Baca keterangan rasmi

Ferris State University menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya, kewarganegaraan bertanggungjawab, dan pembelajaran sepanjang hayat. Melalui banyak perkongsian dan, pendidikan kerjaya berorientasikan yang meluas itu, Ferris berfungsi kita yang pesat berubah ekonomi dan masyarakat global.

Kami menghargai pendidikan yang berorientasikan kerjaya, mengimbangkan teori dan amalan, membangunkan pemikiran kritikal, menekankan pembelajaran aktif, dan memupuk tanggungjawab dan keinginan untuk mengejar kehidupan panjang pengetahuan.

a13528cb-8fbe-4d58-b871-b1170f70e7ea

Apa lokasi adalah lebih mudah daripada rumah anda sendiri?

Ferris menawarkan pilih program dalam format dalam talian supaya anda boleh bergerak ke hadapan tanpa bergerak di seluruh bandar. Kami menawarkan banyak sijil-sijil serta program ijazah-siap bujang dan untuk program ijazah sarjana.

Sebagai tambahan kepada banyak program-program kami yang boleh disiapkan sepenuhnya dalam talian, kami juga mempunyai beberapa program yang mempunyai ciri-ciri tambahan beberapa bersemuka arahan. Pemanas pengudaraan kami pendingin hawa dan ijazah Refrigeration, Pendidikan Teknikal (Pro-Mo-Ted), dan Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan semua menyediakan peluang untuk mempunyai yang terbaik daripada kedua-dua dunia ... majoriti kursus dalam talian, dicampur dengan beberapa muka -to-face masa kelas tradisional, untuk memberikan anda peluang untuk bertemu orang lain dalam program anda dan mengenali pengajar fakulti anda!

b8370fbe-cbe1-4b87-b5c1-671bb6330564

Bersedia untuk Online

pembelajaran dalam talian menyediakan fleksibiliti yang besar untuk pelajar sibuk. Walau bagaimanapun, pembelajaran dalam talian juga menuntut pendekatan yang berdisiplin. Tidak semua orang merasakan pembelajaran selesa di persekitaran dalam talian. Kami telah menyediakan beberapa item untuk semakan anda dan juga kuiz berikut untuk membantu anda menjawab soalan "Adakah Online Learning Hak untuk Me?"

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan: