Bay State College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Negeri Bay

Selama lebih dari 70 tahun, Bay State College telah membina reputasi untuk menawarkan kurikulum yang unik dan berkualiti tinggi untuk pelajar yang serius. Terima kasih kepada kelas kecil kami, perhatian individu dan fakulti profesional industri yang membawa pengalaman mereka ke dalam bilik darjah, para pelajar kami berjaya meneruskan pengajian yang tertumpu kepada kerjaya dalam industri yang paling cepat berkembang hari ini.

Dalam komitmen kami terhadap kemajuan akademik dan profesional, para pelajar kami diberi peluang untuk bekerja di sesetengah syarikat terbaik di negara ini, manakala rangkaian dengan majikan dan alumni yang boleh membuka pintu kepada beberapa peluang kerjaya terbaik Northeast.

Pada masa yang sama, pelajar kami bekerja dan tinggal di kampus kami di Back Bay bersejarah, salah satu kejiranan Boston yang paling diingini di bandar, berhampiran pusat kota Boston yang meriah dan semua yang ditawarkan.

Fakta Fakta Bay State College

Lokasi

 • Boston, MA (rumah kepada lebih daripada 250,000 pelajar kolej)
 • 1 blok dari Newbury Street yang bergaya
 • 2.3 kilometer dari Taman Fenway

Akademik

 • 15 program, Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana Muda
 • Nisbah pelajar-guru ialah 15: 1
 • Saiz kelas purata: 18 pelajar

Pelajar:

 • Lebih kurang 800 pelajar
 • Perumahan di kampus disediakan

Bay State College adalah sebuah kolej swasta yang misi untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan berkualiti yang menyediakan mereka untuk kerjaya profesional dan meningkatkan tahap pendidikan tinggi. Bay State College memenuhi misi ini dengan menyediakan persekitaran pembelajaran di mana pengajaran kecemerlangan dan perkhidmatan pelajar dicampur untuk menyokong keunikan pelajar individu, menyediakan mereka untuk mencapai potensi penuh mereka sebagai warganegara yang beretika secara etika dan sosial.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Sejarah Bay State College

Bay State College dibuka pada tahun 1946 untuk menyediakan satu industri, syarikat penerbangan, dengan menyediakan pelajar dengan kemahiran tangan dan memberikan perhatian khusus kepada asas pendidikan yang kuat. Kemudian seperti sekarang, Kolej itu terkenal dengan kelas-kelas kecil, perhatian individu, dan memberi tumpuan kepada kerjaya tertentu.

Pada tahun 1961, Bay State berpindah ke lokasi semasa di Back Bay - di tengah-tengah bandaraya, tetapi dekat dengan hospital, perniagaan, membeli-belah, fesyen, dan hiburan.

Pada tahun 1975, Bay State pada mulanya diberi kuasa untuk memberikan ijazah Bersekutu oleh Komanwel Massachusetts. Pada tahun 1989, Bay State telah diiktiraf oleh Persatuan Sekolah dan Kolej New England (NEASC) *. Pada tahun 2004, Bay State telah diberi kuasa oleh kerajaan dan NEASC * untuk memberikan ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan, Fesyen, dan Hiburan.

Tujuh puluh tahun selepas penubuhannya, Negeri Bay masih beroperasi di bawah visi pengasasnya. Kolej ini menyediakan majikan terkemuka Amerika dengan siswazah yang terlatih yang profesional dan berpendidikan untuk profesion yang mereka inginkan.

* Bay State College diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England (NECHE, dahulu NEASC).

Kenyataan Misi

Bay State College menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dan kewarganegaraan global menerusi sokongan akademik dan sokongan individu.

Prinsip Panduan

Bay State College menyelesaikan perkara ini melalui komitmennya untuk menyediakan

 • pendidikan yang berpatutan, swasta
 • kakitangan sokongan dan fakulti yang menyokong, peduli
 • persekitaran pembelajaran secara langsung
 • sebuah komuniti yang memeluk kepelbagaian
 • fakulti dengan pengalaman dunia nyata
 • pendidikan di luar kelas
 • budaya tanggungjawab sosial dan etika
 • pendekatan yang didorong hasil kepada kejayaan pelajar

Nilai teras

Kualiti, Hormat dan Sokongan.

Penyataan Visi

Bay State College akan menjadi kolej pilihan di rantau kami untuk pelajar dan majikan yang berpengalaman dalam bidang karier yang mencari graduan berpendidikan tinggi dalam bidang kami.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Lokasi

Boston

Alamat
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami