Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Compass Kolej Seni sinematik.

Selamat datang ke sebuah kolej yang berbeza daripada mana-mana sekolah lain yang anda pernah mengalami. Kami adalah gaya konservatori sahaja, kolej interdenominational dalam bangsa, yang kurikulum khusus kepada industri hiburan. Dengan, kurikulum berasaskan prestasi yang unik, kita ditakrifkan oleh kualiti pembikinan filem pendidikan yang kami tawarkan dan oleh kejayaan alumni kami.

Perkara yang cemerlang tentang kami yang berbeza adalah bahawa anda adalah berbeza, juga. Ada seorang artis di dalam kamu. Kamu tahu perkara itu. Yang kita tahu. Dan jika anda sudah bersedia untuk mencari tempat anda sebagai seorang artis di salah satu industri yang paling pesat berkembang di dunia, fakulti kami yang berdedikasi dan kakitangan di sini untuk membantu membimbing anda untuk impian anda menjadi kenyataan.

sekolah filem adalah satu perjalanan. A kompas akan membuat anda menunjuk ke arah sebenar anda. Perjalanan dengan kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Compass College of Cinematic Arts

Compass Kolej Seni sinematik menawarkan Sarjana Muda Seni Halus (BFA) dalam bidang Cinematic dan Media Arts, menggabungkan intensif, kajian tentang proses pembuatan filem ... [+]

Compass Kolej Seni sinematik menawarkan Sarjana Muda Seni Halus (BFA) dalam bidang Cinematic dan Media Arts, menggabungkan intensif, kajian tentang proses pembuatan filem dan media seni digunakan dengan empat kepekatan: Executive Melahirkan, Menulis, Post-pengeluaran dan Pemangku. Program ini dirancang untuk pelajar yang sedang mencari untuk bekerja dengan studio utama seperti Warner Brothers, Disney, Pixar atau Paramount, di mana Ijazah sarjana muda diperlukan. Ia juga merupakan pilihan yang sangat baik jika anda adalah seorang usahawan yang ingin membina syarikat anda sendiri pengeluaran atau perniagaan multimedia, atau bekerja di agensi pemasaran atau multimedia korporat.

Program Sarjana Muda Seni Halus adalah sekurang-kurangnya 120 jam kredit dan bermula pelajar segera latihan dalam filem dan seni media pengeluaran. Anda akan mula dari hari pertama pembelajaran seni bercerita naratif dan bagaimana untuk memindahkan kemahiran ini ke dalam layar atau bentuk lain. Anda akan belajar menghasilkan, peralatan, lampu dan filem estetika. Dari situ, anda akan bergerak ke kelas memberi tumpuan kepada pra-pengeluaran, pasca produksi, sinematografi dan pengarahan.... [-]

Amerika Syarikat Grand Rapids
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Compass College of Cinematic Arts