Baca keterangan rasmi

Pendidikan Seorang Perempuan


Cottey College adalah kolej wanita seni, liberal dan sains bebas di Nevada, Missouri. Sejak tahun 1884, kolej telah menawarkan peluang kepada para wanita muda untuk belajar dan berkembang menjadi pemimpin, model peranan, dan individu yang yakin./>


Hari ini, gabungan unik Cottey dalam pendidikan wanita, piawaian akademik yang tinggi, memberi tumpuan kepada pembangunan kepimpinan, komitmen untuk pengalaman antarabangsa untuk setiap pelajar, dan masyarakat bermotivasi tinggi, adalah kejayaannya. Di Cottey, kami mempunyai pelbagai pilihan ijazah yang bertujuan untuk memenuhi keperluan anda. Anda boleh melengkapkan ijazah Sarjana Muda Sastera dalam empat tahun dengan mana-mana jurusan berikut - Perniagaan, Bahasa Inggeris, Pengajian Alam Sekitar, Sains Kesihatan, Perniagaan Antarabangsa, Hubungan Antarabangsa, Seni Liberal atau Psikologi. Graduan program BA kami adalah bersedia untuk memasuki dunia kerja dan untuk pengajian lanjutan di sekolah siswazah atau undang-undang. Di samping itu, Cottey menawarkan pilihan gelaran dua tahun, bersekutu. Anda boleh mendapatkan Associate in Arts, Associate in Science, Associate in Fine Arts - Art, Associate in Fine Arts - Dance, Associate in Fine Arts - Theatre, atau Associate in Arts - Music degree. Program ijazah ini dirancang dengan teliti untuk memfasilitasi perpindahan ke kolej atau universiti selama empat tahun jika anda ingin melengkapkan major di kawasan selain daripada salah satu jurusan yang disenaraikan di atas. Alumni kami meneruskan kerjaya dinamik dalam perniagaan, hiburan, pemasaran, pendidikan, sukan, komunikasi, dan banyak lagi. Yang paling penting, mereka meneruskan hubungan istimewa mereka dengan Kolej dan satu sama lain sepanjang hayat dan kerjaya mereka./>

Kuasa Pendidikan Semua Wanita


Sekiranya anda ingin berada dalam persekitaran yang anda rasa:/>

 • lebih berkuasa,
 • yakin pada diri sendiri,
 • terinspirasi untuk terlibat,
 • sebahagian daripada komuniti yang rapat

maka kolej wanita, seperti Cottey College , adalah pilihan yang hebat. Pertimbangkan fakta berikut dan keputusan anda harus jelas:

 • Graduan kolej wanita lebih daripada dua kali ganda daripada graduan kolej kolej untuk menerima ijazah kedoktoran.
 • Hampir separuh daripada graduan kolej wanita telah mendapat ijazah lanjutan dan 81% telah meneruskan pendidikan mereka di luar kolej.
 • Graduan kolej wanita lebih berjaya dalam kerjaya; mereka cenderung untuk memegang jawatan lebih tinggi, lebih bahagia dan memperoleh lebih banyak wang.

Di mana anda akan pergi?


Dengan rekod prestasi seperti yang telah kami sebutkan tadi, pergi ke Cottey akan mempersiapkan anda melakukan apa sahaja yang anda inginkan dalam hidup. Jangan percaya kita? Lihat nombor ini:/>

 • Dalam senarai Minggu Perniagaan 50 wanita yang meningkat bintang di Amerika Syarikat, 30 peratus menerima ijazah sarjana muda dari kolej wanita.
 • 33 peratus ahli lembaga wanita Fortune 1000 syarikat adalah graduan kolej wanita.
 • Hampir seperempat anggota kongres wanita semasa menghadiri kolej wanita.
 • Salah satu daripada tujuh anggota kabinet wanita di kerajaan negeri menghadiri kolej wanita.
 • 20 peratus wanita yang dikenal pasti oleh Majalah Black Enterprise sebagai 20 orang wanita Afrika-Amerika yang paling berkuasa di Amerika korporat yang lulus dari kolej wanita.

Misi, Visi, Hasil Pembelajaran, dan Nilai


Misi/>

Cottey College , kolej seni dan sains liberal bebas, mendidik wanita untuk menyumbang kepada anggota masyarakat global melalui kurikulum yang mencabar dan pengalaman kampus yang dinamik. Dalam persekitaran yang pelbagai dan menyokong kami, wanita mengembangkan potensi mereka untuk kehidupan peribadi dan profesional penglibatan intelektual dan tindakan yang bijak sebagai pelajar, pemimpin, dan warganegara.

Visi

Cottey College akan menjadi institusi pengajian tinggi pilihan untuk wanita latar belakang yang pelbagai yang mencari akses kepada program pendidikan yang luar biasa dan akan memberi tumpuan kepada tiga benang pembimbing: kepimpinan, tanggungjawab sosial, dan kesedaran global. Dengan menjaga dan menghormati setiap pelajar, kami akan memperkasakan wanita untuk memperkayakan kehidupan mereka, merealisasikan potensi mereka sepenuhnya, dan memberi sumbangan yang berharga kepada masyarakat. Cottey College akan menjadi Cottey College yang berkembang, bersemangat, tersendiri, dan terpilih bagi wanita, terkenal dan dihormati untuk program-program yang dihantar dalam pelbagai format dan boleh diakses, kemudahan terkini, dan kecemerlangan akademik.

Nilai teras

Nilai-nilai teras Cottey College didasarkan pada tradisi dan sejarah seperti yang dinyatakan oleh pengasas Virginia Alice Cottey dan disokong oleh pemilikan Sisterhood PEO. Ketujuh nilai ini menjelaskan identiti, masa lalu, masa kini dan masa depan kita.


Mendidik Wanita untuk menjadi ahli ilmu dan pemikiran masyarakat global./>

Menggalakkan Pertumbuhan Intelektual melalui kajian sains, budaya, dan masyarakat, dan pengembangan kemahiran praktis yang kuat, termasuk komunikasi, analisis, dan penyelesaian masalah.

Tumbuh Tanggungjawab untuk menggalakkan sumbangan positif dari wanita melalui kehidupan peribadi dan profesional mereka.

Menghormati Perbezaan dengan mewujudkan iklim keterbukaan dan penghargaan terhadap kepelbagaian idea, perspektif, budaya, pengalaman, dan sumbangan yang terdiri daripada masyarakat berbilang budaya.

Memperluaskan Perspektif Global dengan menanamkan pelajar dalam budaya dan pengalaman baru, dan meningkatkan pemahaman mereka mengenai kesalinghubungan ekonomi dan amalan budaya global kita.

Mengejar Tindakan Pemikiran dengan memupuk suasana siasatan, integriti, kejujuran dan saling menghormati.

Membangun Kepimpinan Wanita dengan menyediakan peluang untuk berkembang secara intelektual, sosial, estetika, rohani, dan fizikal untuk merealisasikan potensi individu.

Hasil Pembelajaran Pelajar untuk Cottey College

Seorang pelajar Cottey berjaya

 1. Mengiktiraf Peranan Wanita
  Seorang pelajar Cottey menunjukkan pemahaman sumbangan masa lalu, semasa, dan pembangunan wanita.
 2. Memperkukuh PengetahuanNya
  Seorang pelajar Cottey menunjukkan pemahaman idea dari pelbagai disiplin akademik.
 3. Pikirkan Secara Kritikal
  Seorang pelajar Cottey meneroka isu-isu sebelum menerima hujah-hujah atau membentuk kesimpulannya sendiri.
 4. Berkomunikasi dengan berkesan
  Seorang pelajar Cottey menggunakan cara yang sesuai untuk berkomunikasi dengan jelas.
 5. Menyelesaikan Masalah
  Seorang pelajar Cottey mewujudkan penyelesaian, mengintegrasikan dan menggunakan pengetahuan dan kemahiran dalam bidang pengajian dan pengalaman.
 6. Menghormati Kepelbagaian
  Seorang pelajar Cottey memperhatikan konteks budaya, membandingkan dan membezakan corak, dan menghormati perbezaan.
 7. Berkolaborasi Berjaya
  Seorang pelajar Cottey menghormati orang lain untuk memupuk persekitaran yang menyokong dan menyumbang idea dan usaha untuk memajukan kerja kumpulan.
 8. Kisah Bertanggungjawab
  Seorang pelajar Cottey mencerminkan dan bertindak secara beretika sebagai ahli masyarakat global, kebangsaan, dan tempatan yang bertanggungjawab secara sosial dan bertanggungjawab.


Kod penghormatan

Kod Kehormat Cottey College mentakrifkan dan menyatakan semangat etika di mana kita, anggota masyarakat Cottey, meneruskan pendidikan wanita. Menyedari bahawa komuniti pembelajaran tidak berfungsi dengan baik tanpa menghormati perintah moral asas, kami juga memahami bahawa penerusan kecemerlangan memerlukan komitmen yang lebih besar lagi. Oleh itu, sebagai tambahan kepada prinsip moral asas, kami juga mengesahkan penekanan Virginia Alice Cottey terhadap perkembangan karakter peribadi yang cemerlang dan standard etika yang lebih spesifik dari persatuan profesional yang mengawasi kelakuan dan kualiti pendidikan tinggi. Kami, ahli komuniti Cottey College , komited untuk bertindak dengan:

 1. Tanggungjawab sendiri.
 2. Kejujuran akademik dan integriti perkataan.
 3. Hormat moral untuk orang dan harta mereka.
 4. Keprihatinan etika untuk kebaikan masyarakat Kolej dan masyarakat yang lebih luas dari manusia.

Merangkul cita-cita ini, kami menyasarkan untuk memenuhi misi kolej ini sebagai pusat pembelajaran yang lebih tinggi dan berperikemanusiaan.


Fakta Pantas


Jenis: Sebuah seni bebas, seni liberal dan sains kolej untuk wanita./>

Badan Pelajar: Penduduk pelajar kediaman Cottey daripada 350 wanita biasanya mewakili 40 negeri, Kanada, dan 26 negara.

Lokasi: Nevada, Missouri (pop 9,000), kira-kira 100 batu di selatan Kansas City. Kampus ini menduduki 14 bangunan di 11 blok bandar dan kawasan rekreasi berukuran 33 ekar dengan rumah persinggahan.

Warisan: Virginia Alice Cottey mengasaskan Kolej itu pada tahun 1884 dengan kepercayaan kukuh bahawa wanita berhak mendapat pendidikan yang sama sebagai lelaki. Beliau mewarisi Kolej itu kepada Peister Sisterhood pada tahun 1927, menjadikannya satu-satunya kolej nonsectarian yang dimiliki dan disokong oleh wanita. Persatuan Sukarelawan PEO, sebuah organisasi pengajian filantropi yang terdiri daripada lebih 225,000 ahli, didedikasikan untuk menyediakan peluang pendidikan untuk wanita.

A Cottey Education: Menegaskan piawaian akademik yang tinggi dengan peluang unik untuk pertumbuhan peribadi melalui pengalaman kediaman, budaya dan intelektual. Lebih daripada 8,900 alumnae hidup di seluruh dunia. Cottey College tidak mendiskriminasi kemasukan atau akses kepada, atau rawatan dalam, program dan kegiatannya berdasarkan bangsa, kepercayaan, asal negara, umur, orientasi seksual, atau kecacatan fizikal.

Residence Halls: Tiga dewan kediaman setiap rumah 100 hingga 150 pelajar yang tinggal di suite gaya apartmen. Setiap suite menempatkan 10 hingga 12 pelajar dan termasuk bilik tidur single dan double, ruang tamu, bilik mandi besar dan dapur kecil.

Organisasi: Pelajar boleh menjadi pemimpin di lebih daripada 40 organisasi di kampus yang mewakili bidang akademik, budaya dan rekreasi atau kegiatan sosial, agama dan sukarelawan.

Perkhidmatan: Pejabat Kehidupan Pelajar menyediakan pembangunan kepimpinan, perkhidmatan kaunseling, dan klinik kesihatan yang terhad.

Berita AS


Cottey gembira dapat diiktiraf sekali lagi di kalangan kolej dan universiti paling elit di negara ini. Kami menawarkan ini sebagai bukti komitmen kami untuk menyediakan kurikulum pelajar yang mencabar dengan harga yang berpatutan. Berita AS/>

# 7 Kolej Terbaik

# 2 Kolej Nilai Terbaik

# 2 Hutang Pelajar yang Hilang di Pengijazahan

# 3 Pelajar Antarabangsa Paling Sebanding

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Cottey College

Terima kasih atas minat anda dalam program sarjana muda Cottey dalam hubungan antarabangsa! Kami menawarkan major dan minor dalam hubungan antarabangsa dan pelbagai kursu ... [+]

Penerangan Program

Terima kasih atas minat anda dalam program sarjana muda Cottey dalam hubungan antarabangsa! Kami menawarkan major dan minor dalam hubungan antarabangsa dan pelbagai kursus tinjauan di sub-bidang utama sains politik termasuk politik Amerika, hubungan antarabangsa, politik perbandingan, dasar awam, dan pentadbiran awam. Program kami direka untuk mempersiapkan anda untuk karier yang berjaya dalam perkhidmatan awam dan untuk kedudukan sektor swasta di think tank, bukan keuntungan, dan media. Di samping itu, kami sentiasa mentor pelajar kami kerana mereka bersedia untuk sekolah siswazah / undang-undang. Alumni baru-baru ini kini sedang mengikuti pengajian peringkat sarjana dalam pentadbiran awam dan undang-undang. Acara utama program kami termasuk:... [-]

Amerika Syarikat Nevada
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cottey College

Apa artinya menjadi seorang wanita hari ini? Apakah maksudnya pada masa lalu? Apakah feminisme? Bagaimanakah kebudayaan budaya yang popular dan budaya yang tinggi-mencerm ... [+]

Penerangan Program

Apa artinya menjadi wanita hari ini? Apa maksudnya pada masa lalu? Apa feminisme, bagaimana budaya budaya yang popular dan budaya yang tinggi-mencerminkan dan membentuk pengalaman kita sebagai wanita? Apakah impak wanita di dunia? Bagaimanakah kita dapat memperbaiki keadaan wanita di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia?

Ini adalah beberapa soalan yang kami tanya dalam Kajian Wanita, Jantina, dan Seksualiti , bidang kajian yang sangat interdisipliner yang memberi kesan kepada semua yang kami lakukan di Cottey College . Oleh kerana jangkauan Kajian Wanita, Jantina, dan Seksualiti sangat luas, ia memberikan pelengkap yang kuat kepada mana-mana utama yang anda pilih.... [-]

Amerika Syarikat Nevada
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cottey College

Pengajian Alam Sekitar menawarkan pelbagai pilihan kursus pemikiran dan latihan. Program ini disesuaikan untuk mempersiapkan pelajar untuk kajian lepasan yang berjaya ata ... [+]

Pengajian Alam Sekitar menawarkan pelbagai pilihan kursus pemikiran dan latihan. Program ini disesuaikan untuk mempersiapkan pelajar untuk kajian lepasan yang berjaya atau kerjaya yang memuaskan. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pemimpin masa hadapan dalam perkhidmatan sivik atau persekutuan, perundingan alam sekitar, undang-undang alam sekitar, ikan dan hidupan liar, penilaian alam sekitar dan pengurusan, atau industri dan perkhidmatan "hijau" yang muncul.

Pengajian Alam Sekitar mungkin untuk anda jika ...Anda suka di luar dan analisis berteknologi tinggiAnda berminat dengan pelbagai disiplin (dan ingin mencuba pelbagai perkara)Anda berusaha untuk mendapatkan kemahiran kerja abad ke-21 untuk kerjaya yang memuaskan dan dibayar dengan baikAnda mengambil berat tentang impak anda di planet iniAnda mencari idea-idea yang merangsang dan memikirkan intelektualAnda menghargai kemahiran Hands-on yang diperlukan untuk sekolah lepasan, disiplin dan profesion lainAnda ingin menjembatani disiplin, sebagai contoh, pelancongan, perniagaan, hidrologi, toksikologi, sejarah, bahasa Inggeris, biologi, kimia, geografi, GIS / GPS, penderiaan jauh)Kelas Sekilas... [-]
Amerika Syarikat Nevada
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cottey College

Setiap organisasi, dari permulaan keusahawanan kepada syarikat global, kompleks dibina dari prinsip perniagaan standard yang diajar dalam program perniagaan Cottey. Penge ... [+]

Setiap organisasi, dari permulaan keusahawanan kepada syarikat global, kompleks dibina dari prinsip perniagaan standard yang diajar dalam program perniagaan Cottey. Pengetahuan, kemahiran, dan pendekatan yang anda pelajari di Cottey dapat diterapkan dalam hampir semua jalur kerjaya.

Apa yang berbeza di Cottey? Pembelajaran pengalaman ditekankan pada kursus perniagaan Cottey, yang membolehkan anda menerapkan teori dan belajar kepada situasi sebenar. Sebagai contoh, pelajar dalam kelas pembiayaan pengenalan mungkin bekerja dengan perniagaan tempatan mengenai perakaunan atau rancangan perniagaannya. Kebanyakan kursus menawarkan kajian kes, di mana pelajar menggunakan pengetahuan mereka untuk menyelesaikan masalah perniagaan dalam organisasi sebenar./>... [-]

Amerika Syarikat Nevada
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cottey College

Program Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk berjaya mengendalikan perniagaan dalam ekonomi global hari ini. Ia memberikan pengetahuan asas tentang perakauna ... [+]

Penerangan Program

Program Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk berjaya mengendalikan perniagaan dalam ekonomi global hari ini. Ia memberikan pengetahuan asas tentang perakaunan, pemasaran, pengurusan dan kewangan dan memperluas pengetahuan ini melalui kelas dalam perniagaan global, kewangan multinasional, pengurusan antarabangsa, dan kursus dalam menjalankan perniagaan di kawasan geografi tertentu di dunia. Ia menekankan standard "pembelajaran dengan melakukan". Antara perkara yang menarik termasuk:

Satu semester kursus pengajian perniagaan di luar negeri diambil di lokasi geografi pilihan pelajar.Latihan musim panas di sebuah syarikat multinasional.Komponen pembelajaran eksperimen yang membolehkan pelajar menggunakan pengajaran dalam kelasnya. Sebagai contoh, pelajar dalam kelas pembiayaan pengenalan mungkin bekerja dengan perniagaan tempatan mengenai perakaunan atau rancangan perniagaannya. Kebanyakan kursus menawarkan kajian kes di mana pelajar dikehendaki menggunakan pengetahuan mereka untuk menyelesaikan masalah perniagaan yang berlaku di pelbagai syarikat.Lawatan ke luar negara untuk semua pelajar Cottey tahun kedua pada minggu pertama musim cuti musim bunga yang dibayar oleh Kolej.Pelan Program Sampel... [-]
Amerika Syarikat Nevada
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Cottey College

Biologi adalah kajian tentang organisma hidup dan proses-proses penting. Ahli biologi menyiasat struktur, fungsi, keturunan, dan evolusi semua makhluk hidup - mikroorgani ... [+]

Penerangan Program

Biologi adalah kajian tentang organisma hidup dan proses-proses penting. Ahli biologi menyiasat struktur, fungsi, keturunan, dan evolusi semua makhluk hidup - mikroorganisma, kulat, tumbuhan, dan haiwan. Bentuk kehidupan ini dipelajari di semua peringkat: molekul, sel, organisma, dan populasi. Melalui kerja-kerja makmal dan kerja lapangan, jurusan biologi memperoleh pemahaman asas tentang organisma, habitat mereka, dan proses-proses yang mengatur aktiviti kehidupan mereka.

Pelajar biologi membentangkan penyelidikannya terhadap Bakteria Bioluminescent

Di Cottey, kami ingin memastikan bahawa pendidikan biologi anda merangkumi pelbagai topik dan bukan hanya yang berkaitan secara langsung dengan biologi. Penting untuk mempunyai latar belakang yang kuat dalam komunikasi saintifik, kepimpinan, dan pembelajaran pengalaman, kemahiran yang akan membantu anda berjaya bukan sahaja di Cottey tetapi sepanjang karier anda. Kemahiran tersebut dibina dalam kurikulum biologi dan ke penawaran kurikulum kami. Di Cottey,... [-]

Amerika Syarikat Nevada
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

We Are Cottey