Globe Institute of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kita tahu pengalaman pendidikan anda adalah penting kepada anda. Oleh itu, kita mahu anda tahu beberapa ciri-ciri kami, kebaikan dan manfaat pendidikan yang disediakan oleh Globe Institute of Technology:

Perniagaan, Penjagaan Kesihatan dan Teknologi program yang relevan untuk memenuhi keperluan dan potensi anda

Program sijil dan program ijazah di New York yang dibina di atas asas yang luas pengetahuan fromthe pengurusan perniagaan dan teknologi maklumat bidang. Terdapat dinamik, programsthat bertauliah akan menambat hati dan memberi inspirasi kepada anda.

Bantuan kewangan

Setiap orang harus mendapatkan pendidikan yang mereka inginkan dan perlukan. Bersama-sama, Globe Institute of Technology mahu melihat anda mencapai rancangan anda untuk masa depan. Kami boleh menawarkan bantuan kewangan kepada pelajar yang pasukan bantuan kewangan qualify.Our akan bekerjasama dengan anda untuk menentukan pilihan terbaik anda untuk pengalaman yang lebih baik.

Perkhidmatan advisement kerjaya berharga

Setiap orang harus mendapatkan pendidikan yang mereka inginkan dan perlukan. Bersama-sama, Globe Institute of Technology mahu melihat anda mencapai rancangan anda untuk masa depan. Kami boleh menawarkan bantuan kewangan kepada pelajar yang pasukan bantuan kewangan qualify.Our akan bekerjasama dengan anda untuk menentukan pilihan terbaik anda untuk pengalaman yang lebih baik.

Globe Institute of Technology adalah sebuah institusi khusus yang diiktiraf lebih tinggi menawarkan pendidikan sarjana muda, rakan, dan program sijil dalam perniagaan dan teknologi maklumat.

Misi Globe Institute of Technology adalah untuk memberi pendidikan kepada pelajar-pelajar daripada pelbagai latar belakang, termasuk mereka yang secara tradisinya kurang diwakili dalam pendidikan tinggi dan menyediakan pelajar dengan kemahiran sedia untuk pasaran perlu untuk masuk kerjaya yang berjaya, pembangunan dan kemajuan.

Globe Institute of Technology berusaha untuk mencapai misinya dengan memupuk persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar menekankan saling menghormati dan toleransi, disokong oleh fakulti yang berdedikasi dan kakitangan dan teknologi terkini.

Matlamat menyokong

Menyediakan persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar, yang menangani keperluan unik individu yang mempunyai latar belakang yang pelbagai, kebolehan, dan peringkat umur dan mencerminkan kepelbagaian lokasi kolej Bagi memupuk semangat masyarakat dan menghargai dan menghormati kepelbagaian budaya, pluralisme, kepelbagaian dan pendidikan yang menjadi asas untuk kejayaan dalam masyarakat dan kerjaya Untuk meningkatkan pertumbuhan intelektual pelajar, sosial dan persendirian dengan menyediakan program pendidikan umum yang dinamik Untuk menawarkan kursus dan pelbagai perkhidmatan sokongan untuk memenuhi keperluan unik pelajar yang tidak akademik disediakan untuk kerja-kerja peringkat kolej Menyediakan perkhidmatan pelajar komprehensif yang direka untuk menyediakan peluang untuk memperkaya diri, meningkatkan kemahiran kepimpinan pelajar dan menggalakkan toleransi dan persefahaman di dunia di mana kita hidup Untuk mengekalkan dasar kemasukan terbuka dan tuisyen yang mampu dimiliki dan mengurangkan halangan sosial dan kewangan kepada peluang pendidikan Untuk membangunkan hubungan dengan masyarakat yang kurang dan menyediakan akses kepada program dan perkhidmatan dengan membangunkan penjadualan dan sistem penyampaian yang fleksibel Untuk memupuk suasana kebebasan akademik yang kondusif untuk pertanyaan intelek dan kepelbagaian pemikiran dan perbincangan Memberi peluang untuk mobiliti kerjaya dan pengayaan peribadi dengan menawarkan kursus-kursus individu untuk kursus-kursus pendidikan kredit dan bukan kredit berterusan Untuk menggunakan amalan penilaian yang mengekalkan dan meningkatkan taraf pencapaian pelajar, pengajaran, kualiti program, sumber dan perkhidmatan dan yang menyokong pertumbuhan profesional dan pembangunan kakitangan Untuk menggunakan perancangan strategik dan hasil penilaian untuk memastikan integriti kewangan Kolej dan untuk mengadakan peruntukan bagi keutamaan dan pengagihan sumber yang sesuai

Lokasi

New York

Globe Institute Of Technology

Alamat
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
+1 212-349-4330

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami