Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1957, Cabrini University adalah sebuah institusi Katolik kediaman di Pennsylvania yang menyambut para pelajar semua agama, budaya, dan latar belakang.

Ijazah Sarjana dan Siswazah kami membantu pelajar mengetahui siapa mereka dan apa yang mereka boleh lakukan dalam kehidupan mereka, dalam kerjaya mereka, dan dalam masyarakat. Pelajar kami diberi kuasa untuk membuat kehidupan yang lebih baik untuk diri mereka sendiri dan untuk orang lain dari saat mereka melangkah ke kampus.

Komuniti mengalu-alukan dan selamat kami terletak dalam perjalanan kereta api pendek dari Philadelphia dan berhampiran dengan membeli-belah dan makan bertaraf dunia.

Kami hanya dua jam dari New York City dan dua setengah jam dari Washington, DC, menjadikan kampus kami titik permulaan yang bagus untuk menerokai Pantai Timur.

  • 2,150 pelajar (37% lelaki, 63% perempuan)
  • Kepelbagaian pelajar 33%
  • 1,300 pelajar sarjana muda
  • 850 lulusan

Cabrini University terletak di sebuah komuniti yang selamat dengan perjalanan kereta api singkat dari Philadelphia.We hanya beberapa minit dari King of Prussia Mall yang merupakan kompleks membeli-belah terbesar di Pantai Timur, dan kurang dari tiga jam dari New York City dan Washington, DC

Biasiswa berdasarkan akademik dan keperluan adalah $ 23,000.00. Jumlah keseluruhan anggaran kos ialah $ 46,000.00 Cabrini diduduki sebagai universiti kecil teratas dan nilai terbaik untuk pelajar dengan lebih daripada 35 jurusan akademik.

Nisbah guru pelajar 16 hingga 1

Saiz kelas purata 16

92% daripada fakulti sepenuh masa mempunyai ijazah kedoktoran atau terminal mereka.

92% daripada graduan Cabrini bekerja, di sekolah siswazah, atau menyelesaikan satu tahun perkhidmatan dalam tempoh 10 bulan selepas tamat pengajian.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Sarjana Muda

Cabrini University

Membangunkan keupayaan anda untuk berfikir secara jelas, menemui dan mentafsirkan maklumat, dan menyampaikan keputusan kemahiran yang digunakan untuk kerjaya dalam banyak ... [+]

Membangunkan keupayaan anda untuk berfikir secara jelas, menemui dan mentafsirkan maklumat, dan menyampaikan keputusan kemahiran yang digunakan untuk kerjaya dalam banyak bidang-dengan major atau kecil dalam Komunikasi.

Bertempat di Pusat Komunikasi sepenuhnya digital, Program komunikasi mencerminkan dunia profesional media menumpu semasa anda membuat kandungan dan mengembangkan kemahiran merentasi pelbagai media tradisional dan baru.

Butiran Program Komunikasi

Mewujudkan kandungan dan mengembangkan kemahiran merentasi pelbagai media sebagai komunikasi utama.

Kembangkan sebagai individu dan mengasah kemahiran koperatif dan kepimpinan anda semasa anda memupuk perkongsian di kalangan pelajar video, pelajar audio, penulis, komunikator pemasaran, dan pereka grafik di Pusat Komunikasi digital dan membuat projek media yang mempunyai penonton di luar bilik darjah di dunia sebenar .... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Sarjana sains dalam biologi adalah program multidisiplin yang menggabungkan asas-asas yang ketat dalam bidang biologi, kimia, dan fizik. ... [+]

Sarjana sains dalam biologi adalah program multidisiplin yang menggabungkan asas-asas yang ketat dalam bidang biologi, kimia, dan fizik.

Program biologi direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang kesihatan bersekutu termasuk terapi fizikal, terapi pekerjaan dan farmasi, penempatan peringkat kemasukan makmal penyelidikan farmaseutikal dan bioperubatan, kemasukan ke sekolah siswazah, perubatan dan profesional, dan pengajaran.

Utama menyediakan semua pelajar biologi dengan set teras kursus memperkenalkan konsep dasar sains hayat dan pengenalan mendalam kepada asas-asas proses biologi dan kepelbagaian organisma. Serangkaian kursus seterusnya menyediakan pangkalan biologi yang luas untuk kerja lanjutan di kawasan tumpuan khusus.... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Dapatkan pengalaman tangan dalam bidang yang menarik dan canggih dengan majoriti Digital Komunikasi dan Media Sosial kami. ... [+]

Dapatkan pengalaman tangan dalam bidang yang menarik dan canggih dengan majoriti Digital Komunikasi dan Media Sosial kami.

Terletak di Pusat Komunikasi rangkaian digital sepenuhnya, Komunikasi Digital dan Program Media Sosial mencerminkan dunia profesional media menumpu semasa anda membuat kandungan dan membangunkan kemahiran merentasi pelbagai media tradisional dan baru.

Anda akan mengembangkan keupayaan anda untuk berfikir dengan jelas, menemui dan mentafsir maklumat, dan menyampaikan hasil menggunakan pelbagai kemahiran media yang penting untuk banyak bidang.

Maklumat Program Komunikasi Digital dan Media Sosial

Belajar tentang model pesat berubah dan transformasi komunikasi massa massa berterusan semasa anda membuat kandungan dan mengembangkan kemahiran merentasi pelbagai media sebagai komunikasi Digital dan Media Sosial utama.... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Ketahui kemahiran yang boleh digunakan untuk hampir mana-mana bidang dengan major atau minor dalam Pengurusan Perniagaan dan bersedia untuk mana-mana satu daripada pelbag ... [+]

Ketahui kemahiran yang boleh digunakan untuk hampir mana-mana bidang dengan major atau minor dalam Pengurusan Perniagaan dan bersedia untuk mana-mana satu daripada pelbagai kerjaya.

Mempunyai teras perniagaan yang sama yang mengintegrasikan pelbagai bidang strategik perniagaan, utama Pengurusan Perniagaan dapat disesuaikan untuk memenuhi minat karir tertentu anda.

Butiran Program Pengurusan Perniagaan

Mewujudkan teras perniagaan yang mengintegrasikan pelbagai bidang strategik perniagaan, utama Pengurusan Perniagaan menyediakan anda untuk dunia profesional dengan pelbagai kemahiran yang boleh digunakan untuk pelbagai kerjaya.

Dengan memilih kursus elektif atau bawah umur tertentu di dalam dan di luar Jabatan Perniagaan, anda boleh memfokuskan pendidikan anda untuk mencatat kursus anda sendiri supaya anda boleh melakukan sesuatu yang anda sukai.... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Sediakan diri anda untuk pelbagai kerjaya yang bekerja di persekitaran perniagaan yang semakin global, yang saling berkaitan dengan major atau kecil dalam Perniagaan Anta ... [+]

Sediakan diri anda untuk pelbagai kerjaya yang bekerja di persekitaran perniagaan yang semakin global, yang saling berkaitan dengan major atau kecil dalam Perniagaan Antarabangsa.

Butiran Program Perniagaan Antarabangsa

Pelajar yang menyertai Program Perniagaan Antarabangsa akan bersedia untuk bekerja dalam ekonomi global, menguasai teori dan praktik dalam perakaunan, kewangan, pemasaran, dan pengurusan.

Mempunyai teras perniagaan yang sama yang mengintegrasikan pelbagai bidang strategik perniagaan, program Perniagaan Antarabangsa yang merangsang akademik kami adalah relevan dengan landskap perniagaan hari ini, mempersiapkan anda untuk langkah seterusnya dalam kerjaya anda.

... [-]
Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Apabila anda major atau kecil dalam Psikologi di Cabrini, anda akan belajar tentang tingkah laku manusia dan cara menerapkan pengetahuan itu kepada isu-isu peribadi, sosi ... [+]

Apabila anda major atau kecil dalam Psikologi di Cabrini, anda akan belajar tentang tingkah laku manusia dan cara menerapkan pengetahuan itu kepada isu-isu peribadi, sosial, dan organisasi.

Dalam kursus teras anda, anda akan mempelajari metodologi penyelidikan, mendapatkan pengalaman makmal tangan, dan mendapatkan kemahiran penilaian dan penilaian.

Butiran Program Psikologi

Model generalis yang direka untuk mempersiapkan pelajar untuk pelbagai bidang dalam psikologi serta dalam bidang yang berkaitan, program Psikologi memberi penekanan yang berat terhadap persiapan pelajar untuk kajian siswazah dan mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk berfungsi dengan berkesan dalam bidang yang berdasarkan kajian empirikal .... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Faedah kesihatan yang didokumentasikan dari aktiviti fizikal telah membuat program senaman yang diselia, latihan peribadi, dan inisiatif promosi kesihatan yang lain sebag ... [+]

Faedah kesihatan yang didokumentasikan dari aktiviti fizikal telah membuat program senaman yang diselia, latihan peribadi, dan inisiatif promosi kesihatan yang lain sebagai penyertaan integral terhadap ubat pencegahan.

Bantu orang lain meningkatkan kualiti hidup mereka melalui lensa sains seperti biologi, anatomi, dan fisiologi sebagai Sains Latihan dan Promosi Kesihatan utama atau kecil.

Sesuaikan pendidikan anda dengan trek Sains Sukan atau Pengurusan Kesihatan dan Kesejahteraan, mempersiapkan anda mengikuti jalan kerjaya yang anda pilih.

Butiran Program Promosi Sains dan Kesihatan Latihan

Program Latihan Sains dan Kesihatan Promosi memberi tumpuan kepada aktiviti fizikal dan peranan diet dan pemakanan dalam penyelenggaraan kesihatan yang baik, stamina kardiovaskular, kekuatan otot dan ketahanan, fleksibiliti, ketangkasan, dan prestasi sukan. Ketahui bagaimana gaya hidup yang sihat dapat mengimbangi proses penuaan, mencegah dan menguruskan penyakit, dan mengekalkan kualiti hidup individu.... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Ketahui konsep dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan teknologi maklumat dan cabaran di tempat kerja Maklumat dan masyarakat sebagai Sains dan Teknologi M ... [+]

Ketahui konsep dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan teknologi maklumat dan cabaran di tempat kerja Maklumat dan masyarakat sebagai Sains dan Teknologi Maklumat (IST) utama atau kecil.

Jurusan IST memilih di antara Matematik atau trek Perniagaan untuk memperoleh sama ada asas matematik yang kuat untuk aplikasi saintifik atau asas dalam perniagaan untuk pengurusan maklumat.

Butiran Program Sains dan Teknologi Maklumat

IST menyediakan pelajar untuk sekolah siswazah atau kerjaya yang membolehkan mereka menerapkan sains maklumat kepada iklim teknologi yang sentiasa berubah dalam perniagaan dan industri.

Pelajar mempelajari konsep dan kemahiran yang diperlukan untuk merekabentuk, mengimplementasikan dan melaksanakan sistem maklumat untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar, sementara juga memperolehi asas matematik yang kuat untuk aplikasi saintifik (dalam litar Matematik) atau asas dalam perniagaan untuk maklumat pengurusan (dalam Perniagaan trek).... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Major atau kecil dalam Perakaunan semasa mengambil kursus perniagaan teras untuk mempersiapkan kerjaya anda dalam bidang perakaunan atau meneruskan pendidikan anda.Major ... [+]

Major atau kecil dalam Perakaunan semasa mengambil kursus perniagaan teras untuk mempersiapkan kerjaya anda dalam perakaunan atau meneruskan pendidikan anda.

Anda juga mempunyai keupayaan untuk mengambil bahagian dalam program 4 1 Sarjana Perakaunan: dengan mengambil tiga kursus Sarjana Perakaunan siswazah sepanjang tahun senior anda, anda boleh mendapat ijazah siswazah dengan hanya tujuh kursus tambahan.

Mempunyai teras perniagaan yang sama yang mengintegrasikan pelbagai bidang strategik perniagaan dan program latihan yang menggabungkan teori bilik darjah dengan pengalaman praktikal, program Perakaunan kami akan menyediakan anda untuk langkah seterusnya dalam kerjaya perakaunan anda, sama ada anda sudah bersedia untuk dunia profesional atau pilih untuk meneruskan pendidikan anda.... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Cabrini University

Ketahui konsep dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan teknologi maklumat dan cabaran di tempat kerja Maklumat dan masyarakat sebagai Sains dan Teknologi M ... [+]

Ketahui konsep dan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan teknologi maklumat dan cabaran di tempat kerja Maklumat dan masyarakat sebagai Sains dan Teknologi Maklumat (IST) utama atau kecil.

Jurusan IST memilih di antara Matematik atau trek Perniagaan untuk memperoleh sama ada asas matematik yang kuat untuk aplikasi saintifik atau asas dalam perniagaan untuk pengurusan maklumat.

Butiran Program Sains dan Teknologi Maklumat

IST menyediakan pelajar untuk sekolah siswazah atau kerjaya yang membolehkan mereka menerapkan sains maklumat kepada iklim teknologi yang sentiasa berubah dalam perniagaan dan industri.

Pelajar mempelajari konsep dan kemahiran yang diperlukan untuk merekabentuk, mengimplementasikan dan melaksanakan sistem maklumat untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar, sementara juga memperolehi asas matematik yang kuat untuk aplikasi saintifik (dalam litar Matematik) atau asas dalam perniagaan untuk maklumat pengurusan (dalam Perniagaan trek).... [-]

Amerika Syarikat Radnor
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, Amerika Syarikat