Elizabethtown College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Komitmen kami adalah untuk Mendidik untuk Perkhidmatan. Kami percaya bahawa pembelajaran adalah yang paling mulia apabila digunakan untuk memberi manfaat kepada orang lain, tanpa mengira laluan kerjaya yang dipilih. Kami menyediakan pelajar-pelajar kita untuk menjalani kehidupan yang kaya dengan tujuan dan makna, manakala memajukan pemikiran bebas, integriti peribadi dan tanggungjawab sosial. Ini adalah asas untuk kehidupan yang pembelajaran. Kolej memupuk nilai-nilai keamanan, bukan keganasan, maruah manusia dan keadilan sosial.

Sekali Pandang

Kolej Elizabethtown adalah terpilih, bebas, kediaman kolej coeducational terletak di kampus 203 ekar yang menarik di selatan tengah Pennsylvania. Its kira-kira 1,800 pelajar berasal dari hampir 30 negara dan 40 negara-negara asing.

SEJARAH

Kolej Elizabethtown telah disewa pada tahun 1899 oleh ahli-ahli Gereja Saudara-saudara yang berminat untuk mewujudkan sebuah institusi pengajian tinggi bagi denominasi mereka di timur Pennsylvania.

Lokasi

Elizabethtown, Pennsylvania terletak di barat Lancaster County yang. Kolej ini juga berjarak pendek dari ibu negeri, Harrisburg, dan destinasi hiburan popular, Hershey.

Kampus

kampus 203 ekar Bangunan akademik Halls kediaman Prestasi Venues dan Galeri

Akademik

17 jabatan akademik menawarkan 45 jurusan ijazah, 100 + bawah umur / kepekatan, dan 25 program kerjasama dengan institusi lain kurikulum teras menekankan seni, kemanusiaan dan sains untuk membangunkan komunikasi interpersonal, penulisan, pemikiran kreatif dan membuat keputusan dan kemahiran menyelesaikan masalah 12: 1 pelajar / nisbah fakulti 18 pelajar di dalam kelas ijazah purata Tawaran Program Kepujian dan beberapa masyarakat penghormatan Lebih daripada 264,000 jilid dalam edaran di Perpustakaan tinggi Empat program sarjana

Fakulti

fakulti 129 sepenuh masa 92 peratus daripada pensyarah sepenuh masa memegang ijazah doktor falsafah atau ijazah terminal di lapangan

Kehidupan pelajar

Kira-kira 1,800 pelajar ijazah 85 peratus daripada pelajar tinggal di kampus 80+ kelab dan organisasi

Athletics

22 NCAA Bahagian III pasukan olahraga sukan di antara dinding dan kelab

pengiktirafan

Dinamakan untuk Komuniti Pengajian Tinggi Perkhidmatan Honor Roll Kedudukan dalam US News & World Report "s" Kolej Terbaik "di Timur Laut Pertama pada komitmennya untuk pengajaran "Nilai terbaik" di rantau ini keempat keseluruhan di kalangan kolej sarjana muda Ahli Konsortium Kepimpinan Persatuan Kolej American dan Universiti "Inisiatif negara" Komitmen Teras: Mendidik Pelajar bagi Tanggungjawab Peribadi dan Sosial " graduan telah dianugerahkan Fulbright, Rhodes dan Goldwater biasiswa

Akreditasi

Suruhanjaya Syarikat Middle Pengajian Tinggi, (MSCHE) Persatuan American Chemical bagi Perkhidmatan Makmal Klinikal, (ACS) National Association of Schools of Music, (NASM) Majlis Kebangsaan Kerja Sosial Pendidikan, (CSWE) Majlis Akreditasi untuk Occupational Therapy Pendidikan, (ACOTE) Persatuan Business Schools Collegiate dan Program, (ACBSP) Kejuruteraan Akreditasi Suruhanjaya ABET Kejuruteraan Komputer dan Kejuruteraan

Misi Kita

Dibentuk oleh komitmen untuk mendidik untuk perkhidmatan, Elizabethtown College ialah masyarakat pelajar berdedikasi untuk mendidik pelajar dari segi intelek, sosial, estetika dan beretika untuk kehidupan perkhidmatan dan kepimpinan sebagai warga dunia. Sebagai institusi yang komprehensif, College menawarkan program akademik dalam liberal seni, sains dan kajian profesional. Menggabungkan pengajaran bilik darjah dengan pembelajaran melalui pengalaman, program-program memajukan pemikiran bebas, integriti peribadi dan tanggungjawab sosial sebagai asas untuk hidup dalam pembelajaran. Ditubuhkan oleh ahli-ahli Gereja Saudara-saudara, Kolej percaya bahawa pembelajaran adalah yang paling mulia apabila digunakan untuk memberi manfaat kepada orang lain dan mengesahkan nilai-nilai keamanan, bukan keganasan, maruah manusia dan keadilan sosial.

Pengalaman Pendidikan Transformatif

Kesan pendidikan Elizabethtown College adalah tahan lama dan meluas kerana ia adalah amat transformatif. Pelajar memperoleh tabiat baru minda dan hati-beberapa dalam perjalanan pengalaman sarjana muda, yang lain sebagai pelajar berkembang di luar kolej.

The Sifat Pelajaran kami

pengalaman pendidikan kami menggabungkan standard yang tinggi biasiswa dengan empat tandatangan sifat-sifat, yang termasuk komitmen untuk mendidik pelajar-pelajar kita dalam komuniti pembelajaran hubungan berpusatkan, untuk memupuk dalam pelajar-pelajar kita perspektif antarabangsa dan silang budaya, untuk melengkapkan pengajaran bilik darjah dengan peluang pengalaman-pembelajaran , dan untuk menyediakan pelajar-pelajar kita untuk kehidupan azam dan kerja yang bermakna.

Pembelajaran Hubungan Berpusatkan

program pendidikan kita melibatkan pelajar dalam cara yang menarik perhatian yang paling mendalam mereka, Beritahukanlah kepada mereka pengalaman yang menarik pembelajaran, dan panggilan keluar dari mereka jawapan yang mencapai lebih daripada apa walaupun mereka berfikir mungkin. Dalam komuniti pembelajaran ini, ahli-ahli fakulti dan pekerja lain menunjukkan semangat mereka untuk mata pelajaran mereka dan untuk pembelajaran berterusan supaya pelajar-pelajar kita melihat bagaimana menarik penglibatan mendalam adalah. Pelajar menerima perhatian peribadi, kerana semua pekerja komited untuk menyatakan minat yang ikhlas dan tulen dalam kejayaan pendidikan pelajar-pelajar kita. kelas College kita sengaja disimpan kecil untuk menyokong keperluan individu pelajar kami dan mencabar mereka untuk berkembang.

Perspektif Antarabangsa dan Cross-Budaya

Elizabethtown menawarkan kurikulum global dan kokurikulum. Program pengajian dan pembangunan membantu pelajar memahami dan berkesan melibatkan diri dengan budaya lain dan globalisasi kehidupan dan bekerja. Kakitangan kami termasuk ahli-ahli fakulti dan pekerja lain yang merupakan warganegara negara-negara dari seluruh dunia, yang bertutur dalam pelbagai bahasa, dan yang mempunyai kajian daya dan pengalaman kediaman di benua lain. Pelajar belajar bersama pelajar dari budaya lain. Selain itu, mereka menghadapi dunia antarabangsa apabila mereka melawat, belajar atau tinggal di bandar-bandar yang pelbagai seperti Harrisburg, Philadelphia, London, Beijing dan Quito.

Pembelajaran melalui pengalaman

Elizabethtown bertujuan untuk meluaskan konteks pembelajaran pelajar dengan memupuk pengalaman pendidikan di mana pelajar belajar dengan melakukan. Melalui pengalaman pembelajaran ini, pelajar membangunkan kebolehan untuk menghubungkan teori dan pengalaman, dan mereka lebih bersedia untuk meneruskan pembelajaran sepanjang hayat mereka. Peluang-peluang ini boleh didapati melalui latihan dan externships, tugasan penempatan lapangan, projek penyelidikan bebas dan kerjasama, perkhidmatan-pembelajaran dan penglibatan sivik, pembangunan kepimpinan dan kampus keseronokan.

Azam Life Kerja

Dalam kedua-dua kurikulum dan kokurikulum, program pendidikan Kolej memupuk pemahaman pendidikan untuk kehidupan yang tujuan berdasarkan model holistik pembangunan pelajar yang mengintegrasikan pembangunan kerjaya; refleksi pada kerjaya, makna dan kehidupan; dan komitmen untuk penglibatan sivik. Hasilnya, graduan Elizabethtown bersedia untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik. Mereka berbuat demikian, sebahagian, dengan hidup dalam cara yang mencerminkan komitmen individu, bertindak balas terhadap keperluan orang lain, dan nilai integriti peribadi dan beretika.

FALSAFAH KAMI

Elizabethtown College melibatkan pelajar dalam proses pembelajaran bersepadu dinamik yang menggabungkan seni liberal dan kajian profesional. Dicabar untuk mengambil tanggungjawab untuk pendidikan mereka, pelajar di Elizabethtown memulakan perjalanan transformasi diri yang melibatkan perkembangan intelektual, sosial dan peribadi.

The College komited untuk mendidik orang keseluruhan dalam komuniti pembelajaran hubungan berpusatkan di mana matlamat yang sama dicapai melalui penglibatan dalam kurikulum akademik yang ketat dan pengalaman kokurikulum yang bernas. Pelajar digalakkan untuk membangunkan dan mencabar nilai-nilai mereka sendiri, di samping berusaha untuk memahami dan menghargai perspektif alternatif. Terbenam dalam konteks global yang sentiasa berubah, Kolej menggalakkan sifat pembangunan, kerjasama dan kompleks pembelajaran.

Dalam usaha untuk "mendidik untuk perkhidmatan," Elizabethtown College percaya bahawa pelajar boleh melakukan perkhidmatan tidak lebih daripada yang mereka lakukan apabila berkongsi pengetahuan dan kreativiti dengan orang lain. Peluang untuk mengukuhkan biasiswa dan kepimpinan melampaui kelas, dan pelajar belajar secara aktif melalui pengalaman praktikal dan penglibatan sivik.

Kesan pendidikan Elizabethtown College adalah tahan lama dan meluas kerana ia adalah amat transformatif. Pelajar memperoleh tabiat baru minda dan hati-beberapa dalam perjalanan pengalaman sarjana muda, yang lain sebagai pelajar berkembang di luar kolej.

Pada Elizabethtown College, pelajar inspirasi dan mencabar kepada:

Bertanggungjawab untuk pembangunan intelektual mereka, pertumbuhan peribadi dan kesejahteraan. Pelajar akan belajar untuk menajamkan rasa ingin tahu mereka dan menyedari kemampuan, strategi dan sumber yang diperlukan untuk belajar. Sebab, menganalisis dan melibatkan diri dalam pemikiran kritikal. Pelajar akan membuat, secara sistematik menilai, dan, jika perlu, menyangkal hujah-hujah dan tuntutan-kedua-dua mereka sendiri dan orang lain. Menunjukkan komunikasi bijaksana dan petah dengan menggunakan pengetahuan dalam pelbagai konteks, termasuk menulis, bertutur, mendengar dan tafsiran. Memahami proses kreatif dan peranannya dalam ungkapan manusia, dan memupuk keupayaan untuk membuat pertimbangan estetik bermaklumat. Navigasi pandangan dunia yang pelbagai budaya dan perspektif, dengan kesedaran bahawa berbeza bingkai analisis pengaruh rujukan, komunikasi dan tingkah laku. Membuat keputusan yang beretika mencerminkan dan bertindak dengan integriti untuk mendapatkan hanya pencapaian dengan hubungan, komuniti dan masyarakat. Dikenakan dan mengintegrasikan unsur yang berbeza pembelajaran dan memahami saling hubungan dalam proses memperoleh pengetahuan dan pengalaman. Mengenal pasti dan memupuk rasa tujuan yang memberi inspirasi kepada komitmen terhadap kerja yang bermakna dalam perkhidmatan kepada masyarakat.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BAs » Lihat BScs »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

BA Pentadbiran Perniagaan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Elizabethtown

Kajian di kalangan teratas program Pentadbiran Perniagaan di Pennsylvania. Ijazah Pentadbiran Perniagaan dari Kolej E-bandar menyediakan anda dengan pendidikan yang menyeluruh dan asas yang kukuh anda perlu memasukkan pelbagai bidang kerjaya perniagaan dan kepimpinan. [+]

Pengajian di salah satu bahagian atas program Pentadbiran Perniagaan di Pennsylvania. Ijazah Pentadbiran Perniagaan dari Kolej E-bandar menyediakan anda dengan pendidikan yang menyeluruh dan asas yang kukuh anda perlu memasukkan pelbagai bidang kerjaya perniagaan dan kepimpinan. Sama ada anda mencari untuk memulakan perniagaan anda sendiri atau bekerja sehingga menguruskan satu, program fleksibel kami akan menyediakan anda dengan kemahiran dan kepintaran perniagaan.

Fleksibel. Khusus. Berorientasikan matlamat.

Preparation untuk menjadi pemimpin perniagaan memerlukan latar belakang yang luas dalam perniagaan, perspektif global, pengetahuan tentang sains tingkah laku dan sosial, dan keupayaan untuk menggunakan teknik kuantitatif dalam menyelesaikan masalah. Teras perniagaan, Program Core, dan keperluan kuantitatif tertentu menyediakan latar belakang ini. Pelajar akan memahami lagi bidang-bidang tertentu perniagaan dengan menumpukan salah satu daripada enam bahagian: Perakaunan, Ekonomi, Keusahawanan, Kewangan, Pengurusan, Pemasaran. ... [-]


BSc

Bsc dalam biologi

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Elizabethtown

Jabatan Biologi di Elizabethtown College menawarkan kurikulum penyelidikan mendalam dengan peluang-peluang untuk melanjutkan pelajaran dalam pelbagai bidang yang berkaitan biologi. [+]

Yang Jabatan Biologi di Elizabethtown College menawarkan kurikulum penyelidikan mendalam dengan peluang-peluang untuk melanjutkan pelajaran dalam pelbagai bidang yang berkaitan biologi.

saiz kelas kecil, walaupun pada semester pertama, hands-on pengalaman makmal, kerja lapangan dan penyelidikan peluang menyediakan anda untuk dunia di luar kolej, sama ada anda berminat untuk mengikuti sekolah siswazah, sekolah perubatan atau mencari pekerjaan ganjaran!

A ijazah dalam Biologi menyediakan anda untuk sekolah siswazah dan tenaga kerja dengan memberi anda kemahiran untuk memerhati, mentafsir dan menganalisis dunia di sekeliling anda. Semasa di Jabatan, anda akan mempunyai peluang untuk melibatkan diri dalam penyelidikan fakulti yang diselia, belajar di luar negara, dan memohon pembelajaran bilik darjah anda untuk menyelesaikan masalah masyarakat. Anda akan membuat sambungan setiap hari antara apa yang anda belajar dan bagaimana anda boleh menggunakan kemahiran anda untuk maju dalam bidang anda.... [-]


Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Elizabethtown

program Engineering kami direka sekitar perhatian kepada keperluan pelajar individu dan keluasan pengetahuan dan kemahiran kejuruteraan. Objektif Program Pendidikan merangkumi nilai-nilai dan matlamat Elizabethtown College dalam semasa dan keperluan baru muncul industri dan masyarakat: [+]

Yang kejuruteraan utama adalah satu program yang ketat dirancangkan supaya membawa kepada kerjaya yang teknikal dalam industri atau sebuah universiti dalam bidang kejuruteraan. Tahap Kejuruteraan dengan kepekatan Mekanikal, Elektrik, dan Rekabentuk Lestari yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Kejuruteraan ABET, 111 Market Place, Suite 1050, Baltimore, MD 21.202-4012, telefon: (410) 347-7700. kami program kejuruteraan direka sekitar perhatian kepada keperluan pelajar individu dan keluasan pengetahuan dan kemahiran kejuruteraan. Objektif Program Pendidikan merangkumi nilai-nilai dan matlamat Elizabethtown College dalam semasa dan keperluan baru muncul industri dan masyarakat: 1) Elizabethtown Lulusan membangunkan kerjaya cemerlang dalam pelbagai bidang teknikal dan bukan teknikal, menggunakan kemahiran yang dibangunkan melalui luas kurikulum kejuruteraan dilengkapi dengan penglibatan kukuh dengan seni liberal. Para pelajar dilengkapi untuk mereka bentuk, membangun, dan melaksanakan penyelesaian inovatif kepada masalah yang mencabar dalam bidang mengintegrasikan sistem elektrik dan mekanikal dalam konteks reka bentuk yang mampan; 2) Graduan kita menjadi industri dan pemimpin masyarakat dalam pelbagai bidang seperti penyelesai masalah mahir. Graduan mempunyai latar belakang pelbagai disiplin untuk membantu penyelesaian bentuk dan menentukan masalah yang dihadapi oleh dunia kita pesat berubah dan pasaran global; 3) Graduan menerima dan menyesuaikan diri dengan teknologi baru muncul, disokong oleh gabungan asas yang kukuh dalam teori asas dan kemahiran dengan alat kejuruteraan moden. Graduan mempunyai pengetahuan yang diperlukan, kemahiran dan motivasi untuk meneruskan ijazah lanjutan, pelesenan sebagai Jurutera Professional (PE) atau pensijilan seperti Kepimpinan dalam Tenaga dan Reka Bentuk Alam Sekitar (LEED); 4) graduan kami menghargai peluang untuk menggunakan kemahiran profesional mereka untuk memenuhi keperluan masyarakat tempatan dan masyarakat global bersama,... [-]