Hampton University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti lain hanya mengajar sejarah. Universiti Hampton meletakkan anda tepat di tengah-tengahnya. Kerana, seperti yang anda akan dapati, anda bukan sekadar sebahagian daripada Universiti Hampton - Universiti Hampton adalah sebahagian daripada anda.

Walaupun akar kita mencapai jauh ke dalam sejarah negara ini dan pengalaman Afrika-Amerika, pemandangan kita - seperti anda - ditetapkan tepat di ufuk masyarakat global abad ke-21.

Kaya dalam sejarah, penuh dengan tradisi, Hampton University adalah institusi pengajian tinggi yang progresif, yang menyediakan pelbagai program teknikal, liberal, dan sarjana. Selain menjadi salah satu bahagian atas universiti sejarah hitam dalam dunia, Hampton University adalah masyarakat ketat vaults pelajar dan pendidik, yang mewakili 49 negeri dan 35 wilayah dan negara.

Universiti Hampton terletak di sepanjang tebing Semenanjung Virginia, berhampiran dengan mulut Teluk Chesapeake. Bandar sekitar Hampton mempunyai pelbagai kemudahan yang ada perusahaan perniagaan dan perindustrian, kawasan runcit dan kediaman, tempat bersejarah, dan batu daripada pantai dan pantai. Tarikan seperti Fort Monroe, Pusat Penyelidikan NASA Langley, dan Pusat Udara dan Angkasa Virginia menambahkan keindahan - dan keseronokan biasa - di kampus HU.

Misi

Hampton University adalah sebuah institusi yang menyeluruh pendidikan tinggi, khusus untuk menggalakkan pembelajaran, pembinaan watak dan penyediaan pelajar menjanjikan untuk kedudukan kepimpinan dan perkhidmatan. penekanan kurikulum saintifik dan profesional dengan seni liberal yang kuat di bawah pingangnya. Dalam menjalankan misinya, Universiti memerlukan segala-galanya yang ia mempunyai kualiti yang tertinggi.

Sesuatu institusi kulit hitam, Hampton University komited untuk kepelbagaian budaya. Universiti berfungsi pelajar dari latar belakang negara, budaya dan ekonomi pelbagai. Dari permulaan hingga kini, institusi itu telah mendaftar pelajar dari lima buah benua - Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, Asia dan Eropah - dan banyak negara termasuk Gabon, Kenya, Ghana, Jepun, China, Armenia, Great Britain dan Rusia, sebagai serta Kepulauan Hawaii dan Caribbean dan banyak negara-negara India Amerika. Meletakkan pelajar di tengah-tengah perancangan, Universiti menyediakan persekitaran pendidikan yang holistik. Pembelajaran menjadi mudah dengan pelbagai kemudahan pendidikan, kurikulum yang ketat, pengajaran yang sangat baik, pengalaman profesional, peluang kepimpinan berbilang, dan penekanan kepada pembangunan watak yang menghargai integriti, hormat, kesopanan, maruah, dan tanggungjawab.

Penyelidikan dan perkhidmatan awam adalah bahagian penting dalam misi Hampton ini. Dalam usaha untuk meningkatkan kesarjanaan dan penemuan, fakulti terlibat dalam penulisan, penyelidikan, dan grantsmanship. Fakulti, kakitangan dan pelajar menyediakan kepimpinan dan perkhidmatan kepada Universiti serta masyarakat global.

Dalam mencapai misinya, Hampton University menawarkan program dan peluang yang membolehkan pelajar, fakulti dan kakitangan untuk berkembang, membangun dan menyumbang kepada masyarakat kita dengan cara yang produktif dan berguna teladan.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BAs » Lihat BScs » Lihat Ijazah Sarjana Muda » Lihat MA » Lihat MSc » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Ijazah Sarjana Muda Dalam Bidang Sains Politik

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Hampton

Jabatan Sains Politik dan Sejarah menawarkan ijazah dalam Sains Politik, Sejarah, dan Pendidikan Sejarah. Konfigurasi unik ini menggabungkan dua disiplin sains sosial tradisional dalam satu struktur pentadbiran. [+]

Jabatan Sains Politik dan Sejarah menawarkan ijazah dalam Sains Politik, Sejarah, dan Pendidikan Sejarah. Konfigurasi unik ini menggabungkan dua disiplin sains sosial tradisional dalam satu struktur pentadbiran.

Sains Politik adalah kajian politik: kerajaan, undang-undang, tingkah laku politik, dasar awam, dan falsafah politik.

[-]

BSc

Bachelor in Chemical Engineering

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Hampton

[+]

Pendidikan Kejuruteraan Kimia adalah unik kerana penekanan yang kuat dalam membina keupayaan untuk menerapkan pendekatan sistem untuk penyelesaian masalah, untuk mensintesis hasil yang berguna, untuk membentuk perkongsian produktif dengan profesi lain, dan menerapkan prinsip dari pelbagai disiplin saintifik. Penyiapan program Kejuruteraan Kimia di Hampton menyediakan asas untuk pertumbuhan profesional yang berterusan atau kajian siswazah dalam Kejuruteraan Kimia, dan untuk kemasukan ke sekolah profesional seperti perubatan, undang-undang, atau perniagaan.

Sebagai tambahan kepada makmal Kejuruteraan Kimia, pelajar yang mendaftar dalam program ini mempunyai akses kepada tiga makmal komputer utama (Lockheed Martin Modeling and Simulation Lab, Hewlett Packard Integrated Labs Engineering Lab, dan Makmal Pengkomputeran Modeling dan Simulasi Jabatan US) dan kepada negeri makmal pencirian bahan VPERC seni yang mengandungi mikroskop elektron pengimbasan, mikroskop optik kuasa tinggi, instrumen pembelauan x-ray, dan peralatan pencirian bahan lain.... [-]


Sarjana Muda Dalam Bidang Ekonomi

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Hampton

Program ijazah Sarjana Muda Sains dalam Ekonomi menyediakan latihan yang ketat dalam analisis ekonomi. Semua pelajar akan terdedah kepada penggunaan teknik ekonomi yang digunakan dalam sektor awam, sektor swasta dan persekitaran perniagaan antarabangsa. [+]

Graduan Hampton bersedia untuk memberikan penyelesaian kepada masalah yang kompleks dan mengiktiraf isu global dalam masyarakat.

Ahli fakulti dipilih dari latar belakang berbilang budaya untuk menyediakan kepelbagaian pemikiran dan untuk melengkapkan populasi pelajar. Ahli fakulti sentiasa terlibat dalam membangunkan kaedah pengajaran yang inovatif, menjalankan penyelidikan ilmiah, dan mengambil bahagian dalam mentor pelajar.

[-]

Sarjana Muda Dalam Pengurusan Penerbangan

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Hampton

Jabatan Penerbangan di Sekolah Kejuruteraan dan Teknologi menyediakan pelajar dengan persiapan untuk pelbagai kerjaya dalam penerbangan. [+]

Jabatan Penerbangan di Sekolah Kejuruteraan dan Teknologi menyediakan pelajar dengan persiapan untuk pelbagai kerjaya dalam penerbangan. Digabungkan dengan latar belakang seni liberal yang kuat, program penerbangan menyediakan pelajar untuk mengambil bahagian dalam membina masa depan industri penerbangan. Jabatan ini juga mempersiapkan para pelajarnya menjadi profesional dengan menunjukkan nilai pembelajaran sepanjang hayat melalui projek penyelidikan dan nilai perkhidmatan kepada universiti, profesi penerbangan, dan masyarakat. Jabatan Penerbangan Universiti Hampton adalah satu-satunya daripada 105 Kolej Hitam dan Universiti Bersejarah (HBCU) di Amerika dengan Pentadbiran Penerbangan Persekutuan (FAA) meluluskan program ATCI.... [-]