Baca keterangan rasmi

Watak Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer adalah kolej seni dan sains liberal dinamik dan inovatif yang terletak di kawasan Lake Sunapee yang indah di tengah New Hampshire. Semasa karier kolej mereka, 100 peratus pelajar kami mengambil bahagian dalam satu atau lebih latihan dalam bidang pengajian mereka. Mereka juga membuat Portfolio Pembelajaran, di mana mereka menunjukkan kemajuan dan pencapaian yang berterusan. Kesemua pelajar kami membuat kesimpulan tahun mereka dengan projek Capstone, di mana mereka membangun dan mendemonstrasikan pengetahuan yang lebih dalam dalam bidang akademik mereka.

Apa yang membuat Colby-Sawyer tersendiri?

 • Kejayaan pelajar adalah keutamaan nombor satu kami. Setiap keputusan utama di sini bermula dengan soalan: Bagaimana faedah pelajar kita?
 • Saiz kelas kecil kami (purata 19 pelajar) dan fakulti berbakat memberikan pelajar kami dengan perhatian peribadi dan persekitaran akademik yang mencabar namun menyokong.
 • Teknologi baru adalah penting untuk pendidikan pelajar kita. Di kampus tanpa wayar kami, setiap pelajar mencipta portfolio elektronik yang menjejaki kemajuan dan pencapaiannya di seluruh kerjaya kolej mereka.
 • Colby-Sawyer menggabungkan elemen kehidupan kolej pelajar - akademik, kokurikulum, sosial dan olahraga - menjadi pengalaman pendidikan yang padu.
 • 100 peratus pelajar kami memperoleh pengalaman pra-profesional yang penting dalam bidang pengajian mereka melalui satu atau lebih latihan, yang membolehkan mereka menerapkan pengetahuan dan kemahiran mereka dan membina rangkaian untuk peluang pekerjaan masa depan.
 • Pelajar kami mendapat peluang dan peluang yang luar biasa pada tahun pertama mereka, sama ada mereka mahu menyertai program kepimpinan, melaksanakan dalam acara teater atau rancangan rancangan kampus.
 • Alumni kami muncul sebagai warga negara yang berpendidikan tinggi, bersedia untuk menjadi profesional yang berjaya dan penyumbang positif kepada komuniti mereka.
 • Kampus kami terletak di Wilayah Lake Sunapee yang indah di New Hampshire dengan pemandangan gunung, hutan, dan tasik 360 darjah. Ia adalah tempat yang bagus untuk rekreasi luar dan hanya 90 minit memandu ke Boston.

Kenyataan Misi Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College adalah Colby-Sawyer College persendirian dan swasta menawarkan program pendidikan sarjana dan lepasan yang berpusat di dalam seni liberal dan sains dan direka untuk mempersiapkan pelajar untuk profesion mereka dan kehidupan pembelajaran berterusan. Fakulti, kakitangan dan pelajar berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam pengajaran dan kolej pembelajaran kolej dan memupuk pertumbuhan akademik, intelektual dan peribadi pelajar. Kolej ini menyediakan pelajar untuk berkembang maju, dan memberi kesan positif kepada dunia yang dinamik, pelbagai, dan saling bergantung. Colby-Sawyer College diasaskan sebagai akademi pada tahun 1837 dan telah terlibat dalam pendidikan tinggi sejak 1928. Misi ini telah diterima pakai oleh Lembaga Pemegang Amanah pada 16 Oktober 2015. Semua pelajar Colby-Sawyer College akan:

 • belajar dan menggunakan pengetahuan luas, dengan kedalaman dalam bidang utama mereka
 • memperkayakan dan memperdalam pengetahuan diri mereka
 • berfikir secara kreatif dan kritikal
 • berkomunikasi dan berinteraksi dengan berkesan
 • bertindak secara beretika dan profesional
 • memahami dan menggunakan pelbagai perspektif.

Untuk maklumat lanjut, lawati halaman antarabangsa kami, http: // Colby-Sawyer .edu / aplikasi / aplikasi antarabangsa

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Colby-Sawyer College

Memupuk rasa ingin tahu anda dengan mengkaji kehidupan dalam semua bentuknya - dari organisma individu dan komuniti mereka ke sistem, sel, dan proses yang membentuk makhl ... [+]

Dalam Elemen Anda

Memupuk rasa ingin tahu anda dengan mengkaji kehidupan dalam semua bentuknya - dari organisma individu dan komuniti mereka ke sistem, sel, dan proses yang membentuk makhluk hidup.

Membangunkan pemahaman yang luas tentang semua bidang biologi dan belajar cara menggunakan proses saintifik. Terokai konsep biologi molekul, sel, organisma dan ekologi dan aplikasikan teori untuk berlatih.

Lakukan penyelidikan terkini dengan profesor anda di banyak tasik dan sungai, hutan dan gunung di rantau ini, atau dapatkan kolam kampus, ladang, ladang pokok bersertifikat 86 ekar, rumah gula maple, kebun permaculture, dan pembibitan pokok.

Ketahui cara untuk membancuh bir atau rebus sirap maple dalam kursus tangan. Gabungkan pembelajaran kelas dan makmal anda dengan kursus pelajaran lapangan di Colorado River Basin, gurun Barat Daya, komunitas pulau Martha's Vineyard atau Pegunungan Putih New Hampshire.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colby-Sawyer College

Sebagai industri berbilion dolar dengan pertumbuhan tahunan yang konsisten, program atletik di setiap peringkat memerlukan pakar terlatih untuk menguruskan bahagian perni ... [+]

Melangkah ke Plat

Sebagai industri berbilion dolar dengan pertumbuhan tahunan yang konsisten, program atletik di setiap peringkat memerlukan pakar terlatih untuk menguruskan bahagian perniagaan sukan. Menjadi sebahagian daripada barisan belakang yang penting yang membantu para atlet bersinar dengan ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Sukan .

Sediakan kerjaya sebagai profesional pengurusan sukan yang berfikir secara kritis mengetuai dengan berkesan dan membuat keputusan etika. Dipandu oleh piawaian Suruhanjaya Pengurusan Sukan, kurikulum Colby-Sawyer membolehkan anda memberi tumpuan kepada salah satu daripada empat bidang tumpuan: perniagaan sukan, maklumat sukan dan media, kajian sukan, atau kepimpinan sukan dan rekreasi.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colby-Sawyer College

Perniagaan menyentuh hampir setiap aspek masyarakat moden. Daripada peruncitan kepada penyelidikan, memberi nasihat untuk analisis, perundingan kepada pematuhan, kerjaya ... [+]

Masa Depan Anda: Sekarang Buka Perniagaan

Perniagaan menyentuh hampir setiap aspek masyarakat moden. Daripada peruncitan kepada penyelidikan, memberi nasihat kepada analisis, perundingan kepada pematuhan, kerjaya dalam perniagaan adalah lebih daripada saman kuasa, penyejuk air, dan beg bimbit - ia adalah dunia yang tidak terbatas di mana anda menjadi Ketua Pegawai Eksekutif masa depan anda.

Mengenai Agenda Anda

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan Colby-Sawyer mempunyai lima kepekatan untuk membantu anda bersinar di bidang kepakaran anda. Pilih tumpuan dalam perakaunan dan kewangan, perniagaan am, pengurusan, pemasaran atau perniagaan yang mampan.

Periksa struktur organisasi, pengurusan dan operasi, serta kesan ekonomi persekitaran yang pesat berubah dan kepentingan globalisasi. Belajar penerapan teknologi baru, amalan terbaik dalam kerja berpasukan, dan bagaimana untuk membina perusahaan yang berjaya yang memberi tumpuan kepada keuntungan serta kebimbangan etika, humanistik dan sosial.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colby-Sawyer College

Gabungkan semangat anda untuk dunia semulajadi dengan biogeokimia, biologi, kimia, dan ekologi untuk mengatasi dan menyelesaikan masalah antara manusia dengan alam sekita ... [+]

Ia dalam Alam Perkara

Gabungkan semangat anda untuk dunia semulajadi dengan biogeokimia, biologi, kimia dan ekologi untuk menangani dan menyelesaikan masalah antara manusia dengan alam sekitar.

Alam Sekitar - Bawah ke Sains

Memperoleh pemahaman saintifik dan kuantitatif tentang isu alam sekitar kontemporari dengan ijazah Sarjana Muda Sains dalam Sains Alam Sekitar . Manfaatkan peluang penyelidikan di banyak tasik dan sungai, hutan dan gunung di rantau ini, atau berjalan di luar dewan kediaman anda ke kolam kampus, ladang, rumah gula maple, kebun permaculture dan pembibitan pokok, atau ladang pokok bersertifikat 86 ekar.

Gabungkan pembelajaran kelas dan makmal Anda dengan kursus studi lapangan di lembah Sungai Colorado, gurun Barat Daya, komunitas pulau Martha's Vineyard atau Pegunungan Putih New Hampshire.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Colby-Sawyer College

Terokai pengalaman manusia dan memainkan peranan penting dalam menjawab soalan mengenai kognisi dan tingkah laku dengan ijazah dalam psikologi dari Colby-Sawyer . ... [+]

It's Human Nature

Terokai pengalaman manusia dan memainkan peranan penting dalam menjawab soalan mengenai kognisi dan tingkah laku dengan ijazah dalam psikologi dari Colby-Sawyer .

Mesyuarat Minda

Memperdalam pemahaman anda terhadap psikologi dan pengalaman sosial dan budaya yang membentuk tingkah laku manusia untuk memenuhi keperluan orang, organisasi dan komuniti yang berubah. Kursus dalam bidang kesihatan dan psikologi biologi, kaunseling dan psikologi yang tidak normal, psikologi sosial, reka bentuk dan analisis penyelidikan melatih anda dalam perkembangan yang tepat mengenai penyelesaian dan strategi tingkah laku yang sihat.

Mengambil bahagian dalam projek penyelidikan yang intensif, bersama-sama dengan profesor anda dan mengejar minat penyelidikan anda sendiri dengan pengalaman klinikal di makmal interaksi manusia kami.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colby-Sawyer College

Memupuk semangat kreatif anda, keinginan anda untuk memindahkan orang dan minat anda dalam komunikasi visual dengan ijazah dalam reka bentuk grafik. ... [+]

Bercakap dalam Warna, Kontur, Ilustrasi dan Imej

Memupuk semangat kreatif anda, keinginan anda untuk memindahkan orang dan minat anda dalam komunikasi visual dengan ijazah dalam reka bentuk grafik.

Secara visual, berikan idea-idea yang memberi inspirasi, memaklumkan dan memikat dengan mempelajari cara mengkonseptualisasikan, penyelidikan, menulis, mengedit, kritikan, berkolaborasi dan bertanya.

Pilih program BA kami untuk pengetahuan reka bentuk komprehensif dengan fleksibiliti untuk meneroka profesion di luar bidang atau memilih program BFA jika anda berniat untuk meneruskan kerjaya sebagai pereka grafik . Reka bentuk grafik kecil boleh digabungkan dengan mana-mana program pengajian untuk menambah pemahaman yang kaya tentang konsep dan amalan reka bentuk.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colby-Sawyer College

Diisi dengan watak-watak yang menarik dan semua elemen yang membuat hiburan yang hebat - dari drama dan romantik ke perang dan jenayah - sejarah sejarah dan kajian politi ... [+]

Buat Sejarah dan Demokrasi yang Dikenal

Diisi dengan watak-watak yang menarik dan semua elemen yang membuat hiburan yang hebat - dari drama dan romantik ke perang dan jenayah - sejarah sejarah dan kajian politik menyiapkan anda untuk memainkan peranan anda sendiri dalam membentuk masa depan melalui pelajaran dari masa lalu.

Letakkannya dalam Perspektif

Memperoleh pemahaman yang luas mengenai bagaimana masyarakat, politik dan kebudayaan membentuk masyarakat, khususnya Amerika Syarikat. Membangunkan kemahiran komunikasi tertulis dan lisan anda untuk mengajar orang lain tentang budaya masa lalu dan kontemporari dan sistem politik dalam cara yang kreatif dan kritis, termasuk perdebatan ilmiah dan penggunaan pelbagai perspektif.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colby-Sawyer College

Pilih program sarjana BA untuk pengetahuan mendalam tentang seni halus dengan peluang untuk meneroka pelbagai kemungkinan kerjaya. Pilih ijazah BFA untuk kajian intensif ... [+]

Buat Impian Artistik Anda Realiti Profesional

Warna campuran , bayangan dan tekstur untuk mencipta masa depan yang cerah dengan ijazah dalam seni studio.

Pilih program sarjana BA untuk pengetahuan mendalam tentang seni halus dengan peluang untuk meneroka pelbagai kemungkinan kerjaya. Pilih ijazah BFA untuk kajian intensif seni visual yang akan mempersiapkan anda untuk kerjaya sebagai artis profesional. Kedua-dua pilihan membina kemahiran pemikiran kreatif dan kritikal anda di samping kemahiran studio dan teknikal.

Pilih dari konsentrasi seramik, lukisan, reka bentuk grafik, lukisan, fotografi, cetakan dan arca , dan percubaan di luar kepekatan anda untuk mendapatkan ilmu pengetahuan yang lebih luas tentang seni.... [-]

Amerika Syarikat New London
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

12 Reasons to Choose Colby-Sawyer College

International Student Spotlight - Ioannis Bechlivanos

I'm a Colby-Sawyer Charger: John Rojas

Alamat lokasi
541 Main St
New London, New Hampshire, NH 03257 US
Media Sosial