Baca keterangan rasmi

Alumni dan Panthers Terkini Contoh Komitmen Kami untuk Kejayaan Pelajar

Kami komited untuk kecemerlangan akademik dan kami percaya pelajar-pelajar kami layak mencapai hasil yang berjaya sebelum mereka lulus. Pelajar semasa kami mengambil bahagian dalam peluang yang menguatkan resume mereka dan memberi mereka pengalaman dunia nyata sekarang. Alumni Ferrum College kami adalah bukti hidup yang pendidikan Ferrum menghasilkan kejayaan yang diingini para pelajar kami!

The Ferrum College Mission

Misi kami adalah untuk mendidik pelajar dalam disiplin pengajian tinggi dan untuk membantu mereka berfikir dan pandai, untuk menyatakan dan berkemahiran profesional, dan menjadi warganegara dan warganegara, negara, dan dunia mereka yang prihatin.

Pengalaman Ferrum College

Di Ferrum College , kami menyediakan peluang unik dan pengalaman pendidikan yang sangat baik yang akan mengubah kehidupan pelajar kami dalam komuniti yang mesra dan ramah. Kami mahukan pelajar kita, dari semua lapisan masyarakat, diberi kuasa untuk menemui potensi mereka, mencapai matlamat mereka, dan membuat perbezaan dalam komuniti mereka. Pengalaman Ferrum kaya dengan peluang untuk latihan magang, pembelajaran secara langsung, perjalanan antarabangsa dan domestik, program sarjana, pembangunan peribadi, dan perkhidmatan kepada masyarakat.

Kehidupan Kampus

Ferrum College menawarkan pelbagai aktiviti ekstrakurikuler dan kemudahan yang terdiri daripada pelbagai kelab dan organisasi pelajar, serta sembilan belas sukan atlet NCAA Bahagian III untuk lelaki dan wanita, serta gusti wanita, program ekuestrian, dan cheerleading. Program Ferrum Outdoors kami membolehkan anda mengalami pengembaraan di pergunungan dan taman negara serta di tasik dan sungai. Hank Norton Center yang berjumlah 30,000 kaki persegi adalah rumah kepada kebanyakan program olahraga luaran kami. YMCA di kampus kami mengalu-alukan kolej dan masyarakat, dengan keanggotaan YMCA tersedia untuk semua pelajar.

Akreditasi

Ferrum College diiktiraf oleh Persatuan Kolej Selatan dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej (SACSCOC) untuk menganugerah ijazah sarjana muda. Hubungi SACSCOC di 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 atau hubungi 404-679-4500 untuk pertanyaan mengenai akreditasi Ferrum College .

Ferrum College diiktiraf oleh Senat Universiti United Methodist Church dan merupakan ahli Persatuan Kebangsaan Sekolah-sekolah dan Kolej-kolej United Methodist Church.

Penyataan Tidak Diskriminasi

Ferrum College tidak mendiskriminasi bangsa, agama, warna, asal kebangsaan, umur, status veteran, seks atau cacat dalam kemasukan ke, akses kepada, rawatan atau pekerjaan dalam program dan aktivitinya. Ferrum College mengesahkan maruah dan nilai setiap individu tanpa mengira orientasi seksual atau identiti jantina dan tidak akan bertolak ansur dengan gangguan atau diskriminasi terhadap mana-mana individu.

Pengiktirafan

"Kolej Serantau Terbaik" di Selatan
- Berita AS

"Bang Terbaik untuk Buck" - Tenggara
- Washington Bulanan, 2015, 2016, 2017

"Negara Pendidikan: Sekolah Menengah Atas

"Mesra Tentera"
- Panduan untuk Sekolah Mesra Tentera, 2014, 2015, 2016, 2017

"Kebanyakan Pelbagai Kolej di Virginia"
- Niche.com, 2017

Fakulti

"2016-17-17 Profesional Promosi Kesihatan Top"
- Majlis Kesihatan Amerika, Dr. Lynise Anderson

"2017 Felo Dasar Sains"
- Persatuan Kemasyarakatan Amerika, Dr. Tim Durham

"Anugerah Eugene P. Odum untuk Kecemerlangan Pendidikan Ekologi"
- Persatuan Ekologi Amerika, 2016, Dr. Carolyn Thomas dan Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Kolej Ferrum

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Ferrum College

Misi program perniagaan Ferrum College adalah menawarkan program dan aktiviti pendidikan yang menyediakan pelajar perniagaan secara peribadi dan profesional, untuk cabara ... [+]

Misi program perniagaan Ferrum College adalah menawarkan program dan aktiviti pendidikan yang menyediakan pelajar perniagaan secara peribadi dan profesional, untuk cabaran pengurusan persekitaran global yang kompetitif, melalui kerja individu dan kumpulan dan melalui penggabungan pengajaran dan pembelajaran pengalaman.

Program perniagaan kini menggabungkan tumpuan antarabangsa dalam banyak kursus, sebagai pengiktirafan bahawa kita hidup dalam dunia yang dihubungkan secara global. Pelajar juga boleh belajar untuk musim panas atau semester di luar negara, mengambil kursus atau mengambil bahagian dalam latihan yang memberikan mereka pengalaman sebenar.

Jurusan perakaunan mempunyai peluang untuk menyediakan pulangan cukai untuk ahli komuniti setempat, memberi mereka peluang untuk mempunyai pengalaman yang nyata dan berpengalaman dan menjalani misi perkhidmatan Ferrum College kami. Kami juga bersaing dalam Enactus, atau "Tindakan Tanggungjawab Perusahaan untuk orang lain mewujudkan dunia yang lebih baik untuk semua AS." Inisiatif ini membolehkan para pelajar membuat program jangkauan untuk memberi manfaat kepada masyarakat setempat, dan membentangkannya di persidangan serantau dan kebangsaan, di mana Ferrum College telah memenangi banyak anugerah. Enactus mencerminkan visi dan kepercayaan kita bahawa pendidikan Ferrum College mengimbangi kedua-dua pembelajaran kelas dan komponen pengalaman untuk menyediakan pelajar peluang untuk belajar dan mencapai.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Ferrum College adalah satu-satunya kolej swasta di Virginia yang menawarkan ijazah empat tahun dalam Sains Pertanian dan lesen guru dalam bidang pertanian vokasional. Kur ... [+]

Ferrum College adalah satu-satunya kolej swasta di Virginia yang menawarkan ijazah empat tahun dalam Sains Pertanian dan lesen guru dalam bidang pertanian vokasional. Kurikulum empat tahun yang pelbagai menekankan teori, seni, dan amalan pertanian sambil menekankan persimpangan intim dengan kemampanan. Di dalam rangka kerja ini, para pelajar menganggap kesan alam sekitar, ekonomi, dan sosial amalan pertanian dalam dunia yang semakin ketara.

Kawasan Penekanan

Lima bidang penekanan program Sains Haiwan, Agribisnis, Agronomi, Hortikultur, dan Kajian Ekuin membolehkan pelajar menumpukan pengajian mereka. Pengajaran pertanian adalah, secara semula jadi, usaha tangan. Falsafah ini diwujudkan dalam makmal, latihan kelas, praktikas, magang, dan penyelidikan bebas. Kaedah penyampaian yang pelbagai ini membolehkan pelajar menerapkan teori dalam suasana praktikal, dunia sebenar. Pendekatan persediaan luas ini ditegaskan oleh asas seni liberal yang komprehensif untuk menyediakan graduan untuk pelbagai peluang kerjaya. Pelajar yang berminat dalam kerjaya di sekolah rendah atau sekolah menengah boleh belajar Sains Haiwan atau Hortikultur dan kecil dalam Pendidikan Guru.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Matlamat program seni adalah untuk menyediakan pengalaman pendidikan yang sangat baik yang membangunkan kemahiran teknikal, penghakiman kritikal dan estetik, dan pengetah ... [+]

Seni (Minor Di Luar Program Seni Diperlukan) Ijazah BA

Matlamat program seni adalah untuk menyediakan pengalaman pendidikan yang sangat baik yang membangunkan kemahiran teknikal, penghakiman kritikal dan estetik, dan pengetahuan yang tepat tentang seni visual yang sesuai dengan para pelajar yang mencari apresiasi umum terhadap seni serta untuk mencipta profesional seni halus. Fakulti melibatkan pelajar dalam disiplin seni visual sebagai komponen utama dalam tradisi seni liberal termasuk praktik studio dan sejarah seni.

Pelajar menyelesaikan kumpulan asas asas dan kursus sejarah seni dan kemudian memilih kawasan penekanan untuk membangunkan program yang padat dan individual.

Kami menawarkan ijazah BA dalam Seni dengan pilihan empat konsentrasi yang disenaraikan di bawah.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Misi program perniagaan Ferrum College menawarkan pengalaman dan aktiviti pendidikan yang menyediakan pelajar perniagaan secara peribadi dan profesional, untuk cabaran pe ... [+]

Misi program perniagaan Ferrum College menawarkan pengalaman dan aktiviti pendidikan yang menyediakan pelajar perniagaan secara peribadi dan profesional, untuk cabaran pengurusan persekitaran global yang kompetitif, melalui kerja individu dan kumpulan dan melalui pencampuran arahan dan pembelajaran pengalaman.

Program Perniagaan kini menggabungkan tumpuan antarabangsa dalam banyak kursus, sebagai pengiktirafan bahawa kita hidup dalam dunia yang dihubungkan secara global. Pelajar juga boleh belajar untuk semester musim panas di luar negara, mengambil kursus atau mengambil bahagian dalam latihan yang memberikan mereka pengalaman sebenar.

Jurusan perakaunan berpeluang untuk menyediakan pulangan cukai untuk ahli-ahli masyarakat setempat, memberi mereka peluang untuk mempunyai pengalaman yang benar-benar satu tangan dan menjalani misi perkhidmatan Ferrum College kami. Kami juga bersaing dalam Enactus, atau "ACTION ENTreprenurial untuk orang lain mencipta dunia yang lebih baik untuk semua AS." Inisiatif ini membolehkan para pelajar membuat program jangkauan untuk memberi manfaat kepada masyarakat tempatan, dan membentangkannya di persidangan serantau dan kebangsaan, di mana Ferrum telah memenangi banyak anugerah. Enactus mencerminkan visi dan kepercayaan kita bahawa pendidikan Ferrum College mengimbangi kedua-dua pembelajaran kelas dan komponen pengalaman untuk menyediakan pelajar peluang untuk belajar dan mencapai.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Majoriti Keadilan Jenayah direka bentuk untuk menyediakan pelajar untuk karier dalam undang-undang, penguatkuasaan undang-undang, pentadbiran keadilan, dan penyelidikan s ... [+]

Majoriti Keadilan Jenayah direka bentuk untuk menyediakan pelajar untuk karier dalam undang-undang, penguatkuasaan undang-undang, pentadbiran keadilan, dan penyelidikan sains sosial. Disadari dengan idea bahawa profesional keadilan jenayah akan mendapat manfaat dari pendidikan seni liberal yang kuat, program ini menekankan analisis teori dan dasar yang digabungkan dengan pengalaman profesional.

Kawasan PenekananKriminologi

Penekanan ini bersifat interdisipliner dengan gabungan kursus yang unik dalam kerja sosial, sosiologi, psikologi, dan keadilan jenayah

Kursus dalam Kriminologi termasuk:

Keadilan PemulihanKeadilan JuvanaPsikologi yang tidak normalKerja sosialMasalah sosialPenyiasatan Forensik... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program Pengajian Alam Sekitar di Ferrum College lebih dari sekadar sains! Program interdisipliner ini mencabar pelajar untuk berfikir kritis untuk meneroka penyelesaian ... [+]

Program Pengajian Alam Sekitar di Ferrum College lebih dari sekadar sains! Program interdisipliner ini mencabar pelajar untuk berfikir kritis untuk meneroka penyelesaian kepada isu-isu alam sekitar semasa dengan memasukkan bukan sahaja Alam Sekitar tetapi juga aspek Ekonomi dan Sosial.

Kawasan Penekanan

Ijazah ini membolehkan pelajar memilih kawasan tumpuan. Ini memberikan pelajar pengetahuan yang lebih luas, yang membolehkan peluang pekerjaan yang lebih besar. Terdapat 5 bidang fokus untuk dipilih dari:

PerniagaanPembelajaran persekitaranSains PolitikSosiologiSeniKerja kursus

Kurikulum menggabungkan pelbagai topik untuk menyediakan pelajar peluang dalam bidang Pengajian Alam Sekitar dan termasuk kursus-kursus seperti:... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sebagai salah satu yang tertua di negara ini, program Sains Alam Sekitar ijazah menawarkan pengenalan moden kepada sains alam sekitar. Latar belakang yang mencabar membol ... [+]

Sebagai salah satu yang tertua di negara ini, program Sains Alam Sekitar ijazah menawarkan pengenalan moden kepada sains alam sekitar. Latar belakang yang mencabar membolehkan para pelajar menangani isu-isu alam sekitar penting abad ke-21. Daripada pendekatan biologi tradisional kepada alam sekitar, program ini menekankan sifat antara disiplin bidang dengan menarik dari biologi, kimia, statistik, sains bumi, ekonomi, undang-undang, dan kemanusiaan. Masalah alam sekitar didekati dari perspektif holistik. Program Sains Alam Sekitar Ferrum menawarkan pelajar fleksibiliti yang hebat dalam mengembangkan minat mereka sendiri.

Kerja kursus

Kurikulum menggabungkan pelbagai topik untuk menyediakan pelajar peluang dalam bidang Sains Alam Sekitar dan termasuk kursus-kursus seperti:... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program Kepemimpinan Rekreasi diasaskan pada prinsip bahawa rekreasi yang sihat dan pengembaraan masa lapang adalah penting untuk perkembangan individu lengkap dengan pen ... [+]

Program Kepemimpinan Rekreasi diasaskan pada prinsip bahawa rekreasi yang sihat dan pengembaraan masa lapang adalah penting untuk perkembangan individu lengkap dengan pendekatan holistik untuk hidup. Profesional rekreasi, tanpa mengira sektor tertentu, adalah penting dalam menyampaikan pengalaman rekreasi dan rekreasi yang berkualiti tinggi yang memberi kesan kepada individu dalam cara yang bermakna. Melalui persekitaran pembelajaran yang bersifat pengalaman dan tradisional serta penggunaan langsung teori dan amalan terbaik, pelajar Kepemimpinan Rekreasi akan mengembangkan kecekapan teras dan membina kepimpinan, pemikiran kritikal dan kemahiran menyelesaikan masalah yang diperlukan untuk mencapai kejayaan dalam rangkaian kerjaya yang luas. Kepelbagaian Rekreasi Rekreasi menyediakan pelajar untuk pelbagai tetapan rekreasi termasuk agensi tempatan, negeri dan persekutuan, organisasi bukan keuntungan, perkhidmatan rekreasi, agensi penafsiran semula jadi dan bersejarah, serta perusahaan komersial... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Ferrum College Theatre Arts Theatre mempunyai reputasi yang sangat baik untuk kecemerlangan dalam Seni Persembahan! Kami menawarkan ijazah Sarjana Muda Sastera Pra-profes ... [+]

Ferrum College Theatre Arts Theatre mempunyai reputasi yang sangat baik untuk kecemerlangan dalam Seni Persembahan! Kami menawarkan ijazah Sarjana Muda Sastera Pra-profesional dalam Pemangkuan dan Mengarah, Teater Muzikal, dan Teater Teknikal. Program ini, menekankan proses drama, memberi peluang kepada pelajar untuk mengembangkan kecekapan sebagai pelakon, pengarah, penghibur teater, juruteknik, dan guru. Pelajar diketuai oleh ahli fakulti yang menggabungkan tahun pengalaman mengajar dan profesional. Majors boleh mengharapkan untuk menerima perhatian peribadi, satu-satunya yang perlu untuk anda berkembang menjadi pengamal teater yang bulat.

Kami juga menawarkan ijazah BA dalam Pendidikan Teater dan Seni Teater. Ijazah BA biasanya merupakan pilihan untuk pelajar yang ingin menjadi dua utama.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Majoriti Psikologi direka untuk memberi pelajar latar belakang yang luas dalam kajian terhadap tingkah laku dan proses mental. Program ini menyediakan pelajar untuk sekol ... [+]

Majoriti Psikologi direka untuk memberi pelajar latar belakang yang luas dalam kajian terhadap tingkah laku dan proses mental. Program ini menyediakan pelajar untuk sekolah siswazah untuk kerjaya di mana pengetahuan mengenai tingkah laku manusia dan proses mental adalah penting. Semua pelajar mendapat pemahaman asas mengenai proses tingkah laku dan mental melalui kursus yang diperlukan dalam psikologi, pembelajaran, dan kursus penyelidikan umum. Pengalaman akademik mereka terdiri daripada empat Seminar Profesional yang mengikat kursus akademik bersama-sama dan menanamkan di dalamnya kepentingan etika, perkhidmatan, penyelidikan, dan amalan psikologi sebagai profesion.

Kerja kursusPsikologi yang tidak normalPembangunan DewasaKaedah Penyelidikan KelakuanPembangunan kanak-kanakPembangunan KognitifPsikologi AmPsikologi KesihatanPembelajaranKeperibadianPenilaian PsikologiPsikologi sosialPsikologi SukanWokandapix / PixabayKelab... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Seorang pelajar yang berpusat di dalam agama belajar membaca teks-teks kuno dan moden dengan berhati-hati, mengkaji tradisi, kisah, ritual, dan struktur masyarakat agama, ... [+]

Seorang pelajar yang berpusat di dalam agama belajar membaca teks-teks kuno dan moden dengan berhati-hati, mengkaji tradisi, kisah, ritual, dan struktur masyarakat agama, menerangkan kepercayaan dan nilai tradisi agama yang berbeza dan mengembangkan kepekaan kritikal terhadap ekspresi budaya yang beragam daripada kedua-dua tradisi agama bukan Kristian dan Kristian.

Sesetengah graduan agama bekerja di gereja atau meneruskan pendidikan mereka dalam seminari. Tetapi agama utama atau kecil juga berfungsi sebagai persiapan yang sangat baik untuk program atau kerjaya siswazah lain kerana penekanan dalam membaca, menulis, menganalisis, dan berbicara.

Kawasan PenekananPenekanan Ministri Kristian... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Bahasa Inggeris utama di Ferrum College menyediakan persediaan yang sangat baik untuk kerjaya atau sekolah siswazah dalam beberapa bidang seperti undang-undang, agama, pe ... [+]

Bahasa Inggeris utama di Ferrum College menyediakan persediaan yang sangat baik untuk kerjaya atau sekolah siswazah dalam beberapa bidang seperti undang-undang, agama, pendidikan, perhubungan awam, pengurusan, dan kewartawanan. Pelajar jurusan Bahasa Inggeris memilih salah satu daripada tiga bidang tumpuan: (1) Penekanan Kesusasteraan, (2) Penekanan Penulisan Kreatif dan Profesional, atau (3) Pensijilan Guru.

Melalui kajian kesusasteraan dan penulisan, program bahasa Inggeris membolehkan fleksibiliti pelajar dalam memilih kursus untuk memenuhi kepentingan dan keperluan mereka sendiri. Kerja kursus menggalakkan pemahaman tentang kapasiti ekspresif bahasa dan penghargaan untuk pensyarah psikologi, kebudayaan, dan sejarah. Pelajar belajar bagaimana berfikir secara kritis dan berkomunikasi dengan berkesan dalam pelbagai konteks.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sama ada anda sedang mempertimbangkan kerjaya dalam undang-undang, perniagaan antarabangsa, kerajaan, filem, perhubungan awam, pengiklanan, penjagaan kesihatan, kewartawa ... [+]

Selamat datang! ¡Bienvenidos!

Sama ada anda sedang mempertimbangkan kerjaya dalam undang-undang, perniagaan antarabangsa, kerajaan, filem, perhubungan awam, pengiklanan, penjagaan kesihatan, kewartawanan, pengajaran, dan lain-lain, major atau minor dalam bahasa Sepanyol akan meningkatkan pilihan karir anda secara positif apabila anda lulus. Di seberang negara, ribuan graduan bersaing untuk pekerjaan di bidang yang disebutkan di atas dan masuk ke program siswazah ini, dan tidak ada cara yang lebih baik untuk menangkap mata majikan atau kaunselor kemasukan daripada dengan memiliki gelar atau kursus lanjutan dalam bahasa lain !

Program Sepanyol menawarkan major dan minor dalam bahasa Sepanyol. Bahasa utama di Sepanyol bukan sahaja menyediakan anda untuk kefasihan linguistik dalam bahasa ibunda yang paling banyak digunakan di dunia (pertama adalah bahasa Mandarin), tetapi juga kebolehan budaya yang akan membolehkan anda menavigasi dunia Hispanik, sama ada melalui perjalanan, perniagaan, undang-undang, penjagaan kesihatan, atau sebilangan besar kemungkinan interaksi dalam dunia kita yang semakin global.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Kurikulum Biologi direka untuk memperkenalkan pelajar ke bidang utama sains biologi dan untuk membolehkan mereka mendapat kecekapan dalam menggunakan konsep dan menyiasat ... [+]

Kurikulum Biologi direka untuk memperkenalkan pelajar ke bidang utama sains biologi dan untuk membolehkan mereka mendapat kecekapan dalam menggunakan konsep dan menyiasat kaedah yang sesuai untuk masing-masing. Pelajar boleh memilih kursus pengajian yang sesuai dengan minat khusus mereka dengan penekanan dalam botani, zoologi, biologi selular, biologi molekul, mikrobiologi, dan fisiologi.

Kerja kursus

Kurikulum menggabungkan pelbagai topik untuk menyediakan pelajar peluang dalam bidang Biologi dan termasuk kursus seperti:

GenetikKelakuan HaiwanAsas EkologiKimia organikPengenalan kepada Sains TanamanZoologi VertebrateZoologi InvertebrateBiologi SelAsas FizikMikrobiologiBiokimiaBioteknologiFerrum CollegeKelab... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program falsafah di Ferrum College menawarkan kursus pengajian yang membawa kepada ijazah Sarjana Muda Sastera. Falsafah adalah satu disiplin yang menyelidiki kebimbangan ... [+]

Program falsafah di Ferrum College menawarkan kursus pengajian yang membawa kepada ijazah Sarjana Muda Sastera. Falsafah adalah satu disiplin yang menyelidiki kebimbangan asas kehidupan manusia, seperti struktur kewujudan manusia, kewujudan Tuhan, sifat sebenar realiti, kemungkinan pengetahuan manusia, peranan sebab, intipati kebenaran, asas-asas penghakiman moral dan estetik, makna kehidupan, dan cabaran kematian.

Sejumlah besar kerjaya boleh dibentuk atau dipertingkatkan oleh kajian falsafah kerana kebolehan analitik, kemahiran interpretasi, dan sikap meneliti yang membantu membangunkannya. Walaupun ramai graduan memilih untuk menghadiri sekolah siswazah dalam bidang falsafah, serta disiplin lain, program falsafah juga menawarkan asas yang kukuh bagi mereka yang mempunyai minat dalam menulis, mengedit, dan menerbitkan, dan penyediaan pra-profesional yang sangat baik untuk mereka yang berminat dalam seminari, sekolah undang-undang, atau sekolah perubatan. Para graduan falsafah juga telah memilih untuk memasuki tempat kerja sebagai kaunselor, perunding etika, dan pengurus pengetahuan dalam industri kerajaan dan swasta, sementara banyak penghibur telah menemui ijazah dalam falsafah untuk membantu dalam membangunkan karier mereka.Giammarco Boscaro / Unsplash... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program Kerja Sosial di Ferrum College diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial. Graduan program menerima ijazah BSW yang mempersiapkan mereka untuk amalan profes ... [+]

Program Kerja Sosial di Ferrum College diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Kerja Sosial. Graduan program menerima ijazah BSW yang mempersiapkan mereka untuk amalan profesional profesional permulaan kerja sosial atau pekerjaan lepasan pendiri yang mendahului yang membawa kepada Arahan MSW dalam program ini menekankan asas teoretikal amalan kerja sosial umum amali di kalangan masyarakat luar bandar dan bandar. Kepentingan kepelbagaian budaya dicampur sepanjang penyampaian akademik nilai-nilai, etika, dan pengetahuan untuk amalan profesi kerja sosial. Di dalam kurikulum ini, kedua-dua pengajaran dalam kelas dan amalan langsung diselia di lapangan.

Kerja kursusPsikologi yang tidak normalKelakuan manusiaPertumbuhan ManusiaPengenalan kepada Perkhidmatan KomunitiPengenalan kepada Kerja SosialMasalah sosialPenyelidikan Sains SosialDasar Kebajikan MasyarakatAmalan Kerja Sosial I, II,Sosiologi Kepelbagaian Budaya ASArtem Bali / PekselKelab... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program Kesihatan dan Kemanusiaan menyumbang kepada kualiti kehidupan para pelajar Ferrum College dan masyarakat sekitarnya melalui penciptaan dan penyebaran pengetahuan, ... [+]

Program Kesihatan dan Kemanusiaan menyumbang kepada kualiti kehidupan para pelajar Ferrum College dan masyarakat sekitarnya melalui penciptaan dan penyebaran pengetahuan, latihan pendidik dan profesional lain, dan perkhidmatan kepada masyarakat. Program Kesihatan dan Kemanusiaan memberi peluang kepada para pelajar untuk meneruskan pembelajaran dalam pelbagai latar belakang pendidikan serta mencabar para pelajar untuk menjadi peduli dan warga yang prihatin. Matlamat Program Kesihatan dan Kemanusiaan adalah untuk menggalakkan aktiviti ilmiah yang sesuai untuk setiap disiplin, menggalakkan kerjasama dengan orang lain, dan menggalakkan perkhidmatan dan jangkauan. Program ini bertanggungjawab untuk menyediakan pelajar dengan membangun dan mengaplikasikan pengetahuan khusus untuk setiap bidang pengkhususan, menghasilkan pelajar yang diberi kuasa yang secara peribadi menghargai dan melabur dalam aktiviti fizikal sepanjang hayat sebagai asas untuk kehidupan yang sihat, produktif dan memuaskan. Tujuan program ini adalah untuk mendidik pelajar dan orang awam dalam sains dan faedah kesihatan, aktiviti fizikal, sukan, aktiviti seumur hidup, dan gaya hidup yang sihat.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Misi program kimia ini adalah untuk membimbing pelajar dalam pembangunan pengetahuan kimia mereka dan kemahiran melalui kursus kualiti pengajaran yang menekankan pengalam ... [+]

Misi program kimia ini adalah untuk membimbing pelajar dalam pembangunan pengetahuan kimia mereka dan kemahiran melalui kursus kualiti pengajaran yang menekankan pengalaman pembelajaran dengan profesional fakulti yang terlibat dalam bidang mereka yang membantu pelajar berjaya mengintegrasikan ke dalam profesi yang berkaitan dengan kimia.

Kurikulum kimia tradisional kami sangat sesuai untuk membangunkan asas pengetahuan pelajar serta pemikiran kritis dan kemahiran komunikasi mereka. Pelajar memperoleh pengalaman praktikal tambahan melalui penyelidikan dan membantu profesor dengan makmal. Majoriti ini juga memperluaskan cakrawala pelajar dan seterusnya memulakan mereka menjadi profesi yang berkaitan dengan kimia dengan melibatkan mereka di luar padang kampus perjalanan, kursus pendek, mesyuarat profesional, dan penyelidikan musim panas dan peluang latihan.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sains Matematik utama adalah persediaan yang sangat baik untuk pelbagai kerjaya. Oleh kerana majoriti menyediakan pelajar dengan latar belakang kuantitatif yang luas, mer ... [+]

Sains Matematik utama adalah persiapan yang sangat baik untuk pelbagai kerjaya. Oleh kerana majoriti menyediakan pelajar dengan latar belakang kuantitatif yang luas, mereka sangat berkemampuan untuk mengajar pelbagai kurikulum jurusan matematik sekolah menengah serta memenuhi keperluan kuantitatif perniagaan dan industri yang pelbagai.

Pelajar yang berpejabat dalam sains matematik yang kecil dalam pendidikan disokong oleh Komanwel Virginia untuk mengajar matematik di peringkat menengah. Fakulti jabatan ini secara aktif membangun dan melaksanakan kaedah pengajaran inovatif yang menggabungkan teknologi yang sesuai. Kurikulum ini, bersama dengan pendedahan kepada strategi mengajar yang berbeza-beza memberikan pelajar dengan persediaan yang kuat untuk karier pengajaran masa depan mereka.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program Media dan Komunikasi adalah untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya dan pendidikan lanjut dalam bidang seperti penyiaran radio dan televisyen, kewartaw ... [+]

Program Media dan Komunikasi adalah untuk pelajar yang berminat dalam mengejar kerjaya dan pendidikan lanjut dalam bidang seperti penyiaran radio dan televisyen, kewartawanan multimedia, perhubungan awam, komunikasi korporat, pembiakan audio, membuat filem, dan penciptaan media dalam talian. Program ini telah direka untuk membantu pelajar mengasimil pengetahuan, kemahiran, dan etika pengeluaran yang membolehkan mereka membuat mesej yang berkualiti tinggi melalui media, dan dengan itu memajukan kerjaya mereka yang dipilih. Kekuatan program Media dan Komunikasi Ferrum adalah bilangan pelajar pengajaran satu-satu yang diterima daripada profesor mereka, dan fokus kami pada kemahiran menulis dan kemahiran reka bentuk mesej.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Pengajian Antarabangsa adalah majoriti disiplin yang menawarkan peluang kepada pelajar untuk menjadi warga global dengan mempelajari kerumitan urusan antarabangsa melalui ... [+]

Pengajian Antarabangsa adalah majoriti disiplin yang menawarkan peluang kepada pelajar untuk menjadi warga global dengan mempelajari kerumitan urusan antarabangsa melalui pelbagai perspektif akademik, termasuk ekonomi, bahasa asing, sejarah, dan sains politik. Kajian sejarah menyediakan pelajar dengan persediaan yang ketat dan pengetahuan luas tentang budaya dunia, dan sains politik menyediakan mereka dengan kemampuan untuk menganalisis akibat peristiwa antarabangsa. Kajian ekonomi dan bahasa asing (Perancis, Rusia, dan Sepanyol ditawarkan) memberi mereka kemampuan kuantitatif dan komunikasi berharga yang menguatkan pilihan kerjaya mereka.

Kerja kursusPolitik AfrikaKerajaan PerbandinganIndiaGeografi PolitikAmerika LatinPolitik dan Hak Asasi ManusiaPrinsip EkonomiPolitik AntarabangsaAfrika Sub-SaharaAsia TenggaraChristine Roy / UnsplashKelab... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Kajian Liberal menyediakan kemungkinan program pengajian untuk memenuhi matlamat pendidikan yang tidak dipenuhi oleh program akademik yang lain. Ada kemungkinan tiga atau ... [+]

Kajian Liberal menyediakan kemungkinan program pengajian untuk memenuhi matlamat pendidikan yang tidak dipenuhi oleh program akademik yang lain. Ada kemungkinan tiga atau lebih anak di bawah umur yang mungkin dikembangkan menjadi program pembelajaran yang koheren. Pelajar menyediakan pernyataan di mana mereka menyenaraikan objektif pendidikan mereka dan menerangkan bagaimana gabungan kanak-kanak bawah umur tertentu akan membantu mereka mencapai matlamat mereka. Pelan ijazah dikembangkan dan cadangan lengkap ditandatangani oleh penasihat fakulti yang akan mengawasi program. Borang yang diperlukan untuk memulakan proses ini boleh diperolehi dari Pejabat Provost. Ia dikembalikan, oleh pelajar, kepada Provost untuk kelulusan akhir sebelum diserahkan kepada Pejabat Pendaftar. IPad 2.0 diperlukan dalam setiap kecil untuk tamat pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Kerana latar belakang akademik fakultas kami, kami dapat menawarkan pelbagai pilihan kursus sejarah yang diambil dari kawasan-kawasan utama di dunia dalam tempoh masa yan ... [+]

Kerana latar belakang akademik fakultas kami, kami dapat menawarkan pelbagai pilihan kursus sejarah yang diambil dari kawasan-kawasan utama di dunia dalam tempoh masa yang berbeza-beza. Kami menggunakan kepakaran kami dalam bidang tersebut untuk memupuk pemikiran kritikal dan pemahaman perkembangan sejarah budaya yang berbeza, yang merupakan kemahiran penting untuk kedua-dua kerja dalam sejarah dan kewarganegaraan yang dimaklumkan.

Kerja kursus

Di Ferrum, pelajar kami bermula dengan kursus yang memberi tumpuan kepada sejarah tamadun barat dan Amerika Syarikat, mengasah kemahiran asas seperti analisis sumber dan penciptaan argumen analitis berasaskan bukti. Mereka membina asas itu dengan mengambil pelbagai kursus di Amerika Syarikat, Eropah, dan sejarah dunia untuk membuktikan keluasan pemahaman tentang bagaimana proses sejarah dapat dinilai dalam konteks geografi dan kronologi yang berbeza-beza. Majors dan anak-anak di bawah umur mengambil bahagian dalam kursus historiografi gaya seminar sebagai orang kelas atas, mempelajari bagaimana proses siasatan sejarah telah dibentuk oleh konteks dan bagaimana mereka telah berkembang dari semasa ke semasa. Sebagai projek kumulatif, jurusan menyelesaikan latihan sejarah sarjana dengan membina dan membentangkan projek penyelidikan mereka sendiri di bawah bimbingan mentor dalam kursus batu tulis dan persembahan penyelidikan kanan.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sistem Maklumat Komputer adalah majoriti disiplin yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dalam bidang khusus Reka Bentuk Web, Rangkaian, Sokongan Teknikal, dan Pemrogra ... [+]

Sistem Maklumat Komputer adalah majoriti disiplin yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dalam bidang khusus Reka Bentuk Web, Rangkaian, Sokongan Teknikal, dan Pemrograman. Bermula dari asas yang kukuh dalam perniagaan dan konsep komputer, pelajar belajar untuk menghargai dan memahami hubungan antara kedua-dua disiplin ini. Utama menyediakan pelajar untuk merekabentuk dan melaksanakan sistem sokongan keputusan maklumat: oleh itu, mereka dapat mengisi perancangan, perancangan, dan membuat keputusan dalam organisasi. Di samping itu, bidang penekanan akan membolehkan pelajar mengisi jawatan yang memerlukan kemahiran khusus dalam bidang teknologi komputer. Majoriti ini juga menyediakan pelajar untuk pengajian siswazah dalam perniagaan, sistem maklumat, atau bidang yang berkaitan. Graduan dari major ini mungkin menjangka mendapat pekerjaan sebagai Pereka Web, Pakar Seni Grafik, Pakar Rangkaian / Pentadbir, Pakar Meja Komputer dan Pakar Program Bantuan Komputer.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sosiologi adalah kajian terhadap sifat asas, nilai-nilai, dan kepercayaan dan bagaimana persilangan konsep-konsep ini mempengaruhi tingkah laku individu, kumpulan, dan ma ... [+]

Sosiologi adalah kajian terhadap sifat asas, nilai-nilai, dan kepercayaan dan bagaimana persilangan konsep-konsep ini mempengaruhi tingkah laku individu, kumpulan, dan masyarakat. Ijazah sarjana muda ini direka untuk menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran asas untuk memahami diri kita dan orang lain dengan lebih lengkap. Pelajar sosiologi akan membangun perspektif sosiologi dengan secara aktif mempersoalkan cara masyarakat kita beroperasi dan mengapa struktur sosial memberikan keistimewaan untuk sementara manakala merugikan orang lain. Melalui penyelesaian teras seni liberal yang baik, kursus dalam teori perbandingan, dasar bersejarah dan masa kini, dan penyelidikan terpakai yang berurusan dengan subjek manusia, jurusan sosiologi akan bersedia untuk berjaya dalam laluan kerjaya atau sekolah siswazah yang menuntut fleksibel, , secara kritikal memikirkan individu.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Program Pendidikan Guru Ferrum College menyediakan pra profesional prihatin dan prasekolah sebagai pembuat keputusan untuk konteks yang beragam kelas, sekolah dan komunit ... [+]

Penyataan Visi

Program Pendidikan Guru Ferrum College menyediakan pra profesional prihatin dan prasekolah sebagai pembuat keputusan untuk konteks yang beragam kelas, sekolah dan komuniti abad ke-21. Membina asas seni liberal yang mantap, program ini membantu calon untuk mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan sikap yang diperlukan untuk menjadi guru yang berkesan dan peduli dalam masyarakat yang sentiasa berubah.

Kenyataan Misi

Misi Program Pendidikan Guru Ferrum College adalah untuk membangunkan pemeliharaan, pemikiran reflektif sepanjang hayat yang komited untuk mengajar menggunakan penyelidikan semasa mengenai: (1) pemikiran kritikal; (2) pembezaan; (3) kepelbagaian; (4) pedagogi dan amalan terbaik; (5) kurikulum berasaskan piawaian dan (6) penilaian bervariasi.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Majoriti Pengajian Sosial direka untuk pelajar yang mencari pendidikan yang luas, tetapi berstruktur dan terintegrasi dengan baik dalam sains sosial. Pelajar dapat mencap ... [+]

Majoriti Pengajian Sosial direka untuk pelajar yang mencari pendidikan yang luas, tetapi berstruktur dan terintegrasi dengan baik dalam sains sosial. Pelajar dapat mencapai luas pembelajaran dan fleksibiliti dalam aplikasi melalui program pengajian multidisiplin. Dikombinasikan dengan Pendidikan Kecil, Pengajian Sosial utama adalah persiapan yang sangat baik bagi mereka yang merancang untuk mengajar sejarah, pemerintahan, atau ekonomi di peringkat sekolah menengah.

Kerja kursus

Kurikulum menggabungkan pelbagai topik untuk menyediakan pelajar peluang dalam bidang Pengajian Sosial dan termasuk kursus-kursus seperti:

Tamadun BaratMacroeconomicsGeografi PolitikSejarah VirginiaSejarah AmerikaKerajaan AmerikaNegeriIdeologi modenHistoriografiPenduduk, Makanan,Artem Bali / PekselKelab... [-]
Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sains Politik melibatkan kajian politik dan hubungan antarabangsa. Program ini komited untuk membangunkan pelajar lengkap yang dapat berfungsi dengan mudah di dalam masya ... [+]

Sains Politik melibatkan kajian politik dan hubungan antarabangsa. Program ini komited untuk membangunkan pelajar lengkap yang dapat berfungsi dengan mudah di dalam masyarakat tempatan atau global. Program ini menjangka pelajar merenungkan peranan mereka dalam mana-mana komuniti sebagai peserta dan manusia. Penekanan yang diberikan kepada pembangunan kemahiran, kesedaran diri, tanggungjawab etika, dan pemahaman budaya adalah pengakuan terhadap ketaatan program terhadap sebab-sebab substantif dan manfaat pengalaman Ferrum College . Program sains politik juga memahami logik pelajar yang terlibat dalam pembelajaran berasaskan pengalaman dan komuniti. Dengan menekankan pembelajaran perkhidmatan, program ini menggalakkan para pelajarnya untuk menggabungkan kewarganegaraan kritikal, pemikiran dan transformasi sosial yang berkesan. Ia mengiktiraf bahawa ia mesti mendedahkan pelajarnya kepada persekitaran pembelajaran yang liberal yang menggalakkan kemahiran sivik asas dan pembinaan komuniti tertentu.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ferrum College

Sistem Maklumat Komputer adalah majoriti disiplin yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dalam bidang khusus Reka Bentuk Web, Rangkaian, Sokongan Teknikal, dan Pemrogra ... [+]

Sistem Maklumat Komputer adalah majoriti disiplin yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dalam bidang khusus Reka Bentuk Web, Rangkaian, Sokongan Teknikal, dan Pemrograman. Bermula dari asas yang kukuh dalam perniagaan dan konsep komputer, pelajar belajar untuk menghargai dan memahami hubungan antara kedua-dua disiplin ini. Utama menyediakan pelajar untuk merekabentuk dan melaksanakan sistem sokongan keputusan maklumat: oleh itu, mereka dapat mengisi perancangan, perancangan, dan membuat keputusan dalam organisasi. Di samping itu, bidang penekanan akan membolehkan pelajar mengisi jawatan yang memerlukan kemahiran khusus dalam bidang teknologi komputer. Majoriti ini juga menyediakan pelajar untuk pengajian siswazah dalam perniagaan, sistem maklumat, atau bidang yang berkaitan. Graduan dari major ini mungkin menjangka mendapat pekerjaan sebagai Pereka Web, Pakar Seni Grafik, Pakar Rangkaian / Pentadbir, Pakar Meja Komputer dan Pakar Program Bantuan Komputer.... [-]

Amerika Syarikat Ferrum
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ferrum College

Alamat
John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road
24088 Ferrum, Virginia, Amerika Syarikat