Read the Official Description

Kenapa Kolej Green Mountain?

Reputasi untuk kecemerlangan. Fakulti yang sangat berpengalaman dan berdedikasi. Persekitaran pembelajaran terletak di salah satu kampus yang paling indah di negara ini. Terdapat banyak sebab untuk menghadiri GMC.

Bermatlamat

Dengan kurikulum yang dibina berdasarkan rangka kemapanan sosial, ekonomi, dan alam sekitar, anda akan belajar bukan sahaja kemahiran praktikal yang anda perlukan untuk tempat kerja, tetapi juga cara hidup yang sesuai. 95 peratus graduan mengatakan mereka melakukan kerja yang mereka dapati bermakna. Mereka bersedia untuk kerjaya dalam bidang yang paling cepat berkembang hari ini, termasuk sektor pekerjaan hijau. Graduan kami melakukan apa yang mereka suka, dan hadiah-hadiah tersebut akan diikuti.

praktikal

Di GMC, Kami menggabungkan teori bilik darjah terbaik dengan pengalaman praktikal dan praktikal. Hasilnya adalah pembelajaran yang lebih mendalam yang memberi anda peluang dalam dunia kerja. Pelajar dan fakulti bekerjasama dalam projek penyelidikan yang mempunyai hasil sebenar, seperti kelas reka bentuk / pembinaan kami, yang membina garaj solar yang mengenakan traktor elektrik untuk digunakan di ladang. Setiap pelajar akan memilih idea-idea kelestaran yang akan dilaksanakan di kolej. Dan, anda akan mempunyai peluang untuk kerja lapangan di ladang yang dijalankan oleh pelajar kami, laman web latihan besar seperti Greenpeace, Killington Ski Resort atau Pejabat Senator Bernie Sanders. Ini dunia anda - dan ia adalah "dunia nyata," sebelum anda lulus.

peribadi

Di sini, bilik darjah lebih daripada tempat untuk duduk dan mengambil nota. Di sinilah anda berhubung, melibatkan diri, dan bekerjasama dengan pakar-pakar kemapanan yang terkemuka di dunia - profesor anda. Di luar kelas, anda boleh mengharapkan bekerja dan belajar satu sama lain dengan fakulti. Mereka mengenali anda di sini, dan ramai yang menjadi mentor untuk kehidupan. Semasa anda mengasah utama anda dan bersedia untuk kerjaya masa depan anda, Pusat Kerjaya, Penasihat dan Pengajaran (CAT) kami akan menyokong anda dengan latihan magang, menyambung sokongan bangunan dan latihan dengan temu bual.

Kolej ini mempunyai reputasi baik sebagai pemimpin dalam kemapanan. Apabila anda menjadi sebahagian daripada GMC, anda menyertai warisan pencapaian dalam kajian dan amalan kemampanan.

  • Persatuan untuk Kemajuan Keberlanjutan dalam Pendidikan Tinggi (AASHE) meletakkan kurikulum Kolej # 1 di negara ini untuk kemampanan.
  • AASHE juga menaraf GMC sebagai kolej # 1 di negara ini untuk kemampanan.
  • Penanda aras terhadap semua 568 institusi yang terlibat dalam Penyiasatan Kebangsaan Pelaksanaan Pelajar (NSSE) 2013, GMC adalah lebih tinggi daripada min bagi 10% sekolah di dalam pembelajaran reflektif dan bersepadu, interaksi fakulti pelajar dan amalan pendidikan berdampak tinggi.
  • Pada tahun 2017, GMC menerima kedudukan # 2 dalam senarai Sekolah Cool majalah Sierra, dan telah menduduki ranking 15 teratas sejak 2009 (satu-satunya kolej di negara ini).
  • GMC menerima "penarafan hijau" yang sempurna dalam empat edisi terakhir Roll Honor Green Princeton Review. Panduan ini menduduki sekolah "hijau" teratas di negara ini pada tahun 2015 buat pertama kalinya, dan GMC diberi nilai kedua di negara ini. Pada 2016 dan 2017, GMC menduduki tempat ketiga.
  • Pada tahun 2015, Forbes menamakan GMC sebagai salah satu daripada "50 Kolej Permata Dengan Tanggungan Bargain dan Dasar Pilihan SAT".
  • Pada tahun 2011, GMC menjadi kampus neutral iklim melalui kombinasi kecekapan strategik, tenaga bersih dan karbon karbon setempat.
Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Green Mountain College

Sertai perintis pertanian generasi seterusnya yang mengubah cara berfikir masyarakat tentang menaikkan dan mengedarkan makanan. ... [+]

Cara manusia menghasilkan makanan dapat meningkatkan masalah seperti pemanasan global, kekurangan air, dan kekurangan tenaga. Kaedah pertanian juga boleh menjadi sebahagian daripada penyelesaian untuk dunia yang lebih dihuni. Program Hijau & Program Makanan Lestari Green Mountain menunjukkan pelajar bagaimana untuk mengambil bahagian dalam revolusi makanan semasa yang mengubah perladangan dan bagaimana kita melihat makanan.

Dalam program ini, sistem pertanian dan makanan disampaikan melalui kanta sejarah, antropologi, sains semula jadi, falsafah, perniagaan, ekonomi, dan seni. Cerridwen Farm 22 ekar College ini berfungsi sebagai makmal pertanian tepat di kampus. Dan rumah ladang menyediakan ruang pejabat dan bilik darjah untuk Projek Farm & Makanan dan organisasi serantau yang lain.... [-]

Amerika Syarikat Poultney
Green Mountain College

Sikap kita terhadap haiwan berkaitan dengan cara kita makan, bagaimana kita hidup, dan bagaimana kita menghormati persekitaran semula jadi atau domestik kita. Dunia memer ... [+]

Sikap kita terhadap haiwan berkaitan dengan cara kita makan, bagaimana kita hidup, dan bagaimana kita menghormati persekitaran semula jadi atau domestik kita. Dunia memerlukan penyokong yang bijaksana untuk binatang dalam bidang pertanian, kebijakan, undang-undang dan pemuliharaan hidupan liar.

Pemuliharaan & Penjagaan Haiwan adalah bidang yang semakin berkembang sebagai tindak balas terhadap kesan manusia terhadap haiwan liar dan domestik. Pelajar utama melayani pelajar yang ingin memastikan bahawa kita mempunyai pengaruh positif terhadap populasi haiwan dan individu. Pelajar bebas memilih jalan mereka sendiri yang memberi tumpuan kepada populasi liar, ternakan atau haiwan peliharaan.... [-]

Amerika Syarikat Poultney
Green Mountain College

The Renewable Energy & Ecological Design major adalah program yang unik dan inovatif yang mengintegrasikan kajian tenaga dan reka bentuk sempena pengalaman Seni Liber ... [+]

The Renewable Energy & Ecological Design major adalah program yang unik dan inovatif yang mengintegrasikan kajian tenaga dan reka bentuk sempena pengalaman Seni Liberal Lingkungan Kolej.

Generasi baru penyelidik, arkitek, jurutera dan pembina melihat persekitaran yang dibina dengan cara yang baru. Penggunaan tenaga yang berlebihan dan penggunaan sumber mendorong para perintis ini untuk meneliti semula bagaimana kami merekabentuk dan membina rumah dan tempat kerja kami. Sekiranya anda mencari peluang dalam ekonomi hijau yang baru muncul, tenaga boleh diperbaharui dan reka bentuk ekologi memberikan ruang permainan baru yang menarik. Persijilan Rekaan Tenaga Boleh Diperbaharui dan Ekologi Ekologi Green Mountain baru-baru ini akan membantu membuka pintu.... [-]

Amerika Syarikat Poultney
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Green Mountain College

Mengalami pengembaraan pendidikan memerlukan pemimpin profesional terlatih. ... [+]

Program pendidikan pengembaraan di GMC adalah unik. Kurikulum ini responsif terhadap perubahan dan trend industri. Tambahan pula, setiap kursus adalah sebahagian daripada kemajuan tenunan yang bersesuaian yang memerlukan pelajar membina pengetahuan yang menyeluruh tentang diri mereka sendiri, teori, kemahiran dan industri.

MAKLUMAT UTAMA PROGRAM

Pelajar tahun pertama mempelajari asas-asas ekspedisi luar dalam Kemahiran Hidup Luar sambil menunggang di Pergunungan Hijau Vermont, Pergunungan Adirondack Upstate New York, atau Pergunungan Putih di New Hampshire.

Sophomores mengambil bahagian dalam Semester Penyerapan 17 kredit di Timur Laut dan seterusnya. The Immersion Semester mempunyai 50+ hari ekspedisi luar di mana pelajar belajar dan mengamalkan kemahiran luar, manusia dan pendidikan yang diperlukan pengembara dan pendidik luar. Aktiviti masa lalu termasuk pendakian batuan, latihan panduan rakit, kano & ekspedisi kayak laut, berkayak whitewater, pengurusan kumpulan basikal gunung, canyoneering, dan backpacking.... [-]

Amerika Syarikat Poultney
Green Mountain College

The Killington School of Management Management - salah satu program pendidikan tinggi paling inovatif dan benar-benar unik di negara ini. Persekitaran hidup, bekerja dan ... [+]

The Killington School of Management Management - salah satu program pendidikan tinggi paling inovatif dan benar-benar unik di negara ini.

Mempelajari pembelajaran yang terbaik.

Persekitaran hidup, bekerja dan akademik pelajar kami bertujuan untuk membangunkan pelajar kepada potensi beliau.

Bekerja keras - bermain keras.

Pelajar KSRM tinggal di The Lodge, sebuah makmal hidup dan pembelajaran penuh perkhidmatan yang terletak di jalan masuk Killington ... di tengah-tengah operasi resort.

Suasana keluarga dan sokongan di The Lodge sangat sesuai untuk pelajar yang diterapkan.

Pelajar KSRM mendapat pengalaman kerja 3-4 yang bermakna (dibayar) di Killington / Pico Resort ... "Beast of the East".... [-]

Amerika Syarikat Poultney
Green Mountain College

Green Mountain College menyediakan rangers, pengurus hutan, dan pakar hidupan liar esok untuk menjadi penagih tanah dan sumber kita. ... [+]

Green Mountain College menyediakan rangers, pengurus hutan, dan pakar hidupan liar esok untuk menjadi penagih tanah dan sumber kita.

Program pengurusan sumber semula jadi (NRM) di GMC adalah unik-ia menggabungkan sains semula jadi dengan sains sosial dan dasar dan memperkenalkan kaedah bidang tangan. Ini termasuk pengalaman bidang selama dua minggu yang meliputi kaedah inventori hutan, pemantauan hidupan liar, dan pengurusan rekreasi. Selepas empat tahun, anda layak untuk memasuki pelbagai pilihan pekerjaan pengurusan sumber semula jadi dan bersedia untuk melanjutkan pelajaran siswazah dalam bidang seperti sumber semula jadi, perhutanan, biologi hidupan liar, pengurusan rekreasi, atau dasar awam. Graduan bekerja di agensi awam dan syarikat swasta termasuk US Forest Service, Vermont Agency of Natural Resources dan Landvest (firma perundingan hutan).... [-]

Amerika Syarikat Poultney

Ijazah Sarjana Muda

Green Mountain College

Program kajian alam sekitar di GMC menanamkan kurikulum yang mencabar bersama-sama dengan peluang tangan untuk membina kemahiran dan membuat perubahan. ... [+]

Program kajian alam sekitar di GMC menanamkan kurikulum yang mencabar bersama-sama dengan peluang tangan untuk membina kemahiran dan membuat perubahan.

Jurusan Pengajian Alam Sekitar di Green Mountain College boleh memilih untuk menumpukan perhatian kepada beberapa bidang yang berbeza-dasar, falsafah, sains, pendidikan, komunikasi, dan banyak lagi-tetapi mereka mempunyai satu perkara yang sama: mereka mahu mengubah dunia. Program kajian alam sekitar menyediakan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman yang mereka perlukan untuk menangani masalah alam sekitar dan sosial yang rumit. Dengan membantu pelajar menjadi pemikir kritis dan warga yang terlibat, kajian alam sekitar memberi kekuatan kepada pelajar dengan alat untuk transformasi politik, ekonomi, dan sosial yang berkesan.... [-]

Amerika Syarikat Poultney
Address
Green Mountain College 1 Brennan Circle Poultney, Vermont
05764 Poultney, Vermont, Amerika Syarikat