Brookline College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pada Brookline College, Kami bangga dengan warisan kita. Selama lebih daripada 30 tahun, kita bukan sahaja telah memenuhi keperluan pendidikan pelajar-pelajar kita, tetapi kita telah membantu mengubah kehidupan mereka. Dan kami komited untuk meneruskan tradisi itu.

Komitmen ini termasuk program persembahan dalam bidang kerjaya penting; menyediakan fleksibiliti untuk memenuhi gaya hidup yang sibuk hari ini; mengekalkan fakulti yang berpengalaman dikhaskan untuk menyediakan lebih daripada sekadar pendidikan yang berkualiti; dan memupuk kakitangan yang berkelayakan yang berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan dan sokongan dari awal hingga akhir.

Misi Brookline College adalah sebuah institusi yang diiktiraf bebas khusus untuk memenuhi keperluan pendidikan memajukan masyarakat pelbagai budaya. Institusi yang komited untuk menyediakan pelajar dalam bidang akademik dan profesional untuk memenuhi keperluan pekerjaan yang sentiasa berubah perniagaan, Industri, organisasi perkhidmatan awam, Dan agensi-agensi sokongan perubatan berfungsi dalam masyarakat teknologi yang amat maju dan berkembang.

OBJEKTIF

Menyediakan, pekat, program kualitatif menyeluruh pendidikan, yang akan membimbing pelajar melalui pembangunan kecekapan yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pekerjaan dalam persekitaran yang teknologi. Untuk menyediakan perkhidmatan yang akan menyokong badan pelajar yang pelbagai dalam usaha mereka pendidikan postsecondary pada pelbagai peringkat dan menghapuskan halangan untuk menyiapkan objektif pendidikan mereka. Memberi pendekatan inovatif dan kaedah dalam persekitaran pendidikan yang bukan tradisional menekankan kepelbagaian kemahiran. Untuk mengiktiraf dan mengintegrasikan pembelajaran sepanjang hayat dan pengalaman akademik sebagaimana ia terpakai kepada program setiap pelajar pengajian. Untuk menyediakan pelajar dengan akses kepada ahli fakulti yang mempunyai kelayakan dan pengalaman praktikal akademik akan menyediakan kepimpinan yang berharga yang perlu untuk menyediakan pelajar untuk integrasi yang berjaya ke tempat kerja. Menyediakan pelajar dengan akademik, kognitif, dan profesional kemahiran yang diperlukan untuk kemajuan kerjaya. Untuk menyediakan semua pelajar dengan tangan pada pengetahuan prosedur teknologi maklumat dan aplikasi bekerja.

Lokasi Brookline College Brookline College mempunyai kampus bertempat di Phoenix, Tempe, Tucson, dan Albuquerque untuk kemudahan anda. Dan jangan lupa anda juga boleh mengambil beberapa Program dalam talian. Semua kampus adalah mudah untuk ke dan terletak berhampiran perumahan, kedai, restoran dan kawasan hiburan. Kampus talian amat mudah untuk ke - semua yang anda perlukan adalah sebuah komputer dengan akses internet. Semua kampus menawarkan pengalaman dunia sebenar dengan tangan-on pembelajaran bersama dengan kerja kursus yang boleh membawa anda dari belajar untuk pendapatan dalam masa yang kurang daripada apa yang anda boleh berfikir. Pilih kampus yang di bawah yang mudah untuk anda.

Phoenix, AZ Kampus Tempe, AZ Kampus Tucson, AZ Kampus Albuquerque, NM Kampus KAMPUS ONLINE

Semua program yang online dan mengajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

This school offers programs in:
  • English

Lihat BScs » Lihat Online BSc » Lihat Online Ijazah Sarjana Muda » Lihat Health BSc » Lihat Health MSc » Lihat Health Associate of Science » Lihat Health Diploma » Lihat Associate of Science »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Sarjana Muda Sains - ijazah keadilan jenayah

Online Campus Sepenuh masa 120  September 2018 Amerika Syarikat Phoenix Tucson Albuquerque + 3 lagi

Ijazah Sarjana Muda dalam program Keadilan Jenayah menyediakan pelajar dengan pemahaman yang luas sistem keadilan jenayah, yang akan membantu mereka menangani pelbagai isu-isu dalam bidang pentadbiran keadilan. [+]

Program ini ditawarkan di Albuquerque, NM; Tucson, AZ; dan Online.

Selamat datang ke Brookline College Ijazah Sarjana Muda Sains - program Keadilan Jenayah. Tahniah atas keputusan anda untuk berbakti kepada masyarakat anda dengan memasukkan bidang ini menarik! Di Brookline, kita faham bahawa asas yang kukuh terhadap amalan keadilan jenayah dan proses boleh menjadi perbezaan antara pekerjaan dan kerjaya anda. Selain itu, kami menyedari kepentingan pendidikan dalam pengajian umum. Oleh itu, kami telah membangunkan program untuk menggabungkan kedua-dua asas-asas pendidikan seni liberal dengan unsur-unsur kritikal ijazah dalam penguatkuasaan undang-undang.

Ijazah Sarjana Muda dalam program Keadilan Jenayah menyediakan pelajar dengan pemahaman yang luas sistem keadilan jenayah, yang akan membantu mereka menangani pelbagai isu-isu dalam bidang pentadbiran keadilan. Ia mengkaji punca teori jenayah, kaedah penyelidikan keadilan jenayah, dan aspek-aspek profesionalisme dan etika bagi pengamal keadilan jenayah. Untuk sesuai dengan jadual anda, pelajar boleh memilih untuk menyambung pengajian ijazah keadilan jenayah dalam talian atau di kampus.... [-]