Berea College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Berea College menawarkan pendidikan berkualiti tinggi kepada pelajar yang menjanjikan secara akademik dengan sumber ekonomi yang terhad. Ia memberikan setiap pelajar Biasiswa Janji Tuisyen sehingga tidak ada pelajar Berea yang pernah membayar tuisyen. Berea adalah kolej interracial dan coeducational pertama di Selatan dan secara konsisten berada di antara kolej seni liberal terkemuka di negara ini.

Pengalaman pendidikan Berea memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran untuk menavigasi dunia dengan jayanya. Kolej ini menyediakan persekitaran pembelajaran yang mencabar namun menyokong. Sama ada di kelas, menghadiri Konvokesyen, magang, belajar di luar negara, atau menghubungkan kerja dengan tujuan akademik, pengalaman pendidikan benar-benar tidak seperti yang lain. Pelajar mempunyai peluang pembelajaran berdasarkan dan pengalaman di dalam dan di luar kelas.

Pengalaman Berea memupuk potensi intelektual, fizikal, estetika, emosi, dan kerohanian dan dengan kekuatan untuk membuat komitmen yang bermakna dan menerjemahkannya menjadi tindakan.

Lokasi

Berea

Alamat
Chestnut Street,101
40403 Berea, Kentucky, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: