Ferrum College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Alumni dan Panthers Terkini Contoh Komitmen Kami untuk Kejayaan Pelajar

Kami komited untuk kecemerlangan akademik dan kami percaya pelajar-pelajar kami layak mencapai hasil yang berjaya sebelum mereka lulus. Pelajar semasa kami mengambil bahagian dalam peluang yang menguatkan resume mereka dan memberi mereka pengalaman dunia nyata sekarang. Alumni Ferrum College kami adalah bukti hidup yang pendidikan Ferrum menghasilkan kejayaan yang diingini para pelajar kami!

The Ferrum College Mission

Misi kami adalah untuk mendidik pelajar dalam disiplin pengajian tinggi dan untuk membantu mereka berfikir dan pandai, untuk menyatakan dan berkemahiran profesional, dan menjadi warganegara dan warganegara, negara, dan dunia mereka yang prihatin.

Pengalaman Ferrum College

Di Ferrum College , kami menyediakan peluang unik dan pengalaman pendidikan yang sangat baik yang akan mengubah kehidupan pelajar kami dalam komuniti yang mesra dan ramah. Kami mahukan pelajar kita, dari semua lapisan masyarakat, diberi kuasa untuk menemui potensi mereka, mencapai matlamat mereka, dan membuat perbezaan dalam komuniti mereka. Pengalaman Ferrum kaya dengan peluang untuk latihan magang, pembelajaran secara langsung, perjalanan antarabangsa dan domestik, program sarjana, pembangunan peribadi, dan perkhidmatan kepada masyarakat.

Kehidupan Kampus

Ferrum College menawarkan pelbagai aktiviti ekstrakurikuler dan kemudahan yang terdiri daripada pelbagai kelab dan organisasi pelajar, serta sembilan belas sukan atlet NCAA Bahagian III untuk lelaki dan wanita, serta gusti wanita, program ekuestrian, dan cheerleading. Program Ferrum Outdoors kami membolehkan anda mengalami pengembaraan di pergunungan dan taman negara serta di tasik dan sungai. Hank Norton Center yang berjumlah 30,000 kaki persegi adalah rumah kepada kebanyakan program olahraga luaran kami. YMCA di kampus kami mengalu-alukan kolej dan masyarakat, dengan keanggotaan YMCA tersedia untuk semua pelajar.

Akreditasi

Ferrum College diiktiraf oleh Persatuan Kolej Selatan dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej (SACSCOC) untuk menganugerah ijazah sarjana muda. Hubungi SACSCOC di 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 atau hubungi 404-679-4500 untuk pertanyaan mengenai akreditasi Ferrum College .

Ferrum College diiktiraf oleh Senat Universiti United Methodist Church dan merupakan ahli Persatuan Kebangsaan Sekolah-sekolah dan Kolej-kolej United Methodist Church.

Penyataan Tidak Diskriminasi

Ferrum College tidak mendiskriminasi bangsa, agama, warna, asal kebangsaan, umur, status veteran, seks atau cacat dalam kemasukan ke, akses kepada, rawatan atau pekerjaan dalam program dan aktivitinya. Ferrum College mengesahkan maruah dan nilai setiap individu tanpa mengira orientasi seksual atau identiti jantina dan tidak akan bertolak ansur dengan gangguan atau diskriminasi terhadap mana-mana individu.

Pengiktirafan

"Kolej Serantau Terbaik" di Selatan
- Berita AS

"Bang Terbaik untuk Buck" - Tenggara
- Washington Bulanan, 2015, 2016, 2017

"Negara Pendidikan: Sekolah Menengah Atas

"Mesra Tentera"
- Panduan untuk Sekolah Mesra Tentera, 2014, 2015, 2016, 2017

"Kebanyakan Pelbagai Kolej di Virginia"
- Niche.com, 2017

Fakulti

"2016-17-17 Profesional Promosi Kesihatan Top"
- Majlis Kesihatan Amerika, Dr. Lynise Anderson

"2017 Felo Dasar Sains"
- Persatuan Kemasyarakatan Amerika, Dr. Tim Durham

"Anugerah Eugene P. Odum untuk Kecemerlangan Pendidikan Ekologi"
- Persatuan Ekologi Amerika, 2016, Dr. Carolyn Thomas dan Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Kolej Ferrum

Lokasi

Ferrum

Alamat
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Virginia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: