Greenville University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Greenville College ditubuhkan pada tahun 1892 oleh Gereja Methodist Percuma dengan niat untuk menyediakan yang tersendiri, Kristus berpusatkan pendidikan kolej untuk lelaki dan wanita. Presiden pertama di kolej, Wilson T. Hogue, digunakan moto "pendidikan untuk watak" untuk menggambarkan tujuan kolej itu. Misi 120 tahun kemudian Its - memperkasakan pelajar untuk kehidupan watak dan perkhidmatan - gema maksud itu.

Misi kita:

Greenville College memberi kuasa kepada pelajar untuk kehidupan watak dan perkhidmatan melalui transformasi pendidikan yang berpusat pada Kristus di liberal seni, sains, dan kajian profesional.

VISI KAMI:

Greenville College percaya bahawa Tuhan mencipta setiap pelajar kita unik membentuk dunia! Oleh itu, kita

Menawarkan pengalaman Kristus berpusatkan transformasi pendidikan yang memberi kuasa, memperkaya, dan kekal Memberi tumpuan kepada pembangunan keseluruhan orang supaya setiap pelajar hidup subur rohani, intelek, emosi, relationally, dan fizikal Memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar kita untuk memeluk Panggilan Tuhan Beri kerja kita sebagai ibadah dan mengalu-alukan kehadiran Kristus yang bangkit untuk mengisi kami, melengkapkan kita, dan menghantar kepada kami

Nilai-nilai Teras:

A Pendidikan Kristus Berpusatkan

Akar Greenville College terletak pada pergerakan kolej Kristian abad ke-sembilan belas Amerika yang mengambil berat untuk menyediakan pendidikan yang berpusat di implikasi kehidupan, kematian dan kebangkitan Kristus. Ini bermakna bahawa latar belakang kerja Tuhan dalam Kristus - melalui tindakan penciptaan, penebusan dan pemulihan - bingkai proses pendidikan di dalam dan di luar bilik darjah. Ia juga menunjukkan bahawa pendidikan adalah tidak semata-mata tetapi dilihat sebagai sebahagian daripada lenturan yang lebih besar perintah itu dicipta kembali kepada Tuhan dan kepada tujuan Tuhan dalam dan melalui Yesus Kristus.

Komuniti Open-Minded dan Selamat

Greenville College mengiktiraf dan mengalu-alukan setiap orang sebagai bahagian penting dalam kumpulan yang lebih besar - sebuah kumpulan yang suka, menghormati dan menyokong ahli-ahlinya. Walaupun masyarakat menyokong piawaian tertentu untuk ahli-ahlinya, ia juga menghargai identiti setiap individu dan berusaha untuk keterbukaan mengenai latar belakang dan pengalaman masing-masing. Dalam memupuk persekitaran yang mengalu-alukan kepelbagaian pendapat dan tradisi, Greenville College menggalakkan keterbukaan minda dan tindakan sahih hospitaliti di kalangan pelajar yang, fakulti dan kakitangan.

Pengajaran Holistik

Greenville College bertujuan untuk memudahkan transformasi pelajar melalui pengajaran. Dengan mengikuti pelajaran alkitab untuk mengasihi Tuhan dengan segenap hati kita, minda, jiwa dan kekuatan, fakulti mengambil mandat ini ke dalam bilik darjah kerana mereka mengajar dari hati untuk menanamkan watak seperti Kristus dalam pelajar mereka. Mereka berusaha untuk menyampaikan ilmu berwibawa dan kontemporari dalam disiplin minda dan juga memberi inspirasi semangat dalam pelajar untuk kerjaya yang dipilih.

Kesedaran Global

Greenville College mencabar pelajar dan fakulti untuk menunjukkan kesedaran, kepekaan dan responsif kepada perbezaan merentasi budaya, amalan sosial dan agama. Ini juga bermakna kita dengan penuh minat mengenali saling umat Tuhan. Di samping itu, Greenville College menekankan kepada komunitinya keperluan untuk mendekati budaya dan negara-negara lain bagi menangani masalah di dunia.

Pemikir kreatif dan kritikal

Membina di atas asas seni liberal, model Greenville College dan menggalakkan pendekatan kreatif dan kritis kepada idea-idea dan cabaran. Melalui kurikulum akademik yang ketat, fakulti menggalakkan pemikiran asal dan mempunyai daya imaginasi ketika menilai analisis berdisiplin dan alasan.

Watak dan Perkhidmatan

Greenville College mencabar pelajar untuk mengenali diri sendiri, mengenali identiti mereka melalui penemuan diri dan pembangunan bakat istimewa mereka telah diberikan oleh Allah. Kami berusaha untuk memupuk pelajar dengan kemahiran introspeksi yang membolehkan mereka untuk sentiasa menilai watak mereka dan membangunkan kesedaran yang mendalam tentang bagaimana mereka boleh melihat di luar diri mereka sendiri dan memenuhi keperluan orang lain. Pelajar terbaik merealisasikan potensi mereka melalui amalan sepanjang hayat yang disediakan untuk orang lain.

Pelajar Life Salah satu aspek yang paling diingati pengalaman kolej anda akan tinggal di kampus seluas 50 ekar yang indah. kampus Greenville ini terletak di tengah-tengah Greenville, Illinois, sebuah bandar yang indah 7,000 orang yang terletak 45 batu / 72 kilometer di luar St Louis dan mudah diakses dari I-70, I-55, I-64, dan I-57 . Lokasi yang unik kami memberikan peluang yang tidak ternilai untuk jangkauan, menyeronokkan, tangan-on-pembelajaran, dan penglibatan sivik.

Program Residence Life kami dibina pada iman dikongsi dalam Kristus, menghormati, kepercayaan, persahabatan dan kerja berpasukan. Setiap kolej kediaman selesa yang diurus oleh Dewan Pasukan Residence, yang termasuk Penyelaras Residence Pendidikan (CRE) dan Pelajar Residen Chaplains (RC). Anda akan dikelilingi oleh bijak, orang penyayang yang berada di sini untuk menyediakan hala tuju, bimbingan, dan sokongan. Pelbagai program-program sosial dan pendidikan dijadualkan dalam setiap dewan, dari pihak lantai dan "Roomies Night Out" kepada aktiviti-aktiviti lantai abang kakak dan pembelajaran Bible. Anda boleh mengambil bahagian dalam program mentor kami, diperkaya oleh program keagamaan kita, dan memeriksa matlamat jangka panjang anda dalam program penempatan kerjaya kami.

Sarjana Muda, Siswazah dan Online Programs Greenville College menyediakan kualiti pendidikan seni liberal selama lebih 1,600 pelajar. Kami menawarkan jurusan lebih 50 sarjana muda dan juga dewasa dan siswazah program lokasi perkongsian dalam talian atau di didapati. Program yang dihormati akademik, menjaga fakulti dan masyarakat Kristian tulen mengubah kehidupan pelajar dari seluruh dunia.

Melibatkan diri! Kami menawarkan lebih daripada 50 pertubuhan pelajar, termasuk perkhidmatan dan kelab-kelab sosial, kumpulan muzik, persatuan pelajar, misi kelab, kumpulan persembahan dan penerbitan pelajar. Greenville juga mempunyai stesen radio yang dikendalikan oleh pelajar sendiri, WGRN 89.5 FM.

Lokasi

Greenville

Greenville College

Alamat
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Amerika Syarikat
Telefon
+1 618-664-2800

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami