemecut kehidupan - memampatkan masa dan membolehkan anda mengumpulkan pengalaman seumur hidup dalam masa empat tahun sahaja. Anda memulakan kerjaya profesional anda sebaik sahaja anda tiba di kampus. Anda lulus bersedia untuk dunia sebenar. Dan dunia sebenar mahu anda.

HPU Spirit

High Point University bidang 16 Bahagian I pasukan dan bersaing dalam Persidangan Big South. Beratus-ratus pelajar turut mengambil bahagian dalam pasukan Sukan Club dan Pasukan Sukan yang bertaraf kejohanan dinamik. Bukan seorang pemain? Sertai bahagian bergambar pada semua acara dengan skuad bersorak pelajar yang dikenali sebagai "Pemerintahan Ungu".

Matlamat Skuad

Dengan lebih daripada 100 organisasi kampus kehidupan pelajar dan lebih daripada 600 pelajar bersaing dalam sukan kelab dan intramural, di High Point University , anda tidak akan hanya diminta untuk mempertanyakan dunia di sekitar anda-anda dijangka menjadi warganegara aktif.

Dorm Amazing

Niche.com menduduki High Point University dengan # 1 Best Dorms di Amerika untuk 2018, dan atas alasan yang baik. Di HPU, kehidupan kampus memberi kuasa kepada pelajar dengan membantu mereka untuk mewujudkan perasaan yang kuat, baik di dalam bilik darjah dan persekitaran kediaman mereka.

Pembelajaran Berasaskan Nilai

High Point University berada di senarai John Templeton Foundation dari 100 Kolej di Amerika yang Menggalakkan Pembangunan Watak. Ia dalam DNA kita yang kita tamat belajar orang muda yang didasarkan pada keputusan moral yang baik yang dibingkai dengan watak yang baik.

Pertumbuhan minda

Pemikiran pertumbuhan adalah memberdayakan. Bakat dan kemampuan anda dapat dikembangkan melalui kerja keras, melalui pembelajaran strategi baru dan melalui bantuan dan masukan dari orang lain. High Point University merangkumi pemikiran ini untuk membantu anda belajar untuk menghargai kemajuan, bukan kesempurnaan.

Pendidikan Global

Hari ini, majikan mencari lebih daripada sekadar ijazah; mereka mahukan individu yang mempunyai kebiasaan dengan kebudayaan yang pelbagai, kemahiran khusus dan pengetahuan mengenai pasaran global. Pelajar High Point University berkunjung ke luar negara selama beberapa minggu atau seluruh semester ke lebih daripada 29 buah negara dalam 61 program pengajian di luar negara.

Fikirkan Di Luar Talian

Pembelajaran Experiential menyumbang 25% jam akademik di setiap High Point University di High Point University . Pelajar dididik di dalam bilik darjah, tetapi juga di luar bilik darjah dalam makmal, studio, kerjaya kerjayanya, magang, belajar di luar negara, menjalankan penyelidikan dan dalam perniagaan yang memperoleh pengalaman dunia nyata dalam disiplin mereka.

Anda ada di sini

Perjalanan baru anda sedang memanggil. Bersama-sama, anda dan HPU dapat menjadikan matlamat hidup anda menjadi kenyataan. Apa yang membezakan kita? Di HPU, anda menghadapi pendidikan yang luar biasa dalam persekitaran inspirasi dengan orang yang peduli.

Lokasi

High Point

High Point University

Telefon
(800) 345-6993

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami