Baca keterangan rasmi

mengenai EMU

Pendidikan EMU membantu pelajar mencari tujuan hidup mereka dan bersedia untuk membuat perubahan untuk kebaikan bersama kedua-dua di rumah dan di seluruh dunia. ahli akademik yang ketat EMU ini menekankan hubungan satu-satu dengan profesor, kesedaran silang budaya, penjagaan untuk penciptaan dan perkhidmatan kepada orang lain.

EMU menawarkan program sarjana muda, ijazah dan seminari dari perspektif Mennonite Anabaptist dalam suasana yang cantik di Shenandoah Valley yang indah.

Pelajar mengambil kursus di kampus utama kami di Harrisonburg, Virginia; di tapak Lancaster, Pennsylvania kami; dalam talian; dan di seluruh dunia melalui program silang budaya kami yang terkenal.

Hanya saiz yang betul

EMU adalah cukup kecil bahawa anda boleh dengan mudah mengenali rakan-rakan sekelas dan fakulti dalam pelbagai program. Profesor mentor yang mengenali anda secara peribadi dan menasihati anda 1: 1. Anda boleh melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti seperti teater, Persatuan Kerajaan Pelajar, kementerian kampus, sukan intramural atau antar perguruan, muzik dan koir. Semua ini memberi peluang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai diri anda dan membangunkan pengalaman berharga untuk resume masa depan anda.

Seni liberal

Sebagai seorang pelajar sarjana muda, apa sahaja yang utama anda, anda akan mendapat manfaat daripada nilai pendidikan seni liberal. Majikan dan sekolah siswazah menghargai pemohon dengan asas pendidikan seni liberal kerana mereka adalah baik-bulat pemikir kritikal dan penyelesai masalah yang mempunyai pendedahan yang luas kepada isu-isu dan peluang daripada pelbagai disiplin dan masyarakat.

Kehidupan Selepas tamat pengajian

graduan EMU mendapat lebih daripada ijazah - mereka menemui tujuan hidup mereka dan memimpin organisasi mereka berkhidmat untuk kepentingan bersama. EMU alumni adalah orang yang berjaya perniagaan, pengamal reflektif, dan profesional. Beribu mempunyai kesan yang besar dengan agensi-agensi perkhidmatan antarabangsa seperti Jawatankuasa Pusat Mennonite dan Mennonite Perkhidmatan Bencana sebagai tambahan kepada program perkhidmatan lain berdasarkan denominationally dan sekular.

EMU lulusan Leymah Gbowee adalah satu daripada tiga wanita dianugerahkan Nobel Peace Prize 2011. Leymah memulakan perjalanan beliau di EMU dengan Summer Perdamaian Institute-terkenal dunia kita dan pergi untuk mendapatkan ijazah sarjana dalam transformasi konflik.

Hampir 90% daripada grads EMU yang menjawab kaji selidik alumni mendapati kerja dalam bidang pengajian mereka dalam masa setahun selepas tamat pengajian. Majikan mengambil graduan EMU di semua peringkat kerana akhlak mereka yang kuat dan nilai-nilai, menghormati orang lain, keinginan untuk membuat perubahan, komunikasi dan kemahiran pemikiran kritikal, dan keyakinan diri. Ketahui lebih lanjut mengenai kejayaan sarjana muda selepas tamat pengajian.

Apakah yang dimaksudkan dengan Mennonite?

Tidak biasa dengan Mennonite? Mennonite tergolong dalam gereja damai bersejarah. Ramai pelajar EMU datang dari tradisi iman Mennonite, tetapi majoriti pelajar EMU datang dari tradisi agama lain. Berpuluh-puluh kumpulan agama diwakili di kampus dari seluruh dunia. kepelbagaian yang membolehkan untuk pertemuan silang budaya di kampus dan dalam bilik darjah.

Virginia dan Pennsylvania

EMU mempunyai kampus utama dan tapak di Lancaster, Pennsylvania, menawarkan kelas-kelas di lokasi luar tapak dalam kedua-dua Pennsylvania dan Virginia, dan menawarkan banyak kelas (dan dua darjah) dalam talian. Sama ada anda di kampus yang indah di Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - hampir dua hutan negara dan Taman Negara Shenandoah - di dalam kelas yang berkembang maju kami di Lancaster, PA, atau di sebuah gereja di Philadelphia, anda akan notis hospitaliti dan masyarakat yang begitu penting untuk EMU.

EMU Percaya ...

nilai-nilai teras kongsi EMU adalah di tengah-tengah sebuah universiti Kristian seperti yang lain. sarjana muda kami, siswazah, seminari dan program lain menyediakan pelajar untuk berkhidmat dan memimpin di peringkat global.

Komuniti Global dan Kesedaran silang budaya

Kita hidup dalam dunia yang semakin disambungkan. Di sini, kita bertanya kepada diri sendiri bagaimana pilihan kita memberi kesan kepada orang lain di seluruh dunia.

Kami terkenal program silang budaya - berumur lebih daripada tiga dekad - adalah salah satu yang paling kuat program pengajian silang budaya di negara ini. Ia adalah sebahagian daripada apa yang membuat EMU sebuah universiti Kristian seperti yang lain.

kajian silang budaya - sentiasa dengan fakulti veteran dan kakitangan - adalah satu keperluan untuk pelajar EMU. Sesetengah menyertai program selama tiga minggu dalam masyarakat tempatan atau lebih besar Amerika Utara. Sesetengah menghabiskan semester di bandar Washington, DC, yang mengambil bahagian dalam latihan yang menarik. Lain menghabiskan semester di bahagian lain dunia, sering Timur Tengah, Asia Tengah dan Asia Timur, Amerika Latin, atau Afrika.

Apabila anda telah mengembara ke Amerika Tengah, melawat ladang biji kopi, dan tinggal dengan petani berjuang, anda mula memahami gambaran yang lebih besar. Atau apabila kajian silang budaya anda membawa anda ke bandar raya Afrika Selatan, Soweto untuk belajar tentang sejarah dan berlarutan kesan apartheid tangan pertama, perasaan anda empati yang mendalam, bersama-sama dengan pemahaman anda tentang saling dihubungi kami.

Kemapanan dan Stewardship

EMU telah menjalankan amalan kemampanan lama sebelum "hijau" menjadi bergaya. bangunan cekap tenaga kami adalah antara yang terbaik kemudahan kolej berprestasi di negara ini.

array solar di atas bumbung Perpustakaan Hartzler adalah pemasangan solar terbesar di negeri Virginia apabila ia telah dipasang pada tahun 2010. taman kampus kami menyediakan mengemukakan untuk dewan makan; sisa compostable dari dewan makan suapan taman. Sustainability ditenun ke dalam kurikulum di pelbagai peringkat.

Iman dan Fellowship

Iman adalah penting pada EMU. Kami semua berangkat bersama-sama - walaupun kami boleh mengambil laluan yang berbeza - ke arah memperdalam iman kita, belajar bagaimana kita boleh hidup di hari itu iman kepada hari, dan mencapai matlamat akademik dan profesional.

Kira-kira satu pertiga daripada badan pelajar sarjana muda adalah Mennonite. Berpuluh-puluh mazhab dan tradisi iman, dan lebih daripada 30 negara, adalah sebahagian daripada keluarga EMU itu.

Antara satu cara pelajar ijazah menyambung kepada Kristus di kampus termasuk: kapel sepanjang minggu ini, perayaan malam Ahad, ibadah melalui muzik, kajian Alkitab di dewan kediaman dan rakan kongsi doa bersedia untuk menyokong anda sepanjang tahun anda. pelajar-pelajar lain menikmati menjadi sebahagian daripada rangkaian pelajar dewasa yang berkongsi nilai dan matlamat yang sama.

Perkhidmatan kepada orang lain

Mendekati kepada orang lain adalah penting. Pada EMU, anda akan mengambil bahagian dalam khidmat masyarakat dan mungkin juga merasa perubahan kehidupan. Ramai alumni melakukan perkhidmatan sukarela untuk setahun atau lebih selepas tamat pengajian, atau bahkan untuk seumur hidup melalui kementerian gereja dan dalam profesion perkhidmatan yang lain.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Eastern Mennonite University

Pada EMU kita mempersiapkan anda untuk berjaya, untuk menggalakkan kebaikan bersama dan menjadi seorang pemimpin yang aktif dalam pasaran hari ini. profesor kami akan mem ... [+]

Perniagaan dan Ekonomi Pentadbiran Perniagaan Utama

Pada EMU kita mempersiapkan anda untuk berjaya, untuk menggalakkan kebaikan bersama dan menjadi seorang pemimpin yang aktif dalam pasaran hari ini. profesor kami akan membantu anda meningkatkan pengetahuan perniagaan anda, belajar penting amali kemahiran dan membangunkan pendekatan berasaskan nilai kepada perniagaan dan pengurusan.

Graduan kita memahami nilai orang dalam perniagaan, dan tahu bagaimana mesyuarat penting keperluan ekonomi adalah untuk keadaan dunia dan proses perdamaian itu. Kami komited kepada kecemerlangan, etika dan keadilan sosial, dan kami menggalakkan kajian di seluruh disiplin, memberi tumpuan kepada kemampanan, dan pembangunan perspektif global. Pada EMU anda akan:... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

EMU Bible dan pelajar agama menyelidiki jauh ke dalam Kitab Suci, melakukan kerja-kerja pembentukan rohani mereka sendiri, dan mencari tujuan hidup mereka sebagai pengiku ... [+]

Bible dan Agama di EMU

EMU Bible dan pelajar agama menyelidiki jauh ke dalam Kitab Suci, melakukan kerja-kerja pembentukan rohani mereka sendiri, dan mencari tujuan hidup mereka sebagai pengikut Yesus; mereka menjadi dilengkapi untuk berkhidmat rapat umum yang baik untuk rumah dan di seluruh dunia.

Sebagai seorang graduan, anda akan bersedia untuk menghadiri seminari atau siswazah, atau bermula dengan segera untuk berkhidmat di gereja-gereja, organisasi perkhidmatan, sekolah, hospital, dan organisasi masyarakat. Anda akan membangunkan kesedaran diri dan kemahiran untuk membuat perbezaan melalui komitmen kepada nilai-nilai Anabaptist Mennonite persefahaman silang budaya, menjaga penciptaan, pembangunan perdamaian tanpa kekerasan dan perkhidmatan kepada orang lain seperti yang ditugaskan Yesus dimodelkan.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

program sains komputer EMU bertujuan untuk menghasilkan profesional pengkomputeran mahir dengan menghormati kesan budaya dan sosial teknologi pengkomputeran dalam masyara ... [+]

Sains Komputer

program sains komputer EMU bertujuan untuk menghasilkan profesional pengkomputeran mahir dengan menghormati kesan budaya dan sosial teknologi pengkomputeran dalam masyarakat global moden kita.

Seluruh kurikulum direka untuk memenuhi garis panduan Kurikulum ACM 2013. Jabatan itu sedang bekerjasama dengan Institut Sijil Pengkomputeran Profesional untuk menawarkan salah satu daripada dua pensijilan mungkin apabila selesai sama ada ijazah dan berjaya menyiapkan peperiksaan CS2013 itu. Pelajar yang mendapat markah 50% atau lebih tinggi di kedua-dua bahagian peperiksaan yang layak ke tauliah ICCP Certified Komputer Sains Bersekutu. Pelajar yang mendapat markah 70% atau lebih tinggi layak ke ICCP Scientist Komputer Certified - tahap penguasaan.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

Jika anda berminat dalam biologi, anda berminat dalam kehidupan. Manusia, haiwan, hutan, sungai dan tanah ... ini adalah mata pelajaran yang menjadi kebimbangan dan daya ... [+]

Kajian dalam Biologi di EMU

Jika anda berminat dalam biologi, anda berminat dalam kehidupan. Manusia, haiwan, hutan, sungai dan tanah ... ini adalah mata pelajaran yang menjadi kebimbangan dan daya tarikan.

Pada EMU anda akan bekerja berdampingan dengan orang lain yang berkongsi minat anda seperti yang anda menjalankan eksperimen, menganalisis data, gambar rajah kajian, isu-isu perdebatan dan mengambil lawatan lapangan. pelajar Biologi mempunyai keistimewaan bekerja dengan fakulti dalam projek-projek penyelidikan dalam biologi.

contoh baru-baru ini penyelidikan pelajar termasuk projek genetik penuaan, kesan diet yang tinggi garam pada tekanan darah tinggi, pengeluaran organik beri biru, dan kaedah mengesan badak kelapa kumbang untuk pembiakan mereka.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

program kimia dan biokimia EMU ini menyediakan asas yang kukuh dalam empat bidang utama kimia: organik, analisis, kimia fizikal dan biologi. ... [+]

Program Kimia di EMU

program kimia dan biokimia EMU ini menyediakan asas yang kukuh dalam empat bidang utama kimia: organik, analisis, kimia fizikal dan biologi.

Contoh projek penyelidikan pelajar kimia dan fakulti di EMU adalah berbeza-beza tetapi mempunyai dua perkara yang sama: penjagaan penciptaan dan kimia untuk kebaikan bersama. Pelajar-pelajar yang bekerja dalam projek yang lebih daripada satu musim panas biasanya melihatnya hingga selesai dan berkongsi penemuan mereka dalam jurnal saintifik.

Sejak 10 tahun yang lalu, lebih daripada 90% pelajar EMU yang menamatkan program pra-perubatan EMU telah diterima masuk ke sekolah perubatan, berbanding dengan purata negara sebanyak 49%.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

EMU adalah seni liberal kolej Kristian khusus untuk Mennonite nilai pembangunan perdamaian dan perkhidmatan. Kami mengkaji sejarah dari sudut pandangan global, salah satu ... [+]

Sejarah ... kisah manusia

EMU adalah seni liberal kolej Kristian khusus untuk Mennonite nilai pembangunan perdamaian dan perkhidmatan. Kami mengkaji sejarah dari sudut pandangan global, salah satu yang menekankan keperluan kami untuk satu sama lain. Mengkaji sejarah dengan kami, dan kami akan menganalisis pengalaman manusia melalui kanta keamanan dan keadilan.

Sejarah Dalam Backyard kami

kampus kami hanya dua jam dari kedua-dua Washington, DC, ibu negara, dan Richmond, modal Confederate. Kami juga berhampiran dengan banyak tempat bersejarah yang lain dalam sejarah yang kaya Virginia, termasuk Muzium unik American Frontier Culture di Staunton berdekatan, banyak medan perang Perang Saudara, dan Perkhidmatan Taman Kebangsaan bersejarah Sklyine Drive.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

Pada EMU, anda akan menerima terkemuka pendidikan saintifik terima kasih kepada profesor yang pakar dalam bidang masing-masing dan pendekatan pembelajaran kita dengan bai ... [+]

Kemampanan Alam Sekitar Major

Pada EMU, anda akan menerima terkemuka pendidikan saintifik terima kasih kepada profesor yang pakar dalam bidang masing-masing dan pendekatan pembelajaran kita dengan baik-bulat, antara disiplin. Ia adalah sebahagian daripada apa yang membuat EMU sebuah universiti Kristian seperti yang lain.

jurusan kelestarian alam sekitar belajar untuk benar-benar memahami sifat penyelidikan dan isu-isu alam sekitar dengan mengambil kursus dalam pelbagai bidang. Biologi, sosiologi dan profesor pembangunan perdamaian bekerja rapat bersama-sama kursus kelestarian alam sekitar yang menenun ke hadapan-pemikiran amalan kemampanan isu-isu pembangunan dan pemuliharaan antarabangsa dan masyarakat.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

Media utama digital memberi tumpuan kepada persimpangan internet, video digital, audio dan fotografi dalam array peningkatan sistem penyampaian. ... [+]

Jabatan Visual dan Komunikasi Sastera (Vaca) menawarkan jurusan dalam seni studio, pendidikan seni, komunikasi, media digital dan fotografi. Ini jurusan menyediakan pelajar untuk meneruskan pekerjaan profesional dalam pelbagai kerjaya dan untuk meneruskan kerja-kerja graduan dalam pelbagai program.

jurusan kami menyediakan pelajar bergerak dari studio, ke galeri, ke padang dan ke skrin dalam aktiviti kreatif mereka. Ingin tahu mengenai kemungkinan vokasional untuk alums EMU? Lawati halaman kerjaya Vaca kami ..

Majors dan Anak di bawah umur Art utama dan seni pendidikan pengendorsan

Menyediakan pelajar yang akan meneruskan kerjaya seni yang berkaitan profesional, kerja seni bebas dan kerja graduan dalam seni. Seni utama menawarkan pelbagai pilihan seni studio selepas pelajar menamatkan kurikulum teras.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
50 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

Sertai kampus di mana keamanan dan keadilan adalah sebahagian besar perbualan seluruh disiplin. Pilih untuk utama dalam pembangunan perdamaian dan pembangunan dan anda ak ... [+]

Perdamaian dan Mejar Pembangunan

Sertai kampus di mana keamanan dan keadilan adalah sebahagian besar perbualan seluruh disiplin. Pilih untuk utama dalam pembangunan perdamaian dan pembangunan dan anda akan menggali jauh ke dalam kerumitan bekerja untuk perubahan sosial. profesor Program telah hidup di peringkat antarabangsa dan komited untuk bekerja untuk keadilan di rumah dan di seluruh dunia.

utama mahasiswa EMU adalah unik diperkayakan dengan kehadiran Pusat Keadilan dan Perdamaian di kampus yang menarik pengamal keamanan dari seluruh dunia.

A utama dalam pembangunan perdamaian dan pembangunan terdiri daripada 52-54 SH.

The perdamaian dan pembangunan utama menyediakan pelajar untuk amalan profesional dalam bidang pembangunan perdamaian dan pembangunan antarabangsa dan masyarakat. Ia memberi tumpuan kepada pemahaman dan menggalakkan perubahan sosial yang membina ke arah keamanan, keadilan, dan kesejahteraan bagi orang-orang dalam keadaan yang terjejas akibat konflik, kemiskinan, dan ketidaksamaan.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eastern Mennonite University

fakulti pakar kami mengambil kajian praktikal kejuruteraan dan menyediakan pendidikan teknikal top-kadar dalam seni liberal konteks Kristian. ... [+]

Pengajian Kejuruteraan: Computer dan Mekanikal

fakulti pakar kami mengambil kajian praktikal kejuruteraan dan menyediakan pendidikan teknikal top-kadar dalam seni liberal konteks Kristian.

Dalam program ini, ahli akademik yang ketat dan maju penyelesaian masalah berkumpul dengan nilai-nilai seperti kemampanan dan kesedaran silang budaya. EMU graduan STEM sering berasa lebih bersedia untuk sekolah siswazah atau pekerjaan daripada rakan-rakan mereka dari institusi yang lebih besar.

Kemudahan Kejuruteraan

EMU sedang menyiapkan satu $ 4.000.000 pengubahsuaian Pusat Sains Suter, yang akan menempatkan makmal prototaip pantas dengan pencetak 3-D, reka bentuk komputer makmal; makmal sokongan kejuruteraan, dan ruang untuk kerjasama fakulti / pelajar untuk menyokong program STEM lain kejuruteraan dan.... [-]

Amerika Syarikat Harrisonburg Lancaster
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life