Fresno Pacific University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Fresno Pacific University adalah universiti Kristian yang terakreditasi Valley, menghubungkan potensi yang tidak diterokai setiap pelajar dengan peluang tanpa had untuk pertumbuhan profesional, etika dan etika. Bukan keuntungan dan bebas, FPU menawarkan lebih daripada 100 bidang pengajian kepada kira-kira 4,000 pelajar tradisional, penyiapan ijazah dewasa, pelajar siswazah dan seminari di kampus utama di Fresno Tenggara dan seluruh Lembah di kampus serantau di Fresno Utara, Visalia, Bakersfield, dan Merced serta dalam talian. Murid-murid kami mengejar idea-idea besar dan meneroka iman yang mendalam melalui lima buah sekolah: Sekolah Perniagaan; Sekolah Sains Semula Jadi; Sekolah Kemanusiaan, Agama dan Sains Sosial; Sekolah Pendidikan; dan Seminar Biblical Biblical Fresno Pacific. Universiti ini juga mencapai kira-kira 10,000 pelajar melalui kajian pembangunan profesional.

Sejak kelas dibuka pada 1944, FPU telah menggalakkan pelajar generasi pertama untuk mencapai lebih banyak, sambil membina kadar pengijazahan tertinggi selama empat tahun di rantau ini. Kami membuat pendidikan boleh diakses dengan menyediakan bantuan kewangan kepada 98 peratus daripada siswazah tradisional-dan jaminan graduasi selama empat tahun kepada mereka yang layak. Bukan hanya sebuah Institusi Pengajian Hispanik, FPU adalah antara 10 negara tertinggi HSI untuk kadar kelulusan Hispanik yang tertinggi, menurut The Chronicle of Higher Education . Universiti ini diakreditasi oleh Kolej Senior WASC dan Suruhanjaya Universiti (WSCUC) dan termasuk dalam Berita AS

Menyediakan pelajar untuk mencapai lebih daripada yang difikirkan mungkin bermula dengan fakulti. Lebih daripada 80 peratus memegang doktor dan semua menggabungkan biasiswa yang mencabar dengan aplikasi dunia sebenar. Perhatian individu dan hubungan di luar kelas menyokong pembelajaran sepanjang hayat melalui hubungan fakulti-pelajar.

Fresno Pacific University - mungkin berlaku di sini.

Lokasi

Fresno

Fresno Pacific University

Alamat
Fresno Pacific University
1717 S Chestnut Ave

93702 Fresno, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 559-453-2000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami