University of Denver

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Universiti Denver

Ditubuhkan pada tahun 1864-hanya beberapa tahun selepas bandar Denver diasaskan-Universiti Denver adalah salah sebuah universiti utama di negara ini swasta.

Kampus 125 ekar Universiti, beberapa batu di selatan pusat bandar Denver, adalah rumah kepada lebih daripada 11,500 pelajar berasal dari seluruh negeri di Amerika Syarikat dan 83 negara lain.

Universiti ini menawarkan:

lebih daripada 100 program sarjana muda pengajian. lebih daripada 120 graduan dan profesional program.

Tidak kira apa yang mereka belajar, Universiti Denver pelajar memulakan perjalanan pendidikan peribadi yang membantu mereka mencari dan mengikuti tujuan masing-masing.

KERJASAMA, pengalaman PEMBELAJARAN

Pelajar-pelajar kita bekerja rapat dengan fakulti, rakan-rakan dan ahli-ahli masyarakat dalam projek, penyelidikan dan kerja lapangan. Mereka menyeberangi disiplin untuk menemui perspektif baru dan pendekatan penyelesaian masalah.

Di dalam dan di luar bilik darjah, pelajar-pelajar kita belajar dengan melakukan, sama ada mereka mengumpul data di lapangan atau meletakkan teori ke dalam amalan dalam persekitaran klinikal.

MEMBUAT IMPAK AN, dalam dan luar negara

Bukan sahaja kita bekerja untuk meningkatkan komuniti terdekat kita, tetapi kita menghantar pelajar dan fakulti kita di luar negara untuk kajian dan penyelidikan dengan kesan yang meluas. Apa yang penting, kami mengalu-alukan pelajar dan fakulti dari seluruh dunia untuk membawa idea dan wawasan baru ke kampus kami.

Melalui program pembelajaran perkhidmatan tempatan dan antarabangsa, pelajar-pelajar kita telah bekerja bersama masyarakat di mana-mana dari pusat bandar Denver ke Afrika, Eropah, Asia dan seterusnya. Penyelidikan yang diketuai oleh fakulti dan pelajar-pelajar kita telah membuat perbezaan yang ketara dalam pelbagai besar bidang, menjana teknologi baru perubatan, perlindungan alam sekitar, penemuan arkeologi dan banyak lagi.

Tetapi kesan yang paling ketara Universiti mempunyai adalah melalui alumni. Apabila mereka meninggalkan di sini, Universiti Denver pelajar pergi untuk membuat sumbangan yang bermakna dan berkekalan kepada profesion mereka dan masyarakat mereka.

Lokasi

Denver

University of Denver

Alamat
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, Amerika Syarikat
Telefon
+1 303-871-2000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami