Baca keterangan rasmi

Mengenai Elizabethtown College

Komitmen kami adalah Mendidik untuk Perkhidmatan . Kami percaya bahawa pembelajaran adalah paling mulia apabila digunakan untuk memberi manfaat kepada orang lain, tanpa mengira laluan kerjaya yang dipilih. Kami menyediakan pelajar-pelajar kami untuk membawa kehidupan yang kaya dengan tujuan dan makna sambil memajukan pemikiran bebas, integriti peribadi, dan tanggungjawab sosial. Inilah asas untuk kehidupan pembelajaran. Kami memupuk nilai-nilai keamanan, keganasan, maruah manusia, dan keadilan sosial.

107102_rsz_adobestock_83038067.jpg

Misi Elizabethtown College adalah:

Elizabethtown College menyediakan pengalaman pendidikan transformatif yang memupuk kekuatan peribadi dan mengembangkan semangat untuk pembelajaran sepanjang hayat dan kerja yang bertujuan.

Pengalaman Pendidikan Transformatif

Kesan pendidikan Elizabethtown College adalah berpanjangan dan meluas kerana ia sangat transformatif. Pelajar memperoleh kebiasaan dan fikiran baru dalam sesetengah pengalaman dalam bidang pengajian siswazah, yang lain sebagai pelajar berkembang di luar kolej.

Qualities of Education kami

Pengalaman pendidikan kami menggabungkan satu standard tinggi biasiswa dengan empat sifat tanda tangan, yang termasuk komitmen untuk mendidik pelajar kami dalam komuniti pembelajaran yang berpusatkan hubungan, untuk memupuk perspektif pelajar antarabangsa dan lintas budaya, untuk melengkapkan arahan kelas dengan peluang pembelajaran pengalaman, dan menyediakan pelajar kami untuk kehidupan yang bergiat dan kerja bermakna.

107786_IMG_0500.JPG

Learning-Centered Learning

Program pendidikan kami melibatkan pelajar dengan cara yang menarik perhatian mereka yang paling mendalam, menghadapi mereka dengan pengalaman pembelajaran yang menarik, dan menelefon dari respons yang melangkaui apa yang mereka fikirkan mungkin. Dalam komuniti pembelajaran ini, ahli fakulti kami dan pekerja lain menunjukkan semangat mereka untuk mata pelajaran mereka dan untuk pembelajaran berterusan supaya pelajar kita melihat bagaimana penglibatan yang mendalam. Pelajar menerima perhatian peribadi, kerana semua pekerja berkomitmen untuk menyatakan minat dan minat tulen dalam kejayaan pendidikan para pelajar kami. Kelas-kelas Kolej kami sengaja disimpan kecil untuk menyokong keperluan individu pelajar kami dan menantang mereka untuk berkembang.

107103_rsz_adobestock_128130222.jpg

Perspektif Antarabangsa dan Salib Kebudayaan

Elizabethtown menawarkan kurikulum global dan ko-kurikulum. Program pengajian dan pembangunan membantu pelajar memahami dan berkesan dengan budaya lain dan globalisasi kehidupan dan pekerjaan. Kakitangan kami termasuk ahli fakulti dan pekerja lain yang warga negara dari seluruh dunia, yang bercakap pelbagai bahasa, dan mempunyai pengalaman belajar dan kediaman di benua lain. Pelajar belajar bersama pelajar dari budaya lain. Di samping itu, mereka menghadapi dunia antarabangsa apabila mereka melawat, belajar atau hidup di bandar-bandar seperti Harrisburg, Philadelphia, London, Beijing, dan Quito.

Pembelajaran Experiential

Elizabethtown berusaha untuk memperluaskan konteks pembelajaran pelajar dengan memupuk pengalaman pendidikan di mana pelajar belajar dengan melakukan. Melalui pembelajaran pengalaman ini, pelajar membangunkan bakat untuk menghubungkan teori dan pengalaman, dan mereka lebih bersedia untuk terus belajar sepanjang hayat mereka. Peluang-peluang ini boleh didapati melalui latihan dan latihan luar, tugasan penempatan lapangan, projek-projek penyelidikan bebas dan kerjasama, pembelajaran perkhidmatan dan penglibatan sivik, pembangunan kepimpinan, dan keseronokan kampus.

Kerja Kehidupan Purposeful

Dalam kedua kurikulum dan ko-kurikulum, program pendidikan Kolej memupuk pemahaman pendidikan untuk tujuan hidup berdasarkan model holistik pembangunan pelajar yang mengintegrasikan pembangunan kerjaya; refleksi mengenai pekerjaan, makna dan kehidupan; dan komitmen untuk penglibatan sivik. Akibatnya, graduan Elizabethtown bersedia untuk menjadikan dunia tempat yang lebih baik. Mereka berbuat demikian, sebahagiannya, dengan cara hidup yang mencerminkan komitmen masing-masing, bertindak balas terhadap keperluan orang lain, dan menghargai integriti peribadi dan etika.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Elizabethtown College

Perniagaan Antarabangsa (IB) di Elizabethtown College menawarkan kurikulum yang praktikal, inovatif, dan bersepadu yang menggabungkan kemahiran perniagaan dengan pemahama ... [+]

Pengalaman global semakin penting di dunia perniagaan hari ini dan syarikat sedang mencari pekerja yang mempunyai perspektif global, memahami interkoneksi kami dengan negara lain dan boleh berunding dengan orang dari budaya lain.

Perniagaan Antarabangsa (IB) di Elizabethtown College menawarkan kurikulum yang praktikal, inovatif, dan bersepadu yang menggabungkan kemahiran perniagaan dengan pemahaman tentang budaya lain, keahlian dalam bahasa asing, dan komunikasi yang efektif dari perspektif global. Oleh kerana sifat pilihan program kami, kami membawa kelas yang luar biasa setiap tahun untuk belajar tentang pengurusan perniagaan global melalui bimbingan oleh ahli Lembaga Penasihat IB dan fakulti. Dengan ijazah Perniagaan Antarabangsa dari E-town, anda akan bersedia untuk kedudukan di syarikat-syarikat global dalam peranan seperti pakar pematuhan import / eksport, perunding bagi syarikat-syarikat global, ahli ekonomi antarabangsa, pengurus kewangan global, atau akauntan antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat Elizabethtown
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu