Baca keterangan rasmi

Glenville State College, sering dirujuk sebagai Rumah Api di Bukit, adalah kolej awam West Virginia hanya terletak berpusat.

Ditubuhkan pada tahun 1872 untuk memberikan arahan dan amalan untuk guru-guru sekolah biasa dalam ilmu pendidikan, Glenville State College telah mengatasi misi asalnya, dan pada masa ini menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam pengajaran, perniagaan, sumber tanah, muzik, seni liberal, sains, keadilan jenayah dan perkhidmatan manusia.

Dengan pendaftaran kira-kira 1,800 pelajar, kolej itu mempunyai saiz kelas purata 15. Enrolmen pelajar yang terdiri daripada pelajar-pelajar dari 24 buah negeri dan 3 buah negara, dan dengan bangganya termasuk banyak generasi pertama dan minoriti pelajar.

Misi kita

Glenville State College menyediakan tradisi pendidikan berkualiti tinggi melalui inovasi dalam reka bentuk, penghantaran, dan penilaian program dan perkhidmatan, pembangunan tenaga kerja dan perkhidmatan pelajar yang komprehensif; komuniti pelajar aktif khusus untuk pembelajaran sepanjang hayat, pengajaran yang berkesan, biasiswa memohon, aktiviti kreatif dan perkhidmatan; kepimpinan yang menggalakkan kecemerlangan dalam pembelajaran, pengajaran, kecergasan budaya, ekonomi dan pembangunan dalam komuniti global.

Falsafah & Nilai Teras

Glenville State College telah ditubuhkan pada tahun 1872 untuk tujuan menyediakan peluang pendidikan yang berkualiti kepada warga West Virginia. Pada asalnya ditubuhkan sebagai sebuah kolej guru, Glenville State College kekal sebagai peneraju dalam menyediakan guru-guru. Bersama-sama dengan penekanan terhadap penyediaan guru, kolej ini telah memberi respons kepada keperluan West Virginia dan telah membangunkan program-program tambahan dalam pelbagai bidang. Kolej itu komited untuk enam nilai teras: berpusatkan pelajar, masyarakat, integriti, tradisi, kepimpinan dan keluarga.

Pelajar-Berpusat

Pelajar datang pertama di Glenville Negeri, dan proses organisasi dan keputusan kita adalah berpandukan apa yang terbaik untuk pelajar. Kami berusaha untuk menghapuskan halangan dan meningkatkan pengalaman pembelajaran, dan setiap ahli fakulti dan kakitangan dan pentadbir secara peribadi komited untuk berkhidmat kepada pelajar dengan cara yang berkesan dan responsif tanpa mengira siapa, bila dan di mana.

Komuniti

Kami adalah komuniti pelajar yang menghargai hubungan yang padu kami dengan satu sama lain. Kami berusaha inklusif melalui mendengar dan kerjasama. Kami secara kolektif menyokong pada setiap masa melalui komunikasi terbuka dan kita bekerja bersama-sama sebagai satu pasukan di kampus, di mana kerja-kerja kami membawa kita, dan dalam masyarakat di mana kita hidup atau beribadah.

Integriti

Kami sentiasa jujur, beretika dan bertanggungjawab untuk melakukan apa yang kita katakan kita akan lakukan. Kami menunjukkan kepercayaan terbuka, menghormati kepelbagaian dan keadilan dalam semua yang kita lakukan. Kami responsif, konsisten dan komited kepada penambahbaikan yang berterusan dalam semua bidang.

Tradisi

Kami berbangga dengan tradisi yang kaya dengan menyediakan peluang pendidikan yang berkualiti tinggi dan nilai pendidikan bagi mewujudkan niaga hadapan. Kami mengekalkan tradisi kita hidup sebagai satu cara untuk meraikan pencapaian yang lepas dan sebagai asas untuk bertindak balas terhadap peluang dan cabaran baru dalam dunia yang sentiasa berubah-ubah.

Kepimpinan

Kami mengiktiraf tanggungjawab penuh untuk memimpin. Kami bersedia untuk pemimpin-pemimpin kita masyarakat yang bertimbang rasa, produktif, terlibat, dan rakyat responsif. Kami terus menggalakkan inovasi, yang memperkayakan persekitaran pembelajaran, dan kami menunjukkan kecemerlangan melalui program-program dan perkhidmatan pendidikan kita.

Keluarga

Kami adalah keluarga yang kuat seperti yang ditunjukkan dalam penyayang kami, memupuk dan keramahan, yang membezakan kami daripada orang lain yang ditanda. Kami menegakkan budaya yang menghormati antara satu sama lain dan kepelbagaian kita, pada masa yang sama memberi sokongan secara individu dan sebagai satu pasukan. Kami secara aktif berkomunikasi dan melibatkan keluarga besar kami, sama ada ibu bapa, alumni atau rakan-rakan lain institusi kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Glenville State College

Jabatan Jaksa Jenayah menawarkan kursus-kursus dalam Crime Scene Pengurusan, Amalan dan Prosedur Polis, Teknologi untuk Siasatan, Juvana Sistem Keadilan, dan banyak lagi. ... [+]

Baccalaureate di Keadilan Jenayah

Jabatan Jaksa Jenayah menawarkan kursus-kursus dalam Crime Scene Pengurusan, Amalan dan Prosedur Polis, Teknologi untuk Siasatan, Juvana Sistem Keadilan, dan banyak lagi.

Kami menganjurkan kem-kem di mana pelajar-pelajar sekolah menengah belajar untuk menemubual saksi dan suspek, menyiasat tempat kejadian jenayah, mengambil cap jari, dan mengumpul bukti. Pelajar kolej kita dapat mengasah kemahiran mereka dalam Keadilan Jenayah House, tempatan dirujuk sebagai Crime Scene House.

[-]
Amerika Syarikat Charleston
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Glenville State College

Ijazah sarjana muda dalam bidang Pengurusan Sumber Asli menyediakan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran analitikal dan praktikal, dan kecekapan membuat keputusan untuk ... [+]

Baccalaureate Pengurusan Sumber Asli

Jabatan Sumber Tanah berbangga dengan tangan-on pendekatan kepada pembelajaran. Pelajar diberikan pengalaman yang salinan aplikasi dunia sebenar seberapa mungkin. Ditempatkan di banyak Pusat Tanah dalam Pusat Waco, Jabatan mempunyai state-of-the-art kemudahan dan kira-kira 300 ekar tanah bersebelahan dengan bangunan bagi projek-projek luar. A rumah hijau dan kilang papan yang terletak pada harta itu bagi pelajar menggunakan bersama-sama dengan bangunan simpanan untuk peralatan penuaian balak. A makmal komputer disediakan untuk kelas-kelas yang sesuai. Makmal ini mengandungi komputer, komplot, sebuah mesin pengimbas, dan perisian yang meniru yang digunakan di pejabat-pejabat kerajaan, perniagaan, dan industri. A pelbagai jenis peralatan tangan, peralatan besar, dan instrumen yang sesuai untuk makmal bidang disediakan untuk meningkatkan pengajaran dan pembelajaran. Sistem global kedudukan (GPS) dan sistem maklumat geografi (GIS) teknologi yang digunakan dalam beberapa kelas.... [-]

Amerika Syarikat Charleston
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu