Coleman University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama 50 tahun, Coleman Universiti telah berkhidmat sebagai SAHAJA eksklusif Institusi Latihan Komputer San Diego. Ditubuhkan pada tahun 1963, Coleman diiktiraf sebagai kuasa yang berkembang maju dalam bidang Teknologi Maklumat. Terkenal dengan, kurikulum terbalik inovatif, Universiti telah terbukti berjaya dalam mengajar beribu-ribu pelajar kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam bidang yang mereka pilih.

Moto Universiti "Impian menjadi Realiti" adalah bukti dedikasi Coleman untuk memastikan setiap pelajar dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk membina masa depan impian mereka. Dengan mengkhusus dalam program-program seperti: Pembangunan Aplikasi, Rangkaian dan Permainan Programming Pembangunan dan Rekabentuk, Coleman berusaha untuk menyediakan pelajar kadar pengalaman pendidikan tinggi, manakala yang menawarkan persekitaran pembelajaran yang memberi sokongan, mesra, dan menggalakkan. Berpengetahuan dan menyokong kakitangan pentadbiran Coleman dan fakulti meningkatkan lagi proses pembelajaran seseorang dan membuat menghadiri Coleman pengalaman yang indah dan bermakna. Komited untuk meningkatkan kehidupan pelajar, Coleman Universiti berhasrat untuk mengekalkan kecemerlangan akademik dan kebesaran profesional.

Misi dan Visi

Misi Coleman Universiti adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional yang bermakna dalam teknologi maklumat dan perniagaan, di samping menyediakan persekitaran di mana orang-orang yang menjadi sebahagian daripada komuniti akademik ini boleh membangunkan potensi penuh mereka sebagai manusia. Coleman University mampu peluang kepada orang-orang daripada pelbagai latar belakang dan peringkat umur untuk berkongsi idea dan nilai-nilai dan belajar untuk bekerjasama ke arah matlamat yang sama:

Belajar untuk berfikir secara analitikal dan kreatif; untuk memahami fakta dan idea; dengan alasan dari mereka dan menyatakan kesimpulan dengan jelas. Untuk menyedari bahawa orang-orang yang menjadi tuan kepada mesin dalam zaman teknologi berleluasa mempunyai tanggungjawab muktamad memberi jaminan bahawa usaha mereka meningkatkan kualiti hidup manusia. Untuk menggalakkan semangat pertanyaan intelektual, yang meningkatkan pembangunan budaya dan sosial masyarakat.

Objektif program akademik ialah:

Membangunkan pemahaman hal perkara dalam bidang pengkhususan. Untuk memahami hubungan kawasan khas kepada seluruh alam pengetahuan. Untuk membangunkan kebolehan yang diperlukan untuk kajian bebas dan penyelidikan dalam bidang yang berkaitan. Untuk mengintegrasikan pengetahuan dan prinsip-prinsip bidang pengkhususan ke dalam rangka kerja teori dan praktikal yang padu. Bagi mengukuhkan dan memperbaiki kedua-dua kemahiran komunikasi bertulis dan lisan. Menyediakan asas untuk pembelajaran sepanjang hayat berterusan.

Lokasi

San Diego

Coleman University

Alamat
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 858-499-0202

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami