Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Silberman College of Business

Silberman College of Business adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka di dunia yang menawarkan sarjana, gabungan, dan ijazah sarjana, termasuk MBA, MBA untuk Eksekutif; Master of Science dalam Pengurusan Rantaian Bekalan, Perakaunan, Percukaian, dan Pemasaran Digital (dalam talian); dan sijil lepasan.

Satu ijazah dari Silberman College of Business di New Jersey akan mempersiapkan anda untuk menjadi pemimpin dalam perniagaan dan pengurusan - seseorang yang akan membawa perspektif etika kepada mana-mana persekitaran profesional. Hanya tanya orang-orang yang telah datang sebelum anda dan menjadi eksekutif terkemuka dalam dunia perniagaan. Urusan kursus ijazah perniagaan anda akan memberi anda pengalaman langsung dengan komuniti perniagaan, menyediakan kaedah yang terbukti dalam analisis kewangan dan strategik, perancangan dan pelaksanaan perniagaan am.

Anda boleh mendapat ijazah perniagaan dari Silberman College of Business dengan menghadiri salah satu daripada tiga kampus kami, atau dengan mendaftarkan diri dalam Program Sarjana Pemasaran Digital Master dalam Online kami.

Di New Jersey

 • Kampus Florham di Madison, NJ
 • Kampus Metropolitan di Teaneck, NJ

Di Kanada

 • Kampus Vancouver, di Vancouver, Kanada

Kampus Vancouver FDU, yang terletak di pusat bandar Vancouver, Kanada, menawarkan program ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan dan Teknologi Maklumat.


Kenyataan Misi

Misi Kolej Perniagaan Silberman di Fairleigh Dickinson University akan menjadi pusat pembelajaran yang komited kepada pendidikan para pemimpin hari ini, untuk mempersiapkan para pelajar kami untuk berjaya dalam persekitaran global dan untuk meningkatkan pemahaman perniagaan.


Visi

Kolej Perniagaan Silberman akan diiktiraf di peringkat global, oleh pihak berkepentingan dan rakan sebaya, untuk kecemerlangannya dalam pengajaran, sumbangan intelektual, dan program yang mengembangkan pengetahuan untuk mempromosikan amalan pengurusan perniagaan. Kami akan menjadi program penanda aras untuk kecemerlangan pendidikan perniagaan dalam pengajaran dan biasiswa, dan untuk membolehkan pelajar kami berfungsi dengan berkesan dalam persekitaran kerja berbilang budaya yang mencabar dan dinamik.


Nilai yang Dikongsi

Selaras dengan misi Fairleigh Dickinson University, Silberman College membantu para pelajar mencapai ke arah diri mereka dan menuju kehidupan yang bergerak dalam pasaran global dinamik.

 • Kami komited untuk mengajar dan menarik pelajar sebagai rakan dalam pembelajaran.
 • Kami komited untuk integriti peribadi dan profesional serta tingkah laku etika yang tinggi.
 • Kami komited untuk menanamkan tanggungjawab kepimpinan yang betul, termasuk sosial, ekonomi dan alam sekitar.
 • Kami berorientasikan hasil dan komited kepada kejayaan individu dan organisasi pelajar kami.
 • Kami menghargai kepelbagaian, berfikiran terbuka, dan saling menghormati dan percaya bahawa mereka adalah penting untuk kejayaan program kami.
 • Kami menyokong dan menggalakkan pelajar, fakulti, dan kakitangan kami untuk terlibat dalam usaha sivik, jangkauan masyarakat, dan pemahaman global yang lebih besar.
 • Kami menghargai penambahbaikan berterusan dan graduan kami menjadi pelajar sepanjang hayat dan terlibat.
 • Kami tetap responsif kepada perubahan persekitaran perniagaan global yang pelbagai.
 • Kami menganggap alumni sebagai rakan penting dan menghargai penglibatan pelbagai pemegang kepentingan dalam persekitaran pembelajaran kami.
 • Kami adalah komuniti guru-guru yang berdedikasi dan menghargai peranan biasiswa dalam meningkatkan peranan mengajar.
 • Kami percaya pendidikan perniagaan mengintegrasikan tanggungjawab jangkauan, ekonomi, sosial dan alam sekitar.
 • Kami menghargai penghayatan budaya dan pandangan yang lain.
 • Kami percaya bahawa pembelajaran aktif dan kolaboratif adalah alat penting dalam membuat pengalaman pembelajaran lebih relevan, menarik, dan berguna.


Silberman - Salah satu daripada 5% Sekolah Perniagaan Terbaik di Dunia dengan Akreditasi AACSB

The Silberman College of Business diiktiraf oleh AACSB International - autoriti akreditasi terkemuka di dunia untuk sekolah perniagaan di universiti. Kurang daripada 5% sekolah perniagaan di seluruh dunia diberikan akreditasi AACSB.

Silberman adalah pembekal terkemuka pendidikan kepimpinan perniagaan yang berkualiti tinggi dan inovatif melalui penyelidikan dan aktiviti profesional fakulti, dan sekarang dengan jangkauan yang luas kepada pelajar di seluruh dunia menerusi program ijazah perniagaan dalam talian.


Kedudukan Sekolah Perniagaan Cemerlang

Kami berbangga untuk mengatakan bahawa Silberman adalah sekolah perniagaan teratas yang dinilai secara bebas oleh sumber-sumber terkemuka ini:

 • The Princeton Review menduduki Silberman College sebagai salah satu sekolah perniagaan terbaik di negara ini.
 • Berita AS
 • Kadar eduniversal Silberman College sebagai "Sekolah Perniagaan Cemerlang"
 • Kadar kelas Mula Silberman sebagai tempat kedua hanya untuk Rutgers Business School di New Jersey.
 • Institut Inovasi dan Keusahawanan Rothman Silberman yang dihormati dengan Kecemerlangan dalam Inovasi Kurikulum dalam Anugerah Keusahawanan oleh Deshpande Foundation
 • Bakat Cukai, Inc. menilai Silberman sebagai salah seorang Top 10 Master dalam Program MAcc Perakaunan oleh
 • Peringkat Perakaunan Silberman merupakan salah satu daripada 10 Program Perakaunan Terbaik Teratas di New Jersey


Kemapanan Korporat Global dan Tanggungjawab Sosial yang Utama melalui Perkongsian Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu

Sejak 2009, Silberman telah menjadi Peserta Penanda Lanjutan di Prinsip Pertubuhan Pendidikan Bertanggungjawab (PRME) - sebuah rangkaian sekolah perniagaan global yang komited untuk memimpin transformasi pendidikan pengurusan perniagaan, kepemimpinan penyelidikan dan pemikiran melalui pembangunan kurikulum yang menggabungkan kemapanan dan tanggungjawab sosial. Setiap tahun, kami melaporkan kemajuan kami.


Program Ijazah Sarjana Dalam Talian

Silberman's Master Online dalam Pemasaran Digital kini membuka peluang untuk pelajar secara nasional dan global untuk memperoleh ijazah dari Fairleigh Dickinson University.

Lokasi

Madison

Alamat
Florham Campus
285 Madison Avenue

07940 Madison, Jersi baru, Amerika Syarikat

Teaneck

Alamat
Metropolitan Campus
1000 River Road

07666 Teaneck, Jersi baru, Amerika Syarikat

Akreditasi

AACSB Accredited