Baca keterangan rasmi

Greenville College ditubuhkan pada tahun 1892 oleh Gereja Methodist Percuma dengan niat untuk menyediakan yang tersendiri, Kristus berpusatkan pendidikan kolej untuk lelaki dan wanita. Presiden pertama di kolej, Wilson T. Hogue, digunakan moto "pendidikan untuk watak" untuk menggambarkan tujuan kolej itu. Misi 120 tahun kemudian Its - memperkasakan pelajar untuk kehidupan watak dan perkhidmatan - gema maksud itu.

Misi kita:

Greenville College memberi kuasa kepada pelajar untuk kehidupan watak dan perkhidmatan melalui transformasi pendidikan yang berpusat pada Kristus di liberal seni, sains, dan kajian profesional.

VISI KAMI:

Greenville College percaya bahawa Tuhan mencipta setiap pelajar kita unik membentuk dunia! Oleh itu, kita

Menawarkan pengalaman Kristus berpusatkan transformasi pendidikan yang memberi kuasa, memperkaya, dan kekal Memberi tumpuan kepada pembangunan keseluruhan orang supaya setiap pelajar hidup subur rohani, intelek, emosi, relationally, dan fizikal Memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar kita untuk memeluk Panggilan Tuhan Beri kerja kita sebagai ibadah dan mengalu-alukan kehadiran Kristus yang bangkit untuk mengisi kami, melengkapkan kita, dan menghantar kepada kami

Nilai-nilai Teras:

A Pendidikan Kristus Berpusatkan

Akar Greenville College terletak pada pergerakan kolej Kristian abad ke-sembilan belas Amerika yang mengambil berat untuk menyediakan pendidikan yang berpusat di implikasi kehidupan, kematian dan kebangkitan Kristus. Ini bermakna bahawa latar belakang kerja Tuhan dalam Kristus - melalui tindakan penciptaan, penebusan dan pemulihan - bingkai proses pendidikan di dalam dan di luar bilik darjah. Ia juga menunjukkan bahawa pendidikan adalah tidak semata-mata tetapi dilihat sebagai sebahagian daripada lenturan yang lebih besar perintah itu dicipta kembali kepada Tuhan dan kepada tujuan Tuhan dalam dan melalui Yesus Kristus.

Komuniti Open-Minded dan Selamat

Greenville College mengiktiraf dan mengalu-alukan setiap orang sebagai bahagian penting dalam kumpulan yang lebih besar - sebuah kumpulan yang suka, menghormati dan menyokong ahli-ahlinya. Walaupun masyarakat menyokong piawaian tertentu untuk ahli-ahlinya, ia juga menghargai identiti setiap individu dan berusaha untuk keterbukaan mengenai latar belakang dan pengalaman masing-masing. Dalam memupuk persekitaran yang mengalu-alukan kepelbagaian pendapat dan tradisi, Greenville College menggalakkan keterbukaan minda dan tindakan sahih hospitaliti di kalangan pelajar yang, fakulti dan kakitangan.

Pengajaran Holistik

Greenville College bertujuan untuk memudahkan transformasi pelajar melalui pengajaran. Dengan mengikuti pelajaran alkitab untuk mengasihi Tuhan dengan segenap hati kita, minda, jiwa dan kekuatan, fakulti mengambil mandat ini ke dalam bilik darjah kerana mereka mengajar dari hati untuk menanamkan watak seperti Kristus dalam pelajar mereka. Mereka berusaha untuk menyampaikan ilmu berwibawa dan kontemporari dalam disiplin minda dan juga memberi inspirasi semangat dalam pelajar untuk kerjaya yang dipilih.

Kesedaran Global

Greenville College mencabar pelajar dan fakulti untuk menunjukkan kesedaran, kepekaan dan responsif kepada perbezaan merentasi budaya, amalan sosial dan agama. Ini juga bermakna kita dengan penuh minat mengenali saling umat Tuhan. Di samping itu, Greenville College menekankan kepada komunitinya keperluan untuk mendekati budaya dan negara-negara lain bagi menangani masalah di dunia.

Pemikir kreatif dan kritikal

Membina di atas asas seni liberal, model Greenville College dan menggalakkan pendekatan kreatif dan kritis kepada idea-idea dan cabaran. Melalui kurikulum akademik yang ketat, fakulti menggalakkan pemikiran asal dan mempunyai daya imaginasi ketika menilai analisis berdisiplin dan alasan.

Watak dan Perkhidmatan

Greenville College mencabar pelajar untuk mengenali diri sendiri, mengenali identiti mereka melalui penemuan diri dan pembangunan bakat istimewa mereka telah diberikan oleh Allah. Kami berusaha untuk memupuk pelajar dengan kemahiran introspeksi yang membolehkan mereka untuk sentiasa menilai watak mereka dan membangunkan kesedaran yang mendalam tentang bagaimana mereka boleh melihat di luar diri mereka sendiri dan memenuhi keperluan orang lain. Pelajar terbaik merealisasikan potensi mereka melalui amalan sepanjang hayat yang disediakan untuk orang lain.

Pelajar Life Salah satu aspek yang paling diingati pengalaman kolej anda akan tinggal di kampus seluas 50 ekar yang indah. kampus Greenville ini terletak di tengah-tengah Greenville, Illinois, sebuah bandar yang indah 7,000 orang yang terletak 45 batu / 72 kilometer di luar St Louis dan mudah diakses dari I-70, I-55, I-64, dan I-57 . Lokasi yang unik kami memberikan peluang yang tidak ternilai untuk jangkauan, menyeronokkan, tangan-on-pembelajaran, dan penglibatan sivik.

Program Residence Life kami dibina pada iman dikongsi dalam Kristus, menghormati, kepercayaan, persahabatan dan kerja berpasukan. Setiap kolej kediaman selesa yang diurus oleh Dewan Pasukan Residence, yang termasuk Penyelaras Residence Pendidikan (CRE) dan Pelajar Residen Chaplains (RC). Anda akan dikelilingi oleh bijak, orang penyayang yang berada di sini untuk menyediakan hala tuju, bimbingan, dan sokongan. Pelbagai program-program sosial dan pendidikan dijadualkan dalam setiap dewan, dari pihak lantai dan "Roomies Night Out" kepada aktiviti-aktiviti lantai abang kakak dan pembelajaran Bible. Anda boleh mengambil bahagian dalam program mentor kami, diperkaya oleh program keagamaan kita, dan memeriksa matlamat jangka panjang anda dalam program penempatan kerjaya kami.

Sarjana Muda, Siswazah dan Online Programs Greenville College menyediakan kualiti pendidikan seni liberal selama lebih 1,600 pelajar. Kami menawarkan jurusan lebih 50 sarjana muda dan juga dewasa dan siswazah program lokasi perkongsian dalam talian atau di didapati. Program yang dihormati akademik, menjaga fakulti dan masyarakat Kristian tulen mengubah kehidupan pelajar dari seluruh dunia.

Melibatkan diri! Kami menawarkan lebih daripada 50 pertubuhan pelajar, termasuk perkhidmatan dan kelab-kelab sosial, kumpulan muzik, persatuan pelajar, misi kelab, kumpulan persembahan dan penerbitan pelajar. Greenville juga mempunyai stesen radio yang dikendalikan oleh pelajar sendiri, WGRN 89.5 FM.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Greenville University

Major Media Digital menyediakan pelajar menjadi pencipta kandungan di dunia yang sentiasa dibentuk oleh teknologi. Penyediaan termasuk penanaman kemahiran analitik dan kr ... [+]

Media Digital Major menyediakan pelajar menjadi pencipta kandungan dalam dunia yang sentiasa dibentuk oleh teknologi. Penyediaan ini termasuk penanaman kemahiran analitik dan kritikal serta kemampuan untuk bekerja dan berkomunikasi dengan orang lain mengenai projek interdisiplin yang kompleks yang menggabungkan muzik digital, seni digital, teknologi berasaskan web dan kemahiran pengaturcaraan komputer.

Pelajar akan belajar untuk menyatukan pandangan dunia Kristian mereka sebagai lanjutan proses kreatif seperti yang dinyatakan dalam kandungan digital, menyampaikan diri sebagai profesional Kristian yang beretika dan bertanggungjawab. Majoriti media digital menekankan pemahaman teoritis mengenai alat penyampaian yang luas, yang akan membolehkan mereka, sebagai pelajar sepanjang hayat, untuk mengikuti perkembangan pesat teknologi semasa karier mereka. Pelajar juga mempelajari kemahiran teknikal yang diperlukan untuk bermula sebagai pencipta kandungan selepas tamat pengajian. Pelajar yang berjaya melengkapkan majoriti media digital boleh menjangkakan kedudukan profesional kemasukan atau kemasukan ke sekolah siswazah semasa tamat pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Greenville
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Greenville University

Majoriti Muzik Muzik adalah kurikulum lintas disiplin antara muzik dan perniagaan yang memberi tumpuan kepada penyediaan para pelajar untuk bekerja sebagai eksekutif, pen ... [+]

Majoriti Muzik Muzik adalah kurikulum lintas disiplin antara muzik dan perniagaan yang memberi tumpuan kepada penyediaan para pelajar untuk bekerja sebagai eksekutif, pengurus, dan pentadbir di semua bidang industri muzik. Program ini menyediakan pelajar kajian tertumpu dan kepakaran profesional dalam pengurusan artis dan tempat, pengeluaran, penerbitan, pengedaran, peruncitan, tempahan dan lawatan.

Kerja kursus memberi tumpuan kepada aspek undang-undang syarikat rekod dan operasi penerbitan muzik termasuk kontrak kewangan, kontrak pengeluaran dan pengurusan, pelesenan, undang-undang harta intelek, dan etika industri. Kajian teori muzik asas dan penyertaan dalam ensemble mengajar pelajar bagaimana untuk menilai muzik secara kualitatif dan membentuk perbendaharaan kata yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan para profesional dalam bidang ini. Pelajar membangun kemahiran pemikiran kritikal dan analitikal melalui pengalaman "hands-on" dan projek berorientasikan kerjaya seperti latihan dan praktikum dalam Blackroom Records. Pelajar mengambil bahagian dalam Persatuan Pelajar Industri Muzik dan Hiburan (MEISA) , sebuah organisasi yang memberi tumpuan kepada industri yang membolehkan para pelajar berinteraksi dengan profesional perniagaan muzik melalui forum, seminar, dan panel yang berurusan dengan isu industri muzik semasa.... [-]

Amerika Syarikat Greenville
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Greenville University

Fizik sebagai disiplin adalah pusat kepada semua sains semulajadi. Aplikasinya terbukti dalam semua kemajuan teknologi dalam masyarakat kita saat ini. ... [+]

Fizik sebagai disiplin adalah pusat kepada semua sains semulajadi. Aplikasinya terbukti dalam semua kemajuan teknologi dalam masyarakat kita saat ini.

Pelajar akan mencari persediaan terbaik fizik kami untuk sekolah siswazah atau untuk pensijilan dalam pengajaran di peringkat pertengahan dan sekolah menengah.

Fizik adalah sains semulajadi yang berusaha menjelaskan dengan jelas perkara dan tenaga pada tahap yang sangat asas. Matematik adalah bahasa utama yang digunakan dalam bidang untuk menyampaikan konsep yang secara kuantitatif dan kuantitatif menggambarkan fenomena semulajadi, yang bukan hanya bertanggungjawab untuk proses fizikal tetapi juga kimia dan biologi.

Fizik adalah sains eksperimen, yang bermaksud bahawa ide-ide datang semata-mata dari eksperimen dan pemerhatian. Majikan Fizik di GC akan menghormati sempadan fizik, tetapi juga digalakkan untuk melangkah keluar dan menghargai dan mengakui perbuatan Tuhan.... [-]

Amerika Syarikat Greenville
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Greenville University

Kejuruteraan Dual Degree Engineering menghasilkan 2 darjah: sarjana seni dalam fizik atau kimia dari GC dan sarjana sains dalam kejuruteraan dari sekolah perkongsian. Pel ... [+]

Program Kejuruteraan 3-2 Dual Degree

Menurut statistik Jabatan Tenaga Kerja Amerika Syarikat, kejuruteraan dijangka menjadi salah satu daripada lima bidang pekerjaan utama untuk dekad yang akan datang. Sekiranya anda telah disediakan oleh pendidikan sekolah menengah secara bertulis, komunikasi, matematik dan sains, anda perlu bersedia untuk masuk ke dalam kursus peringkat kolej. Anda perlu belajar banyak, tetapi apa-apa yang berbaloi memerlukan sedikit usaha. Pembayaran balik berlaku dalam kepuasan kerjaya. Profesi kejuruteraan berpangkat di atas 15% di antara 250 jenis usaha kerja.

Sarjana Dwi dengan Universiti Illinois di Urbana-Champaign

Sekolah Kejuruteraan di UIUC menduduki tempat ke-6 keseluruhan di Amerika Syarikat, menurut US News and World Report. Program Dual Degree (3-2) menghasilkan Sarjana Muda Sastera dalam Fizik, Kimia atau Biologi dari Greenville College dan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan dari UIUC.... [-]

Amerika Syarikat Greenville
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 - 5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Greenville University

Komputer dan sistem maklumat utama akan membantu mempersiapkan para pelajar untuk berfungsi sebagai profesional maklumat di dunia yang sentiasa berubah oleh teknologi. Pe ... [+]

Komputer dan sistem maklumat utama akan membantu mempersiapkan para pelajar untuk berfungsi sebagai profesional maklumat di dunia yang sentiasa berubah oleh teknologi. Penyediaan ini termasuk penanaman kemahiran analitik dan kritikal serta keupayaan untuk bekerja dan berkomunikasi dengan orang lain mengenai projek yang kompleks. Pelajar akan belajar mengintegrasikan pandangan ke dalam penciptaan Tuhan yang berasal dari sains komputer dan sistem maklumat dengan pemahaman Kristian mereka tentang dunia dan mempersembahkan diri mereka sebagai profesional dan pengurus Kristian yang beragama dan bertanggungjawab.

Komputer dan sistem maklumat utama memberi penekanan kepada asas-asas teori sistem maklumat yang akan membolehkan mereka, sebagai pelajar sepanjang hayat, untuk mengikuti perkembangan pesat teknologi sepanjang karier mereka. Pelajar juga mempelajari kemahiran teknikal yang diperlukan untuk bermula sebagai profesional maklumat berikutan tamat pengajian. Pelajar yang berjaya melengkapkan komputer dan sistem maklumat utama boleh mengharapkan kedudukan profesional kemasukan atau kemasukan ke sekolah siswazah semasa tamat pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Greenville
Og 2019
English
Sepenuh masa
3 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Transfer Student

I will be bold

Together at GU

Men's Soccer

Men's Volleyball