Baca keterangan rasmi

Kolej Goodwin adalah komuniti pembelajaran inovatif yang memberi kuasa pelajar yang bekerja keras untuk menjadi dicari-pekerja.

Kami menyesuaikan program kami untuk memenuhi keperluan majikan, dan kita membentuk mereka agar sesuai dengan kehidupan pelajar. Kelas disediakan untuk kemudahan ditawarkan sepanjang tahun - hari, malam, hujung minggu, dan dalam talian. Darjah boleh fleksibel berlapis seluruh sijil, sekutu, dan program-program sarjana muda dalam pelbagai bidang dalam permintaan.

Lebih baik lagi, kita mengelilingi pelajar-pelajar kita dengan sokongan peribadi dan bimbingan profesional yang mereka perlukan - bukan hanya untuk mendapatkan ijazah, tetapi untuk mengubah kehidupan untuk diri mereka sendiri, keluarga, dan masyarakat.

Kolej Goodwin adalah sebuah institusi bukan untung pendidikan yang lebih tinggi dan diiktiraf oleh Persatuan New England Sekolah dan Kolej Universiti (NEASC) melalui Suruhanjaya ke atas pelbagai Institusi Pengajian Tinggi. Goodwin College ditubuhkan pada tahun 1999, dengan matlamat untuk berkhidmat jumlah pelajar yang pelbagai dengan program ijazah berfokuskan kerjaya yang membawa kepada hasil pekerjaan yang kukuh.

Misi

Yang Misi Goodwin Koleje adalah untuk mendidik pelajar yang pelbagai dalam persekitaran yang dinamik yang menjajarkan pendidikan, perdagangan dan masyarakat. program inovatif kami kajian menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional di samping menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat dan tanggungjawab sivik. Sebagai masyarakat kolej memupuk kita mencabar pelajar, fakulti, kakitangan dan pentadbiran untuk merealisasikan sepenuhnya potensi tertinggi akademik, profesional dan peribadi mereka.

tujuan:

 • Untuk mewujudkan persekitaran pendidikan yang dinamik yang menyediakan untuk dan pendahuluan pelajar dalam kerjaya profesional semasa membangunkan penghargaan untuk kemanusiaan, seni dan sains.
 • Untuk mendidik pelajar dalam persekitaran yang meraikan kepelbagaian budaya, umur, pengalaman dan pendapat.
 • Untuk memperbaiki kaedah yang menyokong dan mengekalkan pelajar prasiswazah dan siswazah.
 • Untuk menyesuaikan program kami dengan perubahan keperluan badan pelajar kita, tenaga kerja dan masyarakat.
 • Untuk memperkayakan masyarakat tempatan dan global kami dengan membentuk dan mengekalkan hubungan kerjasama yang mewujudkan manfaat pendidikan, ekonomi dan budaya.
 • Untuk membantu graduan kita dengan mengenal pasti dan memperolehi peluang profesional.
 • Untuk menyediakan pelajar dengan rangka kerja untuk membuat keputusan etika dan menjalankan diri mereka dengan integriti profesional.

Hasil institusi

Pada Goodwin College, kami percaya bahawa setiap pelajar yang graduan perlu mempunyai kebolehan tertentu tanpa mengira program akademik mereka. Kami menamakan kebolehan teras Hasil Institusi.

Setelah tamat pengajian, pelajar Goodwin College akan:

 • Menunjukkan kemahiran dalam bidang pilihan pengajian.
 • Mempunyai komunikasi yang berkesan dan kemahiran analitikal.
 • Memperoleh keinginan dan kemahiran yang perlu untuk melibatkan diri dalam pembelajaran sepanjang hayat.
 • Menunjukkan tanggungjawab sivik.

Nilai-nilai Teras (pakai 2012)

Nilai-nilai Teras Goodwin Kolej adalah kepercayaan yang amat diadakan yang mewakili keutamaan tertinggi Kolej dan daya penggerak asas. Mereka menentukan semangat kami untuk apa yang kita lakukan dan bagaimana kita memilih untuk bergema dengan dan merayu kepada pelajar, pekerja dan masyarakat Goodwin yang lebih besar.

Siapa kita

Kami percaya setiap orang perlu mempunyai akses kepada pendidikan yang berkualiti. Kami percaya bahawa anda harus mempunyai peluang untuk berjaya, tidak kira di mana anda telah atau mana anda bercadang untuk pergi. Mungkin anda tidak menemui kejayaan di kolej yang lain, atau anda hanya tidak fikir anda mempunyai masa, wang, atau sokongan untuk melihat kolej melalui. Goodwin di sini untuk mengubah keadaan untuk anda. Mulakan hari ini masa depan anda di Goodwin.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Goodwin College

Dapatkan diri anda perasan dan mempelajari kemahiran yang majikan industri mahukan - Sarjana Muda anda Muda Sains dalam Pengurusan Pengeluaran. Anda akan belajar bagaiman ... [+]

Dapatkan diri anda perasan dan mempelajari kemahiran yang majikan industri mahukan - dengan anda Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Pengeluaran. Anda akan belajar bagaimana untuk menguruskan orang, proses dan peralatan dalam persekitaran pembuatan.

Wajah industri seperti yang kita tahu ia telah berubah selama-lamanya. Belajar kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam pembuatan hari ini, termasuk: pengawasan proses pembuatan, pengurusan sumber manusia dan mekanikal dalam kekangan belanjawan dan jadual, dan jaminan proses pembuatan tanpa lemak, menghasilkan produk berkualiti tinggi.

Dengan ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan Pembuatan, anda akan mendapat kemahiran dan pengetahuan yang merangkumi pemahaman: pengurusan operasi, pengawasan pembuatan, pembuatan tanpa lemak, pembuatan hijau, logistik pembuatan, keselamatan industri, perancangan pengeluaran dan kawalan, pengurusan kualiti, dinamik pasukan, pembelian, dan perkhidmatan pelanggan.... [-]

Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 - 9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Goodwin College

Adakah orang mendekati anda untuk bantuan? Adakah kawan-kawan anda datang untuk anda membincangkan masalah mereka? Itu mungkin kerana anda adalah orang yang penyayang dan ... [+]

Perkhidmatan Manusia: Kerjaya Dengan Maksud

Adakah orang mendekati anda untuk bantuan? Adakah kawan-kawan anda datang untuk anda membincangkan masalah mereka? Itu mungkin kerana anda adalah orang yang penyayang dan belas kasihan yang bersedia untuk mendengar dan membantu, jenis orang yang akan berkembang maju dalam bidang Perkhidmatan Manusia. kasih sayang-Mu, komitmen, dan penyayang yang diperlukan dalam bidang Perkhidmatan Manusia berkembang pesat hari ini.

Membina kerjaya Changing Lives

Sebagai Perkhidmatan Manusia profesional, anda akan menggunakan latihan dalam kaunseling, pengurusan kes, menemuramah, pengambilan, penilaian, psikologi, sosiologi, pembangunan manusia, dan bidang lain yang berkaitan untuk membantu orang yang anda berkhidmat untuk mengatasi cabaran hidup. Anda juga akan menerima latihan khusus dalam bidang-bidang tertentu dengan matlamat kerjaya anda seperti penyalahgunaan dadah dan alkohol, pencegahan krisis dan campur tangan, pembangunan belia, kajian kecacatan, dan gerontologi (yang disediakan untuk orang-orang yang tua), antara yang lain. Rakyat menghadapi pelbagai cabaran dan halangan dalam kehidupan mereka, dan mereka memerlukan bantuan profesional Perkhidmatan Manusia mahir seperti anda.... [-]

Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 - 9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Goodwin College

Meneroka dan menghargai alam semula jadi di Goodwin College. Dalam program ijazah sarjana muda kita dalam Pengajian Alam Sekitar anda akan membangunkan kemahiran penting ... [+]

Menjadi Peguambela bagi Perlindungan Alam Sekitar

Meneroka dan menghargai alam semula jadi di Goodwin College. Dalam program ijazah sarjana muda kita dalam Pengajian Alam Sekitar anda akan membangunkan kemahiran penting yang diperlukan untuk menjadi peguam bela yang berkesan dan mengambil bahagian dalam perlindungan alam sekitar.

The Connecticut River Adakah Bilik Darjah Anda

Goodwin College terletak di 900 ekar hartanah tepi sungai. suasana kampus kami membolehkan pelajar untuk menghabiskan masa di lapangan, menjalankan penyelidikan sebenar dan mempelajari aspek teknikal bidang tangan pertama. program Pengajian Alam Sekitar kami menyediakan latihan teknikal untuk kerjaya dalam permintaan sementara memberi tumpuan kepada aspek saintifik penjagaan alam sekitar.... [-]

Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 - 9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Goodwin College

Anda boleh membuat perbezaan positif dalam kehidupan kanak-kanak. Dari lahir hingga lapan tahun, kanak-kanak memerlukan asas sokongan dan pengetahuan yang kuat untuk menc ... [+]

Membentuk Pikiran Besok

Anda boleh membuat perbezaan positif dalam kehidupan kanak-kanak. Dari lahir hingga lapan tahun, kanak-kanak memerlukan asas sokongan dan pengetahuan yang kuat untuk mencapai kejayaan sepanjang hayat. Dengan menjadi pendidik awal kanak-kanak, anda boleh memainkan peranan penting dalam perkembangan kanak-kanak dan pembelajaran awal.

Ibu bapa, keluarga, dan masyarakat perlu menumpukan, memupuk dan menyediakan - penjaga yang dilaburkan dalam pertumbuhan kanak-kanak. Pendidik awal zaman kanak-kanak memberi tumpuan kepada memupuk kemahiran sosial, fizikal, emosi, dan kognitif kanak-kanak serta mengembangkan kebolehan mereka dalam bahasa dan celik huruf.

Pembelajaran Hands-On... [-]
Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 - 9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Goodwin College

ijazah sarjana muda kami dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan anda dengan kecekapan perniagaan di mana majikan perlu dalam tenaga kerja mereka. Program kami kajian me ... [+]

Fikirkan perniagaan adalah "hanya" perniagaan? Fikir semula. Dengan kemajuan yang sentiasa berubah dalam dunia hari ini, perniagaan tidak sama kerana ia adalah 20, 15, atau lima tahun yang lalu. Peluang anda untuk kerjaya yang berjaya meningkat dengan ketara apabila anda menerima ijazah perniagaan anda di sebuah kolej yang mengfokus pada masa akan datang. Kami mengajar pelajar bagaimana untuk berjaya dalam permulaan, perniagaan kecil, dan bukan keuntungan - sumber inovasi lincah dalam dunia hari ini. Ini-pemikiran bebas, organisasi yang bergerak pantas berubah wajah perniagaan dan memacu inovasi melalui aplikasi kreatif prinsip-prinsip perniagaan.

Kami Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan menyediakan anda dengan kecekapan perniagaan di mana majikan perlu dalam tenaga kerja mereka. Program kami kajian mengintegrasikan analisis teori, kajian kes, dan penyelidikan membolehkan anda keupayaan untuk memohon ini merujuk kepada situasi praktikal di lapangan. Anda juga akan belajar undang-undang dan etika perniagaan, pengurusan sumber manusia, pengurusan, perhubungan pelanggan dalam dunia yang pelbagai budaya, dan pemasaran yang disasarkan dan media sosial.... [-]

Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 - 9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Goodwin College

Ijazah Sarjana Muda kami dalam Pengurusan dan Kepimpinan akan mengajar anda apa yang anda perlu tahu untuk maju dalam organisasi semasa anda atau untuk mendapatkan kaki a ... [+]

Saya benar-benar menikmati Pengurusan dan Kepimpinan kelas dipercepatkan di Goodwin. Saya boleh selesai lebih cepat daripada di sekolah-sekolah lain dan mendapatkan ijazah saya dalam jumlah yang lebih singkat.

- Cher Baten, Pengurusan dan Kepimpinan Pelajar

Semua orang mengiktiraf pengurus besar dan pemimpin apabila mereka melihat mereka. Peluang yang mereka tidak dilahirkan dengan cara itu; mereka belajar dan berkembang dari masa ke masa. kami Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan dan Kepimpinan akan mengajar anda apa yang anda perlu tahu untuk maju dalam organisasi semasa anda atau untuk mendapatkan kaki anda di pintu syarikat yang anda sentiasa mahu bekerja.

Pengurusan dan Kepimpinan Program kami ... [-]
Amerika Syarikat East Hartford
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
6 - 9 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Goodwin College Welcomes International Students