Bloomsburg University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bersiaplah untuk melepaskan Husky dalaman anda!

Ini adalah masa yang menarik untuk anda. Anda akan menemui siapa sahaja anda, dan Bloomsburg University memberi peluang kepada anda untuk meneroka semua minat anda. Sejak 1839, BU mempunyai tradisi kecemerlangan akademik. Satu rangkaian lebih daripada 70,000 alumni untuk latihan magang dan kerjaya akan membantu anda pergi dari senior sekolah ke tenaga kerja yang siap dalam masa empat tahun sahaja.

Komuniti kampus yang mesra di sini di Bloomsburg University bersedia untuk mengalu-alukan anda. Anda akan mengalami kelas teras yang disesuaikan, penyelidikan pelajar dan kerjasama dengan profesor anda serta sukarela dalam masyarakat. Dengan 56 majors dan 58 orang anak kecil, pelajar mencapai kejayaan peribadi dan profesional melalui peluang pengalaman yang melengkapkan pendidikan kelas. Kami mempunyai teknologi dan pembelajaran yang dapat membantu anda menonjol. Dengan lebih daripada 250 kelab dan organisasi pelajar, ada sesuatu untuk semua orang. Melalui semua pengalaman ini, anda cukup selesa untuk menggali idea-idea yang menarik minat anda, mengambil aktiviti baru seperti mendaki atau menari batu, dan melancarkan kerjaya anda - semua pada masa yang sama!

Satu perkara yang membezakan kami ialah Profesional U. Di BU, banyak pengalaman anda, menyambungkan anda dengan alumni, majikan dan peluang mengintegrasikan pengalaman akademik dengan pengalaman profesional dalam tetapan "dunia nyata". Kami memberi tumpuan kepada penyediaan dan memberi inspirasi kepada para pelajar untuk menjadi pemimpin yang yakin melalui satu pengalaman profesional setiap tahun bagi setiap pelajar.

Mengapa Bloomsburg University ?

Bloomsburg University menawarkan persekitaran pembelajaran yang mesra dan mesra yang memudahkan peralihan untuk pelajar antarabangsa ke sistem pendidikan dan budaya yang baru. Untuk membantu pelajar antarabangsa kami, kami menawarkan:

 • Program mentor peer untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan universiti di Amerika Syarikat
 • Sokongan akademik dan ESL
 • Diakui pelajar layak mendapat pendidikan tuisyen 50% daripada keperluan kewangan berdasarkan keperluan kewangan
 • Peluang latihan dan peluang pengalaman
 • Peluang memberi peluang penyelidikan
 • Kem Boot Prep Care yang mempersiapkan anda untuk dunia

Pengiktirafan dan Pembezaan

Bloomsburg University terkenal dengan pengiktirafan dan perbezaan berikut, dan senarai itu terus berkembang!

Pengiktirafan Negara dan Wilayah:

 • Universiti Teratas di Wilayah Utara - Berita AS
 • # 5 di kalangan Kolej Empat Tahun di Pennsylvania - Schools.com. Peringkat ini memfokuskan pada kemampuan, kefleksibelan dan perkhidmatan siswa menggunakan data kerajaan paling terkini untuk menilai kolej dan universiti di seluruh negeri.

Berbeza dengan Program Akademik:

 • Program kejururawatan dinilai # 1 di PA dan # 60 di Amerika Syarikat - CollegeAtlas.org
 • Program Forensik Digital ditetapkan sebagai Pusat Kecemerlangan Akademik Nasional dalam Pendidikan Pertahanan Siber.
 • Ahli - NCAA Consortium Penilaian, Konsortium Penyelidikan dan Pendidikan Pertahanan.
 • Senarai Sekolah-sekolah Amerika Utara - Sales Education Foundation (SEF) yang menyenaraikan universiti terbaik yang menawarkan pendidikan jualan profesional 2017
 • Peringkat sebagai Salah satu daripada 25 Gelaran Sarjana Muda Terbaik dalam Pendidikan Khas untuk 2017 - Gelaran Pendidikan Terbaik, panduan utama kepada kerjaya dan kolej pendidikan.
 • Salah satu Sekolah Sepuluh Tertinggi di PA untuk jurusan keadilan jenayah - Zippia.com

BU adalah tempat yang tepat untuk anda. Tempat yang hebat untuk menjadi anda.

Lokasi

Bloomsburg

Bloomsburg University

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami