Erskine College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Erskine College telah menyediakan pelajar untuk kehidupan pembelajaran, perkhidmatan, dan kepemimpinan selama lebih dari 180 tahun. Sebagai kolej seni liberal Kristian, kami mendidik pelajar untuk kerjaya, tetapi yang lebih penting, kami menyediakan anda untuk panggilan hidup anda.

Akademik Peribadi yang teliti

Di Erskine, anda akan menikmati pengalaman yang diperibadikan. Dengan 19 jurusan dan 27 orang di bawah umur, fakulti kami dapat membantu anda menyesuaikan kursus pengajian yang sesuai dengan tujuan peribadi dan kerjaya anda. Saiz kelasnya kecil, jadi profesor mengenali pelajarnya dan berusaha membina hubungan bimbingan dengan mereka. Apa sahaja peluang yang anda cari — projek penyelidikan, latihan magang, latihan luar, perjalanan misi, atau pengalaman belajar di luar negara — anda pasti profesor anda ingin melihat anda berjaya.

129324_1.jpg

Bersedia untuk Hidup

Erskine menyediakan pelajar untuk kedua-dua tenaga kerja dan pengajian siswazah. Di antara mereka yang mendaftar ke sekolah siswazah, 98% diterima dalam program pilihan mereka.

Kenapa Erskine?

Komuniti yang kuat

Erskine menawarkan lebih daripada 25 organisasi pelajar untuk melengkapkan pengalaman akademik. Anda mungkin bergabung dengan masyarakat sastera, yang serupa dalam beberapa cara dengan persaudaraan atau kekacauan. Anda mungkin berakhir di salah satu daripada beberapa kongsi gelap. Anda juga boleh terlibat dalam kepemimpinan melalui kehidupan tempat tinggal, pemerintahan pelajar, atau organisasi pelajar lain. Selama beberapa generasi di Erskine, kehidupan sosial berpusat di sekitar memupuk persahabatan yang kuat dan sepanjang hayat. Ini satu kelebihan luar biasa dari sekolah kecil.

129271_IMG_1142.jpg

Atletik Competitve

Erskine menawarkan 23 sukan dan bertanding dua kali di peringkat antara rakan sebagai anggota National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II sebagai ahli Conference Carolinas, dan sebagai ahli National Christian College Athletics Association (NCCAA). Kami komited untuk pertumbuhan dan perkembangan atlet pelajar kami. Kami mahu mereka berdaya saing di dalam kelas dan juga di padang permainan.

141092_Soccer.jpg

Agama Kristian yang autentik

Iman dan pembelajaran disatukan di dalam kelas di Erskine, dan kami menjadikan pertumbuhan dan perkembangan rohani para pelajar kami sebagai keutamaan. Pelajar boleh memanfaatkan pelajaran Alkitab, pemujaan, acara persekutuan, dan retret yang ditaja oleh kumpulan kementerian kampus, termasuk Baptist Collegiate Ministries (BCM), Fellowship of Christian Athletes (FCA), dan Reformed University Fellowship (RUF).

129327_8.jpg

Kehidupan Kampus

Kampus seluas 90 ekar di Erskine menyediakan kemudahan klasik dan moden. Pusat Kegiatan Galloway mengandungi dua gimnasium, gelanggang bola raket, ruang aerobik / berat, dinding pendakian, dan kemudahan latihan atletik.

Sukan Intramural

Diketuai oleh pelajar Intramural Intern, kami menawarkan beberapa sukan intramural bersama untuk mereka yang mempunyai semangat kompetitif, tetapi juga ingin bersenang-senang. Tawaran merangkumi sukan seperti dodgeball, frisbee utama, bola tampar, dan banyak lagi.

129270_DSC00518.jpg

Aktiviti Kampus

Pelajar dipersilakan untuk menyertai keseronokan dengan aktiviti di kampus yang dibawa oleh anda oleh Lembaga Aktiviti Erskine dan Persatuan Kerajaan Pelajar. Dari malam trivia dan bingo runcit hingga acara yang lebih besar seperti Fall Fest, Campus Life Office mempunyai sesuatu untuk anda nikmati.

129329_12.jpg

Pendidikan Berpatutan

Kakitangan Bantuan Kewangan Erskine bekerja secara individu dengan setiap keluarga untuk menyediakan rancangan kewangan untuk menjadikan kolej mampu dimiliki. Sebilangan besar pelajar Erskine menerima beberapa bentuk bantuan kewangan dari sumber bantuan persekutuan, negeri, dan institusi. Beasiswa berdasarkan prestasi dalam akademik, atletik, drama, dan muzik diberikan setiap tahun.

129267_DSC_4803.jpg

Lokasi

Due West

Alamat
2 Washington St
SC 29639 Due West, Carolina Selatan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami