Baca keterangan rasmi

Dunia memerlukan berwawasan. Mereka yang mampu untuk membayangkan apa yang mungkin dan hala tuju masa untuk ke sana.

Hampir 150 tahun yang lalu, Claflin rosak halangan dalam pendidikan tinggi, menjadikannya universiti South Carolina yang pertama terbuka kepada semua tanpa mengira kaum. Hari ini, Claflin terus mengalu-alukan pelajar teladan dari semua kaum dan jantina yang menunjukkan semangat untuk mengubah bukan sahaja keadaan mereka sendiri, tetapi untuk mengubah dunia juga.

Kami percaya bahawa kebanyakan pemimpin yang dibuat, tidak dilahirkan. Tambahan pula, kami percaya bahawa pelajar dengan semangat, integriti dan kesediaan untuk bekerja keras mempunyai keupayaan semula jadi untuk menjadi pemimpin yang berwawasan. Sebagai pelajar Claflin, anda dicabar untuk merealisasikan potensi penuh anda, meninggalkan sini dengan pendidikan yang hebat yang akan melayani anda dengan baik di sekolah siswazah, dalam kerjaya - dan dalam kehidupan.

Kepimpinan berwawasan

Pemimpin masa depan mempunyai visi. Mereka melihat lebih jauh. Mereka bertindak dengan perspektif global. pemimpin berwawasan yakin untuk menjadi inovatif, untuk mewujudkan laluan mereka sendiri, untuk membimbing orang lain. Mereka percaya pada diri sendiri kerana mereka memahami dunia mereka dan bermotivasi untuk menjadikannya lebih baik. Kami melihat pemimpin yang berwawasan dalam anda dan akan membantu anda merealisasikan wawasan anda sendiri.

Kecemerlangan akademik

Kecemerlangan di mana-mana di sini. Ia boleh dilihat dalam keindahan kampus kami, kualiti fakulti kami, dan tahap institusi yang graduan kami diterima. Kami komited untuk memastikan anda mendapat semua yang anda perlukan untuk mencapai tahap yang tinggi kecemerlangan pelajar di sini di Claflin harapkan diri mereka sendiri.

Life Pada Claflin

Masyarakat kita adalah rapat, jadi peluang untuk penglibatan melimpah ruah. Anda akan menemui kalendar penuh dengan aktiviti kampus dan acara, lebih 66 pertubuhan pelajar, lapan fraternities dan sororities, sebuah kerajaan yang dinamik pelajar, kehidupan keagamaan yang memuaskan, dan banyak lagi. Ini adalah yang aktif, kampus yang terlibat di mana anda akan terlibat-awal, dan kerap.

Pengalaman nyata dunia

Pelajar-pelajar kita secara aktif melibatkan diri dalam peluang-peluang pendidikan profesional dan mendapat pengalaman berharga di luar bilik darjah dan dalam proses itu, mereka membina resumes sangat mengesankan. Dari penyelidikan peringkat tinggi, untuk latihan dan koperasi, untuk pertukaran pelajar dan belajar di luar negara, pengalaman-pengalaman praktikal boleh didapati di semua empat tahun pendidikan Claflin.

Kehidupan Selepas Claflin

Graduan kita pergi jauh. Mereka meninggalkan untuk belajar di sekolah siswazah dan profesional yang terkemuka di negara ini. Mereka pergi untuk kejayaan besar sebagai pemimpin berwawasan dalam syarikat-syarikat dan organisasi terkemuka di seluruh negara dan di seluruh dunia. Mereka meninggalkan dengan kedua pendidikan kepada sesiapa, salah satu yang membawa kepada kejayaan kerjaya dan kehidupan yang yang tetap berlaku.

Langkah seterusnya

Kami membangunkan pemimpin berwawasan dengan mencabar pelajar-pelajar kita untuk membayangkan kemungkinan untuk kehidupan mereka. Ini bukan sahaja tentang menyediakan anda untuk kerjaya. Ia mengenai persediaan anda untuk menjadi yang terbaik "anda" mungkin. Adakah anda bersedia untuk memenuhi potensi anda sebagai pemimpin yang berwawasan? Ketahui lebih lanjut mengenai, pendidikan yang mengubah dunia mengubah hidup di sini di Universiti Claflin.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

BA

Claflin University

Persoalan pelajar sentiasa ada adalah "Apa yang saya boleh lakukan dengan ijazah dalam Komunikasi Massa?" Jawapannya ialah "Hanya kira-kira apa-apa!" Kurikulum Mass Commu ... [+]

Persoalan pelajar sentiasa ada adalah "Apa yang saya boleh lakukan dengan ijazah dalam Komunikasi Massa?" Jawapannya ialah "Hanya kira-kira apa-apa!"

Kurikulum

Kurikulum Mass Communications menyediakan asas dalam teori komunikasi massa yang ditambah dengan latihan kemahiran praktikal dan profesional disediakan melalui peluang latihan dan kursus praktikum.

Sebagai pelajar dalam program kami, anda akan memilih dari salah satu daripada tiga kepekatan: Digital Media, Kewartawanan atau Perhubungan Awam. Anda akan belajar bagaimana untuk membangunkan kempen perhubungan awam, menjalankan laporan penyiasatan atau menulis untuk media dalam talian, semua semasa belajar di bilik darjah dilengkapi untuk dunia menumpu komunikasi digital. Anda akan belajar daripada fakulti berpengetahuan dan kakitangan yang terlibat secara aktif dalam penyelidikan dan aktiviti media profesional.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

program Sosiologi kami direka untuk membantu pelajar membangunkan pengetahuan asas masalah sosial dan kaedah dan teori yang sesuai digunakan untuk menyelesaikannya. Progr ... [+]

program Sosiologi kami direka untuk membantu pelajar membangunkan pengetahuan asas masalah sosial dan kaedah dan teori yang sesuai digunakan untuk menyelesaikannya. Program kami akan mengajar anda kemahiran asas yang diperlukan untuk menjalankan penyelidikan, memohon analisis statistik untuk menilai hasil penyelidikan dan membentangkan analisis anda dalam banyak bidang sains sosial.

Kurikulum

kurikulum program kami menawarkan koleksi yang seimbang asas sosiologi dan pilihan program dorongan minat direka untuk membantu anda berkembang menjadi pemikir analisis. Pada mulanya, anda akan mengambil kursus seperti Pengenalan kepada Sosiologi; Masalah Sosial Global; dan Perkahwinan, Kinship dan Keluarga. Kemudian, anda akan maju ke dalam kursus-kursus teras teori sosial, statistik dan kaedah penyelidikan dan mendapatkan maklumat mengenai kerumitan isu-isu sosial. Di peringkat akhir pengajian anda, kami menggalakkan anda untuk mengambil elektif maju dalam bidang yang anda pilih, seperti bangsa, jantina, undang-undang, dan kaedah penyelidikan.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Design Digital adalah salah satu jurusan terbaru di Universiti Claflin. Universiti ini mempunyai misi untuk menggunakan teknologi dalam semua bidang akademik, dan menyedi ... [+]

Design Digital adalah salah satu jurusan terbaru di Universiti Claflin. Universiti ini mempunyai misi untuk menggunakan teknologi dalam semua bidang akademik, dan menyediakan kreatif celik teknologi untuk membina ekonomi digital dan menyediakan kepimpinan untuk abad ke-21. The Design Digital graduan mempunyai peluang pekerjaan yang berharga sebagai artis atau pereka.

Kurikulum

Pelajar yang terlibat dalam projek-projek dunia sebenar untuk memahami cabaran dan garis masa profesion. Design Digital jurusan dididik dan dilatih untuk bersaing dalam seni dan reka bentuk kreatif bidang pesat membangun. utama ini telah dibangunkan di sekitar seni, reka bentuk, dan teknologi untuk menyuarakan kreativiti, bentuk dan fungsi dengan keadaan media seni digital.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Belajar Bahasa Inggeris di Claflin, anda akan mendapat manfaat daripada saiz kelas kecil, fakulti berdedikasi dan pelbagai peluang untuk mempamerkan bakat anda. program d ... [+]

Belajar Bahasa Inggeris di Claflin, anda akan mendapat manfaat daripada saiz kelas kecil, fakulti berdedikasi dan pelbagai peluang untuk mempamerkan bakat anda. program dinamik kami akan menyediakan anda untuk kerjaya profesional dan menyediakan asas akademik yang kukuh untuk melanjutkan pendidikan anda di sekolah siswazah.

Kurikulum

Ijazah dalam bahasa Inggeris adalah salah satu jurusan yang paling serba boleh disediakan untuk pelajar yang berminat dalam membangun bertulis dan kemahiran komunikasi lisan. Sebagai utama Bahasa Inggeris di Claflin, anda akan meneroka pelbagai genre sastera, dari karya-karya penulis Afrika-Amerika berkata kepada William Shakespeare. Kursus termasuk kelas seperti Literary Genre dan Analisis, Advanced Komposisi, The American Novel, Shakespeare, Major Black Penulis dan Kritikan Sastera. Anda akan diberi peluang untuk memilih kursus-kursus anda berdasarkan bidang kepentingan, seperti sastera, penulisan kreatif, filem atau sejarah, manakala mengasah teknik anda secara bertulis, tatabahasa dan komposisi.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Majors Sepanyol dan Anak di bawah umur adalah pemimpin dalam sebuah masyarakat yang pakar bahasa di seluruh dunia dari Amerika Latin. Pelajar yang besar dan kecil dalam B ... [+]

Majors Sepanyol dan Anak di bawah umur adalah pemimpin dalam sebuah masyarakat yang pakar bahasa di seluruh dunia dari Amerika Latin.

Jabatan Kemanusiaan menawarkan kursus-kursus di lebih tujuh bahasa, termasuk Sepanyol. Melalui pelbagai pelbagai pengalaman bahasa, pelajar muncul dalam kajian budaya, sejarah dan kontemporari global negara-negara di seluruh dunia. Program Bahasa Asing di Jabatan Kemanusiaan menawarkan satu utama di Sepanyol. Pelajar yang besar dan kecil dalam Bahasa Sepanyol akan mempunyai kerjaya yang menarik sebagai pemikiran-pemimpin, penterjemah, penceramah, guru, penulis dan peguam bela.

Kurikulum

kurikulum Bahasa Sepanyol adalah antara yang terbaik di negara ini. Pengajar, yang pakar dalam bidang ini, yang memegang ijazah kedoktoran dari universiti terkemuka dari seluruh dunia, kerja-kerja untuk membangunkan kurikulum yang pelajar mesra, namun yang ketat dan menarik. Kurikulum untuk major Sepanyol dan bawah umur adalah setanding dengan standard kebangsaan dan menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya dan perkhidmatan di lapangan.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Music ialah ijazah seni liberal direka bagi pelajar yang merancang kerjaya sebagai pemuzik dan yang ingin memasuki sekolah siswazah atau ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Music ialah ijazah seni liberal direka bagi pelajar yang merancang kerjaya sebagai pemuzik dan yang ingin memasuki sekolah siswazah atau muzik profesional, atau bagi mereka yang ingin melanjutkan muzik sebagai kerjaya. kawasan Persembahan termasuk Piano, Vocal, atau Instrumental Music.

Kurikulum

Kursus berbeza-beza mengikut kawasan persembahan.

Kepekatan Vocal

Applied Voice University Choir Sightsinging Piano

Kepekatan Instrumental

University Band Kelas Piano Instrument Applied Mengadakan umum pengisi

Piano Kepekatan

Piano Applied World Music mengatur Sastera Piano Kemasukan Syarat ... [-]
Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Keuntungan keyakinan dan kecekapan di samping membina kemahiran yang diperlukan untuk mengajar K-12 seni melalui program Pendidikan Seni Claflin ini. Program kami direka ... [+]

Keuntungan keyakinan dan kecekapan di samping membina kemahiran yang diperlukan untuk mengajar K-12 seni melalui program Pendidikan Seni Claflin ini. Program kami direka untuk melengkapkan pelajar dengan pendidikan pengajaran yang komprehensif serta pensijilan untuk mengajar Tadika hingga gred 12 di negeri South Carolina.

Kurikulum

Seperti semua pelajar Universiti Claflin, pelajar jurusan Pendidikan Seni akan bermula dengan keperluan pendidikan umum, yang termasuk sejarah, komunikasi, sains, kemanusiaan dan falsafah. Pendidikan Seni kursus bermula pada tahun pertama pengajian.

Peluang pelajar dan Pengalaman

Sebagai pelajar Claflin Art, anda akan mempunyai akses kepada banyak pilihan pembelajaran melalui pengalaman, seperti projek-projek penyelidikan, sambungan mentor, perjalanan muzium serantau, dan kajian antarabangsa di luar negara opportunities.You boleh menyertai pelbagai kelab dan organisasi di kampus, termasuk Art Club sendiri Jabatan. Kami menggalakkan pelajar untuk mempamerkan hasil kerja mereka di pameran seni tahunan, kedua-dua pada tapak dan luar kampus, dan mengambil bahagian dalam persidangan industri, sehingga selalu ada peluang untuk belajar, berkembang dan berkongsi kreativiti anda di Claflin.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

BSc

Claflin University

Jika anda membayangkan diri anda sebagai doktor atau sebagai seseorang yang cuba untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik dengan membangunkan penawar atau membua ... [+]

Jika anda membayangkan diri anda sebagai doktor atau sebagai seseorang yang cuba untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik dengan membangunkan penawar atau membuat penemuan besar, anda telah datang ke tempat yang betul. Jika anda bimbang tentang alam sekitar dan mahu membuat perubahan maka utama Biologi adalah untuk anda.

Kurikulum

The Biology kurikulum Major direka untuk menyediakan anda dengan pengetahuan dan pemahaman dan penghargaan selok-belok organisma hidup dan interaksinya dengan alam sekitar. Kurikulum kami menyediakan anda untuk bersedia untuk kepimpinan dan perkhidmatan dalam masyarakat global yang pelbagai. isu-isu semasa yang berkaitan yang dimasukkan ke dalam program yang direka untuk menyediakan jurusan untuk kerjaya dalam bidang sains biologi atau Biotechnical dan kawasan-kawasan yang berkaitan, termasuk kemasukan ke siswazah dan sekolah profesional (perubatan, pergigian, kesihatan bersekutu dan kesihatan awam, dan lain-lain).... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Program ini menyediakan pengenalan lengkap untuk keempat-empat sub-bidang teras kimia (organik, bukan organik, Analisis dan Fizikal), bersama-sama dengan eksperimen makma ... [+]

Program ini menyediakan pengenalan lengkap untuk keempat-empat sub-bidang teras kimia (organik, bukan organik, Analisis dan Fizikal), bersama-sama dengan eksperimen makmal yang ketara, penyelidikan dan latihan musim panas.

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kimia diperakui oleh Persatuan Kimia Amerika. darjah memberi jaminan bahawa pelajar dilatih dengan betul dan bersedia untuk kerjaya yang memuaskan bahawa kimia ini boleh tawarkan.

Kurikulum

Semua pelajar jurusan kimia mesti menulis dan hadir untuk Pusat Pengajian Sains Asli dan Matematik cadangan penyelidikan kanan dan mengekalkan GPA terkumpul memuaskan. Di samping itu, penghormatan pelajar mesti mempertahankan cadangan mereka (tesis) di hadapan jawatankuasa tesis / beliau.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Jabatan Matematik dan Sains Komputer usaha untuk menyediakan program dalam pendidikan umum, pendidikan matematik, dan pra-kejuruteraan bagi pelajar yang ingin melanjutkan ... [+]

Jabatan Matematik dan Sains Komputer usaha untuk menyediakan program dalam pendidikan umum, pendidikan matematik, dan pra-kejuruteraan bagi pelajar yang ingin melanjutkan kerjaya profesional atau pengajian siswazah dalam bidang matematik, sains komputer, kejuruteraan komputer dan sains maklumat pengurusan. Program ini dirancang untuk pelajar merancang untuk menghadiri sekolah siswazah untuk mendapatkan MS atau Ph.D. ijazah dan / atau mendapatkan kedudukan dalam industri atau kerajaan sebagai pakar perisian (keselamatan siber).

Kurikulum

Universiti Claflin ijazah Sains Komputer (CS) kurikulum menyediakan asas yang kukuh dalam bidang sains komputer dan juga pengetahuan khusus melalui pilihan pelajar trek. Kurikulum CS menyediakan pengetahuan yang terpakai di seluruh pelbagai bidang, termasuk banyak bidang kejuruteraan, sains dan perubatan. Kurikulum ini menyatakan bahawa pelajar perlu mengambil sekurang-kurangnya 50 jam kerja kursus sains komputer.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Program Pendidikan Asas menyediakan pendidik berwawasan akan dicadangkan untuk South Carolina pelesenan guru untuk gred 2-6. ... [+]

Program Pendidikan Asas menyediakan pendidik berwawasan akan dicadangkan untuk South Carolina pelesenan guru untuk gred 2-6.

Kurikulum

Program Elementary Pendidikan mempunyai kecekapan tertentu yang dijangka calon bersedia untuk mengajar dalam gred 2-6. Ia memenuhi piawaian Persatuan Kanak-kanak Pendidikan Antarabangsa (ACEI).

Peluang pelajar dan Pengalaman

jurusan Pendidikan Elementary mempunyai pengalaman hands-on dalam bidang pendidikan dalam pelbagai cara, seperti menghadiri dan menyampaikan di persidangan profesional dengan fakulti di Sekolah Pendidikan. Anda akan mendapat pendedahan kepada ramai ahli-ahli fakulti berpengetahuan kami serta profesional tempatan, kebangsaan dan antarabangsa yang diiktiraf. Setelah tamat Ijazah Sarjana Muda Sains, pelajar layak mendapat Sarjana Pendidikan dalam tempoh 18 bulan di Pusat Pengajian Program Siswazah Pendidikan - Sarjana Pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Jabatan Matematik dan Sains Komputer menyediakan mentor kepada pelajar-pelajar sarjana muda dan memudahkan persembahan untuk menyediakan pelajar dengan peluang untuk mend ... [+]

Program ini dirancang untuk pelajar merancang untuk menghadiri sekolah siswazah untuk mendapatkan MS atau Ph.D. ijazah dan / atau mendapatkan kedudukan dalam industri atau kerajaan sebagai perkakasan komputer berjenama / arkitek.

Peluang pelajar dan Pengalaman

Jabatan Matematik dan Sains Komputer menyediakan mentor kepada pelajar-pelajar sarjana muda dan memudahkan persembahan untuk menyediakan pelajar dengan peluang untuk mendapatkan maklumat mengenai pengalaman penyelidikan, latihan dan meneroka pengalaman siswazah. Jabatan itu adalah ahli Pusat Kebangsaan untuk Wanita dan Teknologi Maklumat (NCWIT) Academic Alliance yang memfokus pada kepelbagaian terutamanya untuk wanita dan kanak-kanak perempuan dan didakwa dengan membawa perubahan institusi dalam pengkomputeran.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Program Matematik menyediakan persediaan komprehensif kepada pelajar merancang untuk memasuki sekolah siswazah untuk mendapatkan MS atau PhD ijazah dan mendapatkan kedudu ... [+]

Program Matematik menyediakan persediaan komprehensif kepada pelajar merancang untuk memasuki sekolah siswazah untuk mendapatkan MS atau PhD ijazah dan mendapatkan kedudukan pengajaran dalam K-12 sistem atau institusi pendidikan tinggi.

Kurikulum

Satu jadual untuk pelajar belajar Matematik akan termasuk kursus berikut:

tahun bayat: Prinsip Kimia, Discrete Mathematics, Kalkulus I & II

tahun kedua: Asas Pengaturcaraan, Linear Algebra, Prinsip Fizik I & II

tahun junior: Pengenalan kepada Kebarangkalian & Statistik I & II, Teori Nombor, Kalkulus III, Persamaan Pembezaan, Analisis Vektor

tahun kanan: Analisis Data, Pembolehubah Kompleks, Abstrak Algebra, Matematik Gunaan, Linear Programming, Seminar Kanan, Kaedah Berangka, Analisis Real... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

utama ini menyediakan pelajar untuk memahami aktiviti perniagaan yang digunakan dalam jangkaan, pengurusan, dan kepuasan permintaan melalui proses pertukaran. ... [+]

utama ini menyediakan pelajar untuk memahami aktiviti perniagaan yang digunakan dalam jangkaan, pengurusan, dan kepuasan permintaan melalui proses pertukaran.

Kurikulum

Kurikulum di Claflin University di Sekolah Perniagaan adalah mencabar; Walau bagaimanapun, kami percaya bahawa anda sudah bersedia untuk menghadapi cabaran. Keperluan kurikulum program Pemasaran termasuklah campuran keperluan pendidikan umum, kursus kursus pentadbiran perniagaan dan Pemasaran, kedua-duanya diperlukan dan elektif.

Peluang pelajar dan Pengalaman

Pengalaman global

Sekolah Perniagaan memberi peluang kepada pelajar untuk mempunyai perniagaan kajian antarabangsa dan pengalaman budaya dengan membenarkan pelajar untuk pergi ke tempat-tempat seperti India, London, Puerto Rico dan pelbagai destinasi lain semasa mereka berada dalam program perniagaan prasiswazah atau siswazah.... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Claflin University

Kurikulum di Claflin University di Sekolah Perniagaan adalah mencabar; Walau bagaimanapun, kami percaya bahawa anda sudah bersedia untuk menghadapi cabaran. Anda akan men ... [+]

Dunia memerlukan pemimpin perniagaan berwawasan dan kami percaya bahawa kami boleh membantu anda bersedia untuk menjadi seorang pemimpin yang dinamik.

Kurikulum

Kurikulum di Claflin University di Sekolah Perniagaan adalah mencabar; Walau bagaimanapun, kami percaya bahawa anda sudah bersedia untuk menghadapi cabaran. Anda akan meneroka subjek dengan lebih mendalam daripada yang anda lakukan di sekolah tinggi; anda boleh memilih kursus anda sendiri dan jadual kelas dengan bantuan penasihat akademik anda yang ada untuk membimbing dan menyokong perjalanan akademik anda. Seperti yang anda bergerak dari satu tahun ke depan kursus akan menjadi lebih sengit dan memberi tumpuan di kawasan anda pengkhususan. Juga, semua pelajar perlu menghasilkan projek capstone (contohnya, penyelidikan kertas tesis).... [-]

Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Sarjana Muda

Claflin University

program Sains Politik kami direka untuk membangunkan pelajar kebolehan untuk kritikal mencerminkan atas dan membincangkan isu-isu global undang-undang, politik, dan keadi ... [+]

program Sains Politik kami direka untuk membangunkan pelajar:

Kebolehan untuk kritikal mencerminkan atas dan membincangkan isu-isu global undang-undang, politik, dan keadilan Kemahiran asas untuk menjalankan penyelidikan dan analisis yang hadir dalam Sains Sosial Kecekapan dalam menggunakan analisis statistik untuk menilai hasil penyelidikan; dan keupayaan untuk menganalisis dan mentafsir hujah kritikal berdasarkan rayuan kepada bukti. Kurikulum

Keperluan Program

Lengkapkan semua keperluan Pendidikan Umum Lengkapkan semua keperluan Claflin lain Lengkap 48 jam dalam kursus-kursus Sains Politik dan kursus teras jabatan dengan sekurang-kurangnya gred "C" Kerjaya dan Hasil ... [-]
Amerika Syarikat Orangeburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Claflin University

Claflin University 2014 Commencement Convocation Celebration

Promoting S.C. African-American Composers' Classical Music Lecture-Recital Series

Claflin 00 Marquee Video Welcome

Claflin University Imagine the Possibilities