Baca keterangan rasmi

Mengenai Negeri Bay

Selama lebih dari 70 tahun, Bay State College telah membina reputasi untuk menawarkan kurikulum yang unik dan berkualiti tinggi untuk pelajar yang serius. Terima kasih kepada kelas kecil kami, perhatian individu dan fakulti profesional industri yang membawa pengalaman mereka ke dalam bilik darjah, para pelajar kami berjaya meneruskan pengajian yang tertumpu kepada kerjaya dalam industri yang paling cepat berkembang hari ini.

Dalam komitmen kami terhadap kemajuan akademik dan profesional, para pelajar kami diberi peluang untuk bekerja di sesetengah syarikat terbaik di negara ini, manakala rangkaian dengan majikan dan alumni yang boleh membuka pintu kepada beberapa peluang kerjaya terbaik Northeast.

Pada masa yang sama, pelajar kami bekerja dan tinggal di kampus kami di Back Bay bersejarah, salah satu kejiranan Boston yang paling diingini di bandar, berhampiran pusat kota Boston yang meriah dan semua yang ditawarkan.

Fakta Fakta Bay State College

Lokasi

 • Boston, MA (rumah kepada lebih daripada 250,000 pelajar kolej)
 • 1 blok dari Newbury Street yang bergaya
 • 2.3 kilometer dari Taman Fenway

Akademik

 • 15 program, Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana Muda
 • Nisbah pelajar-guru ialah 15: 1
 • Saiz kelas purata: 18 pelajar

Pelajar:

 • Lebih kurang 800 pelajar
 • Perumahan di kampus disediakan

Bay State College adalah sebuah kolej swasta yang misi untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan berkualiti yang menyediakan mereka untuk kerjaya profesional dan meningkatkan tahap pendidikan tinggi. Bay State College memenuhi misi ini dengan menyediakan persekitaran pembelajaran di mana pengajaran kecemerlangan dan perkhidmatan pelajar dicampur untuk menyokong keunikan pelajar individu, menyediakan mereka untuk mencapai potensi penuh mereka sebagai warganegara yang beretika secara etika dan sosial.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Sejarah Bay State College

Bay State College dibuka pada tahun 1946 untuk menyediakan satu industri, syarikat penerbangan, dengan menyediakan pelajar dengan kemahiran tangan dan memberikan perhatian khusus kepada asas pendidikan yang kuat. Kemudian seperti sekarang, Kolej itu terkenal dengan kelas-kelas kecil, perhatian individu, dan memberi tumpuan kepada kerjaya tertentu.

Pada tahun 1961, Bay State berpindah ke lokasi semasa di Back Bay - di tengah-tengah bandaraya, tetapi dekat dengan hospital, perniagaan, membeli-belah, fesyen, dan hiburan.

Pada tahun 1975, Bay State pada mulanya diberi kuasa untuk memberikan ijazah Bersekutu oleh Komanwel Massachusetts. Pada tahun 1989, Bay State telah diiktiraf oleh Persatuan Sekolah dan Kolej New England (NEASC) *. Pada tahun 2004, Bay State telah diberi kuasa oleh kerajaan dan NEASC * untuk memberikan ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Perniagaan, Fesyen, dan Hiburan.

Tujuh puluh tahun selepas penubuhannya, Negeri Bay masih beroperasi di bawah visi pengasasnya. Kolej ini menyediakan majikan terkemuka Amerika dengan siswazah yang terlatih yang profesional dan berpendidikan untuk profesion yang mereka inginkan.

* Bay State College diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi New England (NECHE, dahulu NEASC).

Kenyataan Misi

Bay State College menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dan kewarganegaraan global menerusi sokongan akademik dan sokongan individu.

Prinsip Panduan

Bay State College menyelesaikan perkara ini melalui komitmennya untuk menyediakan

 • pendidikan yang berpatutan, swasta
 • kakitangan sokongan dan fakulti yang menyokong, peduli
 • persekitaran pembelajaran secara langsung
 • sebuah komuniti yang memeluk kepelbagaian
 • fakulti dengan pengalaman dunia nyata
 • pendidikan di luar kelas
 • budaya tanggungjawab sosial dan etika
 • pendekatan yang didorong hasil kepada kejayaan pelajar

Nilai teras

Kualiti, Hormat dan Sokongan.

Penyataan Visi

Bay State College akan menjadi kolej pilihan di rantau kami untuk pelajar dan majikan yang berpengalaman dalam bidang karier yang mencari graduan berpendidikan tinggi dalam bidang kami.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

BSc

Bay State College

Jika berada dalam perniagaan muzik adalah matlamat anda, program Pengurusan Hiburan adalah batu loncatan untuk membawa anda dalam perjalanan. Anda akan memerlukan kemahir ... [+]

Adakah Anda Berminat Membuat Kerjaya dalam Pengurusan Hiburan?

Bay State College mempunyai program dalam bidang Pengurusan Hiburan dengan dua kepekatan: Industri Muzik dan Pengeluaran Audio.

"Tiada pengesahan yang diperlukan! Ini adalah program untuk membuat anda bekerja dalam industri muzik."

Mengenai Program Pengurusan Hiburan

Jika berada dalam perniagaan muzik adalah matlamat anda, program Pengurusan Hiburan adalah batu loncatan untuk membawa anda dalam perjalanan. Anda akan memerlukan kemahiran hidup sebenar yang boleh anda perolehi sebagai sebahagian daripada gelar Bay State College . Graduan program Pengurusan Hiburan Bay State mendapat pekerjaan di syarikat-syarikat seperti Live Nation, Walt Disney, Cirque du Soleil, radio CBS dan banyak lagi-terima kasih kepada kurikulum yang fokus dan berorientasikan pekerjaan di Bay State. Melalui kelas praktikal dan pengalaman praktikal, anda boleh:... [-]

Amerika Syarikat Boston
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bay State College

Sama ada matlamat utama anda bekerja untuk pemimpin industri, mengurus organisasi bukan keuntungan, atau memulakan perniagaan anda sendiri, anda perlu belajar bagaimana u ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program Pengurusan

Sama ada matlamat utama anda bekerja untuk pemimpin industri, mengurus organisasi bukan keuntungan, atau memulakan perniagaan anda sendiri, anda perlu belajar bagaimana untuk menguruskannya. Program MB dalam Program Pengurusan Bay State College adalah mengenai memberi anda alat yang anda perlukan untuk menjadi pengurus yang berjaya, dalam persekitaran pembelajaran yang memberi inspirasi dan tangan:

Belajar dari para profesor perniagaan yang membawa purata 15 tahun pengalaman pengurusan dunia nyata ke bilik darjah mereka.Lengkapkan dua atau lebih latihan yang diperlukan, dengan akses mudah ke semua syarikat terkemuka industri yang ditawarkan oleh Boston!Pilih untuk fokus pada salah satu daripada 5 kepekatan Pengurusan khusus industri: Pengurusan Risiko Keselamatan Awan, Kewangan, Pengurusan Penjagaan Kesihatan, Pengurusan Sumber Manusia atau Pemasaran.Pilih untuk meneruskan pendidikan anda secara online dengan perkongsian Bay State College dengan New England College of Business, dan dapatkan MBA anda dengan hanya satu tahun pengajian tambahan!... [-]
Amerika Syarikat Boston
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bay State College

Program ini adalah di mana reka bentuk memenuhi perniagaan. Setiap musim, pereka fesyen menunjukkan ciptaan terbaru mereka, sebahagiannya akhirnya membuatnya dari landasa ... [+]

Program ini adalah di mana reka bentuk memenuhi perniagaan.

Setiap musim, pereka fesyen menunjukkan ciptaan terbaru mereka, sebahagiannya akhirnya membuatnya dari landasan untuk menyimpan rak di seluruh dunia. Ia adalah tugas pengurus barangan untuk memilih yang terbaik dari reka bentuk, pencampuran dan warna yang sepadan, saiz, dan siluet untuk memberikan pelanggan apa yang mereka inginkan pada harga yang mereka sanggup bayar. Ini kerjaya yang mencabar dan bermanfaat, terutamanya apabila digabungkan dengan kemahiran kreatif dan pengetahuan konsep seorang pereka fesyen. Program ini adalah di mana reka bentuk memenuhi perniagaan.

Bay State College menawarkan gabungan pendidikan unik dengan programnya, Sarjana Muda Sains dalam Perdagangan Merchandising dengan kepekatan dalam Reka Bentuk Fesyen . Program ini berkesan menyediakan pelajar untuk mendekati industri fesyen sebagai perniagaan kreatif dan perniagaan. Melalui pendekatan interdisipliner, para pelajar dapat menumpukan perhatian kepada bidang-bidang merchandising fesyen, termasuk pembangunan produk, pemasaran visual, pemasaran global, dan strategi runcit, digabungkan dengan kerja reka bentuk tangan kreatif dan konseptual. Program Reka Bentuk Fesyen merangkumi latihan semester yang panjang, yang membantu memperkuat kepakaran para pelajar kerana mereka memperoleh pengalaman industri yang berharga dan membangunkan rangkaian profesional serta perniagaan yang bijak yang diperlukan untuk menjadikan reka bentuk yang hebat menjadi pakaian dan aksesori yang berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bay State College

Dunia bergantung kepada teknologi. Jika anda menguruskan teknologi, dunia bergantung kepada anda. Ketahui dan fasih dalam semua alat teknikal yang terkini yang digunakan ... [+]

Teknologi Maklumat, Gambaran Keseluruhan Program Analisis Perniagaan

Dunia bergantung kepada teknologi. Jika anda menguruskan teknologi, dunia bergantung kepada anda. Ketahui dan fasih dalam semua alat teknikal yang terkini yang digunakan di tempat kerja hari ini - termasuk Odoo, Python, Google Analytics, RapidMiner, WEKA, MongoDB, SQL Server dengan BI dan Tableau Desktop Edition - hanya untuk menamakan beberapa. Tambahan pula, semua pengetahuan teknikal anda dengan latar belakang komprehensif dalam semua aspek perniagaan:

Belajar dari profesor yang mempunyai pengalaman profesional dalam dunia yang mendalam, dalam industri.Dapatkan pemahaman praktikal mengenai analisis data dengan set data yang besar untuk menyokong membuat keputusan.Membangunkan pemahaman yang mendalam mengenai kepentingan visualisasi data untuk mencapai hasil komunikasi positif.Mendapat kemahiran dalam permintaan pada dua atau lebih tangan, diperlukan latihan, dengan akses mudah ke Daerah Inovasi Boston.... [-]
Amerika Syarikat Boston
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
31 St. James Avenue
MA 02116 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat