Contemporary Technology University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Melabur dalam Anda!

Contech melabur dalam anda dengan menawarkan program sarjana, kemahiran dan peluang pekerjaan untuk kerjaya ekonomi berasaskan perisian esok.

Maju dalam Kerjaya Anda

Berjaya Sekarang dan Bayar Kemudian

Di Contech, kami telus. Kami mahu melabur dalam anda dan mendedahkan versi terbaik anda. Mulakan kerjaya anda dengan bayaran pendahuluan kecil dan bayar tuisyen apabila anda menduduki pekerjaan bergaji tinggi-jika anda tidak, anda tidak perlu membayar. Itulah yang mudah. Jadi inilah cara kami menyokong para pelajar kami.

Menjadi nomad digital

Contech menjanjikan para pelajarnya untuk menyediakan dengan memanfaatkan teknologi untuk dapat bekerja dari mana saja di dunia, mengalami budaya yang berbeza, dilengkapi dengan kecekapan peribadi teras bukan sahaja untuk pelajaran tetapi untuk kehidupan peribadi dan profesional anda.

4 bandar teknologi gergasi

Pelajar Nomad Contech mengambil kesempatan hidup dan belajar di empat bandar raya dunia yang berbeza, San Francisco, New York, Berlin

Pembelajaran berdasarkan projek

Kami menentang pengajaran pasif di mana anda sedang menunggu maklumat yang dicurahkan ke kepala anda. Dengan projek-projek yang mencabar, anda akan membawa bahagian terbaik pengalaman anda yang terdahulu dan menghubungkannya dengan projek anda untuk memupuk semangat dan inspirasi.

122273_pexels-photo-1438081.jpegBuro Millennial / Pexels

Mencabar Sistem Pembelajaran Tradisional

Pendekatan kami adalah untuk membentangkan anda dengan cabaran inspirasi yang mencetuskan imaginasi anda, sementara pada masa yang sama menunjukkan kepada anda apa yang anda perlukan untuk mencapai cabaran-cabaran ini.

Pembangunan kemahiran

Seorang Pelajar Contech yang memiliki kemahiran yang sangat baik dan pengetahuan yang mendalam dalam bidang kepakaran mereka, dan yang juga ingin meneroka kemungkinan-kemungkinan transformasi digital yang sedang kita alami.

Pembelajaran digital

Pendekatan kami menghilangkan buku panduan dengan mengenal pasti fakta-fakta yang menghasilkan semula untuk peperiksaan bukanlah apa yang diperlukan dalam ekonomi bergerak pantas hari ini. Sebaliknya, kami menawarkan pengalaman pembelajaran digital 360 darjah - membenamkan pengetahuan dan pemahaman dalam persekitaran praktikal.

Hackathons

Belajar dengan hafalan tidak membuat anda mempercepatkan perkembangan teknologi. Bengkel praktikal membolehkan anda belajar dalam komuniti - memantulkan ide daripada rakan sekerja dan belajar secara organik.

Mentoring

Kakitangan pengajar kami tidak memikirkan diri mereka sebagai orang yang mempunyai pengetahuan berharga yang mereka mahu hanya menyampaikan kepada anda. Sebaliknya, mereka memberi tumpuan kepada membolehkan anda mempunyai pengalaman yang bermakna dan bermakna - memperkasakan anda untuk menguasai projek yang mencabar dengan keupayaan untuk berfikir secara kreatif, bekerjasama dan berkomunikasi dengan berkesan.

122272_people-coffee-notes-tea.jpgFoto / Peksel Stok Permulaan

Membangunkan Tenaga Kerja Berkemahiran

Pasukan pengasas di sebalik Contech telah berada dalam industri pendidikan dan pembangunan bakat sejak tahun 2005 menyediakan akses kepada pendidikan lebih 45,000 pelajar di seluruh dunia. Pada masa 2014, jurang kemahiran dalam bidang teknologi begitu besar sehingga semua rangkaian majikan kami sedang mencari bakat di bidang yang baru ditubuhkan telah kecewa bahawa landskap akademik memberi tumpuan kepada prinsip asas yang tidak pernah berubah dalam Sains Komputer, sebaliknya daripada peluang baru yang menarik di internet dan peluangnya.

Ekonomi dunia yang kompleks sekarang ini memerlukan tenaga kerja mahir yang boleh memanfaatkan teknologi untuk menjana kejayaan. Program Contech yang mantap merangkumi semua teras inovasi asas untuk memberi individu dan pasukan beberapa pilihan untuk pertumbuhan dan pembangunan. Kami menawarkan program-program kecerdasan buatan, sains data, pemasaran digital serta pengkomputeran awan, pembelajaran mendalam, pengurusan produk, reka bentuk digital dan pembangunan perisian, program yang merangkumi ekonomi digital kita hari ini. Pelajar boleh memilih dari pelbagai format dan modaliti untuk membantu mereka mencapai matlamat terbaik, termasuk sepenuh masa, sambilan, di kampus, dan dalam talian.

Membina Rangkaian Global Besar

Kami mempunyai 4 kampus di pusat teknologi terbaik di seluruh dunia namun 2 lagi kampus akan tersedia pada tahun 2020. Kami sentiasa memperbanyak rangkaian majikan kami yang terdiri daripada 32 rakan kongsi teknologi. Kehadiran global Contech, rangkaian teknologi, dan rakan penyewaan adalah tiga aset terbesar kami. Sebagai tambahan kepada program yang dirancang secara eksklusif untuk memenuhi keperluan majikan, kami memupuk perancangan profesional industri yang berfungsi sebagai pengajar, mentor, dan jurulatih. Rangkaian profesional yang berkembang ini membantu para graduan baru-baru ini mencari pekerjaan dan membuat sambungan, menetapkan mereka untuk berjaya dalam pekerjaan, dan dalam kehidupan.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

Kami menyesuaikan diri dengan pasaran

Bidang dinamik seperti sains data dan kecerdasan buatan berevolusi secara real-time, dan kami terus-menerus merintis, melancarkan, dan program matahari terbenam untuk bertindak balas terhadap permintaan pasaran dan evolusi alat dan teknik. Pasukan kelas pereka pengajaran kami, pakar mata pelajaran, dan pengurus produk pendidikan terus menyegarkan kandungan kami untuk memastikan relevansinya. Dengan memanfaatkan data, maklum balas, dan pandangan dari penilaian proprietari kami, kami menghasilkan kerja kursus yang memberi impak maksimum kepada pekerjaan. Hubungan majikan yang mendalam sentiasa menjadi bahagian penting DNA Contech. Sekurang-kurangnya separuh daripada pelajar kami dibiayai oleh majikan yang ingin pekerja mereka dilatih oleh pakar kami, dan kurikulum kami dipandu oleh keperluan industri. Kami telah membantu puluhan syarikat Fortune 100 - dan beratus-ratus perniagaan lain di seluruh dunia - untuk menilai dan melatih bakat mereka, di tempat, dalam talian, atau di kampus kami.

Pelesenan

Contemporary Technology University sedang dalam proses mendapatkan kelulusan kelulusan penuh untuk beroperasi sebagai institusi pemberian ijazah swasta oleh Biro California untuk Pendidikan Peribadi Berterusan. Kelulusan institusi penuh adalah status tertinggi yang dianugerahkan oleh Negeri California. Kelulusan tersebut menandakan pematuhan dengan piawaian negeri minimum dan tidak membayangkan sebarang pengesahan atau cadangan oleh kerajaan atau oleh Biro.

Disokong oleh Komuniti Akademik

Majlis akademik kami memberi kita gambaran terkini mengenai penyelidikan bidang kami, hubungan yang kuat dengan masyarakat saintifik, dan pengalaman selama puluhan tahun dalam mewujudkan persekitaran pembelajaran yang bermakna. Mereka membantu kami mengenal pasti profesor, penyelidik, dan pensyarah yang berkongsi pemacu kami untuk kecemerlangan, misi bersama kami, dan menyokong pendekatan pendidikan kami.

Lokasi

Palo Alto

Alamat
2100 Geng Road, Suite 210
94303 Palo Alto, California, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: