Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Silberman College of Business

Silberman College of Business adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka di dunia yang menawarkan sarjana, gabungan, dan ijazah sarjana, termasuk MBA, MBA untuk Eksekutif; Master of Science dalam Pengurusan Rantaian Bekalan, Perakaunan, Percukaian, dan Pemasaran Digital (dalam talian); dan sijil lepasan.

Satu ijazah dari Silberman College of Business di New Jersey akan mempersiapkan anda untuk menjadi pemimpin dalam perniagaan dan pengurusan - seseorang yang akan membawa perspektif etika kepada mana-mana persekitaran profesional. Hanya tanya orang-orang yang telah datang sebelum anda dan menjadi eksekutif terkemuka dalam dunia perniagaan. Urusan kursus ijazah perniagaan anda akan memberi anda pengalaman langsung dengan komuniti perniagaan, menyediakan kaedah yang terbukti dalam analisis kewangan dan strategik, perancangan dan pelaksanaan perniagaan am.

Anda boleh mendapat ijazah perniagaan dari Silberman College of Business dengan menghadiri salah satu daripada tiga kampus kami, atau dengan mendaftarkan diri dalam Program Sarjana Pemasaran Digital Master dalam Online kami.

Di New Jersey

 • Kampus Florham di Madison, NJ
 • Kampus Metropolitan di Teaneck, NJ

Di Kanada

 • Kampus Vancouver, di Vancouver, Kanada

Kampus Vancouver FDU, yang terletak di pusat bandar Vancouver, Kanada, menawarkan program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan dan Teknologi Maklumat.


Kenyataan Misi

Misi Kolej Perniagaan Silberman di Fairleigh Dickinson University akan menjadi pusat pembelajaran yang komited kepada pendidikan para pemimpin hari ini, untuk mempersiapkan para pelajar kami untuk berjaya dalam persekitaran global dan untuk meningkatkan pemahaman perniagaan.


Visi

Kolej Perniagaan Silberman akan diiktiraf di peringkat global, oleh pihak berkepentingan dan rakan sebaya, untuk kecemerlangannya dalam pengajaran, sumbangan intelektual, dan program yang mengembangkan pengetahuan untuk mempromosikan amalan pengurusan perniagaan. Kami akan menjadi program penanda aras untuk kecemerlangan pendidikan perniagaan dalam pengajaran dan biasiswa, dan untuk membolehkan pelajar kami berfungsi dengan berkesan dalam persekitaran kerja berbilang budaya yang mencabar dan dinamik.


Nilai yang Dikongsi

Selaras dengan misi Fairleigh Dickinson University, Silberman College membantu para pelajar mencapai ke arah diri mereka dan menuju kehidupan yang bergerak dalam pasaran global dinamik.

 • Kami komited untuk mengajar dan menarik pelajar sebagai rakan dalam pembelajaran.
 • Kami komited untuk integriti peribadi dan profesional serta tingkah laku etika yang tinggi.
 • Kami komited untuk menanamkan tanggungjawab kepimpinan yang betul, termasuk sosial, ekonomi dan alam sekitar.
 • Kami berorientasikan hasil dan komited kepada kejayaan individu dan organisasi pelajar kami.
 • Kami menghargai kepelbagaian, berfikiran terbuka, dan saling menghormati dan percaya bahawa mereka adalah penting untuk kejayaan program kami.
 • Kami menyokong dan menggalakkan pelajar, fakulti, dan kakitangan kami untuk terlibat dalam usaha sivik, jangkauan masyarakat, dan pemahaman global yang lebih besar.
 • Kami menghargai penambahbaikan berterusan dan graduan kami menjadi pelajar sepanjang hayat dan terlibat.
 • Kami tetap responsif kepada perubahan persekitaran perniagaan global yang pelbagai.
 • Kami menganggap alumni sebagai rakan penting dan menghargai penglibatan pelbagai pemegang kepentingan dalam persekitaran pembelajaran kami.
 • Kami adalah komuniti guru-guru yang berdedikasi dan menghargai peranan biasiswa dalam meningkatkan peranan mengajar.
 • Kami percaya pendidikan perniagaan mengintegrasikan tanggungjawab jangkauan, ekonomi, sosial dan alam sekitar.
 • Kami menghargai penghayatan budaya dan pandangan yang lain.
 • Kami percaya bahawa pembelajaran aktif dan kolaboratif adalah alat penting dalam membuat pengalaman pembelajaran lebih relevan, menarik, dan berguna.


Silberman - Salah satu daripada 5% Sekolah Perniagaan Terbaik di Dunia dengan Akreditasi AACSB

The Silberman College of Business diiktiraf oleh AACSB International - autoriti akreditasi terkemuka di dunia untuk sekolah perniagaan di universiti. Kurang daripada 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia diberikan akreditasi AACSB.

Silberman adalah pembekal terkemuka pendidikan kepimpinan perniagaan yang berkualiti tinggi dan inovatif melalui penyelidikan dan aktiviti profesional fakulti, dan sekarang dengan jangkauan yang luas kepada pelajar di seluruh dunia menerusi program ijazah perniagaan dalam talian.


Kedudukan Sekolah Perniagaan Cemerlang

Kami berbangga untuk mengatakan bahawa Silberman adalah sekolah perniagaan teratas yang dinilai secara bebas oleh sumber-sumber terkemuka ini:

 • The Princeton Review menduduki Silberman College sebagai salah satu sekolah perniagaan terbaik di negara ini.
 • Berita AS
 • Kadar eduniversal Silberman College sebagai "Sekolah Perniagaan Cemerlang"
 • Kadar kelas Mula Silberman sebagai tempat kedua hanya untuk Rutgers Business School di New Jersey.
 • Institut Inovasi dan Keusahawanan Rothman Silberman yang dihormati dengan Kecemerlangan dalam Inovasi Kurikulum dalam Anugerah Keusahawanan oleh Deshpande Foundation
 • Bakat Cukai, Inc. menilai Silberman sebagai salah seorang Top 10 Master dalam Program MAcc Perakaunan oleh
 • Peringkat Perakaunan Silberman merupakan salah satu daripada 10 Program Perakaunan Terbaik Teratas di New Jersey


Kemapanan Korporat Global dan Tanggungjawab Sosial yang Utama melalui Perkongsian Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu

Sejak 2009, Silberman telah menjadi Peserta Penanda Lanjutan di Prinsip Pertubuhan Pendidikan Bertanggungjawab (PRME) - sebuah rangkaian sekolah perniagaan global yang komited untuk memimpin transformasi pendidikan pengurusan perniagaan, kepemimpinan penyelidikan dan pemikiran melalui pembangunan kurikulum yang menggabungkan kemapanan dan tanggungjawab sosial. Setiap tahun, kami melaporkan kemajuan kami.


Program Ijazah Sarjana Dalam Talian

Silberman's Master Online dalam Pemasaran Digital kini membuka peluang untuk pelajar secara nasional dan global untuk memperoleh ijazah dari Fairleigh Dickinson University.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Institut Inovasi dan Keusahawanan Rothman di Silberman College, pemenang Kecemerlangan dalam Inovasi Kurikulum dalam Anugerah Keusahawanan, menggabungkan program kelas da ... [+]

Usahawan dalam permintaan tinggi, kerana mereka adalah penting kepada masyarakat kita dalam membina enjin ekonomi yang membantu pertumbuhan ekonomi kita. Mereka memupuk perubahan teknologi dan sosial, dan inovasi dan kreativiti menjalin masa depan kita.

Institut Inovasi dan Keusahawanan Rothman Silberman, sebuah pusat keusahawanan yang diyakini secara nasional, baru-baru ini dimuliakan dengan Anugerah Inovasi Kurikulum dalam Anugerah Keusahawanan oleh Deshpande Foundation.

Program keusahawanan sarjana di Institut Rothman menggabungkan kerja kelas dan program jangkauan yang memberi anda peluang untuk belajar dan mengamalkan keusahawanan dalam persekitaran yang sebenar. Ia menawarkan pemahaman menyeluruh dan praktikal mengenai isu-isu yang terlibat dalam kedua-dua memulakan perniagaan dan memupuk inovasi dalam suasana korporat.... [-]

Amerika Syarikat Madison Teaneck
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Program ijazah Pemasaran kami direka untuk menyediakan anda kerjaya dalam jualan, runcit, pengiklanan, pengurusan produk, pemasaran langsung, dan penyelidikan. Kerja kurs ... [+]

Jurusan pemasaran terdedah kepada kursus interdisipliner yang membangunkan kemahiran perniagaan yang luas. Kurikulum pemasaran direka untuk menyediakan pelajar untuk karier dalam jualan, peruncitan, pengiklanan, pengurusan produk, pemasaran langsung, dan penyelidikan. Penyediaan ini dicapai melalui penawaran kursus dalam konsep pemasaran asas dan ditambah dengan kursus khusus karir. Proses pembelajaran dipertingkatkan dengan projek, kajian kes, dan latihan.

Keperluan untuk BS dalam Ijazah Pemasaran

Semua pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana Muda Sains mesti melengkapkan Kurikulum Teras Universiti dan Perniagaan sebagai tambahan kepada keperluan utama yang disenaraikan di bawah.... [-]

Amerika Syarikat Madison Teaneck
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Jika matlamat anda adalah untuk menjamin kedudukan dalam Pengurusan, utama ini memberikan anda perspektif pengurusan perniagaan global dengan penekanan pada etika dan ama ... [+]

Pengurusan utama direka untuk pelajar yang ingin membangunkan kemahiran interpersonal dan pengurusan yang boleh mereka gunakan bermula dengan pekerjaan profesional pertama mereka, serta membangun sistem perspektif dan nilai jangka panjang yang akan memberi mereka kerjaya keseluruhan mereka.

Tawaran kursus jabatan pengurusan menekankan:

Pendekatan kepada arahan bilik darjah yang melibatkan pelajar dalam proses pembelajaranKepekatan pengetahuan dan kemahiran yang praktikal dan boleh digunakanPerspektif global yang menekankan etika dan amalan perniagaan lestari jangka panjangPenggunaan pengajaran dan pembelajaran berasaskan pasukan

Adalah matlamat kami bahawa jurusan pengurusan kami akan:... [-]

Amerika Syarikat Madison Teaneck
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Major dalam pentadbiran perniagaan untuk memperoleh pemahaman berasaskan prinsip pentadbiran dan, jika anda mahu, memilih kawasan tumpuan untuk memenuhi matlamat kerjaya ... [+]

Melengkapi diri anda dengan Silberman yang berpandangan jauh ke dalam bidang Pentadbiran Perniagaan untuk menjadi graduan yang dicari. Anda boleh memilih untuk melengkapkan utama Pentadbiran Perniagaan dengan atau tanpa kawasan tumpuan. Majoriti Pentadbiran Perniagaan memberikan anda pilihan untuk menumpukan perhatian kepada bidang kepekatan dengan mengambil kursus perniagaan yang lebih maju yang membantu menentukan kemahiran anda.

Semua pelajar yang mendaftar dalam program Sarjana Muda Sains mesti melengkapkan Kurikulum Teras Universiti dan Perniagaan sebagai tambahan kepada kredit yang disenaraikan di bawah pilihan gelaran utama Pentadbiran Perniagaan anda.

BS dalam Pentadbiran Perniagaan Tanpa Konsentrasi... [-]
Amerika Syarikat Madison Teaneck
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Program Perakaunan Sarjana kami dinilai Program Perakaunan Terbaik 10 di New Jersey oleh Kajian Darat Perakaunan, dan beberapa fakulti kami telah dianggap Pengajar Cemerl ... [+]

BS dalam Keperluan Ijazah Perakaunan termasuk tujuh kursus yang diperlukan untuk major, pemenuhan Kurikulum Inti Universiti dan Perniagaan dan sekurang-kurangnya 121 jumlah kredit.

Tahun baru, anda akan mengambil kursus pengantar dalam perniagaan, sistem maklumat pengurusan dan matematik bersama dengan kurikulum teras dan kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial.

Tahun kedua anda, anda akan mengambil kursus perakaunan pengenalan dan kursus perniagaan dalam pelbagai disiplin. Kepekatan berat dalam kursus utama akauntan bermula pada tahun ketiga anda.

Mengapa Mempelajari Perakaunan di FDU?

Adakah kamu tahu...

Pelajar perakaunan FDU telah mencetak # 1, 3 dan 5 pada Peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah di New Jersey.Kebanyakan jurusan akauntan menerima tawaran pekerjaan setahun sebelum mereka menamatkan pengajian.Persatuan Akauntan Awam Bertauliah New Jersey (NJSCPA) menganugerahkan biasiswa kepada pelajar FDU.Tiga fakulti FDU telah dianugerahkan dengan Anugerah Pendidik Luar Biasa NJSCPA.Firma Perakaunan Awam yang disahkan membataskan merekrut hanya kepada kolej-kolej seperti FDU yang melayakkan pelajar untuk peperiksaan Akauntan Awam Bertauliah.Pelajar dalam Program 1 Ijazah Gabungan boleh lulus dengan ijazah BS dan MS dalam tempoh lima tahun.Kursus yang DiperlukanACCT3241 Perakaunan Kewangan Perantaraan IACCT3242 Perakaunan Kewangan Perantara IIACCT3243 Perakaunan Kos: Pengukuran dan KawalanSistem Maklumat Perakaunan ACCT3390ACCT4261 Advanced AccountingKonsep Audit ACCT4263ACCT4267 Asas Percukaian Persekutuan... [-]
Amerika Syarikat Madison Teaneck
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Sebagai majoriti Kewangan di FDU, anda akan mendapat pemahaman yang kukuh tentang analisis kewangan, pengurusan kewangan dan sistem kewangan. Anda mungkin memilih untuk m ... [+]

Kewangan utama di Fairleigh Dickinson memberikan anda pemahaman tentang analisis kewangan, pengurusan kewangan, dan sistem kewangan. Program ini ditawarkan melalui Kolej Perniagaan Fairleigh Dickinson di kampus Florham Kampus dan Kampus Metropolitan. Kolej ini memegang akreditasi berprestij oleh AACSB International - Persatuan untuk Menghadapi Sekolah-sekolah Perniagaan Collegiate - yang mengiktiraf kualiti fakulti, program akademik, dan sumber. Kurang daripada satu pertiga daripada semua sekolah perniagaan AS memegang pengiktirafan AACSB, menambah nilai untuk gelar perniagaan sarjana anda dari Fairleigh Dickinson University.

Keperluan untuk Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kewangan

Semua pelajar yang mendaftar dalam program Ijazah Sarjana Sains dalam Kewangan mestilah melengkapkan Kurikulum Teras Universiti dan Perniagaan. Kedua-dua kursus kewangan dalam Core adalah FIN3250 Prinsip Analisis Kewangan dan FIN3310 Analisis Kewangan Pertengahan. Keperluan utama tambahan disenaraikan di bawah.... [-]

Amerika Syarikat Madison Teaneck
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Alamat
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Amerika Syarikat
Website
Alamat
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Amerika Syarikat